HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#1361 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 06. 18:37

Idézet: mzso - Dátum: 2007. Aug. 6., Monday - 19:07

Nekem ugyanolyan mint a többi 2.x-es

Igyvan. :)

Mellesleg biztosan aza 2 biztonsagi hibajavitas rontotta el az egesz firefoxot :)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1362 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 20:01

Idézet: mzso - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 16:19

Én már reagáltam. Jobb ötletem nincs.

Bocsánat, nem vettem észre. Köszi!!!

HG

#1363 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 20:58

:mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:
valaki segítsen, ha tud, én már ott tartok, hogy atomtámadást intézek az apple inc. felé
feltettem az itunes miatt a quicktime csomagot, és felülírta a FF swf kezelését annak rendje és módja szerint  :omg:
a quicktime-ot annyira lecsupaszítottam, hogy csak a saját mov kiterjesztését játszhatja le, böngészőn belül is, a FF filekezelésében pedig mindent kitöröltem ami quicktime, de MÉGSEM MŰKÖDIK NORMÁLISAN  :reklamacio:
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1364 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 22:57

Idézet: mzso - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 16:19

Én már reagáltam. Jobb ötletem nincs.

mindent töröltem, ami mozillával kezdődik a C-ről, és így OK.
Köszi mégegyszer.

HG

#1365 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 08:39

Idézet: Hrváthg - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 23:57

mindent töröltem, ami mozillával kezdődik a C-ről, és így OK.
Köszi mégegyszer.

HG

Nincs mit. Nekem is volt már olyan gondom ami csak a profil törlésével szűnt meg.

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 21:58

:mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:
valaki segítsen, ha tud, én már ott tartok, hogy atomtámadást intézek az apple inc. felé
feltettem az itunes miatt a quicktime csomagot, és felülírta a FF swf kezelését annak rendje és módja szerint  :omg:
a quicktime-ot annyira lecsupaszítottam, hogy csak a saját mov kiterjesztését játszhatja le, böngészőn belül is, a FF filekezelésében pedig mindent kitöröltem ami quicktime, de MÉGSEM MŰKÖDIK NORMÁLISAN  :reklamacio:

Mi nem működik normálisan?

#1366 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 21:24

Milyen módon lehetne a Firefox 1.5 -ben pluginokat (pl. flash) átmenetileg letiltani? Az about:config nem igazán vitt előre a megoldásban...  :think:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1367 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 22:03

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. aug. 7., kedd - 22:24

Milyen módon lehetne a Firefox 1.5 -ben pluginokat (pl. flash) átmenetileg letiltani? Az about:config nem igazán vitt előre a megoldásban...  :think:

1: Sürgősen upgrade Firefox 2.x-re, az 1.x-es szériához már nem jönnek ki biztonsági javítások.
2: FlashBlock, Noscript és még sok addon tudja a flash tiltását.

#1368 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 22:07

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. aug. 7., kedd - 23:03

1: Sürgősen upgrade Firefox 2.x-re, az 1.x-es szériához már nem jönnek ki biztonsági javítások.
2: FlashBlock, Noscript és még sok addon tudja a flash tiltását.

1.) Egy 166 mHz -es és 80 mega ram -mal rendelkező gépen örülök, hogy ez is használható, szerintem a 2.0 már el sem indulna.
2.) én magát a plugint szeretném blokkolni (ha más nem lesz, időlegesen átnevezem az állományát), az általad írt kiterjesztéseket már mind ismerem.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1369 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 01:23

