HWSW Informatikai Kerekasztal: Outlook problémák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Outlook problémák Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 17. 13:30

Idézet: FNZ - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 13:29

letöltöttem az office 2003 sp2-t és feltelepítettem. láss csodát, most már kinyomtatja a mellékletes sort is  :)  :)  :) 
(a másik gépre nem telepítettem fel és mégis rendben kinyomtatja!!!! ez mitől lehet ?)

Bugtól lehet, ami ugye hol alőjön, hol nem, de persze az SP arra való, hogy javítsa. Aki nem teszi fel, az meg magára vessen, oszt szopoljon.
Make love not Wor.

#122 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 17. 14:35

Idézet: FNZ - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 13:29

letöltöttem egy outlook 2003 javítást, de a telepítésnél kiírta, hogy nem talál ilyen progit !!!
ezt nem értem, hogy miért. :think:  :think:

letöltöttem az office 2003 sp2-t és feltelepítettem. láss csodát, most már kinyomtatja a mellékletes sort is  :)  :)  :) 
(a másik gépre nem telepítettem fel és mégis rendben kinyomtatja!!!! ez mitől lehet ?)

a gépek pedig teljesen egyformák szoftveresen, mert a kezeim között mentek át, én állítottam be a gépeket

sp2 óta (ami ugye 2005.10. havi) van vagy 90mb-nyi javítás, azt is tedd fel ha nem akarsz hasonlókat szívni

(elég frissek a gépeid..)

#123 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 19:39

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 15:35

sp2 óta (ami ugye 2005.10. havi) van vagy 90mb-nyi javítás, azt is tedd fel ha nem akarsz hasonlókat szívni

(elég frissek a gépeid..)

csak ezt a 2005.10. havi (87MB) sp2-t raktam fel és megjavult.

"(elég frissek a gépeid..)"
mivel a felettes szervek nem engedik a frissítéseket  :mad: , ezért sajnos nem tudok mit csinálni. ezt is saját szakállamra csináltam

azért köszi

#124 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 08:26

Idézet: FNZ - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 20:39

...mivel a felettes szervek nem engedik a frissítéseket  :mad: ,...

De hisz ezek hivatalosan kiadott javítások...  :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#125 Felhasználó inaktív   arpi170 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 18. 09:16

Hi All!

Következő lenne a kérdésem! Sokáig webes felületen használtam a freemailes posta fiókomat. Azokat a leveleket amik fontosak voltak számomra azoknak csináltam egy mappát és oda áthelyeztem. Nem olyan rég elkezdtem használni levelező programokat, de a mappában lévő leveleket nem tölti le a gépre, csak azt ami a beérkező levelekben van. Tehát a kérdés, hogy tudom letölteni azt a mappát a gépre. OE-vel, vagy Office xp-s Outlookkal:think:

Válaszaitokat előre köszi, Árpi :respect:

#126 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 18. 09:27

Idézet: FNZ - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 20:39

mivel a felettes szervek nem engedik a frissítéseket  :mad: , ezért sajnos nem tudok mit csinálni. ezt is saját szakállamra csináltam

Pffff. Nekem SP már hibásan számoló Excelt is gyógyított meg, júzernél addig semmit nem vagyok hajlandó csinálni, vagy bármire bármit mondani, amíg nincs minden updatelve.
Make love not Wor.

#127 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 23:55

Idézet: arpi170 - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 10:16

Hi All!

Következő lenne a kérdésem! Sokáig webes felületen használtam a freemailes posta fiókomat. Azokat a leveleket amik fontosak voltak számomra azoknak csináltam egy mappát és oda áthelyeztem. Nem olyan rég elkezdtem használni levelező programokat, de a mappában lévő leveleket nem tölti le a gépre, csak azt ami a beérkező levelekben van. Tehát a kérdés, hogy tudom letölteni azt a mappát a gépre. OE-vel, vagy Office xp-s Outlookkal:think:

Ha visszarakod a bejövő mappába a webes felületen, az segít...? Utána persze a levelező progiban megint át kell tenni. :)

#128 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 00:22

Idézet: arpi170 - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 10:16

Hi All!

Ha pop3 kapcsolatot állítasz be, az csak a beérkezett elemeket tudja letölteni.
Vagy berakod ide az egész mappát, vagy imap elérést használsz.

#129 Felhasználó inaktív   arpi170 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 10:21

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 23:55

Ha visszarakod a bejövő mappába a webes felületen, az segít...? Utána persze a levelező progiban megint át kell tenni. :)

Hi

Sajnos nem, mert csak az olvasatlan leveleket tölti le :( . Freemailbe lehet olvasatlannak jelölni a leveleket :think: Sajnos én nem vágom az imap beállításokat :rolleyes:

Szerkesztette: arpi170 2007. 07. 19. 10:22 -kor

#130 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 12:48

Freemailen nincs imap... Az Outlookot annyira nem ismerem, nekem a Thunderbird simán leszedte az olvasott leveleimet is, esetleg nincs erre valami külön opció az Outlookban?

Vagy megpróbálhatod a leveleket lementeni a freemailről, van rá egy gomb, zip csomagban megy, azt sajnos nem néztem meg, hogy milyen formátumba menti, ha sima .eml akkor be lehet importálni a progiba...

#131 Felhasználó inaktív   ahha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 14:04

Idézet: FNZ - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 11:30

ha otthonról használod, akkor gondolom van egy internet szolgáltatód és kaptál egy emiles fiókot. ha ennek az emiles fióknak az smtp kiszolgálóját írod a freemail-es kiszolgálóhoz, akkor fogsz tudni küldeni outlúúúk alól is !

nálam otthon müxik

Hmm...

