HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#1621 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 14. 10:54

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 13:56

Spamihilator

Anti-Spam, free, és tud magyarul is ;)

ezt is próbáltam sajna, de csak én accomon ment, másokén nem.... :(
ami bevált az a: SpamAware, Outlookba beépülő spamszűrő! :up:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1622 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 18:52

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 21:19

A segítségeteket szeretném kérni. Céges környezetbe kellene valami free dolog, amivel cd-dvd imageket tudok előállítani a későbbi ImgBurn-el való felíráshoz.

Ha esetleg van Total Commander, akkor a hozzávaló plugin már nem kerül semmibe:

http://www.tiasoft.de/tcburner/ 

Csatolt fájl:

#1623 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 18:57

Köszönöm szépen, elraktározom, kipróbálom itthonra, de az eredeti probléma éppen ma oldódott meg. (Az egyik főnök anno hazamásolta magának a RecordNow-t, és most az ő (khmm) biztonsági másolatáról csináltunk egy cégeset.  ;) )

#1624 Felhasználó inaktív   HBP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 20:02

Elnézést, tud valaki egy magyar nyelven is tudó, ingyenes, nem a lebutítottabb DVD lejátszó programról?
nézelődtem, a hardwareoc-n is, de a Zoom player lesőre nem tetszett, meg mintha a nem lenne ingyenes.
köszönet előre!
Octeh Rhino KT333, Creative SB Live!, AMD Athlon XP 2000+, 2x Hitachi T250K 160GB, Kingstone 512 MB,NVIDIA RIVA TNT2 Ultra 32 MB, Samsung SyncMaster 750s, GoldStar CD-R CRD-8484B, HL-DT-ST RW/DVD GCC-4521B, FSP 300W
Bővebben honlapon

#1625 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 20:54

Angol-Magyar-Angol szótárat keresnék, de sajnos a követelmények szigorúak:

- használható méretű adatbázisa legyen
- freeware legyen, céges környezetben is _legálisan_ lehessen használni
- ne kelljen telepíteni, vagy ha igen, másolás után másik gépen akár egy pendrive-ról is fusson
- semmit ne másoljon a rendszerbe (registry, system drive, etc...)

#1626 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:25

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 21:54

Angol-Magyar-Angol szótárat keresnék, de sajnos a követelmények szigorúak:
[...]

Én a Jómagam Számítástechnika Bt. Szótár programját használom, a jelenlegi legújabb (8.1.1.205) verziót, ennek angol-magyar szóadatbázisa 286.932 szavat tartalmaz, persze ebben vannak ismétlődések, kifejezések is. A program telepítős, de talán egy próbát megérne, hogy telepítés után átmásolni a futtatható állományait és a szóadatbázisát a pendrive-ra, és onnan futtatni. Elméletileg egyébként is meg kell neki első futtattáskor adni az adatbázis helyét, így az bárhol lehet. Természetesen ingyenes (céges használatra is), de lehet regisztrálni is (ugyancsak ingyen), amivel még telefonos support is jár :respect: .

#1627 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:36

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:25

Én a Jómagam Számítástechnika Bt. Szótár programját használom, a jelenlegi legújabb (8.1.1.205) verziót, ennek angol-magyar szóadatbázisa 286.932 szavat tartalmaz, persze ebben vannak ismétlődések, kifejezések is. A program telepítős, de talán egy próbát megérne, hogy telepítés után átmásolni a futtatható állományait és a szóadatbázisát a pendrive-ra, és onnan futtatni. Elméletileg egyébként is meg kell neki első futtattáskor adni az adatbázis helyét, így az bárhol lehet. Természetesen ingyenes (céges használatra is), de lehet regisztrálni is (ugyancsak ingyen), amivel még telefonos support is jár :respect: .

