HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló II. Értékeld a témát: -----

#2281 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 23. 21:13

2x :reklamacio:

Szerkesztette: spidey 2007. 09. 23. 21:14 -kor

#2282 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 21:14

Idézet: spidey - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 21:11

Csak mert rég nem ajánlott senki filmet.

Hétvégén kivégeztem pár filmet majd szemezgetek,mi az amit érdemes vmiért ajánlani.
Amit meg ajánlottál  :respect:  ha rálelek megnézem.

#2283 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 20:25

Idézet: spidey - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 21:11

Good movie.
Ez is hasonló és jó:

Kép

Az elhagyott bolygó (Screamers) (1995)
színes magyarul beszélő amerikai sci-fi, 100 perc

Rendezte: Christian Duguay
Szereplők: Peter Weller, Roy Dupuis, Jennifer Rubin, Andrew Lauer, Charles Powell, Ron White

2078 - a Szíriusz GB bolygó virágzó városai helyén csak sivatagos romok vannak. De néhány elszigetelt bunker mélyén még kitartanak a katonák. Olyan önvédelmi eszközt fejlesztenek ki, mely a föld alól támad, szuperintelligens és képes továbbfejleszteni önmagát. Ám hamarosan az önreprodukáló organikus fegyver már csak saját magáért harcol, s egyetlen célja az összes életforma elpusztítása. Amikor a túlélők támaszpontja előtt megjelenik egy segítséget kérő kisfiú, még senki sem sejti, kit fogadnak be...
Wherever you go, go with all your heart.

#2284 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 21:49

Nah reményeim szerint 2 filmet fogok ajánlani

az első:

Ismeretlen hívás
(When a Stranger Calls) 
színes feliratos amerikai horror, 87 perc, 2006
16 éven aluliak számára nem ajánlott 

Kép

Két alvó gyerekre vigyázni egy szupermodern, csupaüveg luxusvillában - minden babysitter álma. Vagy rémálma. Jill (Camilla Belle) csak gimnazista, de szívesen vállal apróbb munkákat. Amikor egy környékbeli, jómódú házaspár arra kéri, hogy éjfélig vállalja el a gyerekeit, boldogan mond igent.
Egyedül van egy hatalmas, tóparti házban, távol mindenkitől. Megszólal a telefon, egy idegen hívja. Fenyegeti. A telefon újra és újra megszólal. A lány végül a rendőrséghez fordul, lenyomoztatja a hívást - és kiderül, hogy a telefonáló bent van a házban.
Szörnyű, őrületes macska-egér játék veszi kezdetét. A labirintusszerű, hatalmas épületben, ahol maguktól nyílnak az ajtók, maguktól gyulladnak fel vagy alszanak ki a lámpák, egy rémült lány és egy ismeretlen szándékok és vágyak vezérelte őrült férfi üldözi egymást. Valamelyikük nem éri meg a reggelt. Ha lesz még reggel egyáltalán.

------------------------------------------------------------
szvsz:a film az első héten 3x bevételt produkált.Mondjuk sztem annyira nem jó,tipikus B kat.szombat délutáni tini horror,sok chips-el...
DE kiemelném,a főszereplő csaj,majdnem 10 pontos! :respect:

Másik

A Zodiákus
(Zodiac) 
színes feliratos amerikai krimi, 158 perc, 2007
16 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: David Fincher
író: Robert Graysmith
forgatókönyvíró: James Vanderbilt
zeneszerző: David Shire
operatőr: Harris Savides
producer: Ceán Chaffin, Brad Fischer, Mike Medavoy, Arnold Messer, James Vanderbilt
vágó: Angus Wall

szereplő(k):
Jake Gyllenhaal (Robert Graysmith)
Robert Downey Jr. (Paul Avery)
Mark Ruffalo (Dave Toschi)
Anthony Edwards (Bill Armstrong)
Dermot Mulroney (Marty Lee kapitány)
Chloë Sevigny (Melanie)
John Carroll Lynch (Arthur Leigh Allen)
Donal Logue (Ken Narlow)
James Carraway (Shorty)
Elias Koteas (Jack Mulanax őrmester)
Adam Goldberg (Duffy Jennings)

