HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#1321 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 09:18

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 9:50

hát nem nevettem... sokat és a két sőrre még jelentkező sem volt, de inkább privátban várnám a megoldásokat

Nekem Firefox és Explorer alatt is egyaránt jól működik.
Próbáltál már coockiekat és ideiglenes fileokat törölni?

#1322 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 09:46

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 9:50

a két sőrre még jelentkező sem volt

ez azt jelenti, hogy kicsi a tét :D

Node hadd kérdezzek, aztán hátha másnak is lesznek ötletei:
1.Milyen böngészőt használsz?
2.A mozgó figurák itt GIF-ek, ezeket simán "le kellene játszania". Nézd meg ezen a linken mozognak-e a figurák nálad
3.Villog a kurzor:Tudod szerkeszteni is a hozzászólásainkat?  :D Nem is mondtad, hogy előléptettek moderátorrá  :) Na jó, viccelek, egyelőre fogalmam sincs. De más szöveges site-on is ez a jelenség, vagy csak ezen a fórumon?
4.Használsz valamilyen spyware és vírusirtót? (milyet?)

#1323 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 11:50

http://www.sg.hu/cik...honra_pc_nelkul

#1324 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 18:11

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 10:50

Fritz-ek valaszoltak a nemet es az angol verzio allitolag kulonbozo hardware.Szerintem ez hulyeseg, de ha ok mondjak akkor igaz is lehet.Itt a fritz box fon ata-ra gondolok.
Szoval voipstunt-tal nem lehet megcsorgetni egy ata-s telot felhasznalonevvel?Nem ertem.Mind a 2 ua. halozat csak az egyik soft a masik hardware-s, de mind a 2 be van jelentkezve.Telefonszam alapjan megy, de az most nem erdekes.Ha tevednek akkor igazitsatok ki.Koszi.
A fonline-s fritz milyen volt?
Joeapi

#1325 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 18:20

hülyeséget csináltam

Szerkesztette: blackbile 2006. 09. 04. 18:20 -kor

#1326 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 18:28

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 19:11

Szerintem ez hulyeseg

Szoval voipstunt-tal nem lehet megcsorgetni egy ata-s telot felhasznalonevvel?

1. igazad van, a support nekem is azt írta, hogy nem lehet megoldani... azért nekem lett angol menű a német helyett...

2. 1 hete még azt mondtam volna, hogy nincs igazad, működött, most azt mondom, hogy igaz
szerk.: Voipbuster most is működik, VS nem !

Szerkesztette: blackbile 2006. 09. 04. 19:14 -kor

#1327 Felhasználó inaktív   leslie-sz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 19:15

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 18:11

Szoval voipstunt-tal nem lehet megcsorgetni egy ata-s telot felhasznalonevvel?

Voipstunt-tal én sem tudom, de pl. VoipCheapCom-mal is lehetséges a VB-n kívül.

Szerkesztette: leslie-sz 2006. 09. 04. 19:17 -kor

#1328 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 19:45

Ket aprosag.

1) Az utobbi idok tapasztalata az, hogy az SPA3k -ban egy igen gyenge feldolgozo processzor van.  A beszelgetes hangminosege erzekelhetoen romlik, ha kozben az eszkoznek a weboldalat nezegeti az ember (G729 es G711 kodekre is igaz).  Ha valaki (hozzam hasonloan) monitoring rendszerbe integralta az ATAkat, akkor a http service figyeles kapcsolja ki, nem zavar be a beszelgetesbe.

2) Nem tudom erdekel-e valakit, kaptam meghivot egy VON (Voice On the Net) expora, november 6-8 a konferencia, nov 7-8 a kiallitas resze, Berlinben tartjak.  Nekem az idopont nem jo, ellenben adtak egy regisztracios kodot, amivel a konferencia reszveteli dija 2445 dollar helyett 1945 (otszaz dollar kedvezmeny), a kiallitas belepodija 92 dollar helyett ingyenes.  Ha valaki elmenne, akkor egy kodot tudok adni a regisztralashoz, amivel egy fo ervenyesitheti a kedvezmenyeket.

#1329 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 05:50

Cégeknek:

http://www.voicetrad...m/en/rates.html

(Cégek vehetik CSAK igénybe)

#1330 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 10:09

Idézet: adam.k - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 19:45

Ket aprosag.

1) Az utobbi idok tapasztalata az, hogy az SPA3k -ban egy igen gyenge feldolgozo processzor van.  A beszelgetes hangminosege erzekelhetoen romlik, ha kozben az eszkoznek a weboldalat nezegeti az ember (G729 es G711 kodekre is igaz).  Ha valaki (hozzam hasonloan) monitoring rendszerbe integralta az ATAkat, akkor a http service figyeles kapcsolja ki, nem zavar be a beszelgetesbe.

