HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 01. 16:19

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 16:24

Plíz, help! :D

Ilyen nekem is volt 1x, de akkor 1 plugin okozta ezt, méghozzá a Star Downloader plugin-ja! :) De nem hiszem, hogy nálad is lenne! :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#402 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 17:46

Most leszedtem én is az ilyesmiket, de így sem javult meg. :( Nem ez a gond.

Ilyen a letöltő ablak:

Kép

Korábban nem volt ott az az alsó sor.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#403 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 17:54

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 18:46

Most leszedtem én is az ilyesmiket, de így sem javult meg. :( Nem ez a gond.

Hmm... :think: Beállítottad, hogy hova mentse az összes cuccot az "Eszközök -> Beállítások... -> Letöltések -> Minden file mentése a következő mappába" résznél?

Csatolt fájl:

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#404 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:13

Nálam a rákérdezés van kipipálva, így használom, mióta megismertem. De erre átállítva sem kezd el tölteni.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#405 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:24

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 13:05

Verzió: 2.0 RC1
Nyelv: magyar
Kiterjesztések: DOM inspector 1.8.1; Download Statusbar 0.9.4.1.; DownThemAll 0.9.9.6.5.; Talkback 2.0; VideoDownloader 1.1  És még a Session Saver 0.2, de ezt nem támogatja ez a verzió, ez nem elérhető.

De még tegnap az 1.5.x (a legújabb verzió) volt fenn, azzal is ugyanez volt a helyzet, ugyanezekkel a kiegészítésekkel a SS-t az támogatta.

Én csak csodálozni tudok rajtad (is), hogy miért használtok tesztverziót??
Amikor sajnos a működő,végleges verzóval is vannak gondok.
Akármilyen programra igaz ez. Én egészen biztos nem teszek fel semmilyen alfa,béta, stb.. verziót.
Ne csodálkozz,ha ilyen dolgok jönnek elő!!!  :confused:

#406 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:36

Idézet: SzaSza - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 19:24

Én csak csodálozni tudok rajtad (is), hogy miért használtok tesztverziót??
Amikor sajnos a működő,végleges verzóval is vannak gondok.
Akármilyen programra igaz ez. Én egészen biztos nem teszek fel semmilyen alfa,béta, stb.. verziót.
Ne csodálkozz,ha ilyen dolgok jönnek elő!!!  :confused:

Ez most egy nagyon fontos hozzászólás volt... :omg:

Mint mondotta volt, az 1.5.x verzióval is ezt a viselkedést produkálta. Még a saját postodban lévő idézetben is benne van.

#407 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:56

Pont azért tettem fel a 2.0 RC1-et, mert bíztam benne, hátha azzal jobb lesz. Nem lett. Volt egy reinstall is, visszaraktam az 1.5.0.7-et, így sem jó. :confused:

De a DTA-val tudok letölteni, IE-vel szintén. Ez érdekes...

#408 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 19:06

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 19:56

Pont azért tettem fel a 2.0 RC1-et, mert bíztam benne, hátha azzal jobb lesz. Nem lett. Volt egy reinstall is, visszaraktam az 1.5.0.7-et, így sem jó. :confused:

De a DTA-val tudok letölteni, IE-vel szintén. Ez érdekes...

Akkor a profiloddal lesz valami! :think: Csinálj 1 másik profilt és próbáld ki azzal! :)

#409 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 19:27

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 14:56

Üdv!

Egy kis segítség kellene. Valamiért nem menti le a képeket és mást sem a Firefox. :think: Korábban teljesen jól működött, de most semmit sem csinál.
Fenn van a Down them all! kiterjesztés, azzal tudok letölteni. :confused:

Megköszönném, ha valakinek lenne valami tippe. :respect:

Amíg még működött a mentés, telepítettél valamilyen új programoT? Próbáltál már FF újratelepítést ugyanabba könyvárba?
"Légy szerény mint én..."

#410 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 19:44

Messenger Live-ot tettem fel, másra most nem emlékszek. FF újratelepítést pedig nemrég párszor próbáltam, nem sok sikerrel.

A másik profilt megnéztem, ott tökéletesen működött a letöltés. Úgy tűnik, ki kell kotorni a registry-ből minden FF cuccot és utána újratenni.

#411 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 19:49

Elég, ha a másik profilodat átmásolod abba a könyvtárba, amivel gond van.

Szerkesztette: zoli62 2006. 10. 01. 19:49 -kor

"Légy szerény mint én..."

#412 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 20:04

Köszönöm! Így már működik. :respect: :)

Mindig tanul az ember. :D

#413 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 07:14

Idézet: redbiro - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 17:36

Mint mondotta volt, az 1.5.x verzióval is ezt a viselkedést produkálta. Még a saját postodban lévő idézetben is benne van.