mzso:
Ha elindítasz egy oldalt, amin van valami flash tartalom, akkor egy gyöngyörű kék Q (quicktime q-ja) jelenik meg valamint az előterében egy kegyetlen nagy fehér kérdőjel. Az a vicc, hogy tényleg mindent kinyírtam a quicktime-on belül, amit ki lehet --- már az installkor. Mégis begyógyulta magát a FF-ba. 2 óra szenvedés után végül sikerült megoldani a dolgot, nem tudom, hogy magamnak köszönhetem-e, vagy már megszántak fentről :D Lényeg, hogy hiába korlátoztam csak és kizárólag a "mov" kiterjesztésre a quicktime-ot, nem használt. Újratettem a flash-t a gépen, nem használt. Újratettem a FF-t, nem használt. Kitöröltem mindent, ami mozilla, újratettem, de nem használt. Végső elkeseredettségemben bementem a registry-be, és onnan is kiszedtem mindent, ami FF, újrtatettem, és most jó. Vagy ez az orvoslása, vagy az, hogy előtte mindent letöröltem a gépről, ami flash, és azt is újratettem.
Vicces az egészben az, hogy mikor letörltem a flash-t, és direkt beállítottam az swf kezelésre a quicktime-ot, akkor se volt jó... MINEK ajánlja magát, ha nem képes kezelni?  :confused:  :omg:
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1370 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 09:37

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. aug. 7., kedd - 22:07

1.) Egy 166 mHz -es és 80 mega ram -mal rendelkező gépen örülök, hogy ez is használható, szerintem a 2.0 már el sem indulna.
2.) én magát a plugint szeretném blokkolni (ha más nem lesz, időlegesen átnevezem az állományát), az általad írt kiterjesztéseket már mind ismerem.  :)

Szerintem egyszerűen elindulna... de ez egy másik kérdés. Viszont a plug-in-eknek mintha lenne egy ilyen opciója

Csatolt fájl:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1371 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 10:10

Idézet: Eleanor - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 10:37

Szerintem egyszerűen elindulna... de ez egy másik kérdés. Viszont a plug-in-eknek mintha lenne egy ilyen opciója

Valószínűleg elindulna, csak az már másik kérdés, hogy mennyire fogyasztana több erőforrást (memória/processzor), vagyis használható maradna -e. Úgy tudom, hogy a 2.0 jóval többet igényel az erőforrásokból, de ha valaki rendelkezik adattal (vagy tapasztalattal), az is érdekelne.

Amit mutattál, az szerintem az extension -okra vonatkozik, én legalábbis ilyet nem találtam a Flash -el kapcsolatban.

És míg el nem felejtem, a kérdéses gépen Win98 fut, persze ez jelen esetben mellékes.

Idézet

[link]

#1372 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 10:18

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 10:10

Valószínűleg elindulna, csak az már másik kérdés, hogy mennyire fogyasztana több erőforrást (memória/processzor), vagyis használható maradna -e. Úgy tudom, hogy a 2.0 jóval többet igényel az erőforrásokból, de ha valaki rendelkezik adattal (vagy tapasztalattal), az is érdekelne.

Amit mutattál, az szerintem az extension -okra vonatkozik, én legalábbis ilyet nem találtam a Flash -el kapcsolatban.

És míg el nem felejtem, a kérdéses gépen Win98 fut, persze ez jelen esetben mellékes.

Teoretikus - és tartok tőle rövidesen okafogyott - spekuláció, az 1.5 kifogyásával nem lesz többé kérdés. Egy Portable telepítéssel kevés gonddal ellenőrizheted egyébként...

A másikban viszont igazad van, a plug-in-t másként értelmeztem. Azt hiszem az általad "favorizált" megoldás lesz használható...

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1373 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 21:54

Idézet: Eleanor - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 11:18

Teoretikus - és tartok tőle rövidesen okafogyott - spekuláció, az 1.5 kifogyásával nem lesz többé kérdés. Egy Portable telepítéssel kevés gonddal ellenőrizheted egyébként...