2) Nem tudom erdekel-e valakit, kaptam meghivot egy VON (Voice On the Net) expora, november 6-8 a konferencia, nov 7-8 a kiallitas resze, Berlinben tartjak.  Nekem az idopont nem jo, ellenben adtak egy regisztracios kodot, amivel a konferencia reszveteli dija 2445 dollar helyett 1945 (otszaz dollar kedvezmeny), a kiallitas belepodija 92 dollar helyett ingyenes.  Ha valaki elmenne, akkor egy kodot tudok adni a regisztralashoz, amivel egy fo ervenyesitheti a kedvezmenyeket.

szia adam.k
küldtem egy pü-t.

#1331 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 17:17

A buster klónokhoz milyen dial plan beállítást használtok, mert ami nálam van beírva (egy neox-os fórumról néztem ki)  az nagyon sokára kb.15 sec alatt csörgeti meg a hívott fél telefonját. Az eredeti linksys dial beállítással viszont sok hazai számot nem tudok hívni.

#1332 Felhasználó inaktív   leslie-sz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 18:31

Sikerült valakinek mostanában valamelyik Buster klónra kártyáról feltölteni? Eddig nekem mindig sikerült, de most nem enged.  :reklamacio:

#1333 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 22:42

nekem a multkor nem engedett, de lehetett magyar kontaktszemelynek atutalassal fizetni. 2 ilyen volt felsorolva, es az egyiknel a klonban szigoruan minimum 10 euro helyett lehetett csak 5-ot fizetni. persze a nem tul szep arfolyam es az atutalasi illetek vegul felvitte ugy 7-8 eurora az arat, de meg igy is megerte szamomra!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1334 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 05:49

Idézet: leslie-sz - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 19:31

Sikerült valakinek mostanában valamelyik Buster klónra kártyáról feltölteni? Eddig nekem mindig sikerült, de most nem enged.  :reklamacio:

nem is olyan rég mondtam, hogy PayPal, és vlamelyikőtök nem értette, hogy Mastercarddal miért nem utalok közvetlenül???!?!?!?!

HÁT EZÉRT!

:offtopic:
http://index.hu/tech/net/ppl060906/  ;)
:offtopic:

Szerkesztette: blackbile 2006. 09. 07. 06:15 -kor

#1335 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 08:16

Idézet: gap - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 17:17

A buster klónokhoz milyen dial plan beállítást használtok, mert ami nálam van beírva (egy neox-os fórumról néztem ki)  az nagyon sokára kb.15 sec alatt csörgeti meg a hívott fél telefonját. Az eredeti linksys dial beállítással viszont sok hazai számot nem tudok hívni.

Küldd el, ami most van, aztán majd meglátjuk, hogy mi vele a baj.

#1336 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 10:16

ez azért már nem olyan elérhetelen cél:

http://www.rokviper.com/

GSM over VoIP ingyen (tudom, azért még nem az igazi)

Szerkesztette: blackbile 2006. 09. 07. 10:16 -kor

#1337 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 11:12

Idézet: 007 - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 8:16

Küldd el, ami most van, aztán majd meglátjuk, hogy mi vele a baj.

Szia 007
Azt hiszem talán ez a legjobb idáig amit találtam. Hazai és külföldi szolgáltatókkal is műxik egyaránt rövid és elég gyors ez a LeptisMagna által alkotott alábbi dial.

(<06:0036>xx.S0|<:003672>xxxxxxS0|<#:00>xx.S0|<0#:>xxxxxx<:@sip.neophonex.hu>) 
Az első egység a hazai vezetékes/mobil számok, a második egység a helyi körzet hívására hivatott Vidék esetén a 72 körzet számot az adott körzetre kell kicserélni. Bp esetén |<:00361>xxxxxxxS0|  A harmadik egység külföldi számok hívására szolgál : a # után országkód , körzet, telefonszám.
Minden híváskor a telefonszám végén  #-et kell billentyűzni, mert ez jelenti a számsor befejezését,s ezzel felgyorsítja a hívást. A negyedik egységgel a helyi hálózatos hívásokat lehet kezdeményezni, mely lehet bármilyen hazai/külföldi szolgáltató. 

Te milyen dialt használsz? Légyszí bemásolni

#1338 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 12:58

Idézet: gap - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 11:12

Nem vagyok 007, de en is bemasolom az enyemet.  mivel hosszu, inkabb a | menten feltordelem sorokra, es irok mogejuk kommentet.

(*xx|                                                - a csillagos kodok menjenek, es minden masnal nagyobb prioritasuk legyen, ezert elsokent
112<:@gw0>|                                    - sos, mindig a helyi PSTN vonalon, legmagasabb prioritasu telefonszam
<#0,:>xx.<:@gw0>|                        - legyen tarcsahangos, es
<0:>xx.<:@gw0>|                              - tarcsahang nelkuli helyi varosi hivas is
1212<:@192.168.25.121:5061>|    - ez mivel ingyenes, lehet tesztelni rajta, de csak magyar vonalrol lehet hivni
1221<:@192.168.25.121:5061>|    - az egyik SPA upc mogott van, ezert kell tudni kulfoldrol i s hivni az ufsz-t, de az csak magyaroknal ertelmezett szam, ezert el kell kuldeni otthonra
<#2:>xx.<:@192.168.25.121:5061>| - egyik magyar vonal
<#4:>xx.<:@192.168.25.220:5061>| - egyik kulfoldi vonal
<#5:>xx.<:@192.168.25.252:5061>| - masik kulfoldi vonal
xx.)                                                  - normal, sajat halozatos telefonszamok

#1339 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 13:50

Idézet: gap - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 12:12

Szia Gap!

