na. szép sorjában.
3 autó kategória. Exotic, muscle, tuning . 3 autó van a demóban, Lambo Gallardo, 67' SS Camaro, Evo MR.
Mindegyiken lehet 'AutoSculpt'-ozni. Ez annak a király újdonságnak a neve, ahol a külső alkatrészek tulajdonságait lehet beállítani. És tényleg. Nagyo nnagyon sok időt el lehet tölteni ezeknek az állítgatásával, hisz 1-től 100-ig terjed a beállítási szint.
Versenyből 3 van. Circuit, Drift és Canyon duel. Circuittal kezdtem. PS2 verzióban csak 3 versenyző van a pályán(+én), de a nextgen cuccokon és pc-n már 7 lesz. A circuit semmi extra.. ugyanolyan mint az UG-ban vagy a MW-ben. Annyi az újdonság ,hogy lehet 'bandatagokat' hívni, akik segítenek nekünk (feltartják az ellenfeleket). Ja, és közben egyfolytában dumálnak hozzád rádión, biztatnak vagy szídnak, egyszóval kommetálják a dolgokat. Megamaradt a nitró, a bullet time, és a lerombolható / felrobbantható dolgok(benzinkút pl) - ezek sokkal élethűbben omlanak le / robbanak fel. Az irányítás maradt olyan amilyen volt. Talán egy picit puhább az irányítás, de ez akár a ps2 kontrollerének is betudható.
A grafika. Nos, PS2. Nem vártam semmit. Azért 1-2 dolog fejlődött. Most már nem vizes az út, hanem tejes. Már nem csillog, hanem egy kicsit fehéres beütése lett; azért ez már egy fokkal közelebb áll a valósághoz. Élethűbbek a színek, és a világítás. Sokkal darkosabb a város, de élettelenebb is. Eddig se volt valami életteli, de most...
No, 2. játékmód. Drift. Úristen. Ez hatalmas szar. Nagyon könnyű! Egyetlen változtatás az UG-hoz képest az az, hogy gyorsabban kell menni, hogy driftelj, és, hogy lehet nitrot használni.Ráadásul a kamerakezelés ebben a módban teljesen megváltozik, remeg, zoomol, ugrál, ehh. Semmi különösebb képessség nem kelle a drifthez, sajnos.
3. játékmód. Canyon duel. Ez a legérdekesebb szvsz.
2 menet van. 1. menetben az ellen van elől. Neked az a feladat, hogy minnél közelebb legyél hozzá, és ha elég elszánt vagy akár utól is érheted. Ha utóléred, és 10mp-ig az élen vagy, vége a versenynek, 2. menet sincs - instant win. Ha nem, akkor van 2. menet, itt pedig 'menekülni' kell(tehát a fordítottja az 1. menetnek). Instant win/lose : Ha kilököd az ellenfelet a szalagkorláton, vagy ha te kiesel. Viszonylag aggresszív az AI.
Ha már AI, van egy jó hírem. Catchup. Eltűnt. Vagy, egész egyszerűen minimálisra vették. És ez jó.
Ps2 verzió, de azért érdekes volt, hogy az fps helyenként leesett 10 alá

főmenüben pedig végig akadozott. Zenék szokásos stílusuak. Hm. Asszem mindent leírtam.
ja, a véleményemet nem. Határozottan jobb az UG-nál, inkább az MW-re hasonlít(bár rendőrrel nem találkoztam...) ,de még mindig nem az igazi. Jó lenne, ha a Carbon után egy komolyabb fejlesztésre szánná el magát az EA.
Szerkesztette: -Turbo- 2006. 09. 09. 16:13 -kor