HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló II. Értékeld a témát: -----

#2101 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 12. 08:07

iam legend trailer

http://www.youtube.com/watch?v=mdnsOA10TgA...related&search=

jó lesz  :up:
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2102 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 09:02

Idézet: tasp - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 9:07

iam legend trailer

na az ilyen viszont a másik topicba való.  :D
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2103 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 09:09

nem itt ajánlunk filmeket? a másikban meg dumálunk róla.  :think:
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2104 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 09:18

ajánlunk filmeket... amiket meg lehet nézni. szerintem. ezt hol nézzem meg? még fél év...  :D

szerk: úgy volt hogy ide kerülnek ajánlók, amiket láttunk.
a másik topic meg trailerek, érdekességek, spoilerek, és az idióta-transformers-hülyeségek-amiket-azSWfan-Drumm-ostobaságnak-tart gyűjtőhelye...

Szerkesztette: acu 2007. 07. 12. 09:22 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2105 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 15:25

Jó, az is igaz,hogy valaki leírja, hogy tessék,itt van egy film, ajánlom. De az ember azért csak kívácsi rá,legalábbis én igen, hogy milyen érzéseket váltott ki az illetőből a film, talán ez még jobban csalogató vagy adott esetben távoltartó lehet.

Tehát mostantól kezdve a topic címéhez kötődően csak kizárólag ajánlók lehetnek itt, és semmi, de semmi vélemény az adott filmről?

Filmajánló - csend- válasz: filmjaánló- ismét ajánló- válasz erre frappánsan: filmajánló.......
tesa

#2106 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 23:48

Idézet: Vertigo - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 8:35

:offtopic:
Szerintem, ha valaki itt olvas egy filmrol velemenyeket, melyet latott o is, es vannak gondolatai ezugyben, erzelmeket valt ki belole amit olvas, es hozza akar szolni ahhoz, ott, es akkor, az nem fog atmenni egy masik topicba, es egy gondolatsort oda irni, ahol csak magaban lebeg, inkabb elmegy a kedve egyaltalan a beirastol is, avagy beir ide, ahol a gondolatai megfogalmazodtak, es ahol az elozmeny van amire reflektalna (mely rendszerint egy ajanlas, nemi kommenttel)...

Nem hiszem, hogy a temat kette lehetne valasztani (tudjatok jobb helyeken az utakat is ugy tervezik meg, hogy ahol a fuvet kitapossak, ott fektetik a jardat), szoval, ha mar igy alakult (azert mert igy kenyelmes az embereknek, es bizonyos hatarok kozott, de a forumnak kell kiszolgalni az embert, es nem forditva), inkabb formalni kene picit a topicot, pl. ugy, hogy az ajanlasokhoz be kelljen szurni egy kepet/boritot (google imagesearch, nem hiszem, hogy ne lehessen talalni), szepen vastag esetleg nagyobb betuvel kiirni a film cimet, mig a reflekteket csak siman, kiemeles nelkul lehetne irni, igy aki csak az ajanlasokra kivancsi, gyorsan egyszeruen megtalalna amit keres (csak egy otlet...)

Pietrosz írt ide valamit, csak azért, mert "oda kevesebben írnak". Hát, nem tudom.

Akkor ne legyen külön Filmajánló szvsz.

Igazad van. Zárassuk be ezt. Elég egy topik, ott lehet ajánlani is, meg beszélgetni is. Sokkal értelmesebb lenne.

(Pl. az I Am Legend YouTube-os trailert, ami itt van felettem, kb. 2 hete linkeltem oda 480p-ben, és beszéltünk is róla...)

Szerkesztette: spidey 2007. 07. 12. 23:49 -kor

#2107 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 20:27

Kép

Butch Cassidy és a Sundance Kölyök (Butch Cassidy and the Sundance Kid) (1969)
színes, amerikai western, 110 perc

Szereplők: Paul Newman, Robert Redford, Katharine Ross, Strother Martin, Jeff Corey, Cloris Leachman
Rendezte: George Roy Hill

A Vadnyugat két valódi hősének, vagy inkább negatív hősének bőrébe bújt Paul Newman és Robert Redford a főszereplői ennek az izgalmas filmnek, George Roy Hill négy Oscar-díjat begyűjtő klasszikus alkotásának.

