Idézet: gemini - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 14:12
egy normálisan szellőző házban nem kell hűteni a ramokat és van elöl egy 120-as venti, és az hűti a winchestert.
nálam sincs a ramokon extra hűtés, mégis elvannak gond nélkül 900-on cl4-ben.
2,35V-on 1GHz-en vagy 2,45V-on 1200-on azért csak gondban lennének, hm?

Legalább is szerintem. Nem tudom, én ha hűtést fejlesztek, akkor azért teszem mert bánt a forróság.
Idézet: BIGfoot - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 17:06
Jól szellőző házban az északi hídnak és a déli hídnak is megvan a megfelelő légmozgása, még a gyári coolerrel is.
Szerk.: Vízhűtés mellé VGA-n lehet használni azokat a memóriahűtő tüskéket amit most is használsz a VGAdon.
A két HDD nekem 5,25"os helyen van egy 8cm-s venti van előttük, 5Vról.
Hát, ha jól szellőző házról beszélünk, akkor oda a halk vízhűtés.
Szerk.:-re
Nem lehet, nincs neki légáram, megsül.
Megintcsak, akkor minek a víz, házamban van elől 2db 12cm-es, hátul 1 db 12-es és egy 8-as 17dBa-es NorthQ-m leszabályozva; táp/procihűtő hangtalan, chipsethűtő 21dBa, videokártnyán egy 92mm-es NorthQ és kalap/kabát. Ez a szélzaj szerintem hibrid víz/léggel sem lenne lejjebb, hatásfokban persze nem vagyok biztos de jelentősen nem tér el. Viszont nincs órás babramunka ha valamit ki akarok próbálni a gépben, nem kell szörtyögnöm a vízzel, illetve hónom alá kapom a gépem ha kell és viszem bemutatóra/baráthoz jáCCodni.
Én mondom, elhiszem, hogy klassz dolog a zsiráf, de otthonra nem kéne.
Víz VS lég téma részemről lezárva, ha tehetem tuti ki fogom próbálni mert izgatja a fantáziámat régóta -és ezen ez a beszélgetés erősített-, de úgy gondolom most itt nem győzzük meg egymást sem Veled, sem gemini sem arn Kollégával.

Mindemellett maximális tiszteletem, hogy próbáltátok, használtátok/használjátok.
Szerkesztette: Omega 2007. 08. 14. 16:45 -kor