HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#3361 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 17. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: NeoPampalini - Dátum: 2010. 10. 17. 12:18

Oké, és ezt hogyan adagoljam be neki, hogy hasson is? :D

izé. sorry. szóval úgy is lehet, ahogy te, a jar filokban kutakodva a megfelelő cssben matatni és megváltoztatni, de pl ha a userchrome.css-be rakod, akkor működik. (ez meg ott van valahol a profilodban talán a chrome mappában)

szerk:
nah., közben már tudom mi volt a baj ezzel a popupos bajommal kapcsolatban. a browser.link.open_newwindow.restriction volt nekem anno átállítva. (alapból 2, most 0ra raktam ezt is és okés)

Szerkesztette: des 2010. 10. 17. 11:40 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3362 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 11:59

Akkor itt volt a gond, a profilomnál nem volt ilyen userchrome file. Viszont valahol ráakadtam egy userchrome examples.css cuccra, átneveztem, beleírtam, működik. :)

#3363 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 13:32

Sziasztok!

Gondom van a Firefox és a Skype együttes működésével XP alatt, ebben szeretnék segítséget kérni.
(Firefox 3.6.10, Skype 5.0.0.152)
Ameddig csak a Firefox megy, addig nincs gond, de ahogy felteszem a skype-ot is (hang, kép), 15-45 percen belül a Firefox összeomlik. ("Sajnálatos dolog történt..")
A Firefoxban az eszközök/kiegészítők közül leszedtem már a Skype-ot, hiába.
Simán újra lehet indítani a Firefoxot, de az összeomlás 45 percen belül garantált, a Skype simán működik tovább (még a hanghívás sem szakad meg).
A bosszantó az, hogy 5-6 gépen megy a két progi együtt, 4-en gond nélkül, kettőnél viszont még a rendszer reinstall sem segít.
3 féle víruskeresőt lefuttattam (Norton, Kaspersky, AWG), de nem találtak semmit.

Esetleg találkoztatok hasonló problémával?
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#3364 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Turboboszi - Dátum: 2010. 10. 17. 14:32

Sziasztok!

Gondom van a Firefox és a Skype együttes működésével XP alatt, ebben szeretnék segítséget kérni.
Ameddig csak a Firefox megy, addig nincs gond, de ahogy felteszem a skype-ot is (hang, kép), 15-45 percen belül a Firefox összeomlik. ("Sajnálatos dolog történt..")
Simán újra lehet indítani a Firefoxot, de az összeomlás 45 percen belül garantált, a Skype simán működik tovább (még a hanghívás sem szakad meg).
A bosszantó az, hogy 5-6 gépen megy a két progi együtt, 4-en gond nélkül, kettőnél viszont még a rendszer reinstall sem segít.
3 féle víruskeresőt lefuttattam (Norton, Kaspersky, AWG), de nem találtak semmit.

Esetleg találkoztatok hasonló problémával?

Nem... de ez a "Skype 5.0.0.152" nem az elmúlt napokban jobbra-balra megjelent verzió? Mert az egy elég fura szerzet...

(Egyébként pedig - tán gyorssegélyként - szedd ki valahova a skype.exe nevű 13-14 MB-os fájlt, utána törölj, uninstallálj mindenhonnan minden skype utalást, majd egy könyvtárba visszamásolva működni fog... és nem lesz se böngészővel, se mással kapcsolata.)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3365 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 14:14

Egyébként meg...

A Skype erős hajrába kezdett mostanság, s a nemrégiben megjelent androidos kliens után most az asztali szoftver újult meg teljesen. A Skype 5.0 közösségi web integrációval és nagyon hasznos, hiánypótló funkciókkal érkezett meg.

#3366 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2010. 10. 17. 15:06

Nem... de ez a "Skype 5.0.0.152" nem az elmúlt napokban jobbra-balra megjelent verzió? Mert az egy elég fura szerzet...

(Egyébként pedig - tán gyorssegélyként - szedd ki valahova a skype.exe nevű 13-14 MB-os fájlt, utána törölj, uninstallálj mindenhonnan minden skype utalást, majd egy könyvtárba visszamásolva működni fog... és nem lesz se böngészővel, se mással kapcsolata.)

Köszi a gyors választ, ez valóban a legújabb verzió, mert miután betett a Firefoxnak, a régit leszedtem.
Kipróbálom mit csinál ha mindenhonnan kiszedem, de azért az furcsa, hogy a másik gépen pedig simán műxik. :think:
Holnap kiderül.. :)
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#3367 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Turboboszi - Dátum: 2010. 10. 17. 15:41

Köszi a gyors választ, ez valóban a legújabb verzió, mert miután betett a Firefoxnak, a régit leszedtem.
Kipróbálom mit csinál ha mindenhonnan kiszedem, de azért az furcsa, hogy a másik gépen pedig simán műxik. :think:
Holnap kiderül.. :)

A 4.2-es Skype telepítéskor rak fel a Firefox-hoz kiegészítőt is.
Ha az új is, akkor esetleg próbáld meg azt letiltani/eltávolítani, hátha az kavar be.
Firefox > Eszközök > Kiegészítők
Wherever you go, go with all your heart.

