HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#1641 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 18. 20:25

Esetleg a http://meebo.com/ nem jó?
Le a bloatwarekkal :Đ

#1642 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 21:14

Idézet: melon - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 21:25

pff, ez nagyon komoly!  :cool:
hatranya? ha vki ismeri, mondhatna par (jo) szot a cuccrol. mit kell tudni rola?
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#1643 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 07. 18. 21:17

Idézet: melon - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 21:25

Ismerem, nagyon jó ;)

#1644 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 21:34

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 22:14

pff, ez nagyon komoly!  :cool:
hatranya? ha vki ismeri, mondhatna par (jo) szot a cuccrol. mit kell tudni rola?

Nem tudok róla sokat nyilatkozni, de az biztos, hogy én nem telepítek IM klienst, ha csak néhányszor használom havonta. Nekem bevált.  :up:

#1645 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 21:38

Idézet: melon - Dátum: 2006. Jul. 18., Tuesday - 22:34

Nem tudok róla sokat nyilatkozni, de az biztos, hogy én nem telepítek IM klienst, ha csak néhányszor használom havonta. Nekem bevált.  :up:

a miranda-t nem kell telepiteni. (van install verzioja is meg sima zipped valtozata) ezt barhonnan lehet futtatni. de modnjuk ha csak par alkalommal hasznalod akkor mondjuk tenyleg felesleges 1 program... :think:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1646 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 23:07

Idézet: des - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 22:38

a miranda-t nem kell telepiteni. (van install verzioja is meg sima zipped valtozata) ezt barhonnan lehet futtatni. de modnjuk ha csak par alkalommal hasznalod akkor mondjuk tenyleg felesleges 1 program... :think:

hm, en egyebkent egy ideje az usb kulcsomra masolt, elozoleg telepitett trilliant hasznalom. tokeletesen fut igy is, mint egy masolt install mappabol futtatott alkalmazas. nem is tudom, vhogy jobban megfogott, ... talan mert jobban testreszabhatobbnak tunt anno, mint a miranda ... de lehet ismet erdemes lenne raneznem mirandara ... annak mar van vagy 3 eve kb. amikor utoljara probalkoztam vele.
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#1647 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 10:31

Akkor kérdem máshogy: használ valaki régebbi gépen régi java-t, amivel most is működnek a java-s oldalak? Ha van ilyen kérem írjam meg, hogy milyen böngészővel használja.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1648 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 21:12

Emberi számítás szerint megpróbálhatnál egy régi java JRE-t telepíteni, monnyuk ősi CD-ről, nem hinném, hogy a Java annyit vltozott volna. Most valahogy megkavarta a Sun a Javát, nekem is egy csomót kell mindig keresgélnem.

#1649 Felhasználó inaktív   kellegyhely 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 19. 23:17

Idézet: Hülyesamu

Emberi számítás szerint megpróbálhatnál egy régi java JRE-t telepíteni, monnyuk ősi CD-ről...

...vagy letölteni az arhivumból:

http://java.sun.com/products/archive/

#1650 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 13:00

Már nem aktuális a java-s kérdés. Megpróbáltam legújabb Firefox-al és Sun Java-val és mégse mennek a java-s oldalak. Elindulnak ugyan a java-alkalmazások az oldalakon, aztán hibával leállnak. Vszeg az a baj, hogy egy agyon-tweakelt Win98SE van telepítve a kérdéses gépen.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1651 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 19:03

Ingyen WinRAR mindenkinek!

Oszt' hogy megy-e még, azt nem garantálom, én is most próbálkozom a regkód letöltésével.

Lassan kellene máér egy topik a shareware-knek, amiknek nyílvánosságra hozták regisztrációs kódját (legálisan)...

Szerkesztette: Hülyesamu 2006. 07. 30. 19:03 -kor

#1652 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 19:39

Ezen hozzászólásom meglehetősen határeset lesz, lehet törölni, ha esetleg túl is megy bizonyos határokon...
Szóval "valakik" még idejekorán - amikor még működött a free link - letöltötték az ünnepi free kulcsot és feltették ide:

http://rapidshare.de...g_free.rar.html
(A kicsomagoláshoz szükséges jelszó: www.2baksa.net . Bár ez egy internetes cím is, ezirányú használatát természetesen nem javasolhatom - tekintettel az oldal tartalmára.)

Hangsúlyozom: nem warez kulcsról van szó, hanem az ünnepi ingyenesről.

(Ez volt nem rövid életem legszemforgatóbb hozzászólása...)

#1653 Felhasználó inaktív   M63.003 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 03. 17:40

Idézet: Suricated - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 22:39

Immáron letölthető a Free Download Manager 2.0-s verziója!

Több, mint egy éve használom ezt a nagyszerű letöltésvezérlő programot, amely amellett, hogy megkönnyíti és felgyorsítja a fájlok letöltését, számos további szolgáltatást, extrát is tartalmaz.

