Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 23:06
about:config:
plugin.default_plugin_disabled -> false (plusz egy újraindítást igényel a dolog)
Aha.. Így szoktak kezdődni a vicces hibák..

Nézd meg, hogy nincs-e mondjuk 0 napra állítva a history tárolása, vagy nincs-e beállítva privát adatok, azon belül is a history automatikus törlése (clear private data). Más tippem nincs, ha csak az nem, hogy az a
valami, ami
valahogy felülírta a firefox.exe-det, az a history.dat-odat is felülirkálja? :Đ

Na érdembeli választ, THX!!! (köszönöm)!
Nos, hát igen.
Igen, belenéztem a pref.js-be, nem ám csak úgy neki állunk GUI felületen beállítgatni.
A beállítások maradtak mondom változatlanok; így a előzményeket is változatlanul 200 napig őrzi meg, mint korábban, akkor jó volt. (Most néztem meg, a beállítás nem változott).
Nem értem, mert XXX (se warez, se pronó-sex) oldalakat nem nézegetek, bár mivel xpi, meg hasonlók települése is tiltva vagyon nem módosíthattak.
Nem, a GUI (sima) beállító felület szerint nincs kilépéskor automatikus törlés. Éppenhogy indításkor - nézem a Windows Commanderben - írja felül a régi History.datot.
Pontosítok: egy másik firefox exevel írtam felül a mostanit, az nem baj, mivel az egész Mozilla Firefox mappát leszedtem, registry is üres.
Nem. A mostani 1.5.0.4 verzió nem kedveli a 1.5 history.datját. Én nem értem.
default plugin falsozás megvolt.
----
a korábbi fentebbi vitához.
NEKEM IS VOLT...megvolt...egy képmegjelenítési hibám. Én képes voltam végig sakkozni a pref.js-t, kivenni sorokat, visszarakni, true, falsot állítgatni, hátha megjavul. Javasoltak olyat is, nem mindegy 2 vagy 3 perjellel adom meg a cache útvonalát...
akinek van türelme, 2-3 napig szarozhat vele, és nem kell reinstall, de az már nagyon strapás, és valóban, azt hiszem az adblock extension zavart be anno.
Tud Gutzilla is lenni
Szerkesztette: HBP 2006. 08. 11. 13:35 -kor
Octeh Rhino KT333, Creative SB Live!, AMD Athlon XP 2000+, 2x Hitachi T250K 160GB, Kingstone 512 MB,NVIDIA RIVA TNT2 Ultra 32 MB, Samsung SyncMaster 750s, GoldStar CD-R CRD-8484B, HL-DT-ST RW/DVD GCC-4521B, FSP 300W
Bővebben honlapon