Kép

San Franciscóban mindenki fél. A városban egy sorozatgyilkos szedi áldozatait: egyre ravaszabb, kegyetlenebb módon végez áldozataival, egyre magabiztosabban és gúnyosabban küldi üzeneteit a város több napilapjának, és már senki sem bízik benne, hogy a szadista gyilkos valaha rács mögé kerülhet.
Csak néhány rendőr (Mark Ruffalo, Anthony Edwards), újságíró, köztük Paul Avery (Robert Downey Jr.) és egy halk szavú, ugyanakkor nagyon tehetséges szerkesztőségi rajzoló (Jake Gyllenhaal) bízik benne, hogy a normális agy az őrült gondolkodás fölé kerekedhet. Elszántan, vadul és szenvedélyesen üldözik ellenségüket. Kezdetben kötelességtudók, később elvakultak, végül már maguk is az őrület közelében járnak.
A Hetedik világhírű rendezője visszatér ahhoz a témához, amelyben a legmaradandóbbat alkotta: egy őrült sorozatgyilkos utáni hajsza hátborzongató történetét beszéli el megtörtént események alapján, Robert Graysmith világhírű könyve alapján.

-------------------------------------------------------------
szvsz:Ez jó,tipikusan az a film,aminek a vége után még órákig fox agyalni,te mit tettél volna másképp,mit hibáztak ha hibáztak a rendörők.....Elvileg megtörtént (?)

#2285 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 18:27

Idézet: thomasfox - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 22:49

szvsz:a film az első héten 3x bevételt produkált.Mondjuk sztem annyira nem jó,tipikus B kat.szombat délutáni tini horror,sok chips-el...
DE kiemelném,a főszereplő csaj,majdnem 10 pontos! :respect:

Ha a film meg sz@r, akkor ne a Filmajánlóba tedd, hanem az "Ízléses fotók szép nőkről" topicba... :omg:  :)

Idézet

szvsz:Ez jó,tipikusan az a film,aminek a vége után még órákig fox agyalni,te mit tettél volna másképp,mit hibáztak ha hibáztak a rendörők.....Elvileg megtörtént (?)

Télleg megtörtént.

#2286 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 19:15

Nem annyira szar,akkor nem ajánlanám.
Gyengébb idegzetueknek ideális,szíverősitőnek  :D

#2287 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 20:43

Idézet: Dorien - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 21:25

Az elhagyott bolygó (Screamers) (1995)

:respect: Ezt a filmet imádom. :cool:

Én a Szárnyas fejvadászt (Blade Runner) néztem meg a múltkor. Mit mondjak, nem nyűgözött le... Már régebben biztos láttam, de most szinte semmi nem ugrott be. Alapvetően érdekes a szituáciió és a történet sem lenne rossz, de rohadt unalmas és a színészek sem állnak mindig a helyzet magaslatán. A technológiával, effektekkel semmi gond, mai szemmel sem rosszak. :respect: Viszont összességében nem nyerte el a tetszésemet, olyan közepes film.
(Azt jól hallottam, hogy a ragyás arcú magyarul káromkodott, mikor Ford a kínai kaját ette? :confused: :Đ)

A másik a Hot Fuzz. Ezt inkább ajánlom, de szerintem egy kicsit ez is túl van értékelve. Jó film, ahhoz kétség sem fér, sokat lehet rajta röhögni, van benne pár nagyon jó jelenet, de valahogy mégsem az igazi, viszont ez már egy erős négyest megérdemel, ha ötös skálán nézem. :) :up:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2288 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 21:20

Ha valakinek nagyon rosszat kívántok, akkor nézessétek meg vele ezt:

Bloodrayne II: Deliverance  :D

büntet nagyon

#2289 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 21:27

Idézet: Capri - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 21:20

Ha valakinek nagyon rosszat kívántok, akkor nézessétek meg vele ezt:

Bloodrayne II: Deliverance  :D

büntet nagyon

:D

Én az első részt a gyengus sztori ellenére bírtam nagyon... Na jó főleg Kristanna Loken miatt. :cool:

Kép

Szerkesztette: Dorien 2007. 09. 25. 21:30 -kor

#2290 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 21:42

Idézet: Necros - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 21:43

(Azt jól hallottam, hogy a ragyás arcú magyarul káromkodott, mikor Ford a kínai kaját ette? :confused: :Đ)

Lófa, néhogymár, te vagy a bladerunner  :Đ

#2291 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 22:18

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 22:42

Lófa, néhogymár, te vagy a bladerunner  :Đ

:respect: Akkor csak jól értettem. :Đ Nem akartam hinni a fülemnek, de tényleg... Bazze. :Đ

Capri, nem is tudtam, hogy ez már egyáltalán kész van, nemhogy már meg is jelent. :D Mindjárt ki is kölcsönzöm. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2292 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 13:10

Idézet: Necros - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 23:18

Capri, nem is tudtam, hogy ez már egyáltalán kész van, nemhogy már meg is jelent. :D Mindjárt ki is kölcsönzöm. :D

Pénzért? :Đ

#2293 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 17:22

A Blades of Glory kegyetlen jó film, Will Ferell ismét nagyon alakít!

#2294 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 30. 18:01

Idézet: Necros - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 23:18

:respect: Akkor csak jól értettem. :Đ Nem akartam hinni a fülemnek, de tényleg... Bazze. :Đ

Kérdés, hogy melyik verziót....

Ha valaki esetleg nem tudná:
Kezdetben vala egy ámerikai és egy európai mozi vezió.
Aztán az ámerikai tv társaságoknál mindenféle vágott/javitott verziók futottak.
Aztán jött egy rendezői változat (director's cut), ami már a történetet LÉNYEGESEN érintette, különös tekintettel a befejezésre.
S most, a 25. évfordulóra jön egy végső változat (final cut).

Az októberi Mozinet újság szerint a 25. évfordulóra lesz egy 5 lemezes kiadás, amin a film több verziója is megtalálható lesz.

Bocs, ha közismert dolgokat ismételgettem - én ezt a fenti újságból most tudtam meg, bár van egy ilyen oldal az imdb.com-on:
http://www.imdb.com/...ternateversions
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#2295 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 22:39

Kép

Végítélet

#2296 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 01:16

Idézet: spidey - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 14:10

Pénzért? :Đ

Hápersze... :Đ Amúgy tényleg egy rakás trágya, az első még egész nézhető volt, de ez, borzalom... Még gyorsan áttekerve is nagyon rossz volt. :Đ
----------------------------------------------------
scaurus, a Remastered Director's Cut verziót láttam.

Dorien, én annak a könyvváltozatát kezdtem el olvasni, de elég unalmas volt (nem ritka King könyvnél :Đ), azóta meg elkeveredett valahová az első rész. A film milyen a könyvhöz képest, ha azt olvastad? Meg amúgy, egy kicsit bővebben. :)
--------------------------------------------
:cool:
Kép

A sztori röviden: a főszereplők egy hangszigetelt cellában ébrednek, emlékeik nincsenek. Megpróbálnak közösen kijutni, de egy árnyék-lény, valamilyen szellem felbukkan néha és elkezdenek hullani.
Nem túl eredeti, de ennek ellenére érdekes marad a végéig szerintem. A színészek jó teljesítményt nyújtanak, egy-két átlagosabbat leszámítva (a feka csaj meg a számítógépes guru lógott ki szerintem, meg a kigyúrt fekete fickó az elején). Jolene Blalock rajongóknak külön is ajánlott, szinte az egész filmben egy szűk atlétában és egy falatnyi alsóneműben van. :cool: Ahogy mindenki más is (szintén figyelemreméltó az a hölgy, akivel majd szintén az elején futnak össze -megpróbálok spoilerek nélkül írni). Nekem tetszett, bár nem túl pörgős, de elég feszült lett ahhoz, hogy végig érdekeljen a dolog. Tony Todd meg hab a tortán. :) Ráadásul még a CGI se volt gagyi az alacsony költségvetéshez képest, ami szintén jó pont.

#2297 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 16:56

Idézet: Necros - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 1:16

Dorien, én annak a könyvváltozatát kezdtem el olvasni, de elég unalmas volt (nem ritka King könyvnél :Đ), azóta meg elkeveredett valahová az első rész. A film milyen a könyvhöz képest, ha azt olvastad? Meg amúgy, egy kicsit bővebben. :)

Szerintem mindenképp nézd meg, élvezni fogod. :)
A legjobb minisorozat, amit Kingtől láttam. :up:

A könyvet nem olvastam, a Setét toronyt is félbehagytam a 4. rész elején.

Stephen King: Végítélet (The Stand) (1994)
színes amerikai thriller, 366 perc

Szereplõk: Gary Sinise, Ruby Dee, Molly Ringwald, Laura San Giacomo, Ossie Davis, Jamey Sheridan, Rob Lowe
Rendezte: Mick Garris

A szigorúan titkos katonai laboratóriumból elmenekül egy biztonsági őr feleségével és lányával. Egy baleset során halálos vírussal fertőződtek meg. A fertőzött család útvonalán pusztulnak az emberek, de előtte ők is továbbadják a mesterséges betegséget, mely olyan hatalmas, hogy képes leradírozni az élővilágot a Föld színéről. De mégis van néhány túlélő. Senki sem tudja, ők maguk sem, honnan szerezték immunitásukat, miért nem fog rajtuk a halálos kór. Ez a néhány szerencsés ember útra kel, hogy megkeresse a többi túlélőt.

A megmaradtak lassan összegyűlnek. Nappal utaznak, éjjel pedig mindannyian ugyanazt a különös álmot látják: két ember hívja őket magához. Az egyik Abigail anya, a Világosság képviselője, a másik a Sötét Ember, a Gonosz megtestesülése. Néhány ember számára nem vitás, hogy a jó oldalra kell állniuk, de néhányukat vonzza a gonosz, bár harcolnak ellene. És vannak a túlélők között pszichopaták, gyilkosok, bűnözők, akik habozás nélkül a Sötét Emberhez csatlakoznak, aki hadseregét Las Vegasban gyűjti össze. A jó oldalán állók Abigail anyánál gyülekeznek Boulderben.

És hogy ilyen módon a világ két részre szakadt, a harc sem várat magára sokáig. Mert háború lesz. A régi harc jó és rossz között. De ezúttal az utolsó. Mert aki győz, azé lesz a világ.

> Don't Fear The Reaper (főcímdal) <

#2298 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 00:03

366 perc??? WTF????
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2299 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 00:49

Idézet: obersmith - Dátum: 2007. okt. 7., vasárnap - 0:03

366 perc??? WTF????

Nekem 4 részes verzió van, de van 6 darabra szabdalt is.

#2300 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 01:06

Kép

Mr. Brooks (2007)
színes amerikai krimi, 95 perc

Szereplők: Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook, William Hurt, Marg Helgenberger, Ruben Santiago-Hudson, Danielle Panabaker
Rendezte: Bruce A. Evans

Earl Brooks (Kevin Costner) rendkívül sikeres üzletember, emellett pedig példás családapa is. Van azonban egy másik énje, aki már kevésbé barátságos, ő leginkább gyilkolni szeret. Mr. Brooks így nappal kifinomult úriember, éjjel kegyetlen gyilkos, amolyan Jekyll és Hyde módra. A kettős személyiségű férfi nemsokára temérdek figyelmet vonz magára, Brooks kénytelen lesz legyűrni többek között egy saját démonaival küszködő detektívnőt (Demi Moore), saját gonosz alteregóját (William Hurt), és egy furcsa viselkedésű szomszédot (Dane Cook) is.

> Hivatalos honlap & trailer <

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.