HWSW Informatikai Kerekasztal: NAS szerver - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NAS szerver ki mit tud róla

#721 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Doky586 - Dátum: 2010. 03. 18. 17:27

Szia ! Engem érdekelne hogy:
1. ha másolgatok a belső hdd-k közt a file station-nal webböngészőből akkor ha másolás közben bezárom a webböngészőt akkor másol tovább a Synology vagy megszakad a másolási folyamat? Ez azért érdekes mert nálam ez elég lassan megy, nagyobb mennyiségű másolások órákba telnek..
2. Torrentet használtál rajta ? Nekem csak a piranjaöbölből sikerült, mert a bejelentkezős torrent-oldalról nem megy.
3. Találtál rá WOL progit ami feléleszti a LAN-on lévő kikapcsolt PC-t egyszerűen?
4. Milyen kötetformátumot érdemes használni? Raid-en kívül lehet "Normál" módba (nem "Alap") installálni két különböző méretű hdd-t amire szintén azt mondja hogy van adatintegritás-védelem (nekem az egyik hdd-m feleakkora sincs mint a másik), azaz ha az egyik hdd meghibásodik akkor a jó hdd-n megmaradnak az adatok (de mennyi?), és nem szeretnék sok helyet veszteni adatvédelemre. (van rajta még Raid 0, 1, 10, Jbod ami használható) Érdemes-e Alap-ról Normál -ra átformázni a hdd-ket? Ha az egyik hdd már "Normál" és ezen vannak az adatok akkor a másik üres hdd hozzáadódik mint jbodnál? Illetve az adatok megmaradnak a meglevő "Normál" hdd-n a másik hdd átállításakor és becsatolásakor?

Szia,

1. Tukrozve hasznalom igy ezt ki sem probaltam meg. Min hasznalod mert nekem Gigabiten azert nem olyan laasu.
2. Igen nincs vele gond.
3. Nem is kerestem, mert nincs ra szuksegem.
4. Raidnel mindig a legkisseb HDD a mervado. Nagyobbol is csak a kissebbnek megfelelo meretet hasznalja. Alapbol turkozve hasynalom egyforma HDD kel de elvileg megy a dinamikus raid letrehozas. Tehat ha beteszel 1 HDD -t hasznalod majd kesobb bovited akkor azt lehet tukrozni.

#722 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 23:04

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 03. 22. 13:34

1. Tukrozve hasznalom igy ezt ki sem probaltam meg. Min hasznalod mert nekem Gigabiten azert nem olyan laasu.
2. Igen nincs vele gond.
3. Nem is kerestem, mert nincs ra szuksegem.
4. Raidnel mindig a legkisseb HDD a mervado. Nagyobbol is csak a kissebbnek megfelelo meretet hasznalja. Alapbol turkozve hasynalom egyforma HDD kel de elvileg megy a dinamikus raid letrehozas. Tehat ha beteszel 1 HDD -t hasznalod majd kesobb bovited akkor azt lehet tukrozni.

1. Szintúgy GBE-n. Még ki kell kisérletezni hogy Jumbo framben mi az optimális, azért is mert az internet-re/ről is használom és ott 1492 az egyetlen érték.. A két független belső hdd közt hogy miért lassú, nem tudom, lehet hogy nem erre találták ki. (nem olyan gyors mint PC-n belül 2hdd közt)
2. Torrent: Akkor jól sejtettem hogy csak én vagyok olyan helyen ahol nem támogatják a NAS-t..
Tudnál mondani 1-2 helyet amit tudsz vele használni ?
Hogy használod? a NAS webes felületén beírod a usernevet/pw -t letöltéshez a torrentlink mellé, vagy a download redirectornak adod meg a torrentet?
4. RAID: Valószínűleg a 'Normál' megnevezés az automatikus helyett van, mert nekem valószínű raid1 vagy raid10-et csinált a 1,5 és a 0,5 TB hdd-ből, most kicseréltem a kisebbet egy nagyobbra, de hiába a 2x1,5TB még mindig csak a harmadát akarja használni..
Kép
Na mindegy, mostmár van annyi külső USB kapacitásom hogy arra tudok menteni, csakhát az megint nem egy gyors dolog..
És a PC(WinXP) sem ismeri fel USB eszközként a ext3fs félkötetes hdd-t, de legalább a nas át tudja majd formázni usb-n fat32-re.. (A PC miért nem tud USB-n particionálni/formázni? rejtély..)

