HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#2741 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 01. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2011. 02. 01. 08:11

Két különböző formátumban nem fogom tárolni az anyagot, mert akkor mégis csak jóval több helyet fog elfoglalni.

Nagyon leragadtál te is ezen az mi észrevehető kérdésénél. Nem kell több különböző formátumban tárolni az anyagot. Ami pl. nekem megvan lossless-ben, azt csak ebben a formában tárolom. Amikor telóra, lejátszóra kell valami, konvertálok belőle mp3-at, de ezt rögtön törlöm is, miután rátöltöttem az eszközre. Így persze minden eszközre rátöltéskor ki kell várnom a konvertálási időt, de még egy régebbi P4 celerongy is pikk-pakk átkonvertál néhány albumot losslessről empéháromra.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2742 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 01. 12:25

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#2743 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 01. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 02. 01. 12:25

Kép

ha már ilyeneket linkelgetsz, pár szóval leírhatnád, h micsoda és neked mik a tapasztalataid vele... :think:
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#2744 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 01. 14:07

Nekem az a tapasztalatom, hogy mindazok, akik a sültgalambot várják, kurvára innovatívak mások utasítgatásában… de nem ezért szeretjük őket. :)

#2745 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 01. 22:11

Eléggé meddő vita ez. Valaki losslessbe szereti, valaki mp3 én meg CD-n lehetőség szerint eredetin. És kész. Nem nagyon fog itt senki meggyőzni senkit sem.

#2746 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 02. 01. 22:11

Nem nagyon fog itt senki meggyőzni senkit sem.

Nem akartam vitázni. Sokan vannak, akiknek megfelel ez a 18. éves formátum, mindent kizárólag ebben tárolnak, lelkük rajta. Nekem is van belőle szép számmal, igaz csak kényszerből. Csak ne ideologizálják meg, hogy miért nem éri meg a lossless, csak milliomos audiofilek való, meg mennyi sok helyet foglal. Nem meggyőzés kérdése, idejétmúlt az empéhárom. A gyártók még ragaszkodnak hozzá, mert élvezhető, népszerű és hordozható, de ez ördögi kör. Ennyi erővel sosem fognak formátumot váltani. Videó fronton van fejlődés, terjed a HD, az MPEG-4, az SD, DivX helyett, pedig ezen a téren tényleg van helyfoglalásbeli különbség. Tudom, itt érezhető a minőségbeli különbség is, de még sokaknak van analóg, vagy kisebb felbontású tv-je, kijelzője. Az audió front meg leragadt. Pedig pl. a FLAC implementálása semmivel nem nehezebb, drágább, hw-igényesebb, nem foglal sokkal több helyet az anyag. Vannak lejátszók, amik támogatják, kevés prémium modell. Ez pedig magával hozza sajnos, hogy a kiadók is leragadnak a 2 csatornánál és a CD minőségnél, DVD-A emiatt nem terjedt el. Pedig a mostani stúdiók már többet tudnának nyújtani és a régi analóg anyagok is masterelhetők jobb minőségre.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2747 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 09:54

Kár "szétoffolni" ezt a jó kis témát! Nyissatok másikat a vitának, ha ennyire vitázni akartok!

#2748 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 14:21

Bocsesz. Gondoltam nem ártok már vele topiknak. Ez a fórum már rég egy használhatatlan cset. Sajnos. Ezt a topikot látogatod te és Eleanor. Vissza úgyse lehet benne keresni, ami a lényeg lenne. Szerintem jobban helyen lenne, ha az oldaladon ajánlanád az ingyenes programokat. A Kedvenc freeware programjaim gyűjtésed nálam régóta alap. Nem mindent használok belőle, de a nagy részét igen :up:

#2749 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 02. 02. 08:31

Nem akartam vitázni. Sokan vannak, akiknek megfelel ez a 18. éves formátum, mindent kizárólag ebben tárolnak, lelkük rajta. Nekem is van belőle szép számmal, igaz csak kényszerből. Csak ne ideologizálják meg, hogy miért nem éri meg a lossless, csak milliomos audiofilek való, meg mennyi sok helyet foglal. Nem meggyőzés kérdése, idejétmúlt az empéhárom. A gyártók még ragaszkodnak hozzá, mert élvezhető, népszerű és hordozható, de ez ördögi kör. Ennyi erővel sosem fognak formátumot váltani.

Miért kellene okvetlenül váltani? Javaslom nézd meg a legújabb Zeitgeist-ot, ha van egy kis szabadidőd. :D Egy kicsit érinti ezt a folyamatos technológiai váltogatások témakörét.

#2750 Felhasználó inaktív   nikola tesla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 06. 00:10

Már régóta kerestem egy normális rádiót. Ez eddig a legjobb. Köszi, hogy betetted!

Mindenkinek ajánlom aki rádiózik, ez tudja a legtöbb állomást, magyarul is tud, skinelhető.
Mi kell még?
A raktárbázis a raktárbázison van. Ja-ja-ja. Kiküldtük tegnap, ma délelőtt.

#2751 Felhasználó inaktív   tamás72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 09. 16:17

Tudnátok olyan videóvágó és konvertáló programot, ami ki tudja használni a két magos processzorokat? Olyan kellene mint a VirtualDub, csak két magos verzióban.Köszi.

#2752 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 09. 17:09

Kép

#2753 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 09. 17:23

Ezt az igényed nem egészen értem. VirtualDub nem kezel több magot, de ha érdemi műveletet hajtasz végre pluginből, az már használja a több magot. Addig meg elég szokott lenni az egy mag.

#2754 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 19:58

Ajánlom a figyelmetekbe az IOBit Toolbox nevű programcsomagot! ;-)

Kép

Kép

Ez a programcsomag gyakorlatilag egy elég komplex segédprogram gyűjtemény, amely ráadásul "portable". Kis helyet foglal, egyszerű, hatékony alkalmazásokat tartalmaz, amelyek könnyen kezelhető, jól átlátható felhasználói felülettel rendelkeznek.

Aki pedig egy összetett, telepíthető megoldást keres, annak javasolt az IOBit Advanced System Care.

Egyébként az IOBit cég bármely ingyenes megoldását csak javasolni tudom mindenkinek. :up:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2755 Felhasználó inaktív   nikola tesla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 11:00

Aki még nem ismerné:

FAR manager

Jobb, mint a fetisizált Total Commander

Csatolt fájl:

#2756 Felhasználó inaktív   nikola tesla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 12:46

Rengeteg beállítást ismerő, sok formátumot kezelő videolejátszó:

KMplayer

#2757 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 15. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 01. 31. 17:11

Már leírtam miért tévedés ez a szemlélet. Nem azt kell nézni, hogy a legtöbb embernek nincs olyan hangcumója, amin hallani lehetne a különbséget. Jó, ha megvan a forrás veszteség nélkül. Nekem sincs olyan hangrendszerem, amin kijönne a különbség, de ha lejátszóra konvertálok zenét, vagy film alá lesz hangsávnak, akkor konvertáláskor jó mindig az eredetiből kiindulni. Helyfoglalásban sem sokkal több. Szerintem egy jó zene megér ennyit.

Ez a "gyűjtögető" szemlélet. :)
Persze megértem, ha van elég tárhelyed, sávszélességed, akkor miért ne? :)
Nekem már egy jó ideje 80+160GB vinyóm van, és próbálom optimálisan kihasználni.

Szerkesztette: Dorien 2011. 02. 15. 18:11 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#2758 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 15. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 02. 01. 22:11

Eléggé meddő vita ez. Valaki losslessbe szereti, valaki mp3 én meg CD-n lehetőség szerint eredetin. És kész. Nem nagyon fog itt senki meggyőzni senkit sem.

Mondjuk az eredeti CD / DVD / Bluray a lehető legjobb megoldás szerintem is, ha valakinek van kerete rá.
Egyrészt támogatom vele a művészt, másrészt lapozgathatom a booklet-et és mert fizettem érte, tényleg értékként, befektetésként tekintek az adott műre és így sokkal jobban el tudok mélyedni a világában.

#2759 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 15. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 02. 02. 08:31

Nem akartam vitázni. Sokan vannak, akiknek megfelel ez a 18. éves formátum, mindent kizárólag ebben tárolnak, lelkük rajta. Nekem is van belőle szép számmal, igaz csak kényszerből. Csak ne ideologizálják meg, hogy miért nem éri meg a lossless, csak milliomos audiofilek való, meg mennyi sok helyet foglal. Nem meggyőzés kérdése, idejétmúlt az empéhárom. A gyártók még ragaszkodnak hozzá, mert élvezhető, népszerű és hordozható, de ez ördögi kör. Ennyi erővel sosem fognak formátumot váltani. Videó fronton van fejlődés, terjed a HD, az MPEG-4, az SD, DivX helyett, pedig ezen a téren tényleg van helyfoglalásbeli különbség. Tudom, itt érezhető a minőségbeli különbség is, de még sokaknak van analóg, vagy kisebb felbontású tv-je, kijelzője. Az audió front meg leragadt. Pedig pl. a FLAC implementálása semmivel nem nehezebb, drágább, hw-igényesebb, nem foglal sokkal több helyet az anyag. Vannak lejátszók, amik támogatják, kevés prémium modell. Ez pedig magával hozza sajnos, hogy a kiadók is leragadnak a 2 csatornánál és a CD minőségnél, DVD-A emiatt nem terjedt el. Pedig a mostani stúdiók már többet tudnának nyújtani és a régi analóg anyagok is masterelhetők jobb minőségre.

Azért az erre igényes előadók kihozzák DVD-A meg Bluray formátumban is az új cuccaikat.
Pl. Porcupine Tree - Anesthetize koncertvideót ajánlom mindenkinek, aki szereti a jó rockzenét. :)

Na jó, én sem offolok tovább...

#2760 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 15. 21:22

Idézet

Kép

AMD System Monitor is designed to display information about your system’s AMD products, and illustrate how your PC handles different GPU and x86 workloads.

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.