Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 0:54
Tudja a fene, nekem 100-ával vannak a kezem alatt, oszt nem halnak be. De van olyan kolléga, akinél 10ezrével, de mégsem ezzel kell szopni. Már a kibe exportimportoknál akármi is lehet, mert én biztos nem úgy cisnáltam volna. Lehet csak nem szeretitek egymást, használj Linuxot
Vagy melyik Outlook, meg milyen formátum? Nem lehet, hogy a 2 gigás fileméretkorlátot szoptad be? Melyik Outlook, SP van-e, milyen a pst verziója?
A gond a jelen legfrissebb Vista és Offiicel van. a két pst mappa mérete kb 1.7-1.8GB. Mittomén milyen verziójú, de gyanítom, hogy a legújabb, mert ma hoztam létre a legújabb Outlokkal...
A feladatkezelő, azt mondja fut rendben, de már elő sem jön az ablaka, és az egyik magot 100%-osan terheli. Ha lelövöm, minden további nékkül bejön, de ha rámegyek egy mappára, akkor azon nyomban behal. Eszközök, beállítások, stb megy - legalábbis míg nem hal be. Most vagy újratelepítem, amihez nincs kedvem, vagy itt hagyom reggelig, hátha magához tér, nem tudom, csak azt hogy reggel ez nekem működnie kéne...