Nos, itt az enyém is, ezt én magam szerkesztettem a saját szájizlésem szerint. Nem nagyképű akarok lenni, de ha megnézed egyszerű és nagyszerű, mert:
-villámgyorsan kapcsol bárhova, mivel a dialplanek legtöbbjének a végén S0 található
-a saját körzetbe lehet telefonálni körzetszám nélkül (ez eddig nem nagy dolog)
-egy-egy dial plannel oldottam meg a mobil és vezetékes irányba irányuló hívásokat (nem egyenként lekezelve pl. a 0620, 0630, 0670 stb irányokat)
-másik két dial plannel beállítottam azt, hogy 06-ot se kelljen tárcsázni, elég csak a körzetet (de 06 is működik)
-a hívott számokat mindig nemzetközi formában küldi tovább (0036...) így hazai vagy nemzetközi szolgáltatón keresztül is működik (neophonex, busterklón)

(<#,:>xx.|                                 -ha keresztel kezdek egy számot, bármit engedjen hívni (próbák miatt jól jött)
<**:*>xx.<:@sipbroker.com>|  -ezt régebben kitárgyaltuk, sipbrokeren keresztül **-al kezdve minden nyílt szolgáltatót vagy direktben mást el tudok érni
*xx|                                            -a pbxes feature szolgáltatásait (amin keresztül telefonálok; konferencia, egyebek) csilaggal lehet elérni
<:003652>[345]xxxxx|               -52-es körzetben lakom, a helyi számok 3,4,vagy 5-el kezdődhetnek
<06:0036>[237]0xxxxxxxS0|      -a mobil számok 20,30, vagy 70-el kezdődnek, ezután hét számjegyet várjon
<06:0036>[14-689]xxxxxxxS0|     -a távolsági hívások a mobil körzetek kivételével kezdődhetnek, utána hét darab számjegyet várjon körzettel
<:0036>[237]0xxxxxxxS0|           -minek tárcsázzam még a 06-ot is? :-)
<:0036>[14-68]xxxxxxxS0|          -                  -"-
0690!|90!|0691!|91!|                     -azért emelt díjast ne engedjen már meg hívni (biztos ami biztos)
xx.)                                             -ha bármi ezen kívüli számot hívok, az itt fog érvényesülni, célszerű #-et nyomni a végén

Megjegyzés:
írtam, hogy a helyi számok 3,4 vagy 5-el kezdődnek. Ritkán, akinek gsm-adapteren helyezik ki a vezetékes vonalát 7-essel kezdődő telefonszámot kap, de ezek egyre ritkábbak, és ez bekavarna a vodafone mobilok körzetszám nélküli hívásába. Ha ilyen számot kell hívnom, #-el kezdeni és utána bármit továbbenged hívni. (bár ennek lekezelését is meg lehetne oldani)

A legutolsó dial plan előtt (xx.) nekem még van egy pár dial plan beállítva azon külföldi országok esetére amit gyakran szoktam hívni, de nem volt semmi értelme hogy ide a fórumba is betegyem.

Ha szükséges, egyfajta rövidített hívószámokat is be lehet állítani a gyakran hívott számokra.

Ha kell valamilyen segítség egy egyéni dial plan szerkesztésében szívesen segítek.

Szerkesztette: Buksika 2006. 09. 07. 13:57 -kor

#1340 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 14:10

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 13:50

0690!|90!|0691!|91!|                  -azért emelt díjast ne engedjen már meg hívni (biztos ami biztos)

Tanacs: a 06 81 is emelt dijas, a mindenkori magyarorszagon ervenyes telefonszamok (erheti egy par meglepetes az embert, amikor dial plant tervez!) az NHH oldalan megtalalhatok. egy pdf-ben.

Kerdes: Ezeket a tiltasokat ki is probaltad?  Szerintem ugyanis mivel a tiltasok a vegen szerepelnek, es korabban van egy:

<06:0036>[14-689]xxxxxxxS0|  -a távolsági hívások a mobil körzetek kivételével kezdődhetnek, utána hét darab számjegyet várjon körzettel

ezert a hivott emelt dijas szam hamarabb meg fog felelni ennek a dial plan bejegyzesnek, es sikeres lesz a hivas.  A tiltasra vonatkozo bejegyzes, mivel a vegen van, szerintem nem jut ervenyre, mert odaig a feldolgozasban az SPA nem jut el szerintem.  Ha jol gondolom, es valoban, akkor mivel a 9-es szamot nem lehet kivenni a fentibol (99 asszem sopron) ezert a tilto dial plan reszletet en ez ele tennem.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.