HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#3401 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 23. 13:53

Nekem bejön, hogy minden sallangot kiszedtek, menüsort (1 kivételtől eltekintve nem hiányzik), kiegészítő sávot (volt haszna, de meg lehet nélküle lenni), ezeket az Operában is bírtam. A könyvjelzők gomb is tetszik, tudom, ilyet lehetett volna eddig is csinálni, de nem jutott eszembe.

Nálam is jelentkezett még néhány negatívum: Tab Mix Plus-ban hiába van beállítva, hogy az utolsó fül mellé tegyen egy új lapmegnyitó + gombot, nem tesz. A másik, hogy jó ez a start menühöz hasonló, lenyíló Firefox menürendszer, de pár perce az egyik hibás lapnál karakterkódolást kellett állítani, és a legördülő Firefox menüből ilyen opciót nem lehetett előcsalni, maradt az, hogy bekapcsoltam a menüsávot, míg szükség volt rá :omg:

Illetve azt még nagyon várom, hogy bugmentesen fusson a Bar Tab addon, ne csak elméletben legyen kompatibilis. Sokat javított a FF lassúságán és erőforráséhségén. Egyébként változatlanul nem értem, hogy mi tartott ezen egy évig.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3402 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 23. 13:53

Egyébként változatlanul nem értem, hogy mi tartott ezen egy évig.

Kövess néhány bugot. Tiszta vicces amikor egy hónapig molyolnak egy bugon utána amikor bekerült a trunk-ra akkor rájönnek, hogy jé ez nem is jó és másnap kiveszik és elkezdenek csinálni helyette valami mást. Most ilyen ronda pörgő karika van a lapokon betöltés közben. Előtte csíkok voltak a lapokon. Azelőtt meg nyolc részre osztott torta throbber. Azelőtt meg ki tudja mi. Meg isten tudja még, hány dolog volt amit félig megcsináltak aztán kivettek. Aztán a végleges firefox 4-be benne hagytak remek memory leakek-et meg hasonlókat.

#3403 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 14:51

Nálam is jelentkezett még néhány negatívum: Tab Mix Plus-ban hiába van beállítva, hogy az utolsó fül mellé tegyen egy új lapmegnyitó + gombot, nem tesz.

Minden kiegészítés nélkül ott van…

Kép

(Ettől persze még lehet, ha váltasz előbőrt, neked is ott lesz.)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3404 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 15:16

Nálam akkor sincs ilyen. Pedig próbából letiltottam a Tab Mix Plust. Bőrt nem váltottam, gyári, klasszikus Windows nézet van beállítva XP alatt.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3405 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 23. 15:16

Nálam akkor sincs ilyen. Pedig próbából letiltottam a Tab Mix Plust. Bőrt nem váltottam, gyári, klasszikus Windows nézet van beállítva XP alatt.

Az ki van zárva, mert nem tudom…

Kép

(Beragadt ott egy kiragadott példa)

#3406 Felhasználó inaktív   Miki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 19:55

A másik, hogy jó ez a start menühöz hasonló, lenyíló Firefox menürendszer, de pár perce az egyik hibás lapnál karakterkódolást kellett állítani, és a legördülő Firefox menüből ilyen opciót nem lehetett előcsalni, maradt az, hogy bekapcsoltam a menüsávot, míg szükség volt rá :omg:

Az angol firefoxnal a Web Developer alatt talalhato.

#3407 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 20:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Miki - Dátum: 2011. 03. 23. 19:55

Az angol firefoxnal a Web Developer alatt talalhato.

Valóban, a magyarnál a Webfeljesztő alatt. Eszembe nem jutott ott keresni. Már csak ezt az utolsó tab mögötti új fület nyitó + ikont kéne előcsalni valahogy.

#3408 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 23. 20:06

Valóban, a magyarnál a Webfeljesztő alatt. Eszembe nem jutott ott keresni. Már csak ezt az utolsó tab mögötti új fület nyitó + ikont kéne előcsalni valahogy.

egy tipp: esetleg valami régebbi userchrome.css-be írt maradvány miatt nincs ott.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3409 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 03. 23. 20:13

egy tipp: esetleg valami régebbi userchrome.css-be írt maradvány miatt nincs ott.

Nem. Abba sose nyúltam bele. Szerk.: közben meglett a megoldás. Rossz helyre volt húzva az új tab gomb, le az eszköztárba az fülsor helyett. Nem tudom hogy került oda :blink:

Szerkesztette: Wile E 2011. 03. 23. 20:24 -kor

#3410 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 00:16

Ó hogy az a fosarcú tenné akárhová, feltettem szerencsétlenségemre ezt a baromságot, de nagyon nem tetszik. Viszont nem lehet visszamenni ezek után 3.x-re, mert átírta a places.sqlite-et úgy, hoyg a régebbi verzió nem ismeri fel többé és minden history elvész ha visszamegyek.

Vagy mondja meg valaki, hogyan konvertálhatnám vissza korábbi formátumra a historyt, vagy azt, hogy ebben hogyan lehetne megszüntetni azt, hogy átlátszó legyen a teteje, és azt, hogy nincs status bar.

#3411 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 07:25

Mielőtt feltelepítettem, elmentettem mindent (könyvjelzőket, jelszavakat, de az előzményeket is lehet exportálni), kivéve az sqlite adatbázist. Azt nem tudom, hogyan konvertálhatnád vissza, pedig biztosan vissza lehet, sqlite adatbázisnak szabványosnak kéne lennie. Mondjuk azt nem értem, hogy mitől olyan fontos neked a url history.

Lehet meg lehet oldani a problémáidat a FF4 alatt is. Az átlátszóság ellen fel rá lehetne húzni egy bőrt, amiben nem transzparens a keret grafikája. A status bart pedig a Status-4-Evar addon pótolja, még nem próbáltam.

#3412 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 09:27

Azért mert nem akarok minden oldal nevét újra bepötyögni, ráadásul sok oldalnak nem is emlékszem a címére, a bookmarks így is 3 oldalas már, nem tehetek mindent oda, amire esetleg később még visszanéznék.

Még az a szerencse, hogy amikor 3-ast visszatettem nem írta felül rögtön, hanem csak átnevezte és létrehozott egy újat, így megmaradt a history és 4-essel még használható.

Ja egyébként a betűtípusok is fertelmesek lettek, néhány oldalon az olvashatatlanság határát súrolva. De ezt meg lehetett oldani direct2d kikapcsolásával, kérdés, hogy így is gyorsabb e mint a 3-as.

Szerkesztette: Mumia 2011. 03. 25. 09:30 -kor

#3413 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 11:10

Portable verziot kellett volna felrakni az ismerkedeshez, en most koltoztem at a ceges gepen, teljesen gordulekenyen ment. Es persze a regit is barmikor elindithatom ujra, nem vesztettem semmi.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3414 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2011. 03. 25. 09:27

meg lehetett oldani direct2d kikapcsolásával, kérdés, hogy így is gyorsabb e mint a 3-as.
Igen az. XP-n eleve nincs direct2d és mégis határozottan gyorsabb a 3.6.x-nél.

Ezt az utilt találtam neked. Ki tudod vele nyerni az URL előnyméket és belevarázsolni HTML fájlba. Támogatja a FF4-et. Helyesebben a bétát, de mennie kell a véglegessel is. A nirsoft normális és megbízható programokat szokott kiadni.

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 03. 25. 11:10

Portable verziot kellett volna felrakni az ismerkedeshez
Ne hazudj valótlant, me' mekkmon'lak Maunikának, meg kiszúrom a bringád kerekét :Đ

#3415 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 19:31

Ja még egy problémám van vele, nem lehet kiiktatni a tabokat. Ki nem állhatom a tabokat.

#3416 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2011. 03. 25. 19:31

Ja még egy problémám van vele, nem lehet kiiktatni a tabokat. Ki nem állhatom a tabokat.

Ezt nem ertem, a tab a legfrankobb dolog a bongeszokben... minden oldalhoz kulon ablakot nyitsz?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3417 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 22:59

Frissítettem én is, de sikerült valami hibrid verziót összehozni, mert a menüsor pl. maradt a régi. Egyelőre tetszik, bár a 3.6 se volt rossz. Egyedül az url historyval volt/van bajom. Behoz néha olyan oldalt is, amit kb két éve néztem utoljára, de van 1-2 oldal amit sosem dob ki, pedig rendszeresen használom azokat. :think:

Szerkesztette: Pietrosz 2011. 03. 25. 23:00 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#3418 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 07:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2011. 03. 25. 22:59

a menüsor pl. maradt a régi

Az nekem is a régi maradt frissítés után. Ki kell kapcsolni és lesz helyette új Firefox menü.

#3419 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 26. 07:35

Az nekem is a régi maradt frissítés után. Ki kell kapcsolni és lesz helyette új Firefox menü.

Jó ia az. A rögtön elérhetőség helyett a korszerű hatot kattintós… :laugh:

#3420 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 03. 26. 08:46

Jó ia az. A rögtön elérhetőség helyett a korszerű hatot kattintós… :laugh:

Ezt most mire értetted? Pont, hogy az újban kell kevesebbet kattintani. Persze ezt egy konzervatív, 45 rpm-es Bítlsz kislemeznek lehet magyarázni.

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.