HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#391 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 28. 12:22

Idézet: vocsok - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 8:28

Tulajdonképpen mi az előnye az IE-hez képest?

Számodra semmi. Komolyan. Ha nem érzed szűknek az IE által nyújtott szolgáltatásokat, akkor tulajdonképp nincs okod váltani. IE-t rendeszeresen patcheld és használj normális tűzfalat és vírusírtót. (Közhidelemmel ellentétben ezek nélkül a firefox-szal is be lehet nyelni ezt azt.)
In Flames We Trust

#392 Felhasználó inaktív   vocsok 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 12:43

Idézet: pascal - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 13:22

Számodra semmi. Komolyan. Ha nem érzed szűknek az IE által nyújtott szolgáltatásokat, akkor tulajdonképp nincs okod váltani. IE-t rendeszeresen patcheld és használj normális tűzfalat és vírusírtót. (Közhidelemmel ellentétben ezek nélkül a firefox-szal is be lehet nyelni ezt azt.)

Köszi!

#393 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 20:02

Ki lehet próbálni úgy a 2.0 és a 3.0 bétáját hogy ne gányoljon bele a jelenleg feltelepített 1.5.0.7-be?
Azt gondoltam hogyha a zippes verziót próbálom akkor nrm fog de tévedtem, mert eltűnt az ikonok nagyrésze a keresőknél, meg úgy jött be hogy behozte az updated oldalt.

#394 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 15:25

Tu8dta valaki már használni gnu gnash-sel?

#395 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 16:04

Idézet: pascal - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 20:52

30-40 tab esetén előfordul, ha 1 volt az gáz :D Köztudott, hogy vannak memory leak-ek a progiban, sőt egyes extensionök is szivárognak.

Nem volt olyan sok tab, leginkább a képek mennyiségével volt gond. :D
Ilyen durva lassulást még nem tapasztaltam firefoxnál, vagy 1 perc volt, míg behozta a feladatkezelőt, már nyúltam a reset felé.

Ezt az extensiont érdemes kipróbálni: [ foxy tunes ]
Faster! Harder! Cadaver!

#396 Felhasználó inaktív   frank-- 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 30. 09:51

Sziasztok.

Eddig Maxthon-t használtam és nagyon meg voltam vele elégedve, de mostanában, főleg a híroldalakon néha beakad és 100%-on járatja a procit és úgy kell kilőni a task-ok közül ezért gondoltam kipróbálom a FF-ot is. Most a FF 2 RC1-et használom. Ez is tetszik és még a híroldalak is mennek rendben. :) Kiokosítottam magam belőle amennyire tudtam, de még van néhány dolog amire nem tudok rájönni hogyan érhetném el a FF-ban (ami egyébként a Maxthon-ban alapértelmezett). Ezekben kérem a segítségeteket:

1.) Ha beírok egy webcímet, pl. index és megnyomom a ctrl+enter kombinációt akkor megnyílik a http://www.index.com. Ha a shift+enter-t használom akkor a http://www.index.net nyílik meg. Ha a ctrl+ shift+enter-t akkor a http://www.index.org. A kérdésem az, hogyan tudom megváltoztatni, hogy pl. a shift+enter kombinációra a http://www.index.hu nyíljon meg (vagy bármelyik másikra). Ez a maxthon-ban a beállítások között megadható.

2.) A Maxthon-ban van egy un. egyszerű gyűjtő, amire ha rákattintok feljön egy jegyzettömb féleség, ahová kis infókat írhatok amit éppen le akarok jegyezni. Ez mentődik a kilépéskor és legközelebb újra  tudom használni. Semmi ilyet nem találtam a FF-ban, esetleg van ilyen kiegészítő hozzá?

3.) Ha szeretnék egy helyet berakni a keresők közé, akkor arra már rájöttem, hogy egy .xml fájt kell írni. Meg is találtam hozzá a példákat, csak azt nem tudom, hogyan tudom megjeleníteni a kis 16x16-os kis képet amit a többinél automatikusan megjelenik. Van ilyen .gif képem de nem tudom, hogyan ismertessem fel vele. Azt látom más .xml fájlokban, hogy valami x-icon;base64 szöveg után egy kód jelenik meg. Gondolom ez maga a kép. Hogyan tudok ilyet csinálni a .gif képből?

Előre is köszönöm a segítségeteket.

#397 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 13:56

Üdv!

Egy kis segítség kellene. Valamiért nem menti le a képeket és mást sem a Firefox. :think: Korábban teljesen jól működött, de most semmit sem csinál.
Fenn van a Down them all! kiterjesztés, azzal tudok letölteni. :confused:

Megköszönném, ha valakinek lenne valami tippe. :respect:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#398 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 13:58

melyik verzió, milyen nyelv, stb?
milyen egyéb kiterjesztések, igy első körben.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#399 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 14:05

Verzió: 2.0 RC1
Nyelv: magyar
Kiterjesztések: DOM inspector 1.8.1; Download Statusbar 0.9.4.1.; DownThemAll 0.9.9.6.5.; Talkback 2.0; VideoDownloader 1.1  És még a Session Saver 0.2, de ezt nem támogatja ez a verzió, ez nem elérhető.