Butch Cassidy és a Sundance kölyök vonatok és bankok rémei. Előttük nem maradhat zárva egyetlen páncélszekrény sem. Nyitva áll előttük viszont a jövő, és szép lányok ajtaja. Főleg Ettáé, aki szárnyai alá veszi a két csibészt, ha baj van. A baj pedig meg is érkezik. De nem menetrend szerint, mint a kirabolt vonatok. Ez egy különjárat, és addig meg sem áll, amíg a két bandita nincs kiterítve. A trió menekülni kényszerül, és végül Bolíviában kötnek ki. Bankok viszont ebben az országban is vannak, és bár a nyelvi nehézségek egy ideig akadályozzák őket, ismét fegyvert fognak, és rámolják ki szépen sorban a pénzintézeteket. A Butch és Sundance fejére pályázó „különjárat” elől viszont nincs menekvés…
Wherever you go, go with all your heart.

#2108 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 20:29

Kép

#2109 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 20:55

az új fantasztikus négyes film. jóó.

nekem tetszik, bár ha képregény-filmről van akkor elég elfogult vagyok :D  főleg azt bírtam ahogy fáklya meg lény piszkálták egymást. :D sztori képregényből ismerős lehet, megvalósítás tetszett, bár galactus megformálásában csalódtam. sokkal jobb volt mint bármelyik spiderman sztem. folytassák csak :)
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2110 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 21:08

Nem hiszem, hogy a temat kette lehetne valasztani (tudjatok jobb helyeken az utakat is ugy tervezik meg, hogy ahol a fuvet kitapossak, ott fektetik a jardat), szoval, ha mar igy alakult (azert mert igy kenyelmes az embereknek, es bizonyos hatarok kozott, de a forumnak kell kiszolgalni az embert, es nem forditva), inkabb formalni kene picit a topicot, pl. ugy, hogy az ajanlasokhoz be kelljen szurni egy kepet/boritot (google imagesearch, nem hiszem, hogy ne lehessen talalni), szepen vastag esetleg nagyobb betuvel kiirni a film cimet, mig a reflekteket csak siman, kiemeles nelkul lehetne irni, igy aki csak az ajanlasokra kivancsi, gyorsan egyszeruen megtalalna amit keres (csak egy otlet...)

:up:
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2111 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 00:39

Idézet: obersmith - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 21:55

az új fantasztikus négyes film. jóó.

nekem tetszik, bár ha képregény-filmről van akkor elég elfogult vagyok :D  főleg azt bírtam ahogy fáklya meg lény piszkálták egymást. :D sztori képregényből ismerős lehet, megvalósítás tetszett, bár galactus megformálásában csalódtam. sokkal jobb volt mint bármelyik spiderman sztem. folytassák csak :)

Egyetértek :D
pókember 3-at oda-vissza veri. Valahogy jobban bejött.
pók 1-2 azért rendben volt..
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2112 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 10:45

azoknak akik keresték  A forrás- the fountain című filmet, egy jó hír,

http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?...termek_id=21667
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2113 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 14:48

megneztem en is mind a F4-2t, mind az uj HPt, es valahogy mind2nel allandoan az SW3as dolgok ugrottak be. F4-2nel az hogy:
-de
-nem
-de
-nem
-de
-na jo
the end (csak igy szimbolikusan irom, hogy ne spoilerezzek)

HPnel meg a varazspalcakardcsata LOL :D

Nah mind1, mind2 azert boven nezheto, a F4nal viszont sokkal inkabb bejott az elso resz (ez a masodik resz ugy erzem, hogy nagyjabol egy 25perces epizod forgatokonyvet kapta csak meg), mig a HP uj resze, kulonosebben sok erzelmet nem valtott ki belolem, megneztem, nem bosszankodtam, nem volt sz@r...

