HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló II. Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 05. 23:01

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 19:29

Nyilván ezért van 7 pont fölött az imdb-en.

transformers is asszem 7 felett van aztán nem nagyon érdemes megnézni....

Szerkesztette: Valdy 2008. 01. 05. 23:01 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2422 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 23:03

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 22:39

Egyébként ritka rossz film volt. Aki ilyen témára vágyik annak ottvan a 28 nappal, héttel később.

Mármint ha valaki ritka rossz filmre vágyik?  :p A 28 nappal később tényleg ritka rossz. Ahhoz képest a legenda vagyok egy mestermű.

#2423 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 23:06

Idézet: Samott - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 18:58

I Am Legend -  meg ne nezzetek, nekem az elmult evek legnagyobb csalodasa, egy kalap sz@r ez a film... :(

Én most fogom megnézni, tesómnak nagyon tetszett. ;)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2424 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 23:08

Idézet: Samott - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 19:42

A Titanic is, sot az nyert 11 Oscart is... es az is sz@r meg attol fuggetlenul. :)

Samott

Nekem tetszett, többször láttam. :reklamacio:  :Đ
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2425 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 23:10

Idézet: Lauda - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 23:08

Nekem tetszett, többször láttam. :reklamacio:  :Đ

És sírtál is rajta?  :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2426 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 23:14

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 23:10

És sírtál is rajta?  :Đ

Végigsírtam az egészet..... :mad:  :p  :nevet2:

#2427 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 01:39

Idézet: Lauda - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 23:06

Én most fogom megnézni, tesómnak nagyon tetszett. ;)

No vége lett. Nem volt ez rossz film, egyszernézős, de izgalmas. :D

#2428 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 01:44

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 23:01

transformers is asszem 7 felett van aztán nem nagyon érdemes megnézni....

Olyan látványt nyújt, ami egymagában elviszi az egész filmet, lehet itt gyors, közeli vágásokra mutogatni, esetleg a gagyi sztorit felhozni, ettől még nagyon üt.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2429 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 01:57

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 1:44

Olyan látványt nyújt, ami egymagában elviszi az egész filmet, lehet itt gyors, közeli vágásokra mutogatni, esetleg a gagyi sztorit felhozni, ettől még nagyon üt.

Ha valami faszább 5.1-es cuccon nézed, a hangok is ütnek. Én csak részeket láttam belőle tesóm cuccán, de baró nagyon. :D

#2430 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 02:02

Idézet: Lauda - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 1:57

Ha valami faszább 5.1-es cuccon nézed, a hangok is ütnek. Én csak részeket láttam belőle tesóm cuccán, de baró nagyon. :D

Igen, a hangok is nagyon jók, de robbanás meg lövöldözés más filmekben is van :D
Mondjuk az átalakulások hangjai érdekesek, elég jól ki lettek dolgozva azok is :up:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2431 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 02:15

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 2:02

Igen, a hangok is nagyon jók, de robbanás meg lövöldözés más filmekben is van :D
Mondjuk az átalakulások hangjai érdekesek, elég jól ki lettek dolgozva azok is :up:

Na asszem holnap megnézem azt is, most a bourne ultimatum jön. :reklamacio:  :Đ

#2432 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 08:55

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 0:03

Mármint ha valaki ritka rossz filmre vágyik?  :p A 28 nappal később tényleg ritka rossz. Ahhoz képest a legenda vagyok egy mestermű.

A 28 nappal később egy angol film, nem rugaszkodik el a valóságtól, mint ez az amerikai csoda.

#2433 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 10:58

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 1:44

Ja, lehet de ez mit sem ér ha a film egy fos :D

#2434 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 20:42

Steal this film II

#2435 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 21:07

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 8:55

A 28 nappal később egy angol film, nem rugaszkodik el a valóságtól, mint ez az amerikai csoda.

Egy zombifilm, ami nem rugaszkodik el a valóságtól? :)
Wherever you go, go with all your heart.

#2436 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 21:25

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 21:42

Na, vége. Érdemes megnézni mert vannak benne piratebay meg mininova arcok  :cool:

Dióhéjban annyi a mondanivaló hogy fölösleges erőlködni, a p2p nem zárható vissza a palackba. A társadalmi hatása pedig kb akkora lesz mint a nyomtatás feltalálásának volt annakidején. Ez a központilag kontrollált média végét jelenti. Teljesen új gazdasági modell kell.

#2437 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 21:39

Idézet: Dorien - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 21:07

Egy zombifilm, ami nem rugaszkodik el a valóságtól? :)

Igen. Van olyan film amiről elihszed hogy ez így történne, meg olyan amit nem. Én pl a War of the worlds közben úgy éreztem magam hogy igen, ez így nem is akkora hülyeség, de pl egy Independence day közben max egy jót szórakoztam.
JóSebesség

#2438 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 21:55

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 22:25

Na, vége. Érdemes megnézni mert vannak benne piratebay meg mininova arcok  :cool:

Dióhéjban annyi a mondanivaló hogy fölösleges erőlködni, a p2p nem zárható vissza a palackba. A társadalmi hatása pedig kb akkora lesz mint a nyomtatás feltalálásának volt annakidején. Ez a központilag kontrollált média végét jelenti. Teljesen új gazdasági modell kell.

Lehet picit OFF leszek (nem neztem meg meg, de vsz. sort keritek ra igy a temajat max. sejtem, remelem nem lovok nagyon felre), de azert diohejba elmondom a gondolatom...

A film egy muveszi mufaj es ha igazsagos szeretnek lenni nehez anyagi javakban kifejezni, viszont a jelenlegi piaci modell evvel kapcsolatban teljesen ellentetes. Jelenleg, ha bemesz egy moziba ha isteni ha buntetoen pocsek a film, akkor is ki kell fizetned.

Ez mind az alkotokkal (resztvevokkel), mind a fogyasztokkal igazsagtalan, egyreszt mert esetlegesen sok tehetsegtelen b@rom megszedi magat ebbol (termeszetesen a tehetsegesebbek karara), masreszt mert a fogyasztok sz@rra koltik a penzuket.

Jelenleg az internetes "kaloz tartalmak" valamelyest kompenzaljak ezt az igazsagtalansagot (persze nem a legelegansabb modon), de mivel sokkal jobb gyakorlatban mukodokepes alternativarol nem tudok vsz. a jovoben is megmarad ennek a letjogosultsaga...

Aki tehetseges muvesz, es megkapja a nyilvanossagot az nem fog az internetes letoltesek miatt "ehenhalni", az ezen okbol ehenhalt "muveszek" pedig jo indikatorai a feleslegesen figyelmet kapott koklereknek...

(zarojelbe megjegyzem, meg a simlis magyar ember is altalaban elismeri, ha valami tenyleg jo... megnez egy letoltott filmet, es ha nagyon tetszik neki, akkor ha nem is veszi meg DVDn fel ev mulva, de figyelni fogja kinek a filmje, es legkozelebb azt mondja: "ez erdekel, ezt moziba akarom megnezni" avagy "ennek az embernek tartalmas filmjei voltak, ezt tobbszor is meg akarom nezni, megveszem DVDn, ha akcios lesz"... avagy nalunk gazdagabb tarsadalmakban ha nem akcios akkor is...)

Nem tudom, de neha regebbi Tvbejatszasokba azt latom, hogy a mozikbol fulig ero szaju emberek jonnek ki, akiken latszik, hogy jo szorakozast kaptak a penzukert, es emlexem regebben ez nalam is relative gyakori "tunet" volt, nem ugy mind mostansag... Nem igazan tudnek osszegyujteni 10 olyan filmet az elmult 10 evben amely utan ilyen orommel jottem volna ki a mozibol, pedig ha gyorsba osszeadom, ezen intervallumba cirka 200-300 alkalommal lehettem moziba...

Hianyzik az, hogy kapjak valamit a penzemert (igaz utobbi honapokban vannak fejlemenyek az immaron elavult mozik kapcsan, realD, iMAX, legalabb is technikai szinten van esely, hogy tobb eszkoz legyen az alkotok kezeben, es odalancoljanak minket a szekekhez)

Reszemrol zavar, hogy tobbszazmillios/millardos selejtes produkciok szuletnek, melynel ha a reklammal megtevesztenek engem mint fogyasztot es bemegyek megnezni, nincs jogalapom visszakerni a penzemet, ehelyett idiota barmok szetdrogozzak magukat ezekbol a penzekbol...

Uff... (sry, hosszu voltam :()

Szerkesztette: Vertigo 2008. 01. 06. 21:57 -kor

#2439 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 22:11

Vabank

Kép

Krimi / Vígjáték, 1981 - lengyel film

Rendezte:Juliusz Machulski
Főszerepben: Jan Machulski, Leonard Pietraszak, Witold Pyrkosz, Ewa Szykulska, Krzysztof Kiersznowski

A 30-as évek Lengyelországában játszódó történet alapja egy klasszikus feldolgozás. A frissen szabaduló kasszafúró (Henrik - Juliusz Machulski) rádöbben, hogy voltaképpen a volt bűntársaknak "köszönheti" a börtönbeli 6 évet és legjobb barátja halálát.
Természetesen nem akarván adósa maradni az időközben bankárrá felkapaszkodott volt bűntársának Henrik elhatározza, hogy újdonsült fiatal "munkatársaival" és egy régi jó barátjával kirabolják a bankár pénzintézetét.
Hogy mégis mi teszi ezt a filmet különlegessé?
A helyenként humorral átitatott történet a mulatságos négyesen keresztül bemutatva a valódi békebeli éveket idézi, Juliusz Machulski (Szexmisszió) keze nyomát viselve.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2440 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 22:14

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 21:39

Van olyan film amiről elihszed hogy ez így történne, meg olyan amit nem.

Ez kurv@ nagy igazság. Ha ez megvan, akkor tud jó lenni egy valóságtól elrugaszkodott film (fantasy-horror-scifi stb.).
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »