HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#1661 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 21. 08:15

Idézet: mzso - Dátum: 2007. dec. 20., csütörtök - 15:45

Már írtam 4-gyel feljebb. :)

Bocs, nem vettem észre.

#1662 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 21. 08:22

Kicsit macerásabb a könyvjelzők rendezgetése, mint korábban. Menüből kellett átmozgatni a BMtoolbarba az importált könyvjelzőket. De legalább meg lehetett csinálni.

#1663 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 21. 10:26

Idézet: e-lias - Dátum: 2007. dec. 21., péntek - 8:22

Kicsit macerásabb a könyvjelzők rendezgetése, mint korábban. Menüből kellett átmozgatni a BMtoolbarba az importált könyvjelzőket. De legalább meg lehetett csinálni.

Nekem egyre kevébé szimpatikus. Szoktam olyat hogy a bokmark sidebar-ra, vagy a bookmark menübe dobok egy lapot, vagyis hozzáadom könyvelzőkhöz. De ezt most már nem lehet. A sidebaron hogyha a mappa felé húzod nem nyílik meg, menübe meg egyáltalán nem lehet. Az a kis add bookmark menü is idegesítő. Túl kicsi Le kell görgetni minden hülyeséget. Ki kell választani melyik csoportba tegye, mert ugye most már három van... Ráadásul bezáródik he legörditek meg vissza valamit.

#1664 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 21. 10:56

Idézet: mzso - Dátum: 2007. dec. 21., péntek - 10:26

Nekem egyre kevébé szimpatikus. Szoktam olyat hogy a bokmark sidebar-ra, vagy a bookmark menübe dobok egy lapot, vagyis hozzáadom könyvelzőkhöz. De ezt most már nem lehet. A sidebaron hogyha a mappa felé húzod nem nyílik meg, menübe meg egyáltalán nem lehet. Az a kis add bookmark menü is idegesítő. Túl kicsi Le kell görgetni minden hülyeséget. Ki kell választani melyik csoportba tegye, mert ugye most már három van... Ráadásul bezáródik he legörditek meg vissza valamit.

Amennyit próbáltam, a ráncigálós rész megszűnt. A samrt bookmarks -ot se tudom, hogy le merjem e törölni onnan, ahol van. Nekem pl pont nem kell oda, mert a saját cuccaim akkor nem férnek ki. Azé kéne egy places menü, ahol all in one mindent lehetne rángatni nem?

#1665 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 10:45

Most nézem, hogy ha elkezdek írni az address barba beta2-ben  nem is a címet nézi. Pl már szénné idegesített, hogy elkezdem gépelni, hogy port, erre a sport honlap url-jét ajánlja fel, ami www.sport -a lkezdődik. Holott én a port.hu-ra akarok menni. Ha sportra akarnék, akkor azt gépelném te baromarcú.

#1666 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 11:20

Azért ne idegesítsd halálra magad. :) FF 2.0.0.11-ben jól működik a címkiegészítés.

Szerkesztette: zoli62 2007. 12. 23. 11:20 -kor

"Légy szerény mint én..."

#1667 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 18:53

Nekem minden nap -elnézést kérve ugyan  :)- de meghal a firefox. Nem bírna el tartósan 12-15 ablakot?!  :confused:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#1668 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 02:24

Tud valaki olyan kiegészítőt, amely kilépéskor törli a cache tartalmát?

#1669 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 07:39

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. Dec. 28., Friday - 2:24

Bennevan alapbol

Preferences -> Privacy es ott az also resznel beallithatod hogy mit es mikor toroljon.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1670 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 08:22

Idézet: padawan - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 7:39

Bennevan alapbol

Preferences -> Privacy es ott az also resznel beallithatod hogy mit es mikor toroljon.

Ja tényleg, köszi. :) Személyes adatok törlésére gondolsz? Eddig azt hittem, ez csak kézzel megy.

#1671 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 08:23

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 2:24

....

Csatolt fájl:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1672 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 13:27

Kiegészítőkkel kapcsolatban melyik topicban tudnék segítséget kérni?
Annyit szeretnék, ha egérrel kattintok és elhúzom a linket, akkor egy új lapon nyíljon meg, ha pedig kijelölt szövegen húzom el az egeret, akkor pedig nissa meg új lapon a kijelölést.
Az elsővel még valahogyan boldogultam, de a másodikkal már nem...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#1673 Felhasználó inaktív   S3NS3i 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 29. 01:45

sziasztok hogy tudom egy hozzárendelésnek a beállítását törölni???Torrent fájlokat nem tudok megnyitni utorrentel mert firefox nem találja.Megpróbálnám mással is.
[Asus P5B-Deluxe WiFi-AP][Core 2 Duo E6300@2130Mhz][GeiL Ultra Kit 2x512 MB DDR2-800][Samsung 320GB 16MB][Gainward 8800GT 512MB GoldenSample][Codegen 300W]

[15,4" WXGA][Mobile Intel Alviso i915PM][Mobile Intel Pentium M Dothan 2MB/FSB533 1,73Ghz][512MB DDR2-533][80GB 8MB][ATi Mobility Radeon X700/128MB PCI-EXP]

#1674 Felhasználó inaktív   ntsh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 16:52

Helló. Én is Mozillát használok, és csak 1 gondom van vele.. Vannak olyan szavak, amiket ha beírok a keresőbe, egyszerűen bezárul az egész böngésző és nem nyitja meg az oldalt. Pl: "nod 32" vagy "atlantis".. egyik oldalt sem hozza be. Nah ez miért van?:s Köszi előre is..

#1675 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 19:25

Idézet: ntsh - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 16:52

Helló. Én is Mozillát használok, és csak 1 gondom van vele.. Vannak olyan szavak, amiket ha beírok a keresőbe, egyszerűen bezárul az egész böngésző és nem nyitja meg az oldalt. Pl: "nod 32" vagy "atlantis".. egyik oldalt sem hozza be. Nah ez miért van?:s Köszi előre is..

Gondolom Vírus. Ismerősnek olyan volt hogy bermelyik ablakba beírta hogy spyware az bezáródott. :)

Idézet: S3NS3i - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 1:45

sziasztok hogy tudom egy hozzárendelésnek a beállítását törölni???Torrent fájlokat nem tudok megnyitni utorrentel mert firefox nem találja.Megpróbálnám mással is.

Gondolom Eszközök > > Beállítások > tartalaom > Fájltípusok

#1676 Felhasználó inaktív   ntsh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 19:48

Idézet: mzso - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 19:25

Gondolom Vírus. Ismerősnek olyan volt hogy bermelyik ablakba beírta hogy spyware az bezáródott. :)

Gondolom Eszközök > > Beállítások > tartalaom > Fájltípusok

Hát igen. A "spyware"-rel is bezárul.:) Akkor milyen vírusírtót szerezzek be? köszike

#1677 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 20:05

Idézet: ntsh - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 19:48

Hát igen. A "spyware"-rel is bezárul.:) Akkor milyen vírusírtót szerezzek be? köszike

Nem tudom. Gondolom bármelyik normális megteszi. Nod32, avast.
De ha spyware vagy adware akkor spywareírtó kell hozzá. Haver amúgy msn-ről szedte le (vagyis inkább az öccse). Bölcs módon letöltötte kicsomagolta és futtatta  ami linket küldött msn-en a a vírus vagy mi. Nála egyébként serviceként indult, úgyhogy miután leállította manuálisan tudta törölni.

#1678 Felhasználó inaktív   ntsh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 11:14

Idézet: mzso - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 20:05

Nem tudom. Gondolom bármelyik normális megteszi. Nod32, avast.
De ha spyware vagy adware akkor spywareírtó kell hozzá. Haver amúgy msn-ről szedte le (vagyis inkább az öccse). Bölcs módon letöltötte kicsomagolta és futtatta  ami linket küldött msn-en a a vírus vagy mi. Nála egyébként serviceként indult, úgyhogy miután leállította manuálisan tudta törölni.

Értem.. Hát én próbáltam leszedni vírusírtókat, de egyiket sem futtatja! A legtöbbet már a webes ablakban bezárja, amit meg elkezdtem telepíteni, aközben zárult be.. :s Legjobb lenne újratelepíteni a gépet, de annyi minden van rajta, hogy sajnálom..:/ Nah mind1, köszi a segítséget Mzso!

#1679 Felhasználó inaktív   dreamice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 20:44

Sziasztok, most próbálkozom először a Firefoxal.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy be lehet e azt állítani, hogyha a vissza gombra kattintok akkor ne frssüljön a tartalma, hanem valóban azt mutassa ahol voltam. Az Oprában is így van.

#1680 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 22:34

Idézet: ntsh - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 11:14

Értem.. Hát én próbáltam leszedni vírusírtókat, de egyiket sem futtatja! A legtöbbet már a webes ablakban bezárja, amit meg elkezdtem telepíteni, aközben zárult be.. :s Legjobb lenne újratelepíteni a gépet, de annyi minden van rajta, hogy sajnálom..:/ Nah mind1, köszi a segítséget Mzso!

Megpróbálhatod törölni a hibás fájlt manuálisan. Emlékeim szerint úgy szőrtam ki  a rosszindulatú programot hogy Process Explorer-ben odanemillő ikonja volt az egyik processznek (azt hiszem svchost volt, talán wordpad ikonnal). Haver nyomott egy suspendet rá (mivel service lévén nem lehetett kilőni) és már lehetett is telepítgetni, meg beírni azt hogy spyware. :) Majd megkereste a service-t leállította majd törölte a rosszindulatú fájlt.

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.