HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 28. 08:13

Idézet: tempjoel - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 16:43

Próbáltam a Gimpshoppal, de csak két képet tudott váltogatni az animgifben, ennél többet nem. Nem jól csináltam, vagy tényleg csak ennyit tud? :think:

Sima gimppel lehet. Layerek commentjébe kell tenni az időzítést...
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1462 Felhasználó inaktív   zoltanz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 08:18

Tudna még mondani valaki free programot vagy olyat a mibe nics időkorlát. a DVDdremake DVD extra eltávolító helyett.

Nem rossz ez a DVD Shrink sem de én a menükkelé nem szoktam szórakozni csak eltörlöm a reklámokat és az extrákat és ha így pont elfér egy egyrétegű DVD -re akkor megírom ha nem felvédem egy kétrétegüre...

Valaki számítógép guru elmagyarázhatná miket kell ehhez beállítani a dvd Shrink -en és lepésenkén mit csináljak. Kerestema goglival de nem találtam használható útmutatót.

Köszi előre is.
A semmi nem valamiben semmi, hanem a semmiben semmi.
Mivel valami ezért nemsemmi. Mert nincs törvény, amely eltorzítaná.

#1463 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 14:09

Idézet: zoltanz - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 9:18

csak eltörlöm a reklámokat és az extrákat és ha így pont elfér egy egyrétegű DVD -re akkor megírom ha nem felvédem egy kétrétegüre...

Ha ez a helyzet, minek a DVD Shrink? A VobBlanker használata egyszerű, és a feleslegesnek ítélt hang/felirat stream-eket is korrektebben távolítja el. Ráadásul a DVD Shrink-et már régóta nem fejlesztik (ha igaz, megvette az Ahead).

#1464 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 20:23

Idézet: ion - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 18:44

Brennig's... mar nem ingyenes.

Nekem még az volt.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#1465 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 20:25

Idézet: zoltanz - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 7:18

Tudna még mondani valaki free programot vagy olyat a mibe nics időkorlát. a DVDdremake DVD extra eltávolító helyett.

Nem rossz ez a DVD Shrink sem de én a menükkelé nem szoktam szórakozni csak eltörlöm a reklámokat és az extrákat és ha így pont elfér egy egyrétegű DVD -re akkor megírom ha nem felvédem egy kétrétegüre...

Valaki számítógép guru elmagyarázhatná miket kell ehhez beállítani a dvd Shrink -en és lepésenkén mit csináljak. Kerestema goglival de nem találtam használható útmutatót.

Köszi előre is.

A DVDFab decrypter ugyanezeket szépen megoldja csendben a háttérben.

A Nero recode.val meg ki lehet írni egy sima dvd-re mindent.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#1466 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 01. 15:49

Olyan arhiváló (backup) programot keresek, amiben van olyan időzítési lehetőség, hogy kijelentkezéskor/leállításkor fusson le automatikusan a fájlok másolása (ugyebár ekkor elkerülhető az emberi lustaság... ;) ), ráadásul jó lenne, ha céges használatra is ingyenes lenne, nem csak otthoni használatra. A Cobian Backup-ot és a SyncBack-et próbáltam, elég jól konfigurálhatóak, de ezt egyik se tudja.

#1467 Felhasználó inaktív   scout 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 02. 10:48

Sziasztok.
El vagyok veszve a tengerben. :)
Valamilyen word doksi helyreállító kellene. Órák óta keresgélek, de nem akaródzik felbukkani egy normális sem. A shareware-k vagy byte ra korlátozottak (pl egy 3 oldalas doksi már nagy nekik), vagy demok amikkkel nem tud az ember mit kezdeni, csak, hogy "sikerült a helyreállítás - ha meg is akarod nézni a doc-ot rendelj meg!  :D LOL"
a legtöbb keresés recoveryre - repair re meg 90%-ban törlt file visszaállítót, vagy jelszófejtőt ad ki.
plíz valaki dobjon meg egy linkkel vagy tippel.Aranyat érő tananyag a monitoron előttem és egy betüt sem tudok belőle elolvasni. :)
thx

#1468 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 15:47

Idézet: scout - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 11:48

Sziasztok.
El vagyok veszve a tengerben. :)
Valamilyen word doksi helyreállító kellene. Órák óta keresgélek, de nem akaródzik felbukkani egy normális sem. A shareware-k vagy byte ra korlátozottak (pl egy 3 oldalas doksi már nagy nekik), vagy demok amikkkel nem tud az ember mit kezdeni, csak, hogy "sikerült a helyreállítás - ha meg is akarod nézni a doc-ot rendelj meg!  :D LOL"
a legtöbb keresés recoveryre - repair re meg 90%-ban törlt file visszaállítót, vagy jelszófejtőt ad ki.
plíz valaki dobjon meg egy linkkel vagy tippel.Aranyat érő tananyag a monitoron előttem és egy betüt sem tudok belőle elolvasni. :)
thx

Nem írtad, hogy milyen programokkal próbálkoztál már. Gondolom több ilyen stuff is létezik, ez az egyik:
Office DocumentsRescue Professional
Igaz, ez nem ingyenes...

Szerk:
Küldtem privit

Szerkesztette: multibit 2006. 03. 02. 15:49 -kor

#1469 Felhasználó inaktív   scout 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 23:17

Thx, de nem működik. Mármint természetesen a shareware azt jelenti (a leírásbeli evulationnal ellentétben), hogy nem használhatom a recover opciót.

Egy régebbi verziószámmal megtörve sem állítja vissza a doksit.
Igazábó talán egy oilyan holmi lenne hasznos (akár vindóz, akár linux alá) ami mindenképp megnyitja mondjuk formázások nélkül a filet, hátha ki tudom ollózni a használható szöveget belőle. Mert így csak egy halom katyvasz sajna.

