Idézet: Bitrider - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 10:39
Az egyéb, hálózati eszközöket gyártók közül még a Netgear Readynas-a valami (az is ugye Infrant volt), aztán ennyi. Az az igazság, hogy az kevés ehhez a témához, hogy régóta gyártanak hálókártyát meg routert. A NAS nem annyi hogy hálózatra dugom oszt valami megosztást látok a neten. Ennél azért több kell, amit komoly fejlesztések során pl. a QNAP és a Synology bizony megszerzett, a többiek meg kullognak mögöttük. Ha valakinek fontos az adatállománya, a folyamatos rendelkezésre állás, akkor rendes NAS-ra kell beruházni. Ha nem, akkor lehet ócsóskodni, megtakarítani és venni "nagy" márkák gagyi termékét, aztán nyugtatóra költeni a megspórolt lóvét.
Nekem van NSA-220-am és QNAP TS-406-om is. Való igaz, hogy a QNAP egy csomó hasznos dolgot tartalmaz, de két használt vinyót tettem bele és ne tudjátok meg mit szívtam vele, a vége az lett, hogy egy VIP supportos a QNAP-től beleSSHzott és meggyógyította.
Viszont mivel rálátok a ZyXEL fejlesztésére, azt tudom mondani, hogy amit a következő release-ben kidobnak, az überelni fogja a QNAP-et.
Én használom a Surveillance funkciót is egy IP-kamerával, talán ez az ami nem biztos, hogy benne lesz.
De várjátok ki a végét. Ha valakinek kell a 3.10 verzió szóljon. Már abban is rengeteg újítás van.

Súgó
A téma zárva.