HWSW Informatikai Kerekasztal: Outlook problémák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Outlook problémák Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   mergenc 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 24. 17:56

sziasztok

outlvba probléma megoldva, outlook accountról lefeszengetése nem...
:(
ötlet?

kösz előre is, szép hétvégét

Szerkesztette: mergenc 2006. 11. 24. 17:56 -kor

#62 Felhasználó inaktív   qqcs 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 01. 11:47

Idézet: qqcs - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 11:10

Sziasztok!
Az Outlook 2003 help azt mondja tudom alkalmazni a köldött levelekre is rulokat de nekem meg nem sikerult csak ha kezzel raeresztem a elkudott levelekre.
Hogy lehet automatikusan?
A masik hogy a junkmail szurot ra tudom ereszteni a mappakra kezzel is?
Koszi.

Tud valaki segiteni a regebbi kerdesemre?

Azota van mas is.
A feladatok nezeteinek formazasakor amikor csoportositok, lehet valahogy formazni a csoportok fejleceit? es hogy lehetne azt megoldani hogy amikor pl kategoriat allitok be akkor par betu beirasa utan felajanljon a mar letezo kategoriak kozul,mint ahogy az excel teszi ha mar van olyan az oszlopban.

#63 Felhasználó inaktív   TaliGa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 07:40

Sziasztok

Az olvasási visszaigazolást kérő funkció vmiért nem müködik nálam. Eddig nemigen volt szükségem rá, csak most figyeltem fel, hogy az elküldött levelekkel nem megy el ez a flag. Talán a Norton Internet Sec kavar be?

Szerkesztette: TaliGa 2006. 12. 03. 07:41 -kor

#64 Felhasználó inaktív   nyesteb 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 08:52

Sziasztok!

Arra keresek megoldást, hogy meglehet-e csinálni a következőt.

A pst fájl túllépte már a gigát is, így nagyon lassan tölti be a rendszer a progit. Kiarchíválnám a régieket, de ugye az egy külön fálj lesz, amit be kell hoznom új adatfáljként, ha látni akarom.

Namost. A felhasználó, akinél ez van, nem ennyire profi, hogy ezt mindig megcsinálja, ha kell.

Nincs olyan megoldás, hogy csak akkor töltse be, mikor kinyitják a mappát? Vagy valami hasonló?

OfficeXP HUN van a gépen.

Köszi előre is!

#65 Felhasználó inaktív   Szolti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:01

Idézet: Ocsi - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 8:52

Sziasztok!

Arra keresek megoldást, hogy meglehet-e csinálni a következőt.

A pst fájl túllépte már a gigát is, így nagyon lassan tölti be a rendszer a progit. Kiarchíválnám a régieket, de ugye az egy külön fálj lesz, amit be kell hoznom új adatfáljként, ha látni akarom.

Namost. A felhasználó, akinél ez van, nem ennyire profi, hogy ezt mindig megcsinálja, ha kell.

Nincs olyan megoldás, hogy csak akkor töltse be, mikor kinyitják a mappát? Vagy valami hasonló?

OfficeXP HUN van a gépen.

Köszi előre is!

Ha be van állítva az archive fájl adatfájlank akkor az mindig megnyillik autómatikusan, állítsd be az autómatikus archiválást is és ezek után oda fognak kerülni a régebbi levelek, nem kell majd a felhasználonak kattingatnia.

Nekem is lenne egy kérdésem, melyik az a fájl ami tartalmazza az outlook beállításait, pl postafiókok, ezekhez tartozó jelszavak stb... meghibásodott a winchester és jó lenne ha nem kellene ezeket újra beállítani, mert nem nagyon vannak meg a jelszavak... thx.

#66 Felhasználó inaktív   mergenc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 10:24

Idézet

melyik az a fájl ami tartalmazza az outlook beállításait, pl postafiókok, ezekhez tartozó jelszavak stb...

Gondolom, a mailszerveren (ami mi is?) valamelyik :)

#67 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 16:48

Idézet: Szolti - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 9:01

...Nekem is lenne egy kérdésem, melyik az a fájl ami tartalmazza az outlook beállításait, pl postafiókok, ezekhez tartozó jelszavak stb... meghibásodott a winchester és jó lenne ha nem kellene ezeket újra beállítani, mert nem nagyon vannak meg a jelszavak... thx.

Registryben szoktak lenni az ilyen dolgok (ntuser.dat valószínű). Egy ilyen registry fájl megnyitható ugyan a Regedittel (Struktúra betöltése), de a jelszavakat registryn belül is titkosítva szokás tárolni.

Például (mivel az Outlookról pontosat nem tudok) az IE tárolt jelszavakat sem lehet kilopni a registryből ilyen módszerrel. A tárolás helye könnyen megtalálható reg. változáskövető programmal, de hiába másolom át a megtalált kulcsokat egy másik rendszerbe, nem működik, mivel a titkosítás kulcsa az eredeti oprendszerhez kötődik.

És ez persze biztonsági szempontból pont így van jól.

#68 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 19:37

Sziasztok,

nekem is van egy kerdesem:

outlookba beerkezo levelet szeretnek atadni egy alkalmazasnak, konkretan egy db-be szeretnem berakni a cimzettet, feladot, targyat, torzset stb... nem akarok linuxot+procmailt, mert elso korben csak windowsban gondolkodom.

megoldhato valahogy?
koszi...
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#69 Felhasználó inaktív   Löfi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 20:24

Sziasztok!

