HWSW Informatikai Kerekasztal: CS:Source IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

CS:Source IV.

#141 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 30. 13:08

Idézet: Divat - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 9:53

asszony mit szólt hozzá?  :D  :Đ

aludt  :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#142 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 17:52

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 14:08

aludt  :D

papucs :Đ  :p

#143 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 12:04

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 18:52

papucs :Đ  :p

otthon aludt nem itt, eszem ágába se lenne játszani amig alszik...akkor én is vele ;)
tegnap toltam kicsit de van pár köcsög akiknek baromi nagy a szájuk és utálják ha elrontom a lámahentet
az awp korlátozással meg az ember kiegyenlitéssel meg ha kapnak "ajándékot" kezdökempért meg ct rushért d2-n pl....és még nekik áll feljebb...az 1ik vmi lemminges f@szkalap, baromira nem érdekelt soha ki kicsoda, tölem akár a román miniszterelnök is lehet :D , akkor azt csinálja amit engedek. :smoker:

#144 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 15:31

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 13:04

otthon aludt nem itt, eszem ágába se lenne játszani amig alszik...akkor én is vele ;)
tegnap toltam kicsit de van pár köcsög akiknek baromi nagy a szájuk és utálják ha elrontom a lámahentet
az awp korlátozással meg az ember kiegyenlitéssel meg ha kapnak "ajándékot" kezdökempért meg ct rushért d2-n pl....és még nekik áll feljebb...az 1ik vmi lemminges f@szkalap, baromira nem érdekelt soha ki kicsoda, tölem akár a román miniszterelnök is lehet :D , akkor azt csinálja amit engedek. :smoker:

:respect:  :respect:  :respect:  :Đ
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#145 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:56

mielött elvitték a 7600gt-t kicsit játszottam, eddig is tudtam hogy godlike vagy cs-ben :Đ

#146 Felhasználó inaktív   |rOO†s|Zé 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 08:04

marking: zag-zag volt.... kicsit zokon vette, hogy kickelted, és utánna kiléptél  :D

#147 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 09:40

Idézet: |rOO†s|Zé - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 9:04

marking: zag-zag volt.... kicsit zokon vette, hogy kickelted, és utánna kiléptél  :D

kicsit zokon vettem hogy azt hiszi beszolhat mer lemmings mittudomén kicsoda...meg hogy lamahentelenek és kezdökempelnek t-be meg ctbe rusholnak eszetlenül...nem ez volt az elsö kick amit kapott...ezeknek a figyelmeztetés nem számit, öntelt balf@szok... :omg:

:cool:

#148 Felhasználó inaktív   -=F.I.K.A=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 11:45

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 10:40

kicsit zokon vettem hogy azt hiszi beszolhat mer lemmings mittudomén kicsoda...meg hogy lamahentelenek és kezdökempelnek t-be meg ctbe rusholnak eszetlenül...nem ez volt az elsö kick amit kapott...ezeknek a figyelmeztetés nem számit, öntelt balf@szok... :omg:

:cool:

Azt nem értem miért kell vkit kickelni mert ct oldalon rushol.. vagy t oldalon kempel...
Azért admin az admin, hogy admin mssg-ben kiírja, hogy figyi ct, a t ott kempel, nyírd ki...
Sehol nem lát az ember olyan kiírást, hogy tilos kempelni, akkor mi jogosítja fel az embereket, hogy önkényeskedjenek?
Ez ugyanaz, mikor az admin vigyorogva mondja, hogy én meg egész t oldalt végig magozóztam..
Meghogy nem rusholhat a ct???? pffff
nocomment
peace, amen

#149 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 12:22

Idézet: -=F.I.K.A=- - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 12:45

Azt nem értem miért kell vkit kickelni mert ct oldalon rushol.. vagy t oldalon kempel...
Azért admin az admin, hogy admin mssg-ben kiírja, hogy figyi ct, a t ott kempel, nyírd ki...
Sehol nem lát az ember olyan kiírást, hogy tilos kempelni, akkor mi jogosítja fel az embereket, hogy önkényeskedjenek?
Ez ugyanaz, mikor az admin vigyorogva mondja, hogy én meg egész t oldalt végig magozóztam..
Meghogy nem rusholhat a ct???? pffff
nocomment
peace, amen

de ha pl. mondjuk ct-k mennek már 20-2-re , akkor mondjuk vmeik pro ct-nek(60-13-ba van) legyen már annyi vér pucájában hogy nem rushol meg awpzik(álljon át,vagy scout pl)...SZTEM!!!

amúgy zag-zag-ot én se bírom...asszem régen bannolták is hackel... :think:

ja és télleg PEACE!!!  :D
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#150 Felhasználó inaktív   |rOO†s|Zé 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 12:33

zag szimpatikus játékos. és ő pont olyan gamer, aki átáll, ha nagy a különbség.
de mind1, nem én bérlem a szervert.

