HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#881 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 24. 13:42

:think:

Nem tudom, még a sorozat egyetlen részéhez sem volt szerencsém  :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#882 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 13:45

Szerintem is megér egy próbát. :) Végülis lehet ebben is hentelni. :]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#883 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 13:46

Ok, egyefene, kipróbálom este  ;)

Tegyek fel vmlyen patch-et vagy mod-ot amitől jobb lesz a game?  ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#884 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 13:52

Na, mégse tudom egyelőre kipróbálni, nem lehet kapni a boltomban  :(

#885 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 14:05

A játékon nincs semmiféle védelem. :) Azért a hivatalos patch-et nem árt feltenni, nekem is több gondomat megoldotta. :) Persze, ha majd meglesz. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#886 Felhasználó inaktív   Bance 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 24. 16:59

:rolleyes: Nemtom használni a consolet mivel a nullás gomb nyitja meg és zárja be.Így aztán szinte semmiféle commandot nemtok beírni:S Valaki tudna adni vmi tippet vagy segítséget?

#887 Felhasználó inaktív   Bance 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 24. 17:10

Igazából még új is vagyok és csak láma kérdésekkel tudok előállni  :rolleyes: szóval bocsesz de hogy lehet használni azt a lockpicket?

#888 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 18:18

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 2:31

:eek: Úgy tudtam, hogy abban a bestiában semmivel nem lehet kárt tenni..
Most direkt kipróbáltam cheatelve (úgyis befejeztem a hős Nordommal a játékot, nem árt egy kicsit ökörködni is Kép ), betöltöttem az akkori mentést, és még a legdurvább módszerekkel is sebezhetetlennek bizonyult.. Először is engedélyeztem a god mode-ot, hogy tetszőleges manaigényű spellt tetszőlegesen sokszor alkalmazhassak, ezután a psb-vel "kiutaltam" az összes spellt, ami közt van egy olyan Finger of the Mountain, amilyet normál körülmények közt soha nem lehetne szerezni (Shock Damage 210 pts in 100 ft), és ez sem hatotta meg  Mehrunest.. Próbáltam egy másikat is, ami a "Fire Column Damage" névre hallgat, és amúgy überbrutál -Damage Health 10000(!!) pts is 3 ft for 5 secs-, de az eredmény ugyanaz.. Természetesen a 210 pontos FoM a környékről elsöpörte az összes Daedrát, Ocato kancellár pedig ismét öntudatlan állapotba került :D , de Mehrunes Dagonra nem volt hatással..  :rolleyes:  Azaz tett egy olyan mozdulatot, mintha le akarna térdelni, de a következő pillanatban már ugyanúgy ott tornyosult.. Kipróbáltam még a Skull of Corruptiont is, mert az jó móka lett volna, de nyilván arra is immunis, ami persze valahol érthető...

Izé, ugye nem akarsz meghazudtolni? :D Pontosan *azzal* a 210 pts Finger of the Mountain-nel kínaltam meg, amit említettél (psb persze megvolt), és bizony megborult Dagon. Aztán hogy még egy lesz a templomban, arról *még* nincs tudomásom... :)
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240

#889 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 19:15

Hopp, sikerült eljutni a templomba és végignéztem a főszál "endsequence"-ét. Valóban kijárt volna az Emperor titulus, most, hogy Martin sincs többet... :D

#890 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:03

Idézet: Bance - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 17:59

:rolleyes: Nemtom használni a consolet mivel a nullás gomb nyitja meg és zárja be.Így aztán szinte semmiféle commandot nemtok beírni:S Valaki tudna adni vmi tippet vagy segítséget?

Most ezzel mi a gond? :) Lenyomod a "0"-t, beírod a parancsot. Ha nullát kellene nyomni, használd a NumPad-ot. Pl. a "fov 90" parancsnál. :D

Idézet

Igazából még új is vagyok és csak láma kérdésekkel tudok előállni  :rolleyes:  szóval bocsesz de hogy lehet használni azt a lockpicket?

Fel kell lökni a pöcköt, többször is, eközben megnézed mikor esik vissza a leglassabban, és akkor kell megpróbálni a zárnyitást. :)

#891 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:10

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 18:18

Izé, ugye nem akarsz meghazudtolni? :D

Jaj, dehogyis, eszem ágában sem volt ilyesmit sugallni! :respect2: Elnézést, ha félreérthető lettem volna! :respect2: Egyszerűen arról van szó, hogy ez a játék már oly' sok meglepetéssel szolgált, hogy még az sem lenne elképzelhetetlen, hogy bizonyos körülmények együttes hatására megpusztulna Mehrunes Dagon még azelőtt, hogy Martin kiállna ellene.. (Na és azt sem kalkuláltam bele, hogy 210 pontos Finger of the Mountain spellt használsz.. :Đ )

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 19:15

Hopp, sikerült eljutni a templomba és végignéztem a főszál "endsequence"-ét.

Akkor Martin is épségben eljutott a Temple of the One-ba. :up:

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 19:15

Valóban kijárt volna az Emperor titulus, most, hogy Martin sincs többet... :D

Ugye? :D Szerintem is! ;)

Én pedig azt hiszem, hogy tényleg befejeztem ezzel a karakterrel.. Még a végén, mintegy zárásként,  elolvastam az Oghma Infiniumot.. Nagyon érdekes írás, biztos a cyrodiili könyvhét slágere lenne :Đ , bár ránézésre pont olyan volt, mint amit Martin böngészett, mikor portált akart nyitni a Paradise-ba.. :D

#892 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:31

Semmi gond, hogy vége a fősztorinak, jönnek az eddig elhanyagolt mellékküldetések, pl. Fighters Guild, Mages Guild advancement missziók, és még a többi apróság városokra lebontva... legalább közben nem kell újabb és újabb megnyíló Oblivion Gate-ek miatt átkozódni. :D

#893 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:36

Pedig azok szép vöröses-narancssárgás színre festik a környezetet. :Đ

#894 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 24. 21:00

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 20:31

Semmi gond, hogy vége a fősztorinak, jönnek az eddig elhanyagolt mellékküldetések, pl. Fighters Guild, Mages Guild advancement missziók, és még a többi apróság városokra lebontva..

