HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 03. 05:57

Gyerekek, most jöttem rá, hogy nagyon is örülhetünk, hogy mi ezeket a szolgáltatásokat "testközelből" ismerjük, és nem egy továbbértékesített "csodának" örülhetünk, mint majom a ...

Pedig, annak is örülnénk, hogy milyen királyok vagyunk, nem tcom v. invitel 16Ft-os meg mit tudom én milyen percdíjaival kell telefonálnunk...

#22 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 09:13

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 15:39

csak 90 napig él a credit !!!

#23 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 05. 03. 09:15

Megoldódott a bajom, miszerint kintről hívva a NeoPhone telefont egyet kicseng, aztán megszakad a dolog, majd nem fogadott hívásnak szépen regisztrálja a cucc.

Van a menüjében egy "prack" nevezetű beállítás, azt kell disabledre hajítani...
Make love not Wor.

#24 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 09:21

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 0:16

LeptisMagna be vagy regisztrálva a voipcheap-ra, vagy valaki? Mennyi most a minimum feltöltés?

Na most ha tényleg voipstunt vagy más buster klónt használja az aspydigital, mit csinálnak ha magyar vezetékes hívások fizetősek lesznek adott klónnal? Körbemennek és frissítik a firmware-t másik klónra?

Legtöbb cég országon belüli hívásra fogja használni.
5000Ft + áfa /hó nem biztos, hogy fizetni fognak, hogy utána ~3Ft-ért telefonálhassanak.
Buster klónok licence szerintem, nem is engedi a tovább értékesítést. Leszerződtek volna Buster-ékkal?

Hozzászólók eldöntötték, jó így egybe ömlesztve a HW és SW. :)

Szia
Nem regisztráltam a voipcheap-en, de megnéztem 10€ a feltöltés. A mobil hívás pedig innen a legkedvezőbb (15,08€cent/perc) a Finaera cégek közül. A rendelkezésre állás viszont a legkevesebb 90 nap. Az meg egy kérdés magamban, hogy a hamarosan lejáró voipstuntot mi váltsa fel. Ugyanis nem biztos, hogy a legutolsó, jelen esetben a voipcheap lesz a legtovább free, vagy mégis  :confused:
Talán az aspydigital céget válsztom  :rolleyes:

A finaera cégek leírásában nem látok olyan korlátot, hogy nem értékesíthető tovább. Ez szerintem legális, semmi kivetni valót nem látok benne. Valóban ahogy bogdan írja saját szerverükön keresztül üzemeltethetik. Az meg már egy másik kérdés, hogy aki nem ismeri az IP telefonálás rejtelmeit , az ily módon bele mer-e vágni egy ismeretlen, szerintem az MTelekomnál is magasabb költségekkel járó telefonálásba. Kétlem, hogy sok ügyfelet tudnának toborozni  :D
Üdv.

#25 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 09:48

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 10:21

Talán az aspydigital céget válsztom  :rolleyes:

egyszerűen egy tökös gyerek vagy, bevállalod !  :Đ

#26 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 09:50

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 0:12

Nekem Linksys BEFW11S4 routerem van frissített frimware-l PAP2 DMZ ben van, semmi gond.

Szia,
Nem a legjobb megoldás, hogy hosszabb távon DMZ-be tartod az ata-t .
Ebben az esetben a 80-as portod valszínű nyitva van 
Nézd meg egy tűzfalteszttel http://www.biztonsag...p?name=Firewall
A másik pedig, ha kábelon jön a net, akkor a routeredre rakj egy pw-t, ha még nincs, mert az IP címeddel be lehet menni a routeredbe.
Üdv.

#27 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 09:54

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 10:48

egyszerűen egy tökös gyerek vagy, bevállalod !  :Đ

Annyira talán nem vagyok az, hogy bevállaljam őket, de ettől függetlenül kiváncsi lennék a szerződésükre.

#28 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 10:13

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 10:54

Annyira talán nem vagyok az, hogy bevállaljam őket, de ettől függetlenül kiváncsi lennék a szerződésükre.

miért is érdekelne, hiszen indulásból kiadsz 20000-et a semmire (kis túlzással)

#29 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 10:18

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 10:21

Szia
Nem regisztráltam a voipcheap-en, de megnéztem 10€ a feltöltés.
...

