HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló II. Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 02. 14:05

Idézet: acu - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 7:21

jöttök mindenféle harmadrangú kalandfilmmel, meg tucatvígjátékkal (ugye Necros?  :D ), de idén a leg-leg-leg film csakis EZ lehet. trailer  :eek:  :nevet:

eloszor azt hittem Uwe bacsi alkotott valamit megint.
JóSebesség

#122 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 14:06

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 12:15

Volt egyszer egy Amerika (Once Upon a Time in America) (1984)
gengszterfilm, 220 perc

Rendező: Sergio Leone
Szereplők: Robert De Niro, James Woods, Elizabeth McGovern, Joe Pesci, Amy Ryder, Sandra Solberg, Scott Coffey, Julie Cohen, Treat Williams, Robert Harper, Gerard Murphy, Tandy Cronyn

Én ezt megnéztem pár hónapja. Nagyon látszik rajta, hogy régi film. Van, hogy percekig csak egy arcot mutatnak és nem történik semmi.
Mindenestre filmtörténeti értéke vitathatatlan.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#123 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 14:10

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 15:06

Én ezt megnéztem pár hónapja. Nagyon látszik rajta, hogy régi film. Van, hogy percekig csak egy arcot mutatnak és nem történik semmi.

Lehet. De az az arc az alatt a kis idő alatt többet mutat és fejez ki, mint a mostani filmek másfél órája.
Ha te csak ennyit láttál belőle, akkor mondjuk hiába magyaráznám.  :(

Az, hogy egy filmben sok dolog történik, messze nem jelenti azt, hogy jó.
Igazi akció nélkül, csak egy kis szobára, néhány emberre, érzésekre, színészi játékra szorítva az egész cselekményt is lehet csodálatos filmet alkotni. Lásd: 12 dühös ember.

Szerkesztette: BigBear 2006. 06. 02. 14:13 -kor

42

#124 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 14:11

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 12:15

Volt egyszer egy Amerika (Once Upon a Time in America) (1984)
gengszterfilm, 220 perc

Nagy film. Nálam simán veri a Keresztapa-filmeket. Emberibb.

#125 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 14:36

Idézet: BigBear - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 15:10

Lehet. De az az arc az alatt a kis idő alatt többet mutat és fejez ki, mint a mostani filmek másfél órája.
Ha te csak ennyit láttál belőle, akkor mondjuk hiába magyaráznám.  :(

Az, hogy egy filmben sok dolog történik, messze nem jelenti azt, hogy jó.
Igazi akció nélkül, csak egy kis szobára, néhány emberre, érzésekre, színészi játékra szorítva az egész cselekményt is lehet csodálatos filmet alkotni. Lásd: 12 dühös ember.

Látom "figyelmesen" elolvastad a post-omat...
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#126 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 14:45

Igazi akció nélkül, csak egy kis szobára, néhány emberre, érzésekre, színészi játékra szorítva az egész cselekményt is lehet csodálatos filmet alkotni.

Erről eszembe jutott Merle Madrapur című regénye. Zseniális könyv, jó színészekkel micsoda filmcsemege lehetne belőle. :lollypop: :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#127 Felhasználó inaktív   neirda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 15:12

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 14:45

Erről eszembe jutott Merle Madrapur című regénye. Zseniális könyv, jó színészekkel micsoda filmcsemege lehetne belőle. :lollypop: :)

Mint pl : R. Merle Állati elmék c. regénye.
De a 9 és 1/2 Hét  c. film - hiába a sztár szereplőkkel, nem adja vissza a regény lényegét, mondanivalóját.- szerintem.  Sajnos rengeteg ilyen film van ami jobb lett volna, ha nem nyúlnak hozzá.
" Könnyebb elviselni a nélkülözést, ha van egy kis luxusunk! "

#128 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 15:30

Egy jó forgatókönyvvel, jó rendezővel, megfelelő színészekkel lehetne jó filmet csinálni belőle. ;)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#129 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 15:31

Ma néztem meg a Hetedik című filmet, nagyon jó kis thrrillerszerűség, csak ajánlani tudom. Szerintem ebből a filmből sokat loptak a Fűrész alkotói.

#130 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 15:36

Szerintem akkor nem baj, ha jó lesz a film és nem csak egy gagyi utánzat lesz. A Fűrész megodotta. :)

#131 Felhasználó inaktív   neirda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 15:41

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 15:31

Ma néztem meg a Hetedik című filmet, nagyon jó kis thrrillerszerűség, csak ajánlani tudom. Szerintem ebből a filmből sokat loptak a Fűrész alkotói.

Szeretem az olyan filmeket, ami nem csupán egy krimi a sok közül. Pl. a Hetedik c. film nekem nagyon tetszik mert olyan témába nyúl bele ami másoktol távol áll  [ vallás, fanatizmus ], és a színészek játéka is nagyszerü . Itt nem Brad Pittre gondolok

#132 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 16:56

Épp most vasárnap lesz a Hátsó ablak című Hitchkock film. Kár hogy tökéletesen lehetetlen időpontban adják (éjfél után), de szvsz érdemes beizzítani a sarokban porosodó videót ;)
[ katt ] Ajánlásásnak mi sem lehetne jobb, mint az hogy, az imdb szavazói szerint minden idők 13. legjobb filmje.
Röviden a történetről: Főhősünk egy lábát tört újságíró, aki emiatt tolószékbe kényszerül néhány hétre. Jobb dolga nem lévén az abalakon kifelé bámulva azt nézi naphosszat, hogy mit csinálnak a szomszédok. Egyszercsak lát egy gyilkosságot, az egyik szomszéd megöli a feleségét, vagy legalábbis ő azt hiszi, hogy az volt.

A film gyakorlatilag végig a főhős szemszögéből játszódik, nem emlékszem arra, hogy a kamera "kimenne" a szobáján kivülre
Faster! Harder! Cadaver!

#133 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 16:59

Idézet: neirda - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 16:41

Szeretem az olyan filmeket, ami nem csupán egy krimi a sok közül. Pl. a Hetedik c. film nekem nagyon tetszik mert olyan témába nyúl bele ami másoktol távol áll  [ vallás, fanatizmus ], és a színészek játéka is nagyszerü . Itt nem Brad Pittre gondolok

A Hetedik vége valami kegyetlen, Kevin Spacey lemos mindenkit a vászonról :respect:  :respect:

Én nagyon bírom Brad Pitt-et, csak nem olyan nyáltömegben kéne játszania mint pölö a Hét év Tibetben. Zseniális a 12 majomban, vagy a Harcosok klubjában, illetve a Blöffben természetesen :D. Ilyen szerepeket kellene elvállalnia sokkal jobban áll neki, mint a szépfiú szerep :down:
Faster! Harder! Cadaver!

#134 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 17:20

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 17:59

Én nagyon bírom Brad Pitt-et, csak nem olyan nyáltömegben kéne játszania mint pölö a Hét év Tibetben. Zseniális a 12 majomban, vagy a Harcosok klubjában, illetve a Blöffben természetesen :D. Ilyen szerepeket kellene elvállalnia sokkal jobban áll neki, mint a szépfiú szerep :down:

:up: (Én csak nem túl rég láttam a Blöfföt - kiváló film, zseniális kamerakezeléssel. :eek:  :respect: Pitt karaktere talán még gyorsabban "kivégezte" volna Csonttörőt, mint az a Hiéna. :think:  :Đ )

#135 Felhasználó inaktív   neirda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 17:20

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 16:59

A Hetedik vége valami kegyetlen, Kevin Spacey lemos mindenkit a vászonról :respect:  :respect:

Ha eljön Joe Black - az se ktya

#136 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 17:54

Idézet

[MOZi] Spider-Man 3 négy gonosszal!
[2006. június 01. @ 21:56 - kombajn]
A harmadik Pókember film producere, Avi Arad ma egy interjúban megerősítette azt a korábban pletykaszinten keringő információt, hogy Sam Raimi alkotásában ezúttal 4 (négy!) csúnyabácsi/néni ellen veszi fel a harcot Spidey. Venom, Sandman és a Green Goblin (az első részben azt hiszem Zöld Manónak fordították :)) szerepeltetése eddig is biztos volt, az utolsó helyet betöltő ellenfél kiléte még ismeretlen, Arad azt mondta, "hamarosan" megtudjuk. Talán az első trailerben már felbukkan az illető - hogy ez mikor lesz? A legfrissebb pletykák szerint a Superman Returns előtt lesz elsőként látható az előzetes - piroskék organikus repülőgépünk pedig e hónap 27-én debütál a tengerentúlon.

Bahh... Az eddigi két rész is elég sz*r volt...  :down: Az elsőt még végignéztem, mert moziban voltam. De a másodikat már csak átpörgettem, annyi elég is volt belőle. :boa:  Remélem, a Superman jobb lesz... :rolleyes:

#137 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 18:06

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 16:59

Én nagyon bírom Brad Pitt-et, csak nem olyan nyáltömegben kéne játszania mint pölö a Hét év Tibetben.

Ejj, nem tudom mi bajod van :D a Hét év Tibetben-el, de szerintem nagyon is jó film. Igaz, nem pörgős, hanem ráérős történetmesélés, és valóban, a főhős pozitív irányban változik a filmben, de ettől nem lesz nyáltömeg. :think:

#138 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 19:08

Brad Pittet eddig még csak jó filmekben láttam, ahol nem volt semmi nyáladzás: Harcosok klubja, Blöff.

Egébként a Hetedikkel kapcsolatban még a 2003-as Texasi Láncfűrészes jutott eszembe, főleg azok a horrorisztikus jelenetek, amikor megtalálják a hullákat.

#139 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 20:10

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 18:54

Bahh... Az eddigi két rész is elég sz*r volt...  :down: Az elsőt még végignéztem, mert moziban voltam. De a másodikat már csak átpörgettem, annyi elég is volt belőle. :boa:  Remélem, a Superman jobb lesz... :rolleyes:

Szerintem nagyon jó film lett mindkét Pókmanus movie ;)
Végre nemcsak arról szólt egy képregény film, hogy a főhős pörög-forog, majd jól fejbe kólint mindenkit. Végre egy olyan képregény film, ahol a főhős is emberből van (csakúgy mint a képregényekben, valamint rajzfilmekben ;) ).
Faster! Harder! Cadaver!

#140 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 20:17

Ennél szerintem a Daredevil röhögve jobb volt, kisujjból lenyomta. :D Tobey Maguire mint Pókember? :nevet: Az egész egy műanyag popcorn movie. A DD komolyabb. A Sin City-ről nem is beszélve. Az új Batman is jobb, mint ez. Én nagyot csalódtam benne, pedig nagyon vártam...

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.