De még tegnap az 1.5.x (a legújabb verzió) volt fenn, azzal is ugyanez volt a helyzet, ugyanezekkel a kiegészítésekkel a SS-t az támogatta.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#400 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 15:24

Plíz, help! :D

#401 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 16:19

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 16:24

Plíz, help! :D

Ilyen nekem is volt 1x, de akkor 1 plugin okozta ezt, méghozzá a Star Downloader plugin-ja! :) De nem hiszem, hogy nálad is lenne! :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#402 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 17:46

Most leszedtem én is az ilyesmiket, de így sem javult meg. :( Nem ez a gond.

Ilyen a letöltő ablak:

Kép

Korábban nem volt ott az az alsó sor.

#403 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 17:54

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 18:46

Most leszedtem én is az ilyesmiket, de így sem javult meg. :( Nem ez a gond.

Hmm... :think: Beállítottad, hogy hova mentse az összes cuccot az "Eszközök -> Beállítások... -> Letöltések -> Minden file mentése a következő mappába" résznél?

Csatolt fájl:

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#404 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:13

Nálam a rákérdezés van kipipálva, így használom, mióta megismertem. De erre átállítva sem kezd el tölteni.

#405 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:24

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 13:05

Verzió: 2.0 RC1
Nyelv: magyar
Kiterjesztések: DOM inspector 1.8.1; Download Statusbar 0.9.4.1.; DownThemAll 0.9.9.6.5.; Talkback 2.0; VideoDownloader 1.1  És még a Session Saver 0.2, de ezt nem támogatja ez a verzió, ez nem elérhető.

De még tegnap az 1.5.x (a legújabb verzió) volt fenn, azzal is ugyanez volt a helyzet, ugyanezekkel a kiegészítésekkel a SS-t az támogatta.

Én csak csodálozni tudok rajtad (is), hogy miért használtok tesztverziót??
Amikor sajnos a működő,végleges verzóval is vannak gondok.
Akármilyen programra igaz ez. Én egészen biztos nem teszek fel semmilyen alfa,béta, stb.. verziót.
Ne csodálkozz,ha ilyen dolgok jönnek elő!!!  :confused:

#406 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:36

Idézet: SzaSza - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 19:24

Én csak csodálozni tudok rajtad (is), hogy miért használtok tesztverziót??
Amikor sajnos a működő,végleges verzóval is vannak gondok.
Akármilyen programra igaz ez. Én egészen biztos nem teszek fel semmilyen alfa,béta, stb.. verziót.
Ne csodálkozz,ha ilyen dolgok jönnek elő!!!  :confused:

Ez most egy nagyon fontos hozzászólás volt... :omg:

Mint mondotta volt, az 1.5.x verzióval is ezt a viselkedést produkálta. Még a saját postodban lévő idézetben is benne van.

#407 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:56

Pont azért tettem fel a 2.0 RC1-et, mert bíztam benne, hátha azzal jobb lesz. Nem lett. Volt egy reinstall is, visszaraktam az 1.5.0.7-et, így sem jó. :confused:

De a DTA-val tudok letölteni, IE-vel szintén. Ez érdekes...

#408 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 19:06

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 19:56

Pont azért tettem fel a 2.0 RC1-et, mert bíztam benne, hátha azzal jobb lesz. Nem lett. Volt egy reinstall is, visszaraktam az 1.5.0.7-et, így sem jó. :confused:

De a DTA-val tudok letölteni, IE-vel szintén. Ez érdekes...

Akkor a profiloddal lesz valami! :think: Csinálj 1 másik profilt és próbáld ki azzal! :)

#409 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 19:27

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 14:56

Üdv!

Egy kis segítség kellene. Valamiért nem menti le a képeket és mást sem a Firefox. :think: Korábban teljesen jól működött, de most semmit sem csinál.
Fenn van a Down them all! kiterjesztés, azzal tudok letölteni. :confused:

Megköszönném, ha valakinek lenne valami tippe. :respect:

Amíg még működött a mentés, telepítettél valamilyen új programoT? Próbáltál már FF újratelepítést ugyanabba könyvárba?
"Légy szerény mint én..."

#410 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 19:44

Messenger Live-ot tettem fel, másra most nem emlékszek. FF újratelepítést pedig nemrég párszor próbáltam, nem sok sikerrel.

A másik profilt megnéztem, ott tökéletesen működött a letöltés. Úgy tűnik, ki kell kotorni a registry-ből minden FF cuccot és utána újratenni.

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.