Szerkesztette: Doky586 2010. 03. 22. 23:23 -kor

#723 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 08:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Doky586 - Dátum: 2010. 03. 22. 23:04

4. RAID: Valószínűleg a 'Normál' megnevezés az automatikus helyett van, mert nekem valószínű raid1 vagy raid10-et csinált a 1,5 és a 0,5 TB hdd-ből, most kicseréltem a kisebbet egy nagyobbra, de hiába a 2x1,5TB még mindig csak a harmadát akarja használni..

Mire végzett a hozzáadással automatikusan megnövelte a kötet méretet is.. mostmár ok

#724 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Doky586 - Dátum: 2010. 03. 22. 23:04

1. Szintúgy GBE-n. Még ki kell kisérletezni hogy Jumbo framben mi az optimális, azért is mert az internet-re/ről is használom és ott 1492 az egyetlen érték.. A két független belső hdd közt hogy miért lassú, nem tudom, lehet hogy nem erre találták ki. (nem olyan gyors mint PC-n belül 2hdd közt)
2. Torrent: Akkor jól sejtettem hogy csak én vagyok olyan helyen ahol nem támogatják a NAS-t..
Tudnál mondani 1-2 helyet amit tudsz vele használni ?
Hogy használod? a NAS webes felületén beírod a usernevet/pw -t letöltéshez a torrentlink mellé, vagy a download redirectornak adod meg a torrentet?
Kép
Na mindegy, mostmár van annyi külső USB kapacitásom hogy arra tudok menteni, csakhát az megint nem egy gyors dolog..
És a PC(WinXP) sem ismeri fel USB eszközként a ext3fs félkötetes hdd-t, de legalább a nas át tudja majd formázni usb-n fat32-re.. (A PC miért nem tud USB-n particionálni/formázni? rejtély..)

1. Ha geprol masolsz akkor szerintem nas gep nas az utvonal ami tenyleg nem 2 HDD kozotti kommunikacio.
2. Torrent file -t letoltod sajatgepre. Nason belepsz a download managerbe es hozza adod a torrentet. Nem hasznalok redirectort de igy siman lejon pl az Ubuntu is.

3. Akkor tukorben hasznalod es ha jol latom miutan befejezte az uj lemez beallitasat mar meg is van a 1.5 TB

USB is lehet particionalni es formazni. Sajatgep \ tulajdonsagok \ lemezezelo. Ext3 hoz valami sw kell hogy lasd windows alol.

#725 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 00:01

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 03. 24. 16:03

1. Ha geprol masolsz akkor szerintem nas gep nas az utvonal ami tenyleg nem 2 HDD kozotti kommunikacio.
2. Torrent file -t letoltod sajatgepre. Nason belepsz a download managerbe es hozza adod a torrentet. Nem hasznalok redirectort de igy siman lejon pl az Ubuntu is.

3. Akkor tukorben hasznalod es ha jol latom miutan befejezte az uj lemez beallitasat mar meg is van a 1.5 TB

USB is lehet particionalni es formazni. Sajatgep \ tulajdonsagok \ lemezezelo. Ext3 hoz valami sw kell hogy lasd windows alol.

Torrent: Mint említettem az ilyen szabad oldalakról nekem is simán lejönnek a dolgok. A kérdés arra vonatkozott hogy az olyan oldalakról nem jön le semmi ahol előtte be kell jelentkezni usernévvel és jelszóval.. Azokról hogy kell letölteni vele? Ezeken hiába töltöm le a torrent filet, azt becsatolva semmit se tölt le belőle, a letöltő linket (.php) becsatolva pedig csak pár kB-os filet tölt le melyben a login oldal html kódja található. Állítólag egy cooke-t kellene becsatolni a PC-ről a torrent file mellé, de a NAS torrent progija nem tud ilyet.

USB: a PC elülső csatlakozója nem szereti nálam a külső hdd-t (pendriveot pedig mindig oda dugom), a hátsó csatlakozóba dugva már megy. Sajna ezt csak a formázás után vettem észre, úgyhogy nem tudtam kipróbálni hogy a raid tömb egyik hdd-jét kivéve az ugyanúgy használható lett volna adatmásolgatásra mintha nemis egy raid1 tömbbe tartozott volna egykor? (TC -ben van ext2fs pluginom)
Akkor szerinted most a NAS-ból nyugodtan kivehetem az egyik raides hdd-t, ismerősnál berakjuk PC-be, felmásolunk rá pár filet, hazahozom vissza a nasba és megjelennek rajta az odamásolt fileok?