A finaera cégek leírásában nem látok olyan korlátot, hogy nem értékesíthető tovább. Ez szerintem legális, semmi kivetni valót nem látok benne. Valóban ahogy bogdan írja saját szerverükön keresztül üzemeltethetik. Az meg már egy másik kérdés, hogy aki nem ismeri az IP telefonálás rejtelmeit , az ily módon bele mer-e vágni egy ismeretlen, szerintem az MTelekomnál is magasabb költségekkel járó telefonálásba. Kétlem, hogy sok ügyfelet tudnának toborozni  :D
Üdv.

Köszi!  Voipdiscount-nál is 15,08€cent/perc (jelenleg!) a magyar mobil hivás, de oldalukon már reklámozák voipcheap-et.  :think:

Ha egy cég letelefonálja a 20 órát, és/vagy van sok külföldi hívása is akkor nem drágábbak MT-nél.
Ha keveset telefonálnak akkor nem éri meg a beruházás.
Na meg VOIP nem 100%-os amint tudjuk, aspydigital-ék is írják a gyík-ben.
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

#30 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 14:45

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 9:13

csak 90 napig él a credit !!!

Már csak az a kérdés, a többi mikor fogja követni... :down:

#31 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 17:36

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 12:03

Még most az új fórum indulásánál szeretnék megkérni mindenkit az ATA-król és más hw eszközökről egy külön fórum témában értekezetek.
Ne burjánzon el úgy mint az előző topic.
  :respect:

Ennek a fórumnak meg lehetne a neve:
Voipbuster és hasonmásai v. klónjai

Szerintem nagyon jo ez a tema ennek a forumnak, hogy Voipbuster! Nagyon jol tokrozi mirol van itt szo. Es mirol is? Arrol, hogy lehet olcson, ingyen esetleg telefonalni felhasznalva a VoIP lehetosegeit. Mas szoval busterulni az egeszet. Es maga szo Voipbuster mar nem csak egy svajci valolkozas neve, hanem topikink ahol mindent lehet irni ami a Voip "Busterolazasahoz" tartozik. Szerintem jo igy, ilyen a Voipbuster topikunk !
Az mas dolog, hogy lehetne az ATA-s "nagyon" miszaki disskusioink mas topikba athelyezni, de akkor elveszik a Voipbuster topiknak az ertelme mert eredetileg a Voipbuster topik csak Voipbuster telefon szolgaltatorol szolt. Most mar sok ilyen van es a topik is mar nem egy adott szolgaltatorol szol hanem az egesz VoIP telefonalasrol, eszkozokrol es lehetosegekrol, mas szoval hogy kell es lehet "bustereulni" a VoIp-ot. Igy nagyon talalatos ez a topik neve. Szerintem nagyon is jo!
Nem is csak azert ez jo, hogy az ember neve aki ezt itt irta "Dr.Buster"  ;)
Mas: ATA-kat es igen "nagyon" muszaki dolgokat lehetne Skypeben inditanyi egy levelezo forumot ami sokkal jobb mint ez a lehetoseg (hanggal is lehet ott beszelnunk, irasban, tovabbitani filekat, stb). Mi a velemenyetek, probaljuk ki?'
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#32 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 17:51

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 12:52

Amennyiben a voipbuster lenne "csak" a téma , akkor akár le is lehetne zárni a topikot, mert az már lerágott csont. Abban viszont egyetértek, hogy talán más cím kellene pl. (VOIP szolgáltatók és konfigurációjuk)
A Voip-hoz hozzá tartozik az IP teló , ATA , mint kabáthoz a gomb. Amennyiben Téged nem érdekel, ugord át  .

Telyesen igazad van, de ahogyon fontebb irtam a Voipbuster mar nem cegnevekent kell ertelmezni hanem egy olyan "szakemberek" kore akik szeretnenek az VoIPnek az elonyeit (es hatranyait) megtargyalni itt, felhasznalva minden napi eletben az VoIP adta lehetosegeit, mas szoval VoIp-et busterulni. Ennek mar tenyleg semmi koze nincs az VoipBuster nevet viselo telefon solgaltato klonhoz.
A topik neve megmaradt csak uj ertelmet kapott es sokkal jobb igy mint szuken megtargyalni egy Finarea (Busteros klonok anya valalalata) ugyeit. Mostanatol kezdve a Voipbuster mar a mi topikunm neve aminek semmi koze nincs Finareas vallalkozasaihoz, hanem itt targyalunk minden telefonos dolgot ami VoIPhoz tartozik. Mas szoval megint itt jonnek oszze a Voipbusterek es targyalnak a VoIP Busterolasi lehetosegeit.

