HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 14. 21:43

Idézet: Warton - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 20:03

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de egyre rosszabb ez a Firefox. :eek:

Ember küzdj,és bízva bízzál. :)

Hát gondok tényleg vannak vele, de most mit tegyünk az IE még igy is **** hozzá képest.

#262 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 22:09

Ez is igaz, de attól még, hogy van nála rosszabb még nem lesz jobb... :rolleyes:

#263 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 23:55

Idézet: Warton - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 20:03

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de egyre rosszabb ez a Firefox. :eek:

Sajnos én is így vagyok vele. :down: Sokkal kevesebb gondom volt pl. az 1.0 Firefox-al. :(

A kezdetektől jelen lévő gond:
- a memória felhasználása. Vagyis hogy maga után nem takarítja ki a memet.

Az 1.5 verziónál jelentkező gondok:
- nem mindig működik a Ctrl+C és a Ctrl+V (vágólapkezelési hiba)
- oldalak betöltődése közben felugrik 100%-ra a procihasználat (1.5.0.6-nál biztos, hogy jelen van; régebbi verzióknál már nem emlékszem)
- ha több Firefox ablak van megnyitva, akkor néha "behülyül" az egyik Firefox ablak, és azután abban az ablakban nem működnek a következő gomdok: Home, End, Page Up, Page Down és a nyilak

Erősen gondolkozok rajta, hogy átállok Mozillára, ha abban nincsenek benne ezek a hibák. A most használt kiterjesztések és témák nagy része az alatt is működik.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#264 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 00:00

A legnagyobb gondom most épp az, hogy nem hajlandó megnyitni egy oldalt, viszont az a  **** IE, ahogy Avalon jellemezte képes rá. :rolleyes:
A mostani gépem elég izmos ahhoz, hogy elbánjon egy Firefoxszal, de a gépigény is egy probléma.

#265 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 00:50

Idézet: TMexy - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 22:55

(...)
Az 1.5 verziónál jelentkező gondok:
- nem mindig működik a Ctrl+C és a Ctrl+V (vágólapkezelési hiba)
- oldalak betöltődése közben felugrik 100%-ra a procihasználat (1.5.0.6-nál biztos, hogy jelen van; régebbi verzióknál már nem emlékszem)
- ha több Firefox ablak van megnyitva, akkor néha "behülyül" az egyik Firefox ablak, és azután abban az ablakban nem működnek a következő gomdok: Home, End, Page Up, Page Down és a nyilak
(...)

1. ua. halálosan idegelő
2. nem az a baj, hogy 100%-on van a proci, hadd legyen az a dolga, hanem hogy teljesen lemereszti az ablakot, tehát amíg ki nem nyögi magát nem tudsz mást csinálni. Ez az egyszálas programozás az agyamra megy.
3. behülyülés szintén, csak egérrel tudok pozicionálni pl input boxon belül.

Egyébként az operát próbálgatom, az első pillanatban lezabált 2 GB memóriát, swap file már kilógott a vinyóról :)) A fórumjában kaptam ötletet az segtített (direktbe megadott max ram). Aranyos progi az amúgy, a kettőt össze lehetne gyúrni.

Szerkesztette: mikk2000 2006. 08. 15. 00:51 -kor

#266 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 00:53

Idézet: Warton - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 23:00

A legnagyobb gondom most épp az, hogy nem hajlandó megnyitni egy oldalt, viszont az a  **** IE, ahogy Avalon jellemezte képes rá. :rolleyes:
A mostani gépem elég izmos ahhoz, hogy elbánjon egy Firefoxszal, de a gépigény is egy probléma.

Azért nem biztos azért hogy a firefox hibája az, hogy esetlegesen egy nem szabványos erősen ie optimalizált oldalt nem eszik meg...

#267 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 11:15

Hajlamos kifagyni is. Épp az előbb akartam egy online videót megnézni és úgy elfagyizott, hogy csak na. :reklamacio:

Egyébként az oldalam letöltések részét nem tudom Firefoxszal megnyitni.

Lehet, hogy én is ki fogom próbálni az Operát, mert kezd már az agyamra menni a tűzróka. :rolleyes:

#268 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:14

Idézet: TMexy - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 0:55

Erősen gondolkozok rajta, hogy átállok Mozillára, ha abban nincsenek benne ezek a hibák. A most használt kiterjesztések és témák nagy része az alatt is működik.

Ez is Mozilla. :) Csak, hogy kötekedjek.  :p

Idézet: Warton - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 1:00

Hátha így jobb lesz. IE Tab.

#269 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 16:08

Kérdeznék, mint általában.
A scrapbook -nak hol állítom be, hogy milyen könyvtárba exportáljon? Egyszer valahol beállítottam benne, és most nem találom, és balga módon akkor egy átmeneti könyvtárat adtam meg...  :omg:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#270 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 16:58

Ugye ha reprodukálható hibára bukkantok akkor azt szépen jegyzitek befele a bugzillájukba?
Meg amúgyis, kötelez titeket valaki arra, hogy használjátok?

Mozillára meg ne álljatok át mert outdated. SeaMonkey van helyette.
In Flames We Trust

#271 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 17:10

Idézet: pascal - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 17:58

Ugye ha reprodukálható hibára bukkantok akkor azt szépen jegyzitek befele a bugzillájukba?

Elküldtem, majd meglátjuk mi lesz. Valszeg semmi. :rolleyes:

#272 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 15. 17:37

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 17:08

Kérdeznék, mint általában.
A scrapbook -nak hol állítom be, hogy milyen könyvtárba exportáljon? Egyszer valahol beállítottam benne, és most nem találom, és balga módon akkor egy átmeneti könyvtárat adtam meg...  :omg:

Tools -> Extensions -> Scrapbook -> Preferences -> Advanced
-ZsOlTi-

#273 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 18:16

Idézet: Warton - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 18:10

Elküldtem, majd meglátjuk mi lesz. Valszeg semmi. :rolleyes:

Ez nem microsoft :D foxyék elolvassák.
Cinizmust meg mellőzni, emberek a szabadidejükben ingyen programozzák a dolgot. Ha nem megy lehet segíteni nekik bugreportal vagy közvetlen patchel is akár, senki nem tart vissza, hogy megkeresd a kódban a hibás részt.
In Flames We Trust

#274 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 19:51

Jól van na, azért nem kell mindjárt leoltani. Reméljük miharabb bugtalanítanak a fiúk! :up:

#275 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 23:45

Olt a fene, ez most nem (csak) konkrétan neked ment. Ajándék lovat szidtok itt egy páran, és ez az én kis világomat zavarja. És olyan napom volt hogy szóvá tettem. De most aztán nehogy bárki megsértődjön nekem!
In Flames We Trust

#276 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 23:58

Idézet: pascal - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 22:45

Olt a fene, ez most nem (csak) konkrétan neked ment. Ajándék lovat szidtok itt egy páran, és ez az én kis világomat zavarja. És olyan napom volt hogy szóvá tettem. De most aztán nehogy bárki megsértődjön nekem!

Nincs igazad teljesen, mert ha egy program olyan kényelmi szolgáltatásokat ad, amelyeket a beépített (ie) nem, pl könyvjelző eszköztár, megnövelt biztonság még ha csak azért is mert kevéssé elterjedt - tartalmaz, akkor ezek igencsak számítanak, és az ember használja. Ha hibás, akkor az előzőek tekintetében eldobni egyfajta visszalépés, általában az ember azt sínyli meg legjobban ha elveszt valamit, ami előzőleg volt neki. Pl te vagy én simán eléldegélünk EU alatti átagfizetésből, de ha mondjuk egy gazdag ember veszti el mindenét és jut el erre a szintre, lehet ögyilkos lesz.

Én azt mondom, ha valaki programot csinál, alapvető funkciók múködjenek benne, és ne idegesítse az embereket. Extra funkciók legyenek akkor benne, ha minden alapfunkció kifogástalan.

#277 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 00:56

Idézet

Én azt mondom, ha valaki programot csinál, alapvető funkciók múködjenek benne, és ne idegesítse az embereket.

:) Tökéletes szoftver nincs. Ha ezt belátod, akkor rögtön nem mondasz majd olyat, hogy kifogástalan és nem is kezd idegesíteni az, hogy mások ingyen szoftvert fejlesztenek.
Egy firefox kaliberű programot karban tartani nem kis meló, a kisebb-nagyobb bugok pedig mindig előjönnek majd. A hozzállás a kérdéses. Nézted már a 2.0 előzeteseket? Ígéretes.

Arra akarok rávilágítani, hogy mellőzni kéne a világból azt a gondolatot, hogy a firefoxosok (bármelyik ingyen progi neve behelyettesíthető) direkt veled csesznek ki azzal hogy szar programot írnak. Kis túlzással magunak írják. Amit te tehetsz az annyi, hogy konstruktívan állsz a dologhoz.
In Flames We Trust

#278 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 08:44

Nem tudom miért panaszkodtok, már az UFO-k is Firefoxot használnak  :Đ

Kép
WoT nick: Atti77

#279 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 08:52

Idézet: Warton - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 12:15

Egyébként az oldalam letöltések részét nem tudom Firefoxszal megnyitni.

Erre gondolsz?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
WoT nick: Atti77

#280 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 16. 10:15

Idézet: pascal - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 1:56

:) Tökéletes szoftver nincs. Ha ezt belátod, akkor rögtön nem mondasz majd olyat, hogy kifogástalan és nem is kezd idegesíteni az, hogy mások ingyen szoftvert fejlesztenek.
Egy firefox kaliberű programot karban tartani nem kis meló, a kisebb-nagyobb bugok pedig mindig előjönnek majd. A hozzállás a kérdéses. Nézted már a 2.0 előzeteseket? Ígéretes.

Arra akarok rávilágítani, hogy mellőzni kéne a világból azt a gondolatot, hogy a firefoxosok (bármelyik ingyen progi neve behelyettesíthető) direkt veled csesznek ki azzal hogy szar programot írnak. Kis túlzással magunak írják. Amit te tehetsz az annyi, hogy konstruktívan állsz a dologhoz.

:respect:  :up:
-ZsOlTi-

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »