HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#1081 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 20. 23:47

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 1:22

Mar csak a gepemmel kene valamit csinalni, mert neha fagyogat, miota visszaraktam a masodik par ramot.

Szokas szerint kidobott miatta az Oblivion, erre fel percre ra meg az egerem merult le.
Asszem mara ideje abbahagyni...

Ja, én meg újra felraktam a Rivatunert, hátha... régen ment 400/1100 on simán a 6800GT (ultrán tehát), az Oblivion viszont úgygondolta, hogy ő szépen kifagy. Úgyhogy ennyi volt a tuning. Ez ennyit tud. Majd ha dx10-es VGA-m lesz, azzal mehet az AF meg AA.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1082 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:47

Idézet: Charles - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:45

Viszont nem tudom, hogy mire jó a Sigil Stone  :eek:  :(

Én egy sima Akaviri Katanából csináltam meg a segítségével az Igazság Széleséles Pallosát :D

Viccet félretéve, fegyvereket vagy egyéb felszerelési tárgyakat tudsz velük enchantolni, akár terepen is.

#1083 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 10:38

Knights of the Nine képgaléria. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1084 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 11:25

Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:47

Én egy sima Akaviri Katanából csináltam meg a segítségével az Igazság Széleséles Pallosát :D

Viccet félretéve, fegyvereket vagy egyéb felszerelési tárgyakat tudsz velük enchantolni, akár terepen is.

Sőt, érdemes menteni, mielőtt felveszi az ember a sigil stone-t, mert visszatöltés után újra sorsolja a gép, hogy milyen speckót ad a kőnek. (Persze ezt lehet, hogy valaki csalásnak tekinti.) Az én kedvencem a drain fatigue volt. A legkeményebb ellenfeleket is ki lehet vele fektetni pár csapással.
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#1085 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 23. 04:34

Idézet: Nevl - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 11:06

Sajna ez a szintedhez igazítják az ellenfeleket annyira nem jött össze, mert kb 4-5 ellenséget agyon  tudok verni egyszerre (plane of oblivionban) és még fél életen se leszek.

Ja, ja! Egy jól fejlesztett karakterrel tényleg nem okoz gondot még több, erős ellenfél sem. :)
Viszont a mostani karakteremmel találkoztam olyannal, amivel eddig nem, pedig már pár karakterrel végigtoltam (már amennyiben az Oblivion esetében alkalmazható ez a kifejezés Kép ) a játékot. 33-as szinten vettem fel Vaermina küldetését, és őszintén szólva sétagaloppnak gondoltam, mivel korábbi tapasztalataim alapján ott többnyire Storm Atronach-ok (és Shock damage sebzést okozó szerkezetek) voltak, nekem pedig kb. 80% shock shield/resist shock enchanttal rendelkező cuccaim vannak, és kb. ugyanennyi Reflect spell a Mundane Ring, a Ring of Sunfire és opcionálisan a Spell Braeker révén, hogy a Spelldrinker Amuletet (ami egy az egyben úgy néz ki, mint az Amulet of Kings :D ) már ne is említsem, tehát a "bemegyek, ölök, kijövök" taktika mellett döntöttem. :] Nem egészen jól, ugyanis az egyik teremben volt négy Clannfear. Először kicsit meglepődtem, mert ezek elvileg gyengébb kreatúrák, úgyhogy gondoltam, meglegyezem őket egy kicsit az Umbrával, és kész. Hát nem... :reklamacio: Mikor nagy kínkeservesen levertem az egyiket a négyből(!), és kattintok az Azura's Starra, hogy kiürítsem a másik három számára :] :Đ , akkor jött a meglepi: GRAND volt a szokásos common helyett. Kép A következő meglepetés akkor ért, amikor vetettem egy pillantást az életerő-csíkra, ami alacsonyabban állt, mint Kvatch ostrománál a hátsó terület kipucolása után. Kép Itt kellett először Strong Potion of Healinget kortyolnom, de itt kellett. Majdnem lepadlóztam ettől a négy "Velociraptor"-tól. Mondom: _nem_ szokványos Clannfearek voltak. A második leverése után már nem kockáztattam, inkább a jó kis Illusion spellek és sneak attack kombóval gyaktam le őket. :] Ezek után valóban már csak Storm Atronach-ok, Xivilaiok és Spider Daerdrák voltak, de úgy éreztem, mintha mondjuk Savage Trollok után patkányok és farkasok lettek volna.. (Lehet, hogy ha lesz időm és kedvem -meg persze egy mentésem a közelből :D -, akkor újra lejátszom ezt a küldit. Kíváncsi vagyok, hogy ugyanezeket a Clannfeareket generálja-e a játék.) Mindenesetre elmondhatom, hogy ezzel a karakteremmel ez volt a legkeményebb harc. Kicsit nekem is furcsa, hogy négy Clannfearre mondom ezt az összes elérhető cím, rang, stb. megszerzése után, mikor a "hagyományos" Clannfeareket úgy vágtam az Umbrával, mint a répát, és persze az Umbra sem csak úgy lett... :] Szerintem valami baromi magas reflect damage képességük lehetett és persze extra HP.. :rolleyes:

#1086 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 23. 05:08

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 22:14

Jaja, kit erdekel a foszal? :D

:D Tervezem, hogy amennyiben indítok egy újabb karaktert (ami egyelőre nem valószínű, mert már egy kicsit túlzásba vittem ezt a játékot :Đ ), akkor -legalábbis az elején- felteszem a "no more quest items" modot, és az első dolgom az lesz, hogy 7-800 aranyért elpasszolom a Királyok Amulettjét. :] :D
(Van egy olyan érzésem, hogy Jauffre nem "venné észre", de különben is, az a legbiztosabb, ha Martin ott marad, ahol van; érdekes módon addig nem történik semmi. Kép )
Egyébként sokszor irreálisnak tartom az árakat... :rolleyes: Gondoljunk bele, hogy egy olyan ereklye, mint az Amulet of Kings, annyit sem ér a játék (készítői) szerint, mint egy lókolbásznak való gebe. Kép Ha már egyáltalán van aranyban kifejezhető értéke, akkor minimum annyinak kéne lennie, mint a legdrágább Spelldrinker Amuletnek, ami kb. 10500 arany, de elegánsabb megoldásnak tartanám, ha nem lenne ára. Kép
Ha már itt tartunk, az is hülyeség, hogy minek vannak 10-20000 arany értékű cuccok, ha a mod nélkül csak 2200 (1200+500+500) arany a maximum, amit ilyenekért kaphatunk. :rolleyes: (Talán a legjobb fence-nek több van, de nem sokkal...)  Bezzeg, ha venni akar az egyszeri kalandor valami jobb cuccost, akkor simán elkérhetnek 10000 aranynál többet is. Éppen ezért _nem_ tartom cheatnek az olyan modokat, amik megdobják a kerekedők pénzét egy nullával és/vagy új kereskedőket tesznek be, akiknek több pénzük van. :)

#1087 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:06

Hali.
Kerdesem az lenne, hogy valahogy directx8.1-es kartyan lehet-e eletet lehelni ebbe a gameba? Egy havernak ti4200-ese van es ki akarja probalni...
ti tudtok olyan peccsrol vagy valami lehetosegrol ami lehetove teszi ezt?

#1088 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:19

Idézet

Minimum System Requirements:

Windows XP, Windows 2000, Windows XP 64-bit
512MB System RAM
2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
128MB Direct3D compatible video card
and DirectX 9.0 compatible driver;
8x DVD-ROM drive
4.6 GB free hard disk space
DirectX 9.0c (included)
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard, Mouse

DirectX 9 compatible driver azt jelenti, hogy minden olyan kartyan mukodik, amihez van DX9 kompatibilis driver, nem azt, hogy DX9-es kartya kell hozza.
(DX9 emulalja DX8-as kartyakon a hianyzo funkciokat)

Szoval elmeletileg el kell indulnia Ti4200-on is.

Idézet

Supported Video Card Chipsets:

ATI X1900 series
ATI X1800 series
ATI X1600 series
ATI X1300 series
ATI X850 series
ATI x800 series
ATI x700 series
ATI x600 series
ATI Radeon 9800 series
ATI Radeon 9700 series
ATI Radeon 9600 series
ATI Radeon 9500 series
NVIDIA GeForce 7800 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce 6600 series
NVIDIA GeForce 6200 series
NVIDIA GeForce FX series

Vagy megsem?

Bar itt csak a DX9 funkciokat tenylegesen tudo kartyak vannak felsorolva, korabbiak nem.
(Mondjuk megneznem, hogyan fut Gef FX-en a progi, mert ugyan tudott 9.0-at, de azt csigalassan :D )

Szerkesztette: nyunyu 2006. 11. 26. 18:28 -kor

#1089 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:33

elindul a game, csak eppen nem latszik semmi a palyabol :D
feketeseg minden

Szerkesztette: Freddy 2006. 11. 26. 18:33 -kor

#1090 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:54

Idézet: Freddy - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 18:06

Hali.
Kerdesem az lenne, hogy valahogy directx8.1-es kartyan lehet-e eletet lehelni ebbe a gameba? Egy havernak ti4200-ese van es ki akarja probalni...
ti tudtok olyan peccsrol vagy valami lehetosegrol ami lehetove teszi ezt?

Valami okosággal el lehet indítani, le is írva néhányszor, de hiába izzik a kereső nem találom.

szerk.: megvan! [ itt az okosság ;) ]

Szerkesztette: Cadaver 2006. 11. 26. 18:57 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#1091 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 19:24

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 18:54

Valami okosággal el lehet indítani, le is írva néhányszor, de hiába izzik a kereső nem találom.

ohh, igen errol a patchrol hallottam...
Koszonet!

#1092 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 12:43

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 18:54

És a hivatalos honlap: Oldblivion
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#1093 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 11:55

Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:47

Na és hogy kell ezt az enchant-ot megtanulni?

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1094 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 12:05

Idézet: Charles - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 11:55

Na és hogy kell ezt az enchant-ot megtanulni?

Üdv!