Köszi mégegyszer azért.

#1470 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 07:08

Idézet: scout - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 23:17

Thx, de nem működik. Mármint természetesen a shareware azt jelenti (a leírásbeli evulationnal ellentétben), hogy nem használhatom a recover opciót.

Egy régebbi verziószámmal megtörve sem állítja vissza a doksit.
Igazábó talán egy oilyan holmi lenne hasznos (akár vindóz, akár linux alá) ami mindenképp megnyitja mondjuk formázások nélkül a filet, hátha ki tudom ollózni a használható szöveget belőle. Mert így csak egy halom katyvasz sajna.

Köszi mégegyszer azért.

Egy hexaeditorral még mindig elkezdhetsz kínlódni. A tartalom határozza meg, megéri-e?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1471 Felhasználó inaktív   lakisoft 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 09:29

helló mindenkinek!

Igaz az hogy szinte minden ingyenes szoftverbe beépítenek kémprogramokat???

A Válaszokat előre is köszi!
Akváriumot mindenkinek - Akvaristák ide

#1472 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 13:22

Nem igaz.

#1473 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 13:46

Idézet: lakisoft - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 9:29

helló mindenkinek!

Ezt a baromságot meg honnan szalajtottad? :think:
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1474 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 15:43

Idézet: lakisoft - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 10:29

helló mindenkinek!

Nem. Ez baromság. Nagyon nagy baromság.

avalon

#1475 Felhasználó inaktív   Laci_04 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 16:59

Hali!
Ma telepítettem fel ezt az OpenOffice irodai csomagot.
Az OpenOffice.org Impress programmal van annyi gond hogy a már meglévő olyan PowerPoint bemutatókat ami alatt zene is van azt nem játsza le. Ehhez kell valami kiegészítést telepíteni, vagy csak be kell valamit állítani? Hogyan lehet egyszerűbben megnézni az ilyen fájlokat a szerkesztésre megnyitás nélkül, hogy csak duplán kattintok és már megy is, nem pedig az OpenOffice.org Impress szerkesztőprogram nyílik meg?
Amúgy ahhoz képest hogy ingyenes elég jó.
Ha valaki már régebb óta használja és tud a problémára megoldást azt megköszönöm.
Üdv: Laci

#1476 Felhasználó inaktív   tempjoel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 17:55

Idézet: Laci_04 - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 17:59

Hali!
Ma telepítettem fel ezt az OpenOffice irodai csomagot.
Az OpenOffice.org Impress programmal van annyi gond hogy a már meglévő olyan PowerPoint bemutatókat ami alatt zene is van azt nem játsza le. Ehhez kell valami kiegészítést telepíteni, vagy csak be kell valamit állítani? Hogyan lehet egyszerűbben megnézni az ilyen fájlokat a szerkesztésre megnyitás nélkül, hogy csak duplán kattintok és már megy is, nem pedig az OpenOffice.org Impress szerkesztőprogram nyílik meg?
Amúgy ahhoz képest hogy ingyenes elég jó.
Ha valaki már régebb óta használja és tud a problémára megoldást azt megköszönöm.
Üdv: Laci

Szerintem inkább itt tedd fel a kérdésedet. Ez a topik nem teljesen erről szól. ;)
Weblap: Terragen Images

#1477 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 00:35

Idézet: ion - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 18:27

vegre:

DialogMate 2 (a legfontosabb tulajdonsaga, hogy kepes az ablakokat elrejteni, ugyanakkor ikonkent megjeleniteni az asztalon, mintha ikonna kicsinyitenenk az ablakokat)
http://dm2.sourceforge.net/

Hello,

Kép
Nagyon regota hasznalom es imadom, DE! ... amiota itthon valtottam Athlon 64-re (?), allandoan kifagy (100%ra huzza a procit, de olyan szinten, hogy a CTRL+DELnek is kell vagy 1-2 perc, mire kapok egy feladatkezelot :( ), ha pipalom a "Enable modification os system menu"
Enelkul meg nem tudok, mivel az always on top es meg 1-2 josagot nagyon kellemes volt onnan elerni.
Mit javasoltok? Valaki talalkozott mar a problemaval?

Koszonom,
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#1478 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 01:03

Idézet: ion - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 0:10

UNATTENDED REGISTRY TWEAKAGE DOTNET
http://www.msfn.org/...showtopic=49320
RT.Net contains lots of registry tweaks. The GUI is checkbox/textbox based with 18 sections of tweaks to browse through. When you have selected all the tweaks you want you can click the compile button and they will be compiled onto the screen for you to view. There is also an option after you have compiled to save the file to your drive. In the new versions you have the option to save your selections so you dont have to start from scratch all the time. It is also a standalone .exe file and doesnt require installation.

so Just spoke to mike on MSN bad news guys he lost the source code, he would have released but the data is gone now, an update is very unlikely Kép

:( ... pedig nagyon igeretesnek indult szerintem!
Udv,
axl.Fsi

#1479 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 01:12

Bocs, ha esetleg volt már ->

there is already an application like this=> xp-registry v2.1 can applicate/export modification..and read actual windows registry to set what is un/checked. only in french edition Kép
Udv,
axl.Fsi

#1480 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 03. 08. 02:03

Egy kérdésem lenne...
http://homepage.ntlw...nki/bootcd.html

Ez most freeware vagy sem? Ha nem akkor honnan lehet megvenni ,és mennyiért ? Mr ha egyáltalán kapható... ha nem kapható akkor marad a linuxxaL való particionálás...

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.