#3368 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 19:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Dorien - Dátum: 2010. 10. 17. 19:34

A 4.2-es Skype telepítéskor rak fel a Firefox-hoz kiegészítőt is.
Ha az új is, akkor esetleg próbáld meg azt letiltani/eltávolítani, hátha az kavar be.
Firefox > Eszközök > Kiegészítők

"A Firefoxban az eszközök/kiegészítők közül leszedtem már a Skype-ot, hiába." :(

Holnap kipróbálom mit csinál ha kiszedem mindenhonnan.

#3369 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Turboboszi - Dátum: 2010. 10. 17. 14:32

Próbáld meg a Skype-ot eltávolítani, majd újra telepíteni, de telepítésnél ügyelj, hogy ne tegyen fel semmilyen plusz sallangot, amivel összerondítja a böngészőt. Elég ehhez a telepítéskor egy pipát kiszedni.

Szerkesztette: Wile E 2010. 10. 17. 20:29 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3370 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 21:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 10. 17. 21:29

Próbáld meg a Skype-ot eltávolítani, majd újra telepíteni, de telepítésnél ügyelj, hogy ne tegyen fel semmilyen plusz sallangot, amivel összerondítja a böngészőt. Elég ehhez a telepítéskor egy pipát kiszedni.

Megvolt, ezért nem is értem miért szórakozik. Nálam jó, ismerősnek ugyan így raktam fel, nem jó. Ha egy pipán múlna, akkor nem tudtam volna négy gépre jól feltenni. Na majd holnap megnézem. :blink:

#3371 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 19:47

Kiderült a lényeg. Skype-ból nem volt jó ötlet (ahogy már fentebb is írták) a legújabbat letölteni, illetve elsőként Skype install és csak utána a Firefox. :blink: :)

Szerkesztette: Turboboszi 2010. 10. 21. 19:48 -kor

#3372 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 01. 00:51

Helló lenne két problémám amik lehet, hogy összefüggenek, lehet hogy nem

Ma mikor a google Naptárba akartam lépni ez fogadott

Idézet

Az oldal nem megfelelően van átirányítva
A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.
* Ez a probléma sokszor a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik.

Internet Explorerben rendesen megjelenik.
Próbáltam megnézni a cookie beállításokat, de nem találtam. A beállítások-adatvédelem lapon kellene lenni nem? Mert nekem itt nincs.
Firefox 3.6.12

Valamint volt ma több fórumba (phpBB) nem tudok belépni.
Kéri a felhasználónevet, jelszót, majd nem lép be. Nem írja ki hogy hibás lenne, egyszerűen nem lép be. Ez is lehet, hogy valami cookie probléma?
IE-ben ez is működik.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#3373 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 01. 12:04

Biztos, hogy a sütikkel van valami.

Újrainstalláltam a Firefoxot és egyesével állítottam vissza a kiegészítőket, jelszavakat, stb.
Mikor a sütiket állítottam vissza, akkor jött elő ez a probléma. Ha kitörlöm az összeset jól működik.
Van valami olyan kiegészítő amivel a sütiket létrehozás dátuma alapján lehet rendezni, vagy így keresni bennük? Mert csak olyanokat találtam amelyik név, vagy lejárat szerint.
Mert valószínű akkor tegnap jártam valami olyan helyen, ami miatt ez történik.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#3374 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 13:24

A Stylish -hoz keresek egy olyan style-t ami eltünteti a reklámokat a gmail-ből és nem cseszi szét a Gmail Redesigned -omat, hanem tökéletesen együttműködik vele. Tudtok ilyet?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#3375 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 30. 11:59

Az ff legújabb (3.6.12)-es verziójában nálam rendszeresen kiakad flash, teljesen leterhelve az egyik magot és akadni kezdenek az animációk, videók. Két gépen is ezt csinálja. Lehet valamit tenni?

flash verzió: 10,1,102,64

Szerkesztette: Valdy 2010. 11. 30. 12:00 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3376 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 30. 12:50

Kipucolod, frissíted: http://labs.adobe.co...shplayer10.html

#3377 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 30. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2010. 11. 30. 12:50

Ezzel se jó, a köcsög plugin-container.exe így is egy csomó procit zabál.

szerk: újratettem az ff-t is, most úgy néz ki, jó....

Szerkesztette: Valdy 2010. 11. 30. 13:48 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3378 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 30. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 11. 30. 13:22

Ezzel se jó, a köcsög plugin-container.exe így is egy csomó procit zabál.

szerk: újratettem az ff-t is, most úgy néz ki, jó....

Áhh, mégse jó...

#3379 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 30. 16:18

Jólvan, feltettem a 64bites ff-et, 64 bites flashel és az is szar. Úgylátszik teljesen le kell takarítanom az összes ff könyvtárat és újra tenni. És mi lesz ha akkor se lesz jó?

Csak az az érdekes, hogy mindkét gépemen egyszerre jelentkezett a dolog.

Szerkesztette: Valdy 2010. 11. 30. 16:24 -kor

#3380 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 30. 17:52

Na rájöttem. Ha egy oldal sokáig van megnyitva, amin flash van, akkor egy idő után a plugin container elkezd egyre több procit zabálni, a flash animáció pedig akadozni. Az oldal újratöltése megoldja a problémát...egy darabig. Mitől lehet?
3.6.12 és 4.0b8 FF-el is, 10.1-es és 10.2-es flessel is.

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.