Raid: Nálad a Tipusnál valami 'RAID' felirat van ott ahol nálam 'Normál' van?

Kép

Nálam a help 2hdd-hez a következőket adja lehetőségnek:
-Normál (kötet)
-Alap (partíció)
-Jbod
-Raid0
-Raid1
-Raid10
Azt nem értem hogy a raid1 és raid10 közt mi a külünbség.. (a 0 és 1-et mondhatni ismerem)

#726 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Doky586 - Dátum: 2010. 03. 25. 00:01

Torrent: Mint említettem az ilyen szabad oldalakról nekem is simán lejönnek a dolgok. A kérdés arra vonatkozott hogy az olyan oldalakról nem jön le semmi ahol előtte be kell jelentkezni usernévvel és jelszóval.. Azokról hogy kell letölteni vele? Ezeken hiába töltöm le a torrent filet, azt becsatolva semmit se tölt le belőle, a letöltő linket (.php) becsatolva pedig csak pár kB-os filet tölt le melyben a login oldal html kódja található. Állítólag egy cooke-t kellene becsatolni a PC-ről a torrent file mellé, de a NAS torrent progija nem tud ilyet.

USB: a PC elülső csatlakozója nem szereti nálam a külső hdd-t (pendriveot pedig mindig oda dugom), a hátsó csatlakozóba dugva már megy. Sajna ezt csak a formázás után vettem észre, úgyhogy nem tudtam kipróbálni hogy a raid tömb egyik hdd-jét kivéve az ugyanúgy használható lett volna adatmásolgatásra mintha nemis egy raid1 tömbbe tartozott volna egykor? (TC -ben van ext2fs pluginom)
Akkor szerinted most a NAS-ból nyugodtan kivehetem az egyik raides hdd-t, ismerősnál berakjuk PC-be, felmásolunk rá pár filet, hazahozom vissza a nasba és megjelennek rajta az odamásolt fileok?

Raid: Nálad a Tipusnál valami 'RAID' felirat van ott ahol nálam 'Normál' van?

Nálam a help 2hdd-hez a következőket adja lehetőségnek:
-Normál (kötet)
-Alap (partíció)
-Jbod
-Raid0
-Raid1
-Raid10
Azt nem értem hogy a raid1 és raid10 közt mi a külünbség.. (a 0 és 1-et mondhatni ismerem)

Akkor en neztem be. Ugy nezem nalad csask siman benne van 2HDD es kesz. Se Raid se semmi. Raid 10 ha jol emlekszem akkor 2 raid0 rakhatsz Raid1 be. (4HDD kell hozza) Elulso csatlakozodnak vacak a kabele azert nem megy.
Nalam igy nez ki Raid1 ben:

Csatolt fájl  synoraid.PNG (14,67K)
Letöltések:: 27

Ha Raid ben van akkor nem fogod tudni olvasni masik gepben a diszkeket.

Torrent: Alapvetoen nem torrentezek meghivos oldalarol de mar kaptam .torrent file -t ilyen helyrol, hogy toltsem le. Minden gond nelkul mukodott es semmi nem mas nem kell hozza.

Elivleg igy nez ki mitan belepsz a download managerbe:

Csatolt fájl  synotorr1.PNG (15,46K)
Letöltések:: 31

Itt klikk az elso gombra: create, Nalad szerintem letrehozas es kapod ezt:

Csatolt fájl  synotorr2.PNG (14,31K)
Letöltések:: 22

Itt siman az elso menuben megnyitod a torrent filet es kesz. Ha igy sem megy akkor passz, de nalam igy sosem volt gond.

Szerkesztette: YceBear 2010. 03. 25. 08:31 -kor

#727 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 11:12

Kösz az infókat.

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 03. 25. 08:30

Akkor en neztem be. Ugy nezem nalad csask siman benne van 2HDD es kesz. Se Raid se semmi.

