HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló II. Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 25. 19:31

Hagyjatok mar, van ez a fajta, akinek minden budos ami amerikai... :) (bezzeg Guantanamo miatt sir a szajuk) :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2402 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 19:36

:) eggyezünk ki
csináltak alapműveket ez tény
de csináltak ien B és C  kategoriás sz*rokat,kilóra mérve.is. :D

#2403 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 21:04

Kép

Az őrület határán (The Thin Red Line)

Ez még egy nagyon mély háborús film.
Az Apocalypse Now!, Full Metal Jacket meg a Black Hawk Down mellett az egyik nagy kedvencem.

A Mel Gibson-féle "Katonák voltunk" milyen?
Megvan már egy jó ideje, de még nem néztem meg.

Szerkesztette: Dorien 2007. 12. 25. 21:05 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#2404 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 21:05

Idézet: Dorien - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 21:04

Kép

Az őrület határán (The Thin Red Line)

A Mel Gibson-féle "Katonák voltunk" milyen?

Jó ajánlom  ;)

#2405 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 21:18

meghintve a szokásos amerikai patriotizmussal, egyébként jó. képi világa tetszik, gyilkolászás néhol igencsak kemény (nemis annyira rettentő mint inkább látványos - SZERINTEM )
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2406 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 09:52

Tegnap megneztem az I Am Legendet, de eleg nagy csalodas volt. Unalmas, kiszamithato, vontatott. :down:  :(
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2407 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 13:18

Titokzatos folyó
(Mystic River)
Kép

színes magyarul beszélő amerikai filmdráma, 137 perc, 2003
16 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: Clint Eastwood
író: Dennis Lehane
forgatókönyvíró: Brian Helgeland
operatőr: Tom Stern
díszlettervező: Richard C. Goddard
jelmeztervező: Deborah Hopper
zene: Clint Eastwood
producer: Clint Eastwood, Judie Hoyt, Robert Lorenz
látványtervező: Henry Bumstead
vágó: Joel Cox

szereplő(k):
Sean Penn (Jimmy Markum)
Tim Robbins (Dave Boyle)
Kevin Bacon (Sean Devine)
Laurence Fishburne (Whitey Powers nyomozó)
Laura Linney (Annabeth Markum)
Marcia Gay Harden (Celeste Boyle)
Emmy Rossum (Katie Markum)
Adam Nelson (Nick Savage)
Kevin Chapman (Val Savage)

Jimmy Markum (Sean Penn), Dave Boyle (Tim Robbins) és Sean Devine (Kevin Bacon) együtt töltötték a gyerekkorukat Boston egyik munkásnegyedében, és napjaikat az utcán tengették baseballozással, éppúgy, mint a szomszédos East Buckingham elegáns lakónegyedeiben felnövő srácok.

Soha semmi érdekes nem történt ezen a környéken. Mindaddig, amíg Dave élete különös fordulatot nem vett. Akkor még nem sejtették a fiúk, hogy ez örökre meg fogja változtatni mindannyiuk életét... 25 évvel később a három barát útjai újra kereszteződnek egy titokzatos és megmagyarázhatatlan gyilkosság kapcsán - az áldozat Jimmy 19 éves lánya. Sean gyilkossági nyomozó lett, ő kapja meg az ügyet, rá és társára (Laurence Fishburne) vár a feladat, hogy kibogozzák ezt a látszólag indíték nélküli bűncselekményt. Nehezíti a dolgukat, hogy egy lépéssel mindig Jimmy előtt kell járniuk, akit hajt a bosszúszomj, hogy lánya gyilkosának nyomára bukkanjon.

Közben Dave személye is kapcsolatba kerül a gyilkossági üggyel, és ez arra készteti a férfit, hogy szembenézzen múltja démonaival. Ahogy a nyomozás egyre szűkebb kört von a három barát köré, baljós történet bontakozik ki barátságról, családról és a túl korán elveszített ártatlanságról.

KépKép
---------------------------
Ajánlom! Sean Penn meg megint szokásához híven :respect:

#2408 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 19:02

Idézet: snakekiller - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 19:58

Valami tökismeretlen film.
Meg ez is.
No még egy.

És ezek csak a klasszikusok...

(Jó, a mindenféle B-filmek között tényleg nem nagyon van. :Đ)

Ott a pont.  :respect:

Megneztem a Macskafogo II-t, egeszen kiraly lett. Rengeteget lehet rajta rohogni... az eredeti szinkronhangok, hatalmas! Csak az egyetlen dolog, ami gaz, a koltsegvetes, amire utalnak is a filmben.
Az egyik kepen Moloch, a Satan Macskaja(tiszta Bardy), szamitogeppel animalva, utana Grabowski villaja kezzel festett kepen, es meg ra is van zoomolva, jo hogy nem latni az ecsetvonasokat... kar ezekert. Es akkor az elejen a Szponzor™ logoja, hat szegyellhetik magukat, hogy csak ennyi penzt tudtak adni. De meg mindig jobb, mint az el se keszulo Mezga Csalad...

Mas: I Now Pronounce You Chuck and Larry (Ferj es Ferj)

Poenos kis vigjatek, bar inkabb az a "romantikus vigjatek" kategoria, kis dramaval. De Jessica Biel nagyon szexi benne... :wub:  :respect:  Rob Schneider figuraja is nagyon jo. A vege kicsit hollywoodian meseszeru, meg Sandler jatssza a machot. De Jessica Biel... :)

Szerkesztette: spidey 2007. 12. 28. 19:04 -kor

#2409 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 21:46

OFF: Szerk.: Basszus!  :omg:  Elnézést, ez nem a "Filmes topic", csak a sok duma megzavart. Hozzászólás kivágva. /OFF

Szerkesztette: Piftuka 2007. 12. 28. 22:16 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2410 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 21:51

Most néztem meg a WAR-t. Kib.ott jó volt, 2007-ben ez volt szerintem a legjobb akciófilm.  :up:  :up:

#2411 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 00:01

Megnéztem a National Treasure-t, tetszett. A csaj is. :)

Szerkesztette: fLeSs 2008. 01. 03. 00:02 -kor

#2412 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 18:58

I Am Legend -  meg ne nezzetek, nekem az elmult evek legnagyobb csalodasa, egy kalap sz@r ez a film... :( Ejjel jonnek a zombik, jujj! Kozben Will Smith probabakkal flortolve megmenti a vilagot, miutan elvesztette a csaladjat... :boa: Sablonos, rohejes, keptelenseg komolyan venni. A kihalt New York-ot jol megcsinaltak de minden mas felejtos.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2413 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:21

szerintem felesleges ilyeneket mondani, hogy 'meg ne nezzetek'. ha csak a kommentekre adnek, akkor mar reg rossz. szeretek en magam velemenyt nyilvanitani valamirol. (ez esetben egy filmrol) en pl tegnap neztem meg az i am legend-et, (hajnalban, ha ez szamit valamit) es a grafikat leszamitva (meg + par dolgot, de ez minden ilyen amerikai "siker" filmben benne van sajnos), nem ereztem ugy ahogy masok. nem volt egy nagy film, ez teny. de nekem elment egynek. mondom ezt ugy, hogy a mai filmek nekem nem nagyon tetszenek. ilyen egyszer nezos, megnezem, elfelejtem tema a tobbseg. ez is ilyen volt. de szvsz arra jok, hogy otthon szepen 1.5 orara kikapcsoljon. en nem is varok mar semmit a mai filmektol. csak ennyit. kb ezert is nem jarok moziba. :D ott lehet sajnaltam volna a penzt. :) de ettol sokkal benabb filmek is vannak amikre jobban sajnaltam volna. (pl transzformersz :D)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2414 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:28

Figyelj, ez a filmajanlo topic, felhivjuk egymas figyelmet az arra erdemes filmekre... en megszivtam, elpazaroltam masfel orat az eletembol erre a sz@rra... persze, hogy szolok a tobbieknek nehogy ok is vegigszenvedjek. Szerintem rossz volt, de barki felulbiralhatja a velemenyemet, majd tanul a sajat karan... :)

Samott

#2415 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:29

Idézet: Samott - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 18:58

I Am Legend -  meg ne nezzetek, nekem az elmult evek legnagyobb csalodasa, egy kalap sz@r ez a film... :( Ejjel jonnek a zombik, jujj! Kozben Will Smith probabakkal flortolve megmenti a vilagot, miutan elvesztette a csaladjat... :boa: Sablonos, rohejes, keptelenseg komolyan venni. A kihalt New York-ot jol megcsinaltak de minden mas felejtos.

Samott

Nyilván ezért van 7 pont fölött az imdb-en.
JóSebesség

#2416 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:33

Idézet: Samott - Dátum: 2008. Jan. 5., Saturday - 19:28

Figyelj, ez a filmajanlo topic, felhivjuk egymas figyelmet az arra erdemes filmekre... en megszivtam, elpazaroltam masfel orat az eletembol erre a sz@rra... persze, hogy szolok a tobbieknek nehogy ok is vegigszenvedjek. Szerintem rossz volt, de barki felulbiralhatja a velemenyemet, majd tanul a sajat karan... :)

Samott

ezt ertem. de ami neked nem tetszik, masnak lehet igen. amugy meg filmajanlo a topik cime, nem pedig film nem ajanlo.  :Đ  :cool:  :p
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2417 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:39

Idézet: des - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 19:33

ezt ertem. de ami neked nem tetszik, masnak lehet igen. amugy meg filmajanlo a topik cime, nem pedig film nem ajanlo.  :Đ  :cool:  :p

Nem en vagyok az elso, aki egy rossz film utan beir ide. Szvsz belefer.

Samott

#2418 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:42

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 19:29

Nyilván ezért van 7 pont fölött az imdb-en.

A Titanic is, sot az nyert 11 Oscart is... es az is sz@r meg attol fuggetlenul. :)

Samott

#2419 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:43

Idézet: Samott - Dátum: 2008. Jan. 5., Saturday - 19:39

Nem en vagyok az elso, aki egy rossz film utan beir ide. Szvsz belefer.

Samott

ok. rendben. ezen nem veszunk ossze.  :)

amugy kozelmultbol nekem csak egy film jut eszembe amit tudnek ajnlani. (de biztos volt mar ez elott is beirva).

- the machinist.
egyszeruen tetszett. nem is ragozom tovabb.
persze en nem nezek olyan sok filmet, talan ezert is van keves amit en ajanlani tudnek. (es valoszinu ezert is tetszik keves. bar ez azert kozel sem olyan biztos.  :think: )

#2420 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 22:39

Ha valami rossz akkor nem ajánlom másnak, ha ez vkinek nem tetszik az ....

Idézet

Zöld utat kapott a Legenda vagyok 2
Nem meglepő módon az idei év egyik legsikeresebb filmje, a Legenda vagyok is folytatást kap. Legalábbis a Warner Bros. leszerződtette Richard Mathesont egy újabb rész sztorijának megírására.

Egyébként ritka rossz film volt. Aki ilyen témára vágyik annak ottvan a 28 nappal, héttel később.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.