HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 09. 13:07

Srácok hol lehet bekapcsolni az automatikus kiegészítést, ha webcmíet akarok beírni (vagyis magától egészítse ki a sort a beírt betük alapján) ? Nem találom. Az előzőben működött. Most a Firefox 1.5.0.4-t használom. Nagyon fontos lenne! Köszönöm!

#102 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 14:46

Idézet: SzaSza - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 14:07

Srácok hol lehet bekapcsolni az automatikus kiegészítést, ha webcmíet akarok beírni (vagyis magától egészítse ki a sort a beírt betük alapján) ? Nem találom. Az előzőben működött. Most a Firefox 1.5.0.4-t használom. Nagyon fontos lenne! Köszönöm!

Talán ez segít: KATT! :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#103 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 15:03

Idézet: Zoi - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 12:26

Igazad van ez így kicsit off topic lett. Nem volt szándékom. A problémám volt ugye eredetileg, hogy Thundrebird-be hogy vigyem át a leveleimet Operából. A hozzászólásom is picit eltévedt, mert Thunderbird topicban akartam hozzászólni, csak a két ablakot véletlen összekevertem.

Nem akarom tovább off-olni a ptopicot, így a kérdésemre választ talán inkább ott folytassuk...

Ps. Exportálás egyébként sikerült Operából, MDS file-ba tette, de az meg nem kell sehogy a Tuhnderbird-nek. (Ha van tipped esetleg, akkor inkább a másik topicban válaszolj, tényleg nem akarok tovább offolni.) Köszi.

Zoi

Akkor mondom mégegyszer: mivel az operás résznél elakadtál el ezért szerintem kapásból az operás topikban kellett volna kérdezni, mert a thunderbirdösök nem feltételen ismerik az operát. Na ha ott megvan az export és kapsz egy mailbox formátumú fájlt és nem tudod mit csinálj vele majd akkor mész a thunderbird topikba. Amúgy itt kezdtük itt fejzzük be, max majd átmozgatják a modok.

A fájlt amúgy bemozgatod a TBird profil könytárában lévő Local dir vagy hasonló nevű mappájába és a progi következő indítasá után ott lesz a jobb oldalon a listában.
In Flames We Trust

#104 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 18:44

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 13:46

Talán ez segít: KATT! :)

Köszi, de nem találom benne. Azaz azt sem tudom pontosan mit is keressek. Azért nem értem, mert a korábbi Firefoxban rákérdezett, hoghy akarom-e az automata kiegészítést. Az új verzióban pedig nem kérdez rá. Sajnos nem jutok előbbre, ám ettől függetlenül köszönöm a segítséged!!

#105 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 19:05

Idézet: SzaSza - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 19:44

Köszi, de nem találom benne. Azaz azt sem tudom pontosan mit is keressek. Azért nem értem, mert a korábbi Firefoxban rákérdezett, hoghy akarom-e az automata kiegészítést. Az új verzióban pedig nem kérdez rá. Sajnos nem jutok előbbre, ám ettől függetlenül köszönöm a segítséged!!

Hmm... Elvégezted azokat a dolgokat, amiket ott leírtam? :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#106 Felhasználó inaktív   atv72 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 10. 06:37

Haho,
nekem ez kegyetlenul ontopic, hogy eltunt mnden bookmarkom!
van valami otletetek?
koszi

#107 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 07:19

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 18:05

Hmm... Elvégezted azokat a dolgokat, amiket ott leírtam? :think:

A válaszod után igen, megcsináltam, s működik is.  :respect:  :respect:
Ezek szerint ez a dolog egyszerűen alapból kimaradt az 1.5.0.4-ből. Mert az előző magától felajánlotta.
Mit is mondhatnék, nagyon-nagyon szépen köszönöm!  :respect:

Szerkesztette: SzaSza 2006. 06. 10. 07:20 -kor

#108 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 09:45

Idézet: SzaSza - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 8:19

A válaszod után igen, megcsináltam, s működik is.  :respect:  :respect:
Ezek szerint ez a dolog egyszerűen alapból kimaradt az 1.5.0.4-ből. Mert az előző magától felajánlotta.
Mit is mondhatnék, nagyon-nagyon szépen köszönöm!  :respect:

Nagyon szívesen. :beer:

#109 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 09:49

Idézet: atv72 - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 7:37

Haho,
nekem ez kegyetlenul ontopic, hogy eltunt mnden bookmarkom!
van valami otletetek?
koszi