#2114 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 19. 15:31

:offtopic:
Szerintem, [..]

Szerintem pedig spidey nem véletlenül csinált korábban egy olyan témát, amelyben a filmekről kell beszélni.

Ez a topic nem arra való! Korábban nagyon helyesen gyakorlatilag csak és kizárólag - a címnek megfelelően - különböző filmek, egymás utáni hozzászólásokban olvasható ajánlóit lehetett itt olvasni. (Max 1-2 hozzáfűzést, hogy "én is ajánlom".)

Benézett az ember, elolvasta a címeket, aztán eldöntötte, hogy mit vesz ki a "tékából", vagy mit néz meg aznap, az adott TV csatornán.

Akkor áttekinthető és jó volt ez a topic. Kedveltem nagyon.

Azóta viszont oldalakon keresztül mások szófosását kell olvasnom, s a töméntelen mennyiségű szöveg között kell megtalálnom a lényegi információt: a filmek adatait.
Pedig őszintén szólva nem érdekel, s nem akarom oldalhosszan azt olvasni, hogy mondjuk az obersmith által ajánlott "A hegyeken túl" című francia művészfilm kinek tetszett/nem tetszett és miért.

Majd megnézem az adott filmet, aztán eldöntöm, hogy tetszik-e.

Ha pedig érdekel sokak véleménye, ha a filmekről akarok beszélgetni, akkor "átsétálok" a spidey által nyitott "Filmes topic-"ba. S akkor és ott, majd elolvasom, hogy ki mit mond egy-egy filmről. Az a topic ugyanis arra való.

Ez nem!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2115 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 15:52

Talán akkor gyere vissza észt osztani, ha ezt kultúráltan le tudod írni, szófosásnak minősíteni a postjainkat nagyon rendes dolog, tényleg.

Egyébként meg az ajánló postokban általában van valami cover/poster, tehát így könnyű őket megtalálni :rolleyes:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2116 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 19. 16:20

Talán, mielőtt felhúzod magadat érdemes lenne a mondandóm lényegére koncentrálni!

Mindazonáltal én is szoktam "szófosni". Csak a megfelelő helyen. :) Ez a topic nem az!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2117 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 02:37

Sok a duma.

Kép

#2118 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 23. 23:10

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 17:20

Talán, mielőtt felhúzod magadat érdemes lenne a mondandóm lényegére koncentrálni!

Mindazonáltal én is szoktam "szófosni". Csak a megfelelő helyen. :) Ez a topic nem az!

Tudod, én min szoktam felhúzni magam?
Azon, hogy a hozzászólók (tisztelet a kivételnek) betesznek egy-egy DVD borítót, vagy posztert, az eredeti nyelvű nyomtatással. Azzal még nem lenne semmi baj, de nem veszik a fáradságot, hogy hozzáírnák az illető film közismertebb, egymás közt emlegetett magyar címét.
Ezt én nagyképű dolognak tartom. Ja,hogy angolul evidens tudni? bocsi. De ha még tudok is, akkor sem tudnám kikövetkeztetni, hogy a Cold Greek Major az a Jéghideg otthon vagy a Rest Stop a Pihenő a pokolban, például....de még lehetne sorolni.
Sok filmet én is csak a magyar címén ismerek, és ha az ajánlókban lehetne látni a magyar címét, talán egyszerűbb lenne rákeresni a neten, vagy kérni a tékában, nem?

Valamikor régebben kértem már a moderátoroktól, hogy gyakoroljanak nyomást, hogy az ajánlások a közismert címekkel együtt kerüljenek ide. Lehet, hogy fel kellene ezt eleveníteni.
tesa

#2119 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 23. 23:27

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 16:31

...

no comment... (felesleges)

Szerkesztette: Vertigo 2007. 07. 23. 23:27 -kor

#2120 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 23. 23:39

Kép

> The Hidden Blade <

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.