#151 Felhasználó inaktív   -=F.I.K.A=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 12:44

Idézet: Divat - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 13:22

de ha pl. mondjuk ct-k mennek már 20-2-re , akkor mondjuk vmeik pro ct-nek(60-13-ba van) legyen már annyi vér pucájában hogy nem rushol meg awpzik(álljon át,vagy scout pl)...SZTEM!!!

amúgy zag-zag-ot én se bírom...asszem régen bannolták is hackel... :think:

ja és télleg PEACE!!!  :D

2 embert kimernék állítani 8-10 ember ellen (publicosok ellen  :D )
az egyik zag-zag, a másik warehorse. aki ismeri őket tudják, hogy soha nem csítelnek, nekik nem ér annyit az egész.
zag-zag-t azért kickelték/bannolták több magyar serverről, mert kicsit hülyén nézett ki a 30-0, 32-1 stb stat a nevük mellet, és hogy ilyen nincs, tuti csít stb....
a fent nevezettekkel, ha együtt játszol, csak azért akadsz ki, mert olyan helyekről jönnek elő, ahonnan nem várnák. soha, de soha nem kempelnek, mindig elöl rusholnak!!! t-ként d2-n egyedül bemennek b-re, a-hosszún, és ledarálják a bagázst, mert míg a ct a heylüket kereseik, ők már rég ott vannak közöttük. warehorse 90%-ig mac10-el rohangál, és soha nem áll meg. Azért, mert valaki nem szimpatikus a játékstílusa miatt még nem kell kickelni/bannolni, de ez a magyar servereken a megszokás. A smallán is már annyi kis ***** az admin, hogy néha azt se tudják mit kell csinálni.
zag-zag az egyik legjobb magyar játékos véleményem szerint, csak ő tényleg funnol, a szó szerinti értelemben, és nem veszi komolyra az egészet. Ezért is merem állítani, hogy nem csal.
és písz-ámen
ui: lemming^powa

#152 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 12:59

Idézet: -=F.I.K.A=- - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 13:44

az egyik zag-zag, a másik warehorse. aki ismeri őket tudják, hogy soha nem csítelnek, nekik nem ér annyit az egész.
zag-zag-t azért kickelték/bannolták több magyar serverről, mert kicsit hülyén nézett ki a 30-0, 32-1 stb stat a nevük mellet, és hogy ilyen nincs, tuti csít stb....
a fent nevezettekkel, ha együtt játszol, csak azért akadsz ki, mert olyan helyekről jönnek elő, ahonnan nem várnák. soha, de soha nem kempelnek, mindig elöl rusholnak!!! t-ként d2-n egyedül bemennek b-re, a-hosszún, és ledarálják a bagázst, mert míg a ct a heylüket kereseik, ők már rég ott vannak közöttük. warehorse 90%-ig mac10-el rohangál, és soha nem áll meg. Azért, mert valaki nem szimpatikus a játékstílusa miatt még nem kell kickelni/bannolni, de ez a magyar servereken a megszokás. A smallán is már annyi kis ***** az admin, hogy néha azt se tudják mit kell csinálni.
zag-zag az egyik legjobb magyar játékos véleményem szerint, csak ő tényleg funnol, a szó szerinti értelemben, és nem veszi komolyra az egészet. Ezért is merem állítani, hogy nem csal.
és písz-ámen

haza szóltál :D
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#153 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 15:15

és písz-ámen

:respect:  :respect:  :respect:

#154 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 15:31

:)

#155 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:41

elöbb voltam cs2-n...
1. kör: kigranyóztam zagot
2. kör: oan glock fejest adtam neki, hogy még én se hittem el :D

viszont télleg piszok yol keni, egyébként semmi bajom vele(vagyis útállom, de akko jobb nálam azt mind útállom :) ), csak megjegyeztem hogy bannolták ennyi :) ... :respect:

#156 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:41

lemming^powa

#157 Felhasználó inaktív   -=F.I.K.A=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:53

Idézet: Divat - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 18:41

:respect:  :D

#158 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:54

Lehet, hogy keverem valakivel, de majd dzsónszí kijavít :D
Szóval sztem ellene meg egy másik srác ellen nyomtuk 2v2-ben előbb dust2-n, majd valami aim mapon. Simán le lehet lőni szvsz :smoker:  :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.

#159 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 18:10

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 18:54

Lehet, hogy keverem valakivel, de majd dzsónszí kijavít :D
Szóval sztem ellene meg egy másik srác ellen nyomtuk 2v2-ben előbb dust2-n, majd valami aim mapon. Simán le lehet lőni szvsz :smoker:  :Đ

Zagi meg Anakin ellen játszottunk.

Aztán miután leléptél jött Fika gyerek meg Ecsy is.

Mindenkit le lehet lőni, én csak azt rühellem, hogy iszonyat rapszódikus a játék. Legalábbis személy szerint így látom. Nekem vagy mindent bead, vagy szinte semmit. Aztán egy idő után ideges lesz az ilyesmitől az ember, és akkor már doszt se megy a game. Nyilván lő mellé is az ember, nem arról van szó, hogy minden lövés pontos miegymás, de pl olyan helyzetben amikor egyhelyben guggoló embert 7 deagle lövésből egy sem találja el/sebzi azért felhúzza az embert, akármennyire is játék csak.

Amúgy Zag is tud segghülye lenni team szinten. Pl.: szintén Pietrosszal voltunk, de rendes majdnem fullos lamas szervernél, utolsó 5 percre állt át valami 24-2-es állásnál. Annyira meg fölösleges szvsz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#160 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 10:10

totálisan más publicon rusholni mint pl 2on2zni vagy warozni 1et....
elsö fun warunkat szarrá szoptuk ( emlékszel romachild? ) , mert azt hittük ott is rush összevissza csak rohanás stb...az ilyen istencsászár publichenterek azok akiket akkora élvezettel apritottam be waron anno hogy csak na...csak amiota ugye nem warozok.... :cool:
nemtom, én csak megunom amit csinalnak hogy 30-0 a stat 15-0 a csapatnak és rusholnak fel középen ctben , zagzaggal az élen, ennyi.
abba meg ne menjünk be le ki milyen admin sztem :rolleyes:

most nem irom le ujra miért nem számit ki hogy lő publicon és miért csak a war számit mert kivülröl tudjátok ti is :D

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.