HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 27. 09:07

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 7:44

Miért van az, hogy az FF beépített letöltője egy idő után nem tölt tovább? :confused:  egész egyszerűen megáll a letöltés. Van amikor lejön, de nagy fileoknál rengetegszer megáll. Pedig közben megy az uTorrent is ami folyamatos.

Hát, talán pont azért, nem? Próbáld meg anélkül, mert nekem a uTorrent miatt lett 3-szor hibás egy file, amit Fx-szal töltöttem le. (898Mb, 3szor egymás után hibásan jött le, aztán letöltöttem 4szer, de akkor, mivel már nem volt annyi időm, kilőttem a uTorrentet, és  jó lett.)
Persze csak ötlet, nekem azóta egyszer se volt ilyen, bár nem is fut közben semmi, ha nagy dolgot töltök le.

#322 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 11:06

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 7:44

Miért van az, hogy az FF beépített letöltője egy idő után nem tölt tovább? :confused:  egész egyszerűen megáll a letöltés. Van amikor lejön, de nagy fileoknál rengetegszer megáll. Pedig közben megy az uTorrent is ami folyamatos.

Lehet a Torrent miatt is, meg egyéb okokból is megszakadhat a letöltés.
Nagy fájlokat célszerű letöltésvezérlővel (pl. Getright, Flashget) leszedni.
Wherever you go, go with all your heart.

#323 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 17:59

Nem a torrent miatt (sajnos). Hát igen, letöltésvezérlőt fogok használni úgy néz ki.
JóSebesség

#324 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 18:24

Idézet

A Free Download Manager a FTP, HTTP és HTTPS protokollon elérhető fájlokat tölti le. A maximális sávszélesség kihasználása érdekében a kapcsolat jellegéhez optimalizálja a beállításokat. A letöltendő fájlt több szeletben szállítja a gépünkre, majd a folyamat végén egyesíti. Megszakadt letöltés esetén támogatja a folytatást, az adatátvitel forgalmát úgy szabályozhatjuk, hogy a böngészés is gyors legyen. Az Internet Explorer, az Opera 6-7, Netscape 6-7 böngészőkben érzékeli a kattintásokat, figyeli a vágólap tartalmát. A letöltött állományokat csoportokba szervezhetjük, minden egyes csoportba tartozó típusokat eltérő mappában tárolhatunk. A HTML-turkálóval akár a teljes webhely HTML-oldalait tölthetjük le. Az olyan helyekhez, melyekre hitelesítés után léphetünk be, a helykezelőben tárolhatjuk a felhasználónevet és a jelszót. Az ütemező használatával a legalkalmasabb időpontban csatlakozik az internethez, és akkor indítja az átvitelt.

Fejlesztő:    FreeDownloadManager.ORG

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#325 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 20:17

Az Allpeers mint kiterjesztés valahogy nem akar összejönni. Még látom is a gyerekemet, fel van csattintva, meg is oszt velem ezt-azt, de no sources...próbáljam később...migyíké?
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#326 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 20:20

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 20:59

Esetleg nem látogatsz olyan oldalakat, ahol Win Media Player-t használ? Mert bizony a WMP plugin 1 rakás nemírom le, hogy mi! :rolleyes: Nekem csak ekkor szokta csinálni az általad leírt jelenséget! :)

Nekem gyárilag is előfordul néha. Bár mostanában kevesebb alkalommal. Csak a feladatkezelőből lehetett kiirtani...bár legalább nem zümmögött a háttérben, csak nem lehetett jtra megnyitni az FF-t.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#327 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 22:09

Idézet: darerik - Dátum: 2006. aug. 28., hétfő - 21:20

Nekem gyárilag is előfordul néha. Bár mostanában kevesebb alkalommal. Csak a feladatkezelőből lehetett kiirtani...bár legalább nem zümmögött a háttérben, csak nem lehetett jtra megnyitni az FF-t.

Szerencsére nálam ilyen nem fordul elő. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#328 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 31. 21:16

2.0 beta 2
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.or...releases/2.0b2/
-ZsOlTi-

#329 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 01. 22:06

Linkeltem egy oldalra és a linket elrontottam, mert így sikerült: htt://www.skins.be .
Na most látszik, hogy egy p hiányzik. Sem a firefox, sem az Opera nem tudott mit kezdeni ezzel, azonban az IE megnyitotta.  :Đ

Szerkesztette: Warton 2006. 09. 01. 22:08 -kor

#330 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 09. 01. 22:18

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 23:06

Linkeltem egy oldalra és a linket elrontottam, mert így sikerült: htt://www.skins.be .
Na most látszik, hogy egy p hiányzik. Sem a firefox, sem az Opera nem tudott mit kezdeni ezzel, azonban az IE megnyitotta.  :Đ

IE hanyas verzió ?:D IE6 vagy 7 Rc1 ?: D

#331 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 22:34

6.0 :cool:

#332 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 01:28

Nekem egy érdekes kérdésem lenne. Van a gépen két felhasználó. Az egyikkel indul a gép, amikor a másikként akarok valami programot használni, akkor lazán jobbklikk-->Run As segítségével oldom meg. Namost ha Run As-al elindítom a Firefox-ot, majd a bejelentkezett felhasználóként is el akarom indítani, akkor nem egy külön process indul, hanem a már futó firefox-al nyit új ablakot. Meg lehet azt csinálni, hogy egyidőben két (több) firefox process tudjon futni?
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#333 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 02. 10:53

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 23:06

Van ilyen extension Firefoxhoz (nem is egy), ami figyeli és javítja a szokványos elgépeléseket az url-ekben.

URL Fixer
-ZsOlTi-

#334 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 12:21

Szinte biztos voltam, hogy valaki előáll valamilyen add-onnal :nevet:

#335 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 19:