HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#3321 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 14. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Mercury - Dátum: 2010. 09. 14. 13:46

Elnézést, ha már volt ilyesmi kérdés, de:
az érdekelne, hogy ha van egy oldal, ahonnan képet szeretnék lementeni, de jpg helyett html fájlt kapok, akkor csak az lehet a megoldás, hogy minden kép forrását megnézem és onnan szedem ki a kép útvonalát, vagy van gyorsabb megoldás is rá? Mert nem kevés kép lenne és egyesével elég macerásnak tűnik a dolog... Illetve ami miatt ebbe a topikba írtam, hogy Firefox-hoz létezhet olyan kiegészítő, ami képes esetleg a forrásból kiszedni a jpg útvonalát? (Kerestem, de nem igazán találtam).

A letöltőprogramok fejlesztői igyekeznek egyre okosabb algoritmusokat kitalálni, a képek, videók, zenék leszedésére.
A weboldalak fejlesztői pedig igyekszenek egyre komolyabb módszerekkel letiltani az automatizált letöltéseket vagy linkeléseket, hiszen nekik az oldalletöltésből van általában reklámbevételük.

ha csak 1-2 oldalról szeretnél bányászni, lehet, hogy jobban jársz valami saját scripttel.

#3322 Felhasználó inaktív   Mercury 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 14. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 09. 14. 14:57

A letöltőprogramok fejlesztői igyekeznek egyre okosabb algoritmusokat kitalálni, a képek, videók, zenék leszedésére.
A weboldalak fejlesztői pedig igyekszenek egyre komolyabb módszerekkel letiltani az automatizált letöltéseket vagy linkeléseket, hiszen nekik az oldalletöltésből van általában reklámbevételük.

ha csak 1-2 oldalról szeretnél bányászni, lehet, hogy jobban jársz valami saját scripttel.

Én csak 1-ről szeretnék, viszont nem igazán értek a scriptekhez...

#3323 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Mercury - Dátum: 2010. 09. 14. 13:46

az érdekelne, hogy ha van egy oldal, ahonnan képet szeretnék lementeni, de jpg helyett html fájlt kapok, akkor csak az lehet a megoldás, hogy minden kép forrását megnézem és onnan szedem ki a kép útvonalát, vagy van gyorsabb megoldás is rá? Mert nem kevés kép lenne és egyesével elég macerásnak tűnik a dolog...

Próbáld meg a HTTrack progit. Ingyenes és jó eséllyel le tudja szedni neked a képeket. De bármilyen más website copier megteszi.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3324 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 20:25

A probléma ismét adott. Kellene valami megoldás arra, hogy egy form összes előzményét ki tudjam pucolni egy adott oldalon. A FF alapból vagy az összes form összes előzményét tudja törölni, vagy bármely form előzményéből csak egyesével enged törölni, de ezres tételeknél gáz a Del gombot egyenként nyomogatni csak egy oldal kedvéért. Valami ötlet?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3325 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 09. 21. 21:25

A probléma ismét adott. Kellene valami megoldás arra, hogy egy form összes előzményét ki tudjam pucolni egy adott oldalon. A FF alapból vagy az összes form összes előzményét tudja törölni, vagy bármely form előzményéből csak egyesével enged törölni, de ezres tételeknél gáz a Del gombot egyenként nyomogatni csak egy oldal kedvéért. Valami ötlet?

Valami sqlite adatbázisszerkesztővel biztosan ki lehet az adatbázisából takarítani a dolgokat. De szerintem kell lennie valami kiegészítőnek, amivel meg lehet oldani.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#3326 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 22. 09:37

Sziasztok! Miért van az hogy mióta feltettem a Windows 7-t azóta firefox rendszeresen be lassul, elég extrém módon... :( Néha pedig úgy viselkedik mintha nem lenne internet elérés pedig van...Frissitettem de semmi változás. Ha esetleg valakinek van ötlete. Segitsen. Köszönöm
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#3327 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 22. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: pappas - Dátum: 2010. 09. 22. 10:37

Sziasztok! Miért van az hogy mióta feltettem a Windows 7-t azóta firefox rendszeresen be lassul, elég extrém módon... :( Néha pedig úgy viselkedik mintha nem lenne internet elérés pedig van...Frissitettem de semmi változás. Ha esetleg valakinek van ötlete. Segitsen. Köszönöm

Lepucolás, aztán reinstall.
Esetleg használj Chrome-ot vagy Windows XP-t. :)
Wherever you go, go with all your heart.

#3328 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 00:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Dorien - Dátum: 2010. 09. 22. 21:13

Lepucolás, aztán reinstall.
Esetleg használj Chrome-ot vagy Windows XP-t. :)

Megvolt, semmi haszna! Lehet hogy chrome lesz.
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#3329 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 07:14

Üzenet megtekintéseIdézet: pappas - Dátum: 2010. 09. 23. 01:18

Megvolt, semmi haszna! Lehet hogy chrome lesz.

Maga Firefox nem okozhatja a problémát. Ha újratelepítés után a profilodat és a plugineket is egyből visszatetted, ezekben érdemes keresni a hibát.

#3330 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 09. 23. 08:14

Maga Firefox nem okozhatja a problémát. Ha újratelepítés után a profilodat és a plugineket is egyből visszatetted, ezekben érdemes keresni a hibát.

Nagyon köszi! :) De sajna, ez sem jött be... :( Pont tegnap játszottam a pluginekkel le szettem, vagy blokkoltam. Nem lett jobb. Hmmm...vajon mi okozhatja. Lehet h a tűzfal vagy a víruskereső. Most ezekkel próbálkozom.

#3331 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: pappas - Dátum: 2010. 09. 23. 09:25

Nagyon köszi! :) De sajna, ez sem jött be... :( Pont tegnap játszottam a pluginekkel le szettem, vagy blokkoltam. Nem lett jobb. Hmmm...vajon mi okozhatja. Lehet h a tűzfal vagy a víruskereső. Most ezekkel próbálkozom.

Üres profillal próbáld. A profilban is szokott lenni disznóság.

#3332 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2010. 09. 23. 11:10

Üres profillal próbáld. A profilban is szokott lenni disznóság.

Úgy nézz ki meg van a bűnös. A panda security egyik beépülője okozta...Remélem..Eddig minden ok!

Köszönöm mindenkinek! Ha nem jó akkor megpróbálom a profil törlést.

Szerkesztette: pappas 2010. 09. 23. 11:41 -kor

#3333 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 15:25

firefox 3. a menubar alatt, vagy inkább a navbar felett van egy separator vagy egy border. na, ez kifogott rajtam. már szinte minden mást áthaxoltam, de ezt nem tudom megtalálni hogy mi lehet, hol lehet. vagyis eltüntetném pontosabban. ha jól rémlik már más is el akarta ezt tüntetni itt. azóta valaki belefutott már a megoldásba?
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3334 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2010. 10. 08. 16:25

firefox 3. a menubar alatt, vagy inkább a navbar felett van egy separator vagy egy border. na, ez kifogott rajtam. már szinte minden mást áthaxoltam, de ezt nem tudom megtalálni hogy mi lehet, hol lehet. vagyis eltüntetném pontosabban. ha jól rémlik már más is el akarta ezt tüntetni itt. azóta valaki belefutott már a megoldásba?

közben már rájöttem. :)

#navigator-toolbox > *
{
-moz-appearance: none !important;
border: none !important;
}

Szerkesztette: des 2010. 10. 08. 16:08 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3335 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2010. 10. 08. 17:06

...

Mutass már egy képet, hogy néz ki a Firefoxod

#3336 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2010. 10. 08. 17:21

Mutass már egy képet, hogy néz ki a Firefoxodnnnnnnnnnnnn

nagyjából mint az előző alkotásom. de még kisebb finomítások vannak hátra. kb 1 héten át vacakoltam vele. na persze minden nap csak 1-2 órácskát. mert az elején nagyon megijedtem, hogy milyen sok mindent kell megváltoztatnom. :fear: pl én nem szeretem a menükben az aláhúzott karaktereket sem (accesskey) illetve a shortcut key-eket sem. na meg az ikonokat sem. :D szóval ilyen pitiáner kis dolgok is tudnak zavarni.

elég puritán a kinézet, de illik a windowsos környezetembe. minimal.

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  ff3.png (7,79K)
    Letöltések:: 22

Szerkesztette: des 2010. 10. 08. 17:22 -kor

#3337 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2010. 10. 08. 18:20

kb 1 héten át vacakoltam vele

Megérte? Mennyivel gyorsabb így a FF?

#3338 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 10. 09. 10:49

Én ahogy emlékszem, nem a sebesség miatt csinálta, hanem a kinézet miatt. Én is falra tudnék mászni egyes dolgoktól, engem konkréten a firefox kinézete nem zavar, bár a 4-es verzióról amit láttam képeket, az alapján lehet, hogy én is át fogom szabni...

#3339 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 10. 09. 10:49

Nem tudom, hogy gyorsabb lett-e ettől. (Elméletben lehet. Mivel az ikonokat, képeket nem kell kirajzolnia.) De nem is azért csináltam. Nekem így jobban tetszik, a felesleget kigyomláltam és így kompaktabb is. Mindenesetre a 2.20astól tényleg mintha gyorsabb lenne ez a 3.6. :)

Meg a kettes verzióval 1-2 oldalon már voltak anomáliák. Szóval már akartam én frissíteni hamarabb is, csak nem volt türelmem hozzá.

Szerkesztette: des 2010. 10. 09. 12:48 -kor

#3340 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 11. 15:20

hm. rémlik, hogy valakinek szintén volt itt ilyesmi hibája. szóval bizonyos karakterek érdekesen jelennek meg az oldalakon. a google search találataiban is észrevettem már, meg máshol is. erre tud valaki valamit? (legújabb firefox, portable angol verzió). egyelőre még nem találtam meg a megoldást rá.
Csatolt fájl  error.png (4,76K)
Letöltések:: 20

Szerkesztette: des 2010. 10. 11. 15:21 -kor

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.