A telepítőt ki lehet ám csomagolni* is. A szótárakat pedig automatikusan a saját alkönyvtárán belüli DATA könyvtárban megtalálja.

szerk: *ezzel: http://innounp.sourceforge.net/ - ez is ingyenes.

Szerkesztette: Lulu64 2006. 07. 17. 21:40 -kor

„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#1628 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:43

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:36

A telepítőt ki lehet ám csomagolni is. A szótárakat pedig automatikusan a saját alkönyvtárán belüli DATA könyvtárban megtalálja.

Már vagy másfél éve telepítettem a gépemre, így nem emlékszem minden részletére, de lehet, hogy önkicsomagolós exe a telepítője. Ami viszont nekem nem tetszik az újabb verziókban, hogy kihagyták a Gyorskereső részét a programnak, pedig ha a tálcára biggyesztettem az ikonját, akkor néhány másodperc után már keresgélhettem is a beállított adatbázisban (bár itt csak szóegyezésre lehet keresni), de ezt megoldottam úgy, hogy egy régebbi verzió GyorsKereso.exe fájlját megtartottam, szépen együttműködik az új verzókkal is.

#1629 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:48

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:43

Már vagy másfél éve telepítettem a gépemre, így nem emlékszem minden részletére, de lehet, hogy önkicsomagolós exe a telepítője.

Közben szerkesztettem, mert kicsit másfajta önkicsomagolós telepítő ez.  :)

#1630 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:53

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:48

Közben szerkesztettem, mert kicsit másfajta önkicsomagolós telepítő ez.  :)

Naja, de szerintem megér egy próbát, hogy az ember feltelepíti, aztán fogja könyvtárastul, átmásolja ahol használni akarja, és kész (ezt azért egyszerűbb megoldásnak látom, mint az exében kutakodni  :) ). Szótárprogramról van szó, nem hiszem, hogy a rendszerbe különösebben mélyen beleásná magát, így szerintem működni fog ilyen módon is.

#1631 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:54

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:25

Én a Jómagam Számítástechnika Bt. Szótár programját használom,

Kösz, ezt mingyá' letesztelem a filemon/regmon párossal, mit alakít pendrive-on.

#1632 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:56

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:53

Szótárprogramról van szó, nem hiszem, hogy a rendszerbe különösebben mélyen beleásná magát, így szerintem működni fog ilyen módon is.

Nekem most olyan kell, ami SEMMIT nem ír a rendszerbe. Sajnos ez a követelmény.

Szerk: leteszteltem. remélem elfogadják azt is, ha csak semmit nem "tárol" a rendszerben. :(

Szerkesztette: MisterY 2006. 07. 17. 22:47 -kor

#1633 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 11:50

Idézet: HBP - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 21:02

Elnézést, tud valaki egy magyar nyelven is tudó, ingyenes, nem a lebutítottabb DVD lejátszó programról?
nézelődtem, a hardwareoc-n is, de a Zoom player lesőre nem tetszett, meg mintha a nem lenne ingyenes.
köszönet előre!

Számomra régóta etalon lejátszó a Media Player Classic

#1634 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 11:55

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:53

Naja, de szerintem megér egy próbát, hogy az ember feltelepíti, aztán fogja könyvtárastul, átmásolja ahol használni akarja, és kész (ezt azért egyszerűbb megoldásnak látom, mint az exében kutakodni  :) ). Szótárprogramról van szó, nem hiszem, hogy a rendszerbe különösebben mélyen beleásná magát, így szerintem működni fog ilyen módon is.

Ez nem kutakodás. Ugyanazt a könyvtár és fájlszerkezetet kapod eredménynek, mintha feltelepítenéd.  ;)
Engem ilyen kis programoknál az is zavar, ha az uninstall bejegyzésüket megteszik.  :D

#1635 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:09

Szerény nosztalgiagépre (P1, Win98) osztottam netet. Az erőforrások ezért eléggé korlátozottak.
Nem egészen témába vágó, de nem találtam jobb topikot neki. Szükségem lenne pár tippre.

- MSN Messenger helyett milyen alternatívát ajánlotok? Trillian vagy Gaim vagy más? A webmessenger nem működik Operával. Olyan alternatíva kéne, amely kicsi és könnyű telepíteni, nem zabál sok erőforrást.

- Melyik böngészőt érdemes ilyen gépen használni? Könnyen telepíthető kicsi böngésző kéne, amely alap, de még korrekt. Nem kell bele mail/torrent-kezelő és egyéb extrák, csak böngészni lehessen vele rendesen és persze ne zabáljon olyan sok erőforrást. Most jobb híján Opera6-ot használok.

- A Java támogatást hogyan oldjam meg? Olyan megoldás lenne a legjobb amely nemcsak keveset eszik, hanem elindítható/leállítható tetszés szerint.

- Tűzfalat telepítsek erre a kliensgépre? Csak proxyt kezelő programok jutnak ki a netre és a host gépen van tűzfal.

Szerkesztette: N0zer0 2006. 07. 18. 12:10 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1636 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 07. 18. 13:52

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:09

Szerény nosztalgiagépre (P1, Win98) osztottam netet. Az erőforrások ezért eléggé korlátozottak.
Nem egészen témába vágó, de nem találtam jobb topikot neki. Szükségem lenne pár tippre.

- MSN Messenger helyett milyen alternatívát ajánlotok? Trillian vagy Gaim vagy más? A webmessenger nem működik Operával. Olyan alternatíva kéne, amely kicsi és könnyű telepíteni, nem zabál sok erőforrást.

- Melyik böngészőt érdemes ilyen gépen használni? Könnyen telepíthető kicsi böngésző kéne, amely alap, de még korrekt. Nem kell bele mail/torrent-kezelő és egyéb extrák, csak böngészni lehessen vele rendesen és persze ne zabáljon olyan sok erőforrást. Most jobb híján Opera6-ot használok.

- A Java támogatást hogyan oldjam meg? Olyan megoldás lenne a legjobb amely nemcsak keveset eszik, hanem elindítható/leállítható tetszés szerint.

- Tűzfalat telepítsek erre a kliensgépre? Csak proxyt kezelő programok jutnak ki a netre és a host gépen van tűzfal.

Messenger: talán a Miranda IM.

Böngésző: Ha nem gond az Opera6 kicsit elmaradottabb oldalkezelése, akkor azt!

java: hááát...Minek kell a java oda? Leáll amúgy a sima sun java is, el is indítható, ha kell, csak ugye finoman szólva gépigényes :D

Tűzfal: Ebben a felállásban szerintem nem kell.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1637 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 18:15

- A Miranda bejönni látszik.
- A böngésző ügyében nem tudtam dönteni, mert
- leragadtam a Java-nál. Leszedtem a netről a legújabb Sun-t, de 131MB-ot akar felpakolni, csak a kérdéses gépen nincs is annyi hely  :o  Megnézem a MS virtuális gépet, de azt nem lehet kapcsolgatni és nem biztos, hogy az újabb java alkalmazások díjazzák  :think:
Ebben a kérdésben megköszönnék még tippeket...

Tűzfal akkor nem kell.

Szerk: ez a java nem akar összejönni  :( Help valaki!

Szerkesztette: N0zer0 2006. 07. 18. 18:55 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1638 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 18:48

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:09

Miranda IM.  :up:  :up:  :up:  :up:  :up:
Sokkal jobb mint bármelyik másik IM.

#1639 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 19:17

A Miranda benyalhat, csomószor nem küldi el az üzenetet.
Marad a Skype, MSN, ICQ.
Wherever you go, go with all your heart.

#1640 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 19:52

nalam is a miranda a nyero. (de nekem is van hogy nagyon neha nem kuldi el az uzenetet, de aztan magahoz ter tobbszori raeroszakolassal :).
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.