Igen, de én nem a hiba megoldására válaszoltam. A lényegi mondanivalóm a tesztverziók mellőzéséről szólt.
Amúgy a Te hozzászólásod sem volt építőbb,  mint az enyém... :(

Szerkesztette: SzaSza 2006. 10. 02. 07:15 -kor

#414 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 10:47

Melyik kiterjesztéssel oldható meg, hogy a firefox hirtelen bezáródása után, az akkor éppen böngészett oldalak töltődjenek be egyből? :think:

(pl.: Böngészés közben egyes oldalaknál a firefox kiírja, hogy nem megfelelő műveletet hajtott végre és bezárja önmagát. A böngészett oldalak címei nem voltak lementve és ezeket jó lenne újra az indítás után meglátogatni! Operában "indítás az utoljára látogatott oldalakkal" funkció felelne meg ennek vagy az "Előző folymat folytatása" .)

Szerkesztette: luckystar 2006. 10. 04. 10:48 -kor

#415 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 11:50

Idézet: luckystar - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 11:47

Melyik kiterjesztéssel oldható meg, hogy a firefox hirtelen bezáródása után, az akkor éppen böngészett oldalak töltődjenek be egyből? :think:

(pl.: Böngészés közben egyes oldalaknál a firefox kiírja, hogy nem megfelelő műveletet hajtott végre és bezárja önmagát. A böngészett oldalak címei nem voltak lementve és ezeket jó lenne újra az indítás után meglátogatni! Operában "indítás az utoljára látogatott oldalakkal" funkció felelne meg ennek vagy az "Előző folymat folytatása" .)

Például

#416 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 00:32

Idézet: redbiro - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 11:50

Köszönöm a tippet! :respect:

Felraktam és nagyott koppantam.  :omg:

Az oldal amelynél leállt az újraindítás után is a betöltendők között volt így el sem indult a firefox.
A kiterjesztésnél nem lehet beállítani, mely oldalakat nyissa meg újra.  :think:

pl.: A firefox indításánál bejönne egy menü és a visszaállítható oldalakból ki lehetne választani azokat amelyek kellenek és kihagyni amelyik miatt bezárodott a böngésző.

A firefox indítása előtt kénytelen voltam eltávolítani a kiterjesztést és utána gond nélkül elindult a program. :rolleyes:

Ez az oldal fagyasztotta le a firefoxot: I N F O P A T I K A - Mp3 a köbön! - www.infopatika.hu

Szerkesztette: luckystar 2006. 10. 05. 00:33 -kor

#417 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 02:43

Idézet: luckystar - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 1:32

Köszönöm a tippet! :respect:

Felraktam és nagyott koppantam.  :omg:

Az oldal amelynél leállt az újraindítás után is a betöltendők között volt így el sem indult a firefox.
A kiterjesztésnél nem lehet beállítani, mely oldalakat nyissa meg újra.  :think:

pl.: A firefox indításánál bejönne egy menü és a visszaállítható oldalakból ki lehetne választani azokat amelyek kellenek és kihagyni amelyik miatt bezárodott a böngésző.

A firefox indítása előtt kénytelen voltam eltávolítani a kiterjesztést és utána gond nélkül elindult a program. :rolleyes:

Ez az oldal fagyasztotta le a firefoxot: I N F O P A T I K A - Mp3 a köbön! - www.infopatika.hu

Hát, érdekes a dolog.
Mozilla Firefox 1.5.0.7 hu és Mozilla 1.7.13 hu alatt tökéletesen megjelenik a linkelt oldal.
Az Adobe Flash Player 9 telepítve van neked? Mert az Avant Browser azt hiányolta nekem.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#418 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 09:18

Idézet: luckystar - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 1:32

1.5.07 : nekem nem fagy ki az oldal.
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#419 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 10:52

Idézet: luckystar - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 23:32

Nekem se fagyasztotta le..

#420 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 11:47

Idézet: TMexy - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 2:43

Hát, érdekes a dolog.
Mozilla Firefox 1.5.0.7 hu és Mozilla 1.7.13 hu alatt tökéletesen megjelenik a linkelt oldal.
Az Adobe Flash Player 9 telepítve van neked? Mert az Avant Browser azt hiányolta nekem.

Mozilla Firefox 1.5.0.7 és Adobe Flash Player 9.0.16 van telepítve nálam.

A Mozilla 1.7.7 nem fagy le az infopatika oldalon csak a firefox.
Újra telepítettem a firefoxot a flash playert és semmi változás. :think:

Itt a hiba leírása :

Kép

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23