Need For Speed: Carbon
Elküldve: 2006. 05. 09. 09:57
A Sony E3-as konferenciajan egy par masodperces reszletet mutattak az EA-s arcok az uj NFS-bol.
Kepeket, videokat nem talaltam... egyelore.
Kepeket, videokat nem talaltam... egyelore.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 09. 11:09
3:24 - Néhány másodperc erejéig láthattunk egy új NFS játékot NFS: Carbon címmel
3:26- MGS4!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KOJIMA ÜT MINDENT!!!
SZENT KLEOFÁS, MINDENKI KÉSZÜLJÖN FEL, MERT KOJIMA ÚJRA EL FOGJA LOPNI AZ E3-at. A TRAILER ...[..]
Hardwired
ja.. ez nem az a topik.
3:26- MGS4!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KOJIMA ÜT MINDENT!!!
SZENT KLEOFÁS, MINDENKI KÉSZÜLJÖN FEL, MERT KOJIMA ÚJRA EL FOGJA LOPNI AZ E3-at. A TRAILER ...[..]
Hardwired
ja.. ez nem az a topik.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 09. 11:25
carbon? EA és az ötletek...
ez a 10. nfs game?
lehetne NFS X pl a címe
ez a 10. nfs game?
lehetne NFS X pl a címe
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 05. 09. 12:30
Egyetértek, elég gyenge név.
Talán a szénszálas kasztnikra utalhat, áliász Underground agyonturbózott csillivilli száguldó randaságok?
Remélem nem!
Porsche Unleashed tök jó volt, miért nem csinélnak ugyan olyat csak más márkára.
Dacia Unleashed :Đ
Talán a szénszálas kasztnikra utalhat, áliász Underground agyonturbózott csillivilli száguldó randaságok?
Remélem nem!
Porsche Unleashed tök jó volt, miért nem csinélnak ugyan olyat csak más márkára.
Dacia Unleashed :Đ
Elküldve: 2006. 05. 09. 12:34
Jajj, neeee!!!
Ne gyertek megint hatszázmillióhuszonötödjére is az NFS:Porsce-val, meg hogy az milyen jó volt..
Tudja mindenki, hogy jó volt, de ma sokkal több tuning-őrült van, mint régi NFS rajongó. Szvsz az Underground 3 sokkal jobb lenne, mint bármi más. Én is az U3 mellett vagyok.
Elküldve: 2006. 05. 09. 12:42
Ami tény az tény 
Amúgy minek mégegy Underground? De tényleg...mi ÚJAT tud mutatni 2 rész után?
Így is rengeteg autó és tuning cucc volt benne.
Új pályákat akarsz? Hát azért kár egy új játékot csinálni. Elég egy map-pack.
És azért mert sok a tuningőrült (kétlem, hogy több mint a régiek) az nem jelenti azt, hogy aki MINDENNAPI autókkal akar versenyezni annak nem csinálnak játékot.
Na mindegy...amúgy sztem az Underground gagyi volt.
Kit izgat, hogy fénylik az autó (ami már röhejes volt de tényleg) ha 300-al mész? Semmit nem látsz belőle. Ja és mondtam már mennyire tréül néz ki amikor úgy csillog az autó mintha üvegből lenne? HAHAHAH...hát persze. Minden bizonnyal napi 7-8 órát polírozták és waxolták az autót! Láma gamma volt imho.
És azért mert sok a tuningőrült (kétlem, hogy több mint a régiek) az nem jelenti azt, hogy aki MINDENNAPI autókkal akar versenyezni annak nem csinálnak játékot.
Kit izgat, hogy fénylik az autó (ami már röhejes volt de tényleg) ha 300-al mész? Semmit nem látsz belőle. Ja és mondtam már mennyire tréül néz ki amikor úgy csillog az autó mintha üvegből lenne? HAHAHAH...hát persze. Minden bizonnyal napi 7-8 órát polírozták és waxolták az autót! Láma gamma volt imho.
Elküldve: 2006. 05. 09. 12:47
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 12:34
Jajj, neeee!!!
Ne gyertek megint hatszázmillióhuszonötödjére is az NFS:Porsce-val, meg hogy az milyen jó volt..
...
Gondolom azért jönnek azzal mindig, mert az volt az utolsó normális NFS játék.
Elküldve: 2006. 05. 09. 12:48
Idézet: Cellular - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 13:42
Ami tény az tény 
A road reflectiont és a car reflectiont is ki lehet kapcsolni.
Elküldve: 2006. 05. 09. 12:49
Ok, tőlem kiegyezhetünk bepe.
Legyen UG 3 és Dacia Unleashed is :Đ
Legyen UG 3 és Dacia Unleashed is :Đ
Elküldve: 2006. 05. 09. 12:49
Idézet: Etele - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 13:47
Nekem is tetszett. Nem is ezzel van a bajom.
Elküldve: 2006. 05. 09. 13:15
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 13:49
Nekem is tetszett. Nem is ezzel van a bajom.
De az UG egy más irányvonalat képvisel, abban a tuning a lényeg, és nem a szép táj, meg a fizika, mint a Porsche-ban.
Khmmm... A porsche-ban a tuning rész is kidolgozottabb volt, azaz pénzből és alkatrészkészletből gazdálkodtál. Szintúgy azon a véleményen vagyok, hogy az utolsó jó nfs játék volt.
Elküldve: 2006. 05. 09. 13:22
Idézet
amikor úgy csillog az autó mintha üvegből lenne? HAHAHAH...hát persze. Minden bizonnyal napi 7-8 órát polírozták és waxolták az autót!
Napi 7-8 órát polírozták waxolták meztelen nagycsöcső csajok a csöcsükkel, azért fénylett annyira.
Elküldve: 2006. 05. 09. 18:40
Érdekes, pont Turbo, az NFSU nagy fikázója nyitotta a topicot...
A többieknek grat az idióta flame-hez.
Századszor.
Századszor.
Elküldve: 2006. 05. 09. 18:53
Idézet: Etele - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 13:47
Így van.
Az underground részek nem voltak túl jók, ezért anno nagyon vártam a Most Wantedet.
Aztán kijött, és kiderült, hogy egy nagyon csillogó, nagyon trendi és nagyon sz*r program lett.
Tényleg a Porsce volt az utolsó jó rész.
Elküldve: 2006. 05. 09. 19:08
Idézet: Cellular - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 19:42
Mi nem flameltünk csak beszélgettünk 
Én is így gondolom. Csak pár embernek van ilyen rögeszméje, hogy beszélgetés / érvelés / nem egyetértés a másikkal = flame.
Elküldve: 2006. 05. 09. 19:23
Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 19:40
Érdekes, pont Turbo, az NFSU nagy fikázója nyitotta a topicot...
A többieknek grat az idióta flame-hez.
Századszor.
Századszor.
U2 sucks imho. U1 megvan ereditben. MW is.
Bar teny es valo, hogy 100x inkabb NFS5,4 mint ezek.
De ezt akkor is varom.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 09. 19:31
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 20:08
Én is így gondolom. Csak pár embernek van ilyen rögeszméje, hogy beszélgetés / érvelés / nem egyetértés a másikkal = flame.
Csak már rohadt unalmas, hogy mindenki itt az NFSU-t fikázza évek óta.
Elküldve: 2006. 05. 09. 19:37
Szvsz az U1, U2 és MW tök ugyanaz (a sz*r), szóval én boldogan venném, ha nem adnák ki negyedszer is és visszatérnének valami normális autóvesenyhez. Bár az a Carbon alcím (ha tényleg így hívják majd) elég rosszat sejtet.
Semper Fi

Súgó
A téma zárva.