Esetleg még meglehet 1 "régebbi" könyvjelzők file! A C:\Documents and Settings\Felhasználóinév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\karakterek.default\bookmarkbackups mappában lehet, hogy még fellelsz régebbi elmentett bookmarks.html file-t! Ha igen, akkor az egyel ezelőtti könyvtárba másolod és kész. :) Ha már itt se találsz, akkor valószínüleg elvesztek. :(

#110 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 19:16

Miért van az, h egy oldal (http://clansite.hu/e...plugins/forum*) rettentesen "szaggat". kb 1-2 másodpercet késik a scroll, és utána is ugrál, késik. Nagyon zavaró. Az oldal egyébként jó, IE, és másik Fx is viszi rendesen. Vmelyik extension-re gyanakszom, vki tapasztalt már hasonlót?

#111 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 19:25

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. jún. 11., vasárnap - 18:16

Miért van az, h egy oldal (http://clansite.hu/e...plugins/forum*) rettentesen "szaggat". kb 1-2 másodpercet késik a scroll, és utána is ugrál, késik. Nagyon zavaró. Az oldal egyébként jó, IE, és másik Fx is viszi rendesen. Vmelyik extension-re gyanakszom, vki tapasztalt már hasonlót?

Nekem akkor lassul be ha sok kép van az oldalon.

#112 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 20:09

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2006. jún. 11., vasárnap - 20:25

Nekem akkor lassul be ha sok kép van az oldalon.

Igen, de nem hiszem, h a másik Fx-n, vagy IE-ben nézve kevesebb kép van az oldalon.

#113 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 21:28

Elég jó kapcsolatom van, és mivel megtehetem, nem hétköznapi oldalakat nézek.

A kép itt van, csak kicsit vékonyra sikeredett, sry.  :D 
Kép

#114 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 00:27

Lehet, hogy már volt róla szó:

http://www.google.co...sync/index.html  ;)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#115 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 10:27

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. jún. 12., hétfő - 1:27

Lehet, hogy már volt róla szó:

http://www.google.co...sync/index.html  ;)

Esetleg ugyanez a teljes szinkronfunkció gugli nélkül?  :rolleyes:
Megnéztem már pár bookmark és settingsmentő plugint, de valahogy a valódi szinkronizálás egyikben sem volt az igazi.

#116 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 18:10

Tud valaki arrol valamit, hogy firefoxban miert nem lehet scrollozni a gorgovel azon a teruleten, amire position: fixed van alkalmazva?
google-n nem tudtam talalni valaszt. Gondolom, ez valami bug, de nem lehet kikerulni valamivel css-ben?

(pelda: http://www.beszeljukmac.com/ oldalon nem lehet scrollozni az egergorgovel ha az egermutato a felso menucsikban van.)

#117 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 18:41

Idézet: ion - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 19:10

google-n nem tudtam talalni valaszt. Gondolom, ez valami bug, de nem lehet kikerulni valamivel css-ben?

Ez bizony szerintem ficsör :D
A görgő az egérkurzor alatt lévő akármit görgeti, ha az fixed akkor nem görgeti :) pl ha föléviszed egy textboxnak akkor annak tartalmát görgeti, szerintem ez így van rendjén. Miért is akkor baj ez számodra?
In Flames We Trust

#118 Felhasználó inaktív   Szövie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 18:54

Már kerestem a mozilla lapján, de nem találtam Lanczos resize plugint FF-hez. Arra kéne, hogy amikor nagy képeket nézek, és fit-teli (de szép szó...  :Đ ) a képernyőhöz, sztem nearest neighborhood módszerrel teszi ami nekem eléggé bánjta a szememet. Erre kerestem vmi megoldást, de nem nagyon találtam.

#119 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 21:20

Idézet: pascal - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 19:41

Ez bizony szerintem ficsör :D
A görgő az egérkurzor alatt lévő akármit görgeti, ha az fixed akkor nem görgeti :) pl ha föléviszed egy textboxnak akkor annak tartalmát görgeti, szerintem ez így van rendjén. Miért is akkor baj ez számodra?

Aha, de a firefox mac os x-re irt valtozataban, de meg safari-ban sem igy mukodik... csak a windowsos verzioban. (a linuxost egyelore nem is neztem).
Nos, akkor mifele rend ez?

#120 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 21:37

Én a linuxosból indultam ki. Ha a maces nem így viselkedik na az már tényleg bug. Hogy melyik a helyes a viselkedés azt nem tisztem eldönteni, én az általam leírtat logikusabbnak tartom.
In Flames We Trust

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.