A program teljesen ingyenes, és NEM spyware. Nekem sokkal jobban tetszik, mint a FlashGet (ami egyébként is fizetős, az ingyenes verziója meg kémprogikat is tartalmaz.) Kezelése és beállítása egyszerű, a felhasználói felület jól átgondolt, áttekinthető. Magyar honosítás is elérhető.

A Free Download Manager szolgáltatásai:

- Alapfunkciók: Fájlok letöltése több szálon, akár több fájlt egyszerre, megszakított letöltések folytatása, prioritáskezelés és testre szabható profilok, részletes beállítási lehetőségek

- Beépített FTP kliens ("Hely böngésző")

- Feladatütemező (Letöltések és a gép leállításának beütemezése adott időpontra)

- Komplett weboldalak letöltése, tetszőleges mélységig egyszerűen

- Betekintés média fájlokba (avi,mp3) még mielőtt a letöltésük befejeződött volna, betekintés ZIP archívumokba még letöltés előtt

- ......

További részletek a weblapon

Letöltés

What's new in FDM version 2

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ja, szép, jó, csak ha nem 21es porton van az ftp server akkor nem tud rá belépni...
ASRock K7VT2 P1.30 (VIA KT266A), Athlon XP 2400+, 512 MB 266 MHz Samsung DDR, 60 + 120 GB IBM HDD, Sapphire Radeon 9600 Atlantis 128 MB DDR, Samsung SyncMaster 765MB

#1654 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 03. 18:17

Idézet: M63.003 - Dátum: 2006. Aug. 3., Thursday - 18:40

Ja, szép, jó, csak ha nem 21es porton van az ftp server akkor nem tud rá belépni...

en nemtom ez telleg igy van-e, de az ingyenes progikban az is jo meg, hogy ha van valami bug, irsz a keszito(k)nek es amint tudjak kijavitjak. pl en regebben egy tok minmal programban hianyoltam valamit, aztan forumba irtam mit szeretnek es direkte megcsinaltak nekem.  :D mondjuk mar nem annyira hasznalom azt a progit de ez akkor is plusz pont az ingyenes progiknal. :respect:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1655 Felhasználó inaktív   Gépsonka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 04. 09:43

Comodo Personal Firewall

Ingyenes tűzfal. Csak regisztrálni kell, ezután kapsz egy kódot amit meg kell adnod a tűzfalnak. Ezzel a kóddal életed végéig (lol) ingyen használhatod a progit.

Én nem nagyon találtam kivetnivalót a programban, bár az is igaz hogy annyira nem vagyok nagy számítógép guru. Esetleg valaki igencsak hozzáértő kipróbálhatná és megoszthatná pozitív/negatív tapasztalatait a programmal kapcsolatban.

U.I. - a "cégnek" vannak más ingyenes programjai is (pölö vírusirtó), a listába ezek is bekerülhetnének.

#1656 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 10:08

Esetleg a linket is írhatnál :rolleyes:

#1657 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 10:20

Nem könnyű megtalálni, az biztos...
http://www.google.co.uk/search?lr=&ie=UTF-...onal%20Firewall

(Olvasgattam róla. Kicsit hozzáértőbb usereknek ajánlható, kicsit zabálja a memóriát, kicsit jobbnak mondják, mint a ZA... Nem próbáltam ki, mert semmi bajom az öreg Outposttal.)

#1658 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 10:42

comodo free stuff
kint van a miranda 0.5, sokkal stabilab mint a 0.4.
home: Gigabyte MA770-UD3 AMD AM2+ Phenom X4 9650 4x2.3 Ghz Kingston HyperDX DDR2 8 GB 1066MHz Gigabyte GV-N98TOC Nvidia 9800 GT 512 MB Viewsonic vg2021wm 1680x1050 Tft Win7Ultim64bit
work: Gigabyte Intel C2D 2.1Ghz 4Gb 800 ram NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB Samsung 2243nw 22" 1680x1050 Tft WinXp Pro 32bit

#1659 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 14:26

Jelentem a kommodói sárkány_GYIK nálam már üzemel, mind a Firewall és az avir részleg is "tüzet fúj" az esetleges betolakodó "lovagokra". :)
Kép
Kép

Szerkesztette: akaido 2006. 08. 04. 14:28 -kor

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1660 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 04. 15:15

Idézet: Gépsonka - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 10:43

Comodo Personal Firewall

Ingyenes tűzfal. Csak regisztrálni kell, ezután kapsz egy kódot amit meg kell adnod a tűzfalnak. Ezzel a kóddal életed végéig (lol) ingyen használhatod a progit.

Én nem nagyon találtam kivetnivalót a programban, bár az is igaz hogy annyira nem vagyok nagy számítógép guru. Esetleg valaki igencsak hozzáértő kipróbálhatná és megoszthatná pozitív/negatív tapasztalatait a programmal kapcsolatban.

U.I. - a "cégnek" vannak más ingyenes programjai is (pölö vírusirtó), a listába ezek is bekerülhetnének.

uhh Köfike

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.