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 3:34

Most már tényleg ideje lenne, hogy a nagy-nagy Archduke of Icelandet (a játékbeli karakterem ;-) ) válasszák meg uralkodónak.. :reklamacio: Kép A Champion of Cyrodiil, a Master of the Fighters Guild na és persze a Grand Champion címek egyértelművé teszik, hogy nincs nála nagyobb harcos, akit ráadásul Martin, az utolsó Septim, barátjaként ismernek és tisztelnek. Az Arch-Mage titulus, a 115-ös Fame és a nulla Infamy pedig további biztosítékok arra, hogy keresve sem találnának alkalmasabb uralkodót nálam.. :D A Dark Brotherhooddal való kapcsolatom kimerült Mr. Lucien Lachance eliminálásában, amivel szintén nagy szolgálatot tettem Cyrodiilnek, és közvetve bár, de a tolvajoktól is nagyobb biztonságban van mindenki, miután -mintegy saját küldetésként- likvidáltam az összes koldust, akik közismerten a tolvajok összekötői.. voltak. :]

A főszál mellett tehát az Aréna, a Mages és a Fighters Guild is letudva, mindegyik helyen én vagyok a góré :D (ill. az Arénában a Grand Champion), az Oghma Infiniumra való utalásból pedig következik, hogy a Daedric questeket is megcsináltam. ;) A DB-be akkor sem tudnék belépni, ha akarnék, mivel első tetteim egyike volt, hogy megszabadítottam Cyrodiilt Lucien Lachance-tól :] , de amúgy sem léptem volna be, mert ellentétes a karakteremmel, ahogyan a Thieves Guild is, ráadásul oda is körülményes lenne bejutni, mivel már koldusok sincsenek a birodalomban.. :] (Még nem is vagyok uralkodó, de máris felszámoltam a nincstelenséget. Kép ) Természetesen még néhány más küldit is megcsináltam, amihez kedvet éreztem.. Azt már le sem merem írni, hogy hány órát (NEM in-game) játszottam ezzel a karakterrel.. :blink: Azt hiszem, hogy most egy darabig pihentetem ezt a hibáival együtt is nagyszerű game-et. :respect:

#895 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 23:30

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 20:31

Semmi gond, hogy vége a fősztorinak, jönnek az eddig elhanyagolt mellékküldetések, pl. Fighters Guild, Mages Guild advancement missziók, és még a többi apróság városokra lebontva... legalább közben nem kell újabb és újabb megnyíló Oblivion Gate-ek miatt átkozódni. :D

Most elolvastam még egyszer, és arra gondoltam, hogy lehet, hogy nem is az én előtte írt hozzászólásom utolsó mondataira reakcióztál, hanem a saját karaktered további pályafutását vázoltad.. :think:  :D Ehh, késő van, és már amúgy is mindegy... :Đ

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 20:36

Pedig azok szép vöröses-narancssárgás színre festik a környezetet. :Đ

Boris Vallejo festményeire (egy példa) sokszor jellemző ez a színvilág. :) 

#896 Felhasználó inaktív   Bance 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 25. 13:37

nemtom használni a num padot az a gáz :think:  de azért köszi  :respect:

#897 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 25. 15:02

Ööööö, akkor az "Ö" betűt használd.. :D
Leírom, hátha ez is felmerül valamikor: az "y" beírásához a "Z" billentyűt (pl. bármilyen parncsnál, amiben a player szó szerepel), a z betűhöz pedig az "Y"-t kell lenyomni magyar kiosztású billentyűzeten. :idea: ;)

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 13:00

Amugy tok jo a Sanguines kuldi. Azt mondja h holnap este van a parti amit fel kene dobnom, de 2 het utan odaerve semmirol sem kestem le :D

:D Valószínűleg azért, mert minden nap parti van.. Azért gondolom így, mert bármikor vállalod el a küldit, mindig azt mondja, hogy másnap tart nagy fogadást a leyawiini grófnő, ergo minden nap lehet menni Leyawiinbe bulizini.. :Đ Lehet, hogy nem is annyira unalmas alak az a grófnő? :lol:

Szerkesztette: <Maverick> 2006. 07. 25. 15:06 -kor

#898 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:58

Ja, pláne ha "meztelenül" kell bulizniuk  :]

Az a baj h utána elkapnak az őrök... de nekem azt mondta az egyik őr halkan, hogy semmi probléma, majd kifizeti helyettem a bírságot :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#899 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 16:35

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 15:58

Az a baj h utána elkapnak az őrök...

Már akit... :D Addigra volt 100% Chameleon spellem, és Invisibility for 120 secs on self is, úgyhogy gyorsan elpályáztam.. :D
(Viszont előtte azért örültem volna egy olyan lehetőségnek, hogy a zsetonokat is be lehessen pakolni valahova, mert mit lehet tudni.. :rolleyes:  Még jó, hogy Sanguine nem olyan anyagias, mint  Clavicus Vile. :Đ )

#900 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 18:57

Hupp, igazis; volt valami olyan Daedric misszió, ahol az isten szobra egyszerűen nem fogadta el a jellememet - kéne gyártani neki sietve némi infamy pontot? :)

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.