Beállításaim a következők (és így nem küldi el a leveleket):
Beérkező levelk: mail.freemail.hu
Kimenő levelek: smtp.t-online.hu

Kiszolgálóportok:
Kimenő: 25
Beérkező: 110
A kiszolgáló biztonságos blabla nincs kipipálva

Kérek szépen még tippet!
Esetleg router (SMC) letilthatja?  :rolleyes:

Köszi!
Üdv,
Ahha
Te is fiam, Bluetooth!

#132 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 14:12

Téonlájnos smtp nálam mail.t-online.hu, azonosítás kell, ehhez a felh. név + jelszó ugyanaz mint a nethozzáférésnél (ha jól emlékszem, már régen piszkáltam).

#133 Felhasználó inaktív   ahha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 16:51

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 14:12

Téonlájnos smtp nálam mail.t-online.hu, azonosítás kell, ehhez a felh. név + jelszó ugyanaz mint a nethozzáférésnél (ha jól emlékszem, már régen piszkáltam).

KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!! müxik

:respect:  :respect:  :respect:

Szerkesztette: ahha 2007. 07. 19. 17:01 -kor

Te is fiam, Bluetooth!

#134 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 18:50

Idézet: ahha - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 15:04

Hmm...

Beállításaim a következők (és így nem küldi el a leveleket):
Beérkező levelk: mail.freemail.hu
Kimenő levelek: smtp.t-online.hu

Kiszolgálóportok:
Kimenő: 25
Beérkező: 110
A kiszolgáló biztonságos blabla nincs kipipálva

Kérek szépen még tippet!
Esetleg router (SMC) letilthatja?  :rolleyes:

Köszi!
Üdv,
Ahha

igen, én is ezt akartam írni, hogy az smtp kiszolgáló az, amit már leírtak, mert már állítottam be téonlájnos emilcímet
csak hát megelőztek  :reklamacio:

Szerkesztette: FNZ 2007. 07. 20. 18:51 -kor

#135 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 08:04

Üdv!

Egy ideje bohóckodik melóben az outlook hogy tárgy alapján 'csoportosítja' a leveleke, és elöttük kis plusz jel lesz. Ergó ha jön egy levelem és a tárgya ua mint egy korábbinak, akkor a korábbi (akár hónapokkal) levél elött lesz egy plusz jel és az 'alá' rakja be. Ezt hol a rákba lehet kikapcsolni? :confused: ?
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#136 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 09:48

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 9:04

Üdv!

Egy ideje bohóckodik melóben az outlook hogy tárgy alapján 'csoportosítja' a leveleke, és elöttük kis plusz jel lesz. Ergó ha jön egy levelem és a tárgya ua mint egy korábbinak, akkor a korábbi (akár hónapokkal) levél elött lesz egy plusz jel és az 'alá' rakja be. Ezt hol a rákba lehet kikapcsolni? :confused: ?

Megvan, nézet/aktuális/üzenetek csoportosítása témakörök szerint.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#137 Felhasználó inaktív   [Ace] 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 11:06

Sziasztok!

Outlook 2007:

2 kérdésem lenne, bár lehet a kettő összefügg:

1. Minden levél egységes formában érkezik meg, tehát amit magamnak állítottam be (adott betűtípus, szín stb). Hogyan lehet ezt kikapcsolni?
2. Nem jeleníti meg rendesen a html üzeneteket. Pl: hírlevelek. Eddig Outlook Express-t használtam, ott egyszerűen ki kellett kapcsolni, hogy blokkolja a képeket stb, itt is ki van kapcsolva mégis marad az egyszerű szöveges megjelenítésnél.

Remélem valaki tud segíteni! Előre is köszönöm!
:: LiFe Is LoVe, LoVe Is MuSiC, MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b

#138 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 11:13

Idézet: [Ace] - Dátum: 2007. júl. 25., szerda - 12:06

2. Nem jeleníti meg rendesen a html üzeneteket. Pl: hírlevelek. Eddig Outlook Express-t használtam, ott egyszerűen ki kellett kapcsolni, hogy blokkolja a képeket stb, itt is ki van kapcsolva mégis marad az egyszerű szöveges megjelenítésnél.

Biztonsági okoból van. Jobb az így.
Ha állandóan engedélyezve van, akkor a levélben lévő külső hivatkozások alapján azonnal megtudják, hogy élő címre ment ki  -  másnap már ömlik is a szemét.

#139 Felhasználó inaktív   [Ace] 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 11:44

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. júl. 25., szerda - 11:13

Biztonsági okoból van. Jobb az így.
Ha állandóan engedélyezve van, akkor a levélben lévő külső hivatkozások alapján azonnal megtudják, hogy élő címre ment ki  -  másnap már ömlik is a szemét.

Jó, de hol lehet ezt állítani?  :) Mert mondjuk egy Microsoft hírlevélnél elég zavaró, hogy majdnem csak html kódokat látok a normális megjelenés helyett.
:: LiFe Is LoVe, LoVe Is MuSiC, MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b

#140 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 13:09

Idézet: [Ace] - Dátum: 2007. júl. 25., szerda - 12:44

Jó, de hol lehet ezt állítani?  :) Mert mondjuk egy Microsoft hírlevélnél elég zavaró, hogy majdnem csak html kódokat látok a normális megjelenés helyett.

valami más van nálad elállítva;
ez a biztonsági beállítás csak a képeket és a linkeket tiltja le, ettől még a levél olvasható
(ez egyébként: beállítások - biztonság - képek letöltése - automatikus letöltési beállítások)

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.