Édesanyám levelezését át kell állítanom dec 31-ig és az új címről értesíteni az ismerőseit.
Kb. 1400 tag van a címjegyzékben, de az nem valami friss.

Hogyan lehetséges egy gombnyomással az összes levél vagy egy mappa feladóinak adatait a címjegyzékbe varázsolni?  :confused:

köszönöm

#70 Felhasználó inaktív   bug192 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 08:49

Sziasztok!

Rá lehet-e venni az Outlook-ot, hogy proxy-n keresztül működjön? Van egy céges (országos) belső háló, ami a szóban forgó proxy szerveren keresztül működik. Helyben van közvetlen internet hozzáférés is és azt szeretném, hogy a belső hálóról elérhető legyen ennek a szolgáltatónak (t-online) az e-mail szervere. Ja, XP az operációs rendszer és 6-os az OE.

Előre is kösz!

#71 Felhasználó inaktív   ktbazsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 23:05

Olyan fenenagy problémát csináltunk magunknak h öcsém letöltött Outlook 2000-el üzenetneteket(mondja ő) két postafiókunkból és a mentésnél valamennyi msg kiterjesztést kapott. Logikus lenne h az outlook vissza is tudja olvasni de nem! "az elem nem olvasható" űzenettel visszadob. Ki tud segiteni h ne veszitsük el több szép levelünket

#72 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:29

Idézet: ktbazsi - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 23:05

két postafiókunkból és a mentésnél valamennyi msg kiterjesztést kapott. Logikus lenne h az outlook vissza is tudja olvasni de nem! "az elem nem olvasható" űzenettel visszadob.

Pedig mennie kellene, vagy ha mást nem, akkor fogdésvidd módszerrel berántod a beérkezett üzenetek alá, aztán mennie kell így is.
Make love not Wor.

#73 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 09:27

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond nálam?

Megnyitom az Outlook-ot XP Prof. alól, mjad miután megnyitottam egyből 4-5 mp-re lefagyasztja a gépet, majd csak utána kéri le a leveleket stb-t..

Elég idegesítő, tud valaki megoldást rá?
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#74 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 12:52

outlook 2007ben hogy lehet totál kikapcsolni a clear type-ot???
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#75 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 10:19

Vissza kellett allnom az egyik helyen Outlook 2003 de a kis draga nem akarja elmenteni a jelszavakat, akar mit is teszek... Ugyan ez volt a gond mar Outlook Express alatt is, ezen a gepen, vajon mit lehetne tenni, hogy mentse el es ne kelljen mind a 3 postafiokhoz allandoan gepelgetni??
N
Van valakinek valami 5lete? Amugy igen megadtam beallitasnal is es be is van pipalva a kis neyzetecske, h mentse... :)

#76 Felhasználó inaktív   Miki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 22:18

Idézet: Piton - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 10:19

Vissza kellett allnom az egyik helyen Outlook 2003 de a kis draga nem akarja elmenteni a jelszavakat, akar mit is teszek... Ugyan ez volt a gond mar Outlook Express alatt is, ezen a gepen, vajon mit lehetne tenni, hogy mentse el es ne kelljen mind a 3 postafiokhoz allandoan gepelgetni??
N
Van valakinek valami 5lete? Amugy igen megadtam beallitasnal is es be is van pipalva a kis neyzetecske, h mentse... :)

http://support.microsoft.com/kb/290684

#77 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 16:29

Idézet: Miki - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 23:18

Szeva!

Ezt neztem vegig csinaltam kb 5szor, semmi hatasa... Vmi mas 5let?

#78 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 13:45

Hy!
Nemtudja valaki hogy az Outlook 2003 hova tölti a leveleket?Csak mert nemakarom hogy ujratelepítés után elvesszenek a leveleim...
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#79 Felhasználó inaktív   lada22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 20:58

Hali!

Az lenne a kérdésem, ha van 2 gépem és mind2-n megy az outlook, hogy lehet a két outlookot szinkronizálni? Tehát hogy az egyik gépen frissen letöltött leveleim valahogy átkerüljenek a másik gépen lévő outlookba is?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogyha mondjuk 2 oprendszerem van fent a gépen (mondjuk 2 xp), és mind2-n megy az outlook, akkor ugyanez a kérdés hogy oldható meg?

Üdv.
L

#80 Felhasználó inaktív   Takking 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 12:17

Sziasztok!

Egy érdekes, ugyanakkor bosszantó probléma miatt fordulok hozzátok segítségért:

A gépemen Outlook Expresst használok, és némi gond adódott a beérkező levelekkel. A levelek nagy többsége ugyanis ékezetek helyett mindenféle idegen karaktereket kezdett el megjeleníteni, holott előtte normálisan megjelenített mindent.

Hogyan valósítható meg, hogy újra normális formában olvashassam a levelezésemet?

Utánolvastam ez egész topicban, de nem találtam rá megoldást - ha mégis lenne, akkor elnézést a figyelmetlenségemért... - de légyszíves jelezzétek! Köszi!

U.i.: Az eszközök > beállítások > olvasás > betűtípusok kódolás menüpontja alatti beállítást már próbáltam, és nem változtatott semmit a helyzeten. (Jelenleg Közép-Európai (ISO) van beállítva.)

Előre is köszönöm a segítséget!

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.