Végülis felfrissítettem a Firefox -ot 2.0.0.6 -ra... hát nem mondom, hogy sebességbajnok, de használható.
Talán egy cseppett lett lassabb, mint az előző, de ebben sem vagyok biztos.  :)

Idézet

[link]

#1374 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 08. 09. 12:55

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=54142

#1375 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 08. 09. 12:58

http://www.sg.hu/cikkek/53703/piacvezeto_l...paban_a_firefox

#1376 Felhasználó inaktív   Tanitam 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 09. 21:49

Sziasztok, nekem olyan gondom lenne, hogy a böngészőm (sem a firefox, sem IE) nem jeleníti meg az olyan weboldalakat, amelyek címében-nevében szerepelnek a következő jelek: "-" és "_". Próbáltam már millió belállítást, közben az xp-t is átinstalláltam, de semmi eredmény. Biztos valami finomhangolás lehet, mert tuningolt xp-m van, de nem bírok rájönni, hogy mi is lehet ez. Örülnék, ha adnátok valami jó ötletet. Köszi

#1377 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 22:03

Idézet: Tanitam - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 22:49

Sziasztok, nekem olyan gondom lenne, hogy a böngészőm (sem a firefox, sem IE) nem jeleníti meg az olyan weboldalakat, amelyek címében-nevében szerepelnek a következő jelek: "-" és "_". Próbáltam már millió belállítást, közben az xp-t is átinstalláltam, de semmi eredmény. Biztos valami finomhangolás lehet, mert tuningolt xp-m van, de nem bírok rájönni, hogy mi is lehet ez. Örülnék, ha adnátok valami jó ötletet. Köszi

Használj eredeti windows-t, ne valami széthekkelt vacakot! :reklamacio:

#1378 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 16:38

Hi!
Tudja valaki hogy lehet átméretezni a az urlbar-t és a searchbar-t?

#1379 Felhasználó inaktív   Tanitam 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 10. 16:56

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 23:03

Használj eredeti windows-t, ne valami széthekkelt vacakot! :reklamacio:

Most ennek mi köze van ehhez? Van eredeti windowsom is, de ezt jobban szeretem. Ehhez nincs semmi közöd, már bocsi, az én választásom!
Én csak segítséget kértem a problémámra, és nem kritizálást!

#1380 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 17:21

Idézet: Tanitam - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 17:56

Most ennek mi köze van ehhez? Van eredeti windowsom is, de ezt jobban szeretem. Ehhez nincs semmi közöd, már bocsi, az én választásom!
Én csak segítséget kértem a problémámra, és nem kritizálást!

Nem kritizálás, de amíg nem tudod pontosan, hogy mit változtattak benne, és annak milyen hatása van, addig igazából nem kérheted számon egyetlen szoftveren sem, ha rendellenesen működik. Nekem volt több dolgom is ilyen "házilag berhelt" változatokkal, és egyik sem adta azt a fokú kompatibilítást, mint az eredeti változat. Nem tudhatod, hogy a lecserélt/hiányzó rendszerkomponsek milyen hatással vannak a rendszered egészére.
Én inkább itt néznék körül, ugyanis ahogy elnézem, ez a hiba csak Nálad jelentkezik, ez pedig nem véletlenül van így. Pontosan ezért a leghasználhatóbb/egyetlen megoldásnak egy eredeti, nem módosított telepés tűnik.

<off>Az arcodból meg lehet, hogy érdemes lenne visszavenni, az emberek ide segíteni járnak, és segítséget kérni... esetleg beszélni az adott dologról. Nem arcoskodni, vagy flegmáskodni, arról nem is beszélve, hogy minden, amit itt kapsz, az önzetlen. Erről ennyit.</off>

Ui.: Ha sem a Firefox, sem az IE nem jeleníti meg a kérdéses weboldalakat, akkor bízom benne, hogy eljutottál már arra a válaszra, hogy a probléma mélyebben, az operációs rendszer szintjén keresendő, így
  • Nem sok helye van egy Firefox -ról szóló topicban
  • Valószínűleg nem fogod tudni kijavítani valami "tweakeléssel", vagy finomhangolással
  • Véleményem szerint ilyen hibákkal (és még ki tudja, milyenek rejtőznek benne) a "tuningolt" szó kissé erős kifejezés rá, legalábbis az én olvasatomban
  • És végül, de nem utolsó sorban: nem véletlenül nem támogatottak az ilyen rendszerek, akkor meg mit vársz

Szerkesztette: Nevergone 2007. 08. 10. 17:36 -kor

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.