Idézet: angolna - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 21:10
Talán az idei év láma hozzászólását meg is nyertem ezzel.

A következő problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. PC-re másolt dvd filmet (természetesen teljesen jogszerű minden, egy rajongói filmről van szó) hogyan lehet úgy kiírni, hogy az asztali lejátszó is olvassa?
Nekem van egy ötletem, csak nem vagyok biztos benne. Először csinálni az egészről (audio_ts, video_ts) egy .iso fájlt, (hmhm. ez sem egyszerű nekem), azt berakni daemonba, és onnan kiírni dvd-re? Ez működhet, vagy van egyszerűbb megoldás is?
Régen adatlemezes megoldással próbáltam, természetesen nem olvasta.
Előre is köszi,
angoLna
Persze, ezt is megcsinálhatod, de ha még bonyolultabban szeretnéd, akkor esetleg közbeiktathatsz egy DVD-RW lemezt és arról csinálsz egy másolatot...

Komolyra fordítva a szót: a Neroban ráböksz az Új összeállítás gombra, kiválasztod a DVD-Videót majd a jobb oldali panelen megkeresed a merevlemezen a VIDEO_TS mappát és a tartalmát beledobálod a bal oldalon az ugyanilyen nevű mappába. Az AUDIO_TS mappa általában üres, de mégis lenne benne valami, akkor ugyanezt eljátszod azzal is. Aztán ráböksz az Írás gombra és már karcolja is a lemezre a cuccot.