Isten Hozott mindenki a regi-uj topikba ahol most mar megvaltozot a topik neve alatt rejlo ertelem es ettol csak jobb lett, velemenyem sz.
:respect:
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#33 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 23:18

" * Max 20hrs per month of free calls. Unused free minutes cannot be taken to the following month(s). "

Ezt lattatok? Vagy csak en nem vettem eszre idaig ... Igy mar, ha jol szamoltam 1 perc 0,833 centbe jon ki ...  :(
Szoval a helyzet fokozodik Elvtarsok ... (ez idezet Hofi Gezatol)

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 05. 03. 23:22 -kor

#34 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 00:07

jo, hat haladunk az 1 centes ar fele, amit eddig is lattunk kulonbozo helyeken. azert ez meg mindig olcsobb, mint akar az ejszakai helyi hivas. (es ugye jol ertem, hogy ez csak az ujabb klonnal van igy?) azert tegye fel a kezet, aki azt hiszi, hogy ez a teljes ingyenesseg orokke fog tartani??
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#35 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 00:56

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 0:18

" * Max 20hrs per month of free calls. Unused free minutes cannot be taken to the following month(s). "

Ezt lattatok? Vagy csak en nem vettem eszre idaig ... Igy mar, ha jol szamoltam 1 perc 0,833 centbe jon ki ...  :(
Szoval a helyzet fokozodik Elvtarsok ... (ez idezet Hofi Gezatol)

Vagy rosszul szamoltam ... ? A kedes az, hogy mi tortenik ha valaki tullepi ez a 20 orat adott honapban? Akor leveszik a szamlan levo osszeg egyreszet (aranyosan a tulhasznalt percekkel), vagy egyszeruen nem lehet telefonalni kovotkozo honapig? A legnagyobb disznosag, hogy a jatek szabalyai valtoznak jatek kozben. Talan ez csak EU-ban lehet, itt ez kizart dolog lenne es ha elofordulna akor a ceg ekkora karteritest fizetne, hogy biztosan tonkermenne ...

#36 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 00:58

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 1:07

jo, hat haladunk az 1 centes ar fele, amit eddig is lattunk kulonbozo helyeken. azert ez meg mindig olcsobb, mint akar az ejszakai helyi hivas. (es ugye jol ertem, hogy ez csak az ujabb klonnal van igy?) azert tegye fel a kezet, aki azt hiszi, hogy ez a teljes ingyenesseg orokke fog tartani??

Ez szerintem az osszes "busternel" van most mar.

Biztosan elobb rosszul szamoltam: kb. 0,20 cent/min lenne? bar nem tudom ... :confused:

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 05. 04. 01:00 -kor

#37 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 06:20

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 0:58

Biztosan elobb rosszul szamoltam: kb. 0,20 cent/min lenne? bar nem tudom ... :confused:

Szia!
Nos, amit reggel lattam: a SPARVOIP.DE alatt nincs kinnt a 20 oras koréatozas. (vagy csak nem vettem eszre)
Az arak igy: 1200 perc 16 EUR-ert, azaz 1,3 cent/perc. Bar ez abban az esetben van, ha a 20 ora, illetve a honap elteltevel eltunik az egyenleg. De mi tortenik, ha elertem a 20 orat?

#38 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 06:21

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 1:58

0.086 EURcent / perc

#39 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 06:22

Idézet: smelo - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 7:20

Szia!
ttem eszre)
Az arak igy: 1200 perc 16 EUR-ert, azaz 1,3 cent/peat?

Smelo: a 16 az 11.6 akart lenni... ugye  ;)

smelo öregszel:

"* Maximal 20 Stunden pro Monat Kostenlos telefonieren. Unverbrauchte Freiminuten können nicht in den Folgemonat übertragen werden."

Szerkesztette: blackbile 2006. 05. 04. 06:23 -kor

#40 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 06:40

azt láttátok, hogy a VB is beindította a WEB-CALL lehetőséget?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.