Amiról Te beszélsz az az 'Alap' tipus, de meg lehet csinálni két 'Normal'-al is (ezért neveződött át a kötetem 2-esnek). De mindenképp két független kört rajzolna ki a kötetkezelő. A Jbod rakná még így egybe de annak a kapacitása duplája lenne a mostaninak és nem lenne adatvédelem..
Tényleg fura hogy nálad másképp írja ki a raid1-et mint nálam. A firmware is lehet még a különbség oka..
Nálam a Help ezt írja (friss ehavi firmw):
"-Normál: (ez van nálam) a különböző méretű merevlemezek kombinálásakor optimalizálja a kötet méretét. Ha a kötet kettő vagy több merevlemezből áll, akkor az adatintegritás az egyik merevlemez meghibásodásakor védve van.
-RAID 1: 2 - 4 merevlemezt kombinál a kötet létrehozásához. A rendszer egyidejűleg azonos adatokat ír minden egyes merevlemezre, így az adatintegritás védve van, ha legalább az egyik merevlemez normál állapotú. A rendelkezésre álló kötetkapacitás megegyezik a legkisebb merevlemez kapacitásával."
Ezért nem látok különbséget a "Raid1" és a "Normál" közt két hdd használatakor egy kötetben.

Torrent: igen ez nálam is ugyanígy néz ki, és én is így használtam (többek közt), és olyan dolgok amit te próbáltél rajta nálam is ugyanúgy lejön. A különbség csak az hogy Te még soha nem próbáltál meghívós oldalról letölteni. Nyilván így nem tudsz segíteni ebben :(

#728 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Doky586 - Dátum: 2010. 03. 25. 11:12

Torrent: igen ez nálam is ugyanígy néz ki, és én is így használtam (többek közt), és olyan dolgok amit te próbáltél rajta nálam is ugyanúgy lejön. A különbség csak az hogy Te még soha nem próbáltál meghívós oldalról letölteni. Nyilván így nem tudsz segíteni ebben :(

Ha a cc -s meghivos (mert szerintem az) akkor megy, mert onnan kaptam torrent filet ami igy siman lejott.

Raid: Az uj firmwareben van valami dinamikus raid igy lehet igazad van....

Na megvan:

Idézet

Synology Hybrid RAID (SHR)

DSM 2.3 introduces Synology Hybrid RAID (SHR), an intelligent volume type that optimizes volume size when combining hard disks of varying sizes. When set as the standard volume type in DSM 2.3, SHR provides one-disk data protection and the flexibility of expanding to an optimal volume space when a lager or additional hard disk is inserted into the array.

For users who prefer manually configuring the volume type, DSM 2.3 offers RAID-protected volume types (2-4 way RAID 1, RAID 10, RAID 5, RAID 5+Spare, and RAID 6) as well as volume types without data protection (Basic, JBOD, and RAID 0).

Mivel nalad 2 kulonbozo meretu lemez volt bent igy valoszinu innen indulal ami lenyegeben Raid 1 nek ki igy a vegen. Szerintem ha Raid1 szeretnel ott latni akkor ujra kell konfiguralnod az egeszet. Persze backup utan mert minden elveszik.

Szerkesztette: YceBear 2010. 03. 25. 12:23 -kor

#729 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 03. 25. 12:11

Ha a cc -s meghivos (mert szerintem az) akkor megy, mert onnan kaptam torrent filet ami igy siman lejott.

Nem tudom mi az a "cc" de mindenesetre nem megy.
Így marad örök időkre (a 2.sor):

Kép

a naplóban pedig a következő hiba szerepel: "Could not parse bencoded data" és nem tölt le egyetlen byteot se..

#730 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Doky586 - Dátum: 2010. 03. 25. 13:29

Nem tudom mi az a "cc" de mindenesetre nem megy.
Így marad örök időkre (a 2.sor):

a naplóban pedig a következő hiba szerepel: "Could not parse bencoded data" és nem tölt le egyetlen byteot se..

ncore

Ha tudsz kuldeni 1 torrent file -t akkor megnezem.

#731 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 22:14

Backup celra kene nekem egy nas, szerverrol ntbackup tolna ra a biteket idozitve, ezen kivul az egegyadta vilagon semmire nem lenne hasznalva, tehat csilivili feature list lenyegtelen, net use-zal lassa a szerver, meg mondjuk 10 perc uresjarat utan allitsa le a hdd-t, kb. ennyi az osszes kivanalmam :) . Dlink 313-at neztem ki igy elso blikkre, van valami jobb valasztas, vagy jo lesz az?
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#732 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 04. 06. 23:28

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2010. 04. 06. 23:14

Backup celra kene nekem egy nas, szerverrol ntbackup tolna ra a biteket idozitve, ezen kivul az egegyadta vilagon semmire nem lenne hasznalva, tehat csilivili feature list lenyegtelen, net use-zal lassa a szerver, meg mondjuk 10 perc uresjarat utan allitsa le a hdd-t, kb. ennyi az osszes kivanalmam :) . Dlink 313-at neztem ki igy elso blikkre, van valami jobb valasztas, vagy jo lesz az?

Arra ne nas, hanem valami esata megoldás, aztán kész. Esetleg USB.
Make love not Wor.

#733 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 06:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 06. 23:28

Arra ne nas, hanem valami esata megoldás, aztán kész. Esetleg USB.

Míg az ESATA/USB megoldásnak vagy a szerver vagy egy másik gép mellett kell lennie, addig a NAS-nak ezért lenne annyi előnye, hogy UTP-n el lehet tenni máshova, akár egy páncélba is, így adhat extra védelmet tűz, víz, lopás, stb. ellen. Az más kérdés, hogy ha van az infrastruktúrában teljesen külön helyen két 7/24-ben üzemelő gép, akkor egyiket lehet menteni a másikra. Mondjuk én dlink-re nem bíznék fontos adatot...

#734 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 04. 07. 07:58

Míg az ESATA/USB megoldásnak vagy a szerver vagy egy másik gép mellett kell lennie, addig a NAS-nak ezért lenne annyi előnye, hogy UTP-n el lehet tenni máshova, akár egy páncélba is, így adhat extra védelmet tűz, víz, lopás, stb. ellen.

Igen, ennek nem sok ertelme lenne. Teljesen szandekosan fizikailag arrebb lenne a szervertol (ugy latszik Jahnonak meg nem volt leegett -a szo tuzes ertelmeben :)- ugyfele, nekunk mar igen). Meg tenyleg jobb az, ha nem egymas mellett, es nem egy konnektorban vannak.

Az más kérdés, hogy ha van az infrastruktúrában teljesen külön helyen két 7/24-ben üzemelő gép, akkor egyiket lehet menteni a másikra.

Sajna itt nincs, ugyhogy itt nem lehet keresztbe menteni.

Mondjuk én dlink-re nem bíznék fontos adatot...

Azert kerdeztem, hogy akkor mire :) (de kb. hasonlo arban)
Archív:

#735 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 08:28

Synology DS-110j?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#736 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2010. 04. 07. 08:10

>Azert kerdeztem, hogy akkor mire :) (de kb. hasonlo arban)

Ha semmi extra NAS funkció nem kell, akkor pl. egy WD Mybook World 1-2TB-ig megteszi.
Ha truecrypt-et használsz szerveren tárolt kulccsal, akkor még lopás esetén sem kerülhetnek az adatok rossz kezekbe.

#737 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 04. 07. 09:36

Ha semmi extra NAS funkció nem kell, akkor pl. egy WD Mybook World 1-2TB-ig megteszi.

Igen, koszi, ez a masodik eselyes, meg szamolgatom, hogy meretre mekkora kene, mert a wd-ben 1.5-os nincs, a 2T-s eleg draga, az 1T viszont lehet, hogy nem biztos, hogy eleg lesz.

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 04. 07. 09:36

Ha truecrypt-et használsz szerveren tárolt kulccsal, akkor még lopás esetén sem kerülhetnek az adatok rossz kezekbe.

Na ennek utanaolvasok majd, thx.
Archív:

#738 Felhasználó inaktív   sebestenzs965 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 09. 17:47

Sziasztok.

Pluscom 3,5 SATA RDC3282 tipusu NAS-om van.
Az lenne a problemam hogy beallitottam a setupban felhnev/jelszot es ujrainditas utan mar nem tudok belepni sem.
Reset gomb nincs rajta.
Hogyan tudnam ujra gyari allapotba hozni gyors valaszotokat elore is koszonom.

#739 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 09. 18:12

No, nalam vegul a dlink lett, amire kell, arra jo lesz, de azt mondjuk birtam volna, ha snmp-n a ping-en es a webszerver valaszolon kivul kozli a hdd-n foglalt teruletet (akar megabyte-ban, akar szazalekban).
Archív:

#740 Felhasználó inaktív   sebestenzs965 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 09. 22:18

http://cgi.ebay.co.u...=item48365c6577

Errol lenne szo.Bmilyen segitseget szivesen varok.
Most kaptam ajandekba a fiaimtol mar regota akartam egy ilyet.
Aztan szegyen ide szegyen oda 1 nap utan nem tudom hasznalni sem.

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.