Ezt sehogy, egyszerűen előveszed a sigil stone-t, és kiválasztasz egy cuccot, amit meg akarsz vele bűvölni. (Mondjuk én Mages Guild tag vagyok, ha nem vagy az, akkor lehet, hogy nem megy, de mennie kéne.)

Sima enchantot (tehát sigil stone nélkül) viszont csak az Arcane Egyetemen tudsz csinálni.

Más: ha szintlépés előtt állok, de még "nem aludtam rá egyet", attól függetlenül a "többiek" megerősödnek? Csak mert egy Ayleid romban összefutottam egy zombival, akit kisebb küzdelmek árán eddig le tudtam csapni, de most meg sem kottyant neki a vagdalkozásom, egészen Imperial City-ig kergetett :think:

#1095 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 17:34

Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 12:05

Ezt sehogy, egyszerűen előveszed a sigil stone-t, és kiválasztasz egy cuccot, amit meg akarsz vele bűvölni. (Mondjuk én Mages Guild tag vagyok, ha nem vagy az, akkor lehet, hogy nem megy, de mennie kéne.)

Így van, a Sigil köveknél _nem_ feltétel, hogy tagja legyél a Mages Guildnek. ;)

Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 12:05

Más: ha szintlépés előtt állok, de még "nem aludtam rá egyet", attól függetlenül a "többiek" megerősödnek? Csak mert egy Ayleid romban összefutottam egy zombival, akit kisebb küzdelmek árán eddig le tudtam csapni, de most meg sem kottyant neki a vagdalkozásom, egészen Imperial City-ig kergetett :think:

Elvileg nem. Lehet, hogy az egy erősebb fajta zombi volt.. :rolleyes:
Amúgy de utálom ezeket. "Nasty creatures, horrid beasts" :boa: Azokkal soha nem állok le harcolni, inkább Invisibility, és hagyom őket a francba... Ha mindenképp eliminálni kell őket -pl. a skingradi Mages Guild küldetésnél-, akkor idézés (nem quote :Đ  ) és láthatatlanság kombó, amíg ki nem múlnak. :] BTW, olvastam valahol, hogy arachnofóbiások számára készült olyan mod, ami a Spider Daedrákat cseréli le más, szinthez igazított ellenfelekre. Nem lenne rossz egy ilyen mod, csak Spider Daedrák helyett a zombikat kéne lecserélni. Kép

#1096 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 03:10

Két kérdésem lenne:
Átkot hogy lehet levenni a karakterről? Mert a templomokban, és a Wayshrine-oknál nem lehet.
A másik pedig, mivel megcsináltam a Knights of the Nine frakciót, ezután el tudom kezdeni a Dark Brotherhood küldit hogy még megmaradok az előbb említett frakcióba?

#1097 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 08:46

Idézet: neoguy - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 3:10

Két kérdésem lenne:
Átkot hogy lehet levenni a karakterről?

Restore Fatigue?
Cure Disease?
Cure Poison?
Cure Paralysis?

Konkretan milyen atokrol van szo?
Betegsegek tobbseget leszedi barmilyen Cure Disease hatasu lotty/gyoker/spell, meg a vampirra valtoztato porfiriat is, ha kello idoben kezeled.
3 nap utan mar csak a megfelelo kuldi teljesitesevel lehet megszabadulni az ejszakai eletmodtol.

Idézet

Mert a templomokban, és a Wayshrine-oknál nem lehet.

Pedig azok leszedik, felteve, ha nem kovettel el valami bunt, amiert verdijat tuztek ki rad.
Ilyenkor belebotlasz az elso orbe/keritesbe, kifizeted a buntit, aztan mesz vissza a templomba...

Bunozo tipusoknak a Thieves Den addon biztosit sajat hazioltart, ami csak akkor mukodik, ha a hirhedtsegi mutatod nagyobb, mint a hiressegi, vagyis pont akkor, amikor a rendes templomok nem.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 12. 03. 09:12 -kor

#1098 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 10:26

nah alssan kivégzem az összes lehetséges küldit
166 complete+6 aktívnál járok
valaki nem tudná megmondani, hogy az elejéről maradt unfriendly competitiont hogy oldjam meg? :D valami formát kell bevárni a plaza districtben de sosem jön ki a házából...szerintem bug
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1099 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 12:58

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 10:26

nah alssan kivégzem az összes lehetséges küldit
166 complete+6 aktívnál járok
valaki nem tudná megmondani, hogy az elejéről maradt unfriendly competitiont hogy oldjam meg? :D valami formát kell bevárni a plaza districtben de sosem jön ki a házából...szerintem bug

A bolt előtt kell várni este nyolcig, utána indul haza. Elvileg. Nálad nem így megy?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1100 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 14:45

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 8:46

Konkretan milyen atokrol van szo?

Nem betegségről vagy hasonlóról van szó, hanem amikor berakja hogy: Ability - Curse of the Consumed.
Templomokban nem jön le, próbáltam, és a Fatiguém állandóan csökken ha futok. A Kinights of the Nine küldetése közben vettem le az átkot egy emberről ami rám szállt.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.