Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 12:01
Ronaldinho pedig egészen biztosan brazil származású spanyol.
BTW... most néztem, hogy milyen frankón elbeszélgetünk itt a DiCaprio és Stallone alakításokról, meg miegymásról, miközben ez a Filmajánló topic. A beszélgetést a "Filmes topic"-ben kellene folytatni, nem?
(Itt régebben is csak filmek ajánlatai voltak mindenféle komment nélkül. Éppen azért csinálták anno a másik témát, ahol lehet beszélgetni.)
Az, aminek ő vallja magát! Nyilván ha 1 évet élt franciaországban, akkor nem francia, de ha ott élte le az életét és annak érzi magát, akkor az.
Nézd meg még1x: én egy szóval sem mondtam, hogy ha franciaországban él, akkor automatikusan francia. Csak a másik állítást cáfoltam, miszerint ha spanyol szülei voltak, akkor spanyol és nem lehet francia.
Vagy ezzel a gondolatmenettel mit mondtál volna rá, ha csak az egyik szülője lett volna spanyol és a másik mondjuk... olasz?!
DiCaprio:
Én pl a Titanicot még soha nem láttam... nem vonzott sem maga a film, sem az a fajta szemlélet, amit pl DiCapriora vetít. Így én miközben a Beach-et és társait láttam csak furcsállva néztem, ahogy a tehetségét vitatják és tinibálzányozzák...
Szerkesztette: vipisrac 2006. 12. 29. 12:23 -kor

Súgó
A téma zárva.