HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 01. 14:16

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 14:32

Képességei, távolról nézve, hasonlítanak. De nem biztos :)

Persze. Pdfet csinál. Van még elég sok ilyen pdf nyomtató. Csak azt tetszik elfelejteni, hogy a pdfcreator az egy windowsos printer emulátor gyakorlatilag az ooo meg winen kívül még fut néhány platformon ;) Meg az nem is álcázza nyomtatónak magát. Mondjuk imho a pdf creator megbízhatóbb ;)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1182 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 08:07

Én egyébként arra gondoltam, hogy a két cucc között esetleg forráskód szinten lehet közösség, de a téma nem ér meg ennyit :)

Ebben a topikban még nem láttam a VoIPBustert, bár már van neki külön topikja is, de hát egyrészt Ingyenes szoftver, meg a telefonálás is ingyenes vele, legalábbis én a magyar vezetékest ingyé hívom...

#1183 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 10:09

(zlm) Szabadon letölthetővé tették a ReBirth 2.0.1-es verzióját. Ezzel egyidejűleg a terméktámogatás megszűnt. A fejlesztők az általuk létrehozott weboldalon emlékeznek meg a ReBirth, és ezzel a Proppellerheads történetéről.

1996-ban kezdték fejleszteni. ez a program és a nem sokkal előbb megjelent ReCycle alapozta meg a manapság méltán népszerű Reason szoftverstúdió megoldásról híres svéd csapat jövőjét.

A mára már kissé idejétmúlt felület az elektronikus műfaj egyik meghatározó szintetizátorát, a Roland TB-303-at (ebből egyidejűleg kettő használható) és a két legendás dobgépet, a TR-808-at és 909-et hivatott emulálni. Tartalmaz még egy egyszerű kompresszort, delay-t, mintavezérelt szűrőt és egy remek torzítót.

http://www.rebirthmuseum.com/

#1184 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:05

http://www.getfoxie.com/

Now you can surf the web with ease and comfort. Foxie (fox + ie; pronounced /Foxy/) is a collection of free security, privacy and productivity tools developed by the Foxie Team. It was originally designed to bridge the gap between Internet Explorer and Mozilla FireFox (an open source web browser developed by the Mozilla Foundation) but soon grew in scope and size to offer additional unique features not found on any stand alone browser.

Foxie empowers you to browse faster, more safely and more efficiently than with any other browser by blending tabbed browsing, ads & pop-up blocking, Malware cleansing and privacy & security protection with our smart search capabilities to enhance your browsing experience. Foxie is not a web browser and fits seamlessly into your IE browser.

#1185 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 12:15

van itt egy jo kis program. arra kepes, hogy kis screenshotokat rak a desktopra az ablakokrol, ha le akarjuk kuldeni oket a taskbar-ra (csak xp):
miniMIZE
letölt

#1186 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 17. 14:19

Idézet

Kép

This is a standalone CD/DVD/ISO/AUDIO burner, and ISO creator that is quite easy to use, are small (784 kb) , no installation is needed, just one single file, and it has its own ASPI layer buildt in. It also has a powerfull search tool. This burner is under constant developement and all users are invited to join in with suggestions, corrections and translations to new languages.

#1187 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 11:35

http://www.utorrent.com/ 77KByte
An efficient and feature rich BitTorrent client for Windows sporting a very small footprint. It was designed to use as little cpu, memory and space as possible while offering all the functionality expected from advanced clients.

#1188 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 05:56

Sajnos nem volt időm végigolvasni az egész témát, nem ismertek véletlenül vmi jó és ingyenes unerase programot? Sajnos jópár dolgot kellene visszahoznom minnél hamarabb.

#1189 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 06:17

Itt van egy pár, de hogy mennyire használhatóak...? Mivel lépten-nyomon bele lehet botlani illegálisan használható fizetősökbe, nem igazán virágzik a free szegmens.

#1190 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 07:34

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 6:56

Sajnos nem volt időm végigolvasni az egész témát, nem ismertek véletlenül vmi jó és ingyenes unerase programot? Sajnos jópár dolgot kellene visszahoznom minnél hamarabb.

Hali,

Parszor mar nagy hasznat vettem ->
Kép
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#1191 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:08

Köszi, a fele cuccot már sikerült visszahoznom :-)

#1192 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:17

Számomra nem teljesen egyértelmű, a smart recovery is freeware? Mert nekem nem tűnik annak.
köszi

hg

#1193 Felhasználó inaktív   ego27 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:43

Ingyenes lett az Opera webböngésző! https://www.hwsw.hu/...29795&count16=1  :respect:

#1194 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 22:38

Idézet: ego27 - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 9:43

Ingyenes lett az Opera webböngésző! https://www.hwsw.hu/...29795&count16=1  :respect:

Végre, nagyon örülök neki, igaz a hírdetéseket sem voltam rest olvasgatni ;)

#1195 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 22:40

Jó dolog ez, főleg, ha az Opera beszédértését magyarra is lehetne tanítani :)

#1196 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 22:43

Tudtok olyan két panales böngészőt ami tudásában megközelíti a TC-t ? Gyula's Navigator, Free Commander,A43 File Management Utility version 2.45,EF Commander 3.94,Explorerxp,FAR,Files Comparer 2.6,MeeSoft Commander 1.26,nViPER.@bOX2 v0.90,WorkSoft Navigator v0.985,Xplorer2,ZipCommander

Most én feltettem tegnap a TC-t így a 30 napos próbát használom, de ha nem találok addig ezeken a viszonylag gyenge free két panaleseken kivül tudásában hasonlót, akkor kénytelen leszek vagy a TC-t megvenni, vagy pedig Windows intézővel vagy ezekkel beérni. Ha tudtok olyat ami hasonlóan jó ,de nics benne ftp, az is remek, mert az FTP-re ott van a filezilla az remek kis free program.
Amúgy honnan lehet legolcsóbban megvenni a Total Commandert ?

Szerkesztette: GoodSpeed 2005. 09. 20. 22:44 -kor

#1197 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 23:28

Sokan ismerik a Where'is It-et, ami remek lemezkatalogizáló viszont nem ingyenes.

Nos én találtam egy teljesen freeware Disc Catalog programot:
Disc Library és azon felül hogy free, beszéli a magyart is ;)

Amúgy még vannak magyar nyelvű, bár általam kevésbé sikeresnek talált ilyen jellegű programok a honositomuhelyen ITT.

#1198 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 23:49

Őőő ezen a helyen van az én favorit kataloghizáló programom, a Cathy. Kb azt tudja, amit én egy ilyentől elvárok, és persze ingyenes. Bár olvasgattam hozzászólásokat a Google desktop Search szájtján, és ahhoz is csináltak ilyen plugint, bár az még nem tökéletes...

#1199 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 00:50

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 23:43

Most én feltettem tegnap a TC-t így a 30 napos próbát használom, de ha nem találok addig ezeken a viszonylag gyenge free két panaleseken kivül tudásában hasonlót, akkor kénytelen leszek vagy a TC-t megvenni, vagy pedig Windows intézővel vagy ezekkel beérni.

Mi az, amit tud a TC és a Gyula's nem?
Én csak most próbáltam ki az utóbbit, (miután egy percig fetrengve röhögtem a nevén :D) és nagyon pöpec kis shellproginak találtam.  :up:
Wherever you go, go with all your heart.

#1200 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 01:09

Pl nálam ALT+betű a keresés a listában... itt nem tudok rájönni, hogy mi az.

Szerkesztette: GoodSpeed 2005. 09. 21. 01:09 -kor

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.