HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#1631 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:54

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:25

Én a Jómagam Számítástechnika Bt. Szótár programját használom,

Kösz, ezt mingyá' letesztelem a filemon/regmon párossal, mit alakít pendrive-on.

#1632 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:56

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:53

Szótárprogramról van szó, nem hiszem, hogy a rendszerbe különösebben mélyen beleásná magát, így szerintem működni fog ilyen módon is.

Nekem most olyan kell, ami SEMMIT nem ír a rendszerbe. Sajnos ez a követelmény.

Szerk: leteszteltem. remélem elfogadják azt is, ha csak semmit nem "tárol" a rendszerben. :(

Szerkesztette: MisterY 2006. 07. 17. 22:47 -kor

#1633 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 11:50

Idézet: HBP - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 21:02

Elnézést, tud valaki egy magyar nyelven is tudó, ingyenes, nem a lebutítottabb DVD lejátszó programról?
nézelődtem, a hardwareoc-n is, de a Zoom player lesőre nem tetszett, meg mintha a nem lenne ingyenes.
köszönet előre!

Számomra régóta etalon lejátszó a Media Player Classic

#1634 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 11:55

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:53

Naja, de szerintem megér egy próbát, hogy az ember feltelepíti, aztán fogja könyvtárastul, átmásolja ahol használni akarja, és kész (ezt azért egyszerűbb megoldásnak látom, mint az exében kutakodni  :) ). Szótárprogramról van szó, nem hiszem, hogy a rendszerbe különösebben mélyen beleásná magát, így szerintem működni fog ilyen módon is.

Ez nem kutakodás. Ugyanazt a könyvtár és fájlszerkezetet kapod eredménynek, mintha feltelepítenéd.  ;)
Engem ilyen kis programoknál az is zavar, ha az uninstall bejegyzésüket megteszik.  :D
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#1635 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:09

Szerény nosztalgiagépre (P1, Win98) osztottam netet. Az erőforrások ezért eléggé korlátozottak.
Nem egészen témába vágó, de nem találtam jobb topikot neki. Szükségem lenne pár tippre.

- MSN Messenger helyett milyen alternatívát ajánlotok? Trillian vagy Gaim vagy más? A webmessenger nem működik Operával. Olyan alternatíva kéne, amely kicsi és könnyű telepíteni, nem zabál sok erőforrást.

- Melyik böngészőt érdemes ilyen gépen használni? Könnyen telepíthető kicsi böngésző kéne, amely alap, de még korrekt. Nem kell bele mail/torrent-kezelő és egyéb extrák, csak böngészni lehessen vele rendesen és persze ne zabáljon olyan sok erőforrást. Most jobb híján Opera6-ot használok.

- A Java támogatást hogyan oldjam meg? Olyan megoldás lenne a legjobb amely nemcsak keveset eszik, hanem elindítható/leállítható tetszés szerint.

- Tűzfalat telepítsek erre a kliensgépre? Csak proxyt kezelő programok jutnak ki a netre és a host gépen van tűzfal.

Szerkesztette: N0zer0 2006. 07. 18. 12:10 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1636 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 07. 18. 13:52

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:09

Szerény nosztalgiagépre (P1, Win98) osztottam netet. Az erőforrások ezért eléggé korlátozottak.
Nem egészen témába vágó, de nem találtam jobb topikot neki. Szükségem lenne pár tippre.

- MSN Messenger helyett milyen alternatívát ajánlotok? Trillian vagy Gaim vagy más? A webmessenger nem működik Operával. Olyan alternatíva kéne, amely kicsi és könnyű telepíteni, nem zabál sok erőforrást.

- Melyik böngészőt érdemes ilyen gépen használni? Könnyen telepíthető kicsi böngésző kéne, amely alap, de még korrekt. Nem kell bele mail/torrent-kezelő és egyéb extrák, csak böngészni lehessen vele rendesen és persze ne zabáljon olyan sok erőforrást. Most jobb híján Opera6-ot használok.

- A Java támogatást hogyan oldjam meg? Olyan megoldás lenne a legjobb amely nemcsak keveset eszik, hanem elindítható/leállítható tetszés szerint.

- Tűzfalat telepítsek erre a kliensgépre? Csak proxyt kezelő programok jutnak ki a netre és a host gépen van tűzfal.

Messenger: talán a Miranda IM.

Böngésző: Ha nem gond az Opera6 kicsit elmaradottabb oldalkezelése, akkor azt!

java: hááát...Minek kell a java oda? Leáll amúgy a sima sun java is, el is indítható, ha kell, csak ugye finoman szólva gépigényes :D

Tűzfal: Ebben a felállásban szerintem nem kell.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1637 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 18:15

- A Miranda bejönni látszik.
- A böngésző ügyében nem tudtam dönteni, mert
- leragadtam a Java-nál. Leszedtem a netről a legújabb Sun-t, de 131MB-ot akar felpakolni, csak a kérdéses gépen nincs is annyi hely  :o  Megnézem a MS virtuális gépet, de azt nem lehet kapcsolgatni és nem biztos, hogy az újabb java alkalmazások díjazzák  :think:
Ebben a kérdésben megköszönnék még tippeket...

Tűzfal akkor nem kell.

Szerk: ez a java nem akar összejönni  :( Help valaki!

Szerkesztette: N0zer0 2006. 07. 18. 18:55 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1638 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 18:48

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:09

Miranda IM.  :up:  :up:  :up:  :up:  :up:
Sokkal jobb mint bármelyik másik IM.

#1639 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 19:17

A Miranda benyalhat, csomószor nem küldi el az üzenetet.
Marad a Skype, MSN, ICQ.
Wherever you go, go with all your heart.

#1640 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 19:52

nalam is a miranda a nyero. (de nekem is van hogy nagyon neha nem kuldi el az uzenetet, de aztan magahoz ter tobbszori raeroszakolassal :).
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1641 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 20:25

Esetleg a http://meebo.com/ nem jó?
Le a bloatwarekkal :Đ

#1642 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 21:14

Idézet: melon - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 21:25

pff, ez nagyon komoly!  :cool:
hatranya? ha vki ismeri, mondhatna par (jo) szot a cuccrol. mit kell tudni rola?
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#1643 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 07. 18. 21:17

Idézet: melon - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 21:25

Ismerem, nagyon jó ;)

#1644 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 21:34

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 22:14

pff, ez nagyon komoly!  :cool:
hatranya? ha vki ismeri, mondhatna par (jo) szot a cuccrol. mit kell tudni rola?

Nem tudok róla sokat nyilatkozni, de az biztos, hogy én nem telepítek IM klienst, ha csak néhányszor használom havonta. Nekem bevált.  :up:

#1645 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 21:38

Idézet: melon - Dátum: 2006. Jul. 18., Tuesday - 22:34

Nem tudok róla sokat nyilatkozni, de az biztos, hogy én nem telepítek IM klienst, ha csak néhányszor használom havonta. Nekem bevált.  :up:

a miranda-t nem kell telepiteni. (van install verzioja is meg sima zipped valtozata) ezt barhonnan lehet futtatni. de modnjuk ha csak par alkalommal hasznalod akkor mondjuk tenyleg felesleges 1 program... :think:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1646 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 23:07

Idézet: des - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 22:38

a miranda-t nem kell telepiteni. (van install verzioja is meg sima zipped valtozata) ezt barhonnan lehet futtatni. de modnjuk ha csak par alkalommal hasznalod akkor mondjuk tenyleg felesleges 1 program... :think:

hm, en egyebkent egy ideje az usb kulcsomra masolt, elozoleg telepitett trilliant hasznalom. tokeletesen fut igy is, mint egy masolt install mappabol futtatott alkalmazas. nem is tudom, vhogy jobban megfogott, ... talan mert jobban testreszabhatobbnak tunt anno, mint a miranda ... de lehet ismet erdemes lenne raneznem mirandara ... annak mar van vagy 3 eve kb. amikor utoljara probalkoztam vele.
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#1647 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 10:31

Akkor kérdem máshogy: használ valaki régebbi gépen régi java-t, amivel most is működnek a java-s oldalak? Ha van ilyen kérem írjam meg, hogy milyen böngészővel használja.

#1648 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 21:12

Emberi számítás szerint megpróbálhatnál egy régi java JRE-t telepíteni, monnyuk ősi CD-ről, nem hinném, hogy a Java annyit vltozott volna. Most valahogy megkavarta a Sun a Javát, nekem is egy csomót kell mindig keresgélnem.

#1649 Felhasználó inaktív   kellegyhely 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 19. 23:17

Idézet: Hülyesamu

Emberi számítás szerint megpróbálhatnál egy régi java JRE-t telepíteni, monnyuk ősi CD-ről...

...vagy letölteni az arhivumból:

http://java.sun.com/products/archive/

#1650 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 13:00

Már nem aktuális a java-s kérdés. Megpróbáltam legújabb Firefox-al és Sun Java-val és mégse mennek a java-s oldalak. Elindulnak ugyan a java-alkalmazások az oldalakon, aztán hibával leállnak. Vszeg az a baj, hogy egy agyon-tweakelt Win98SE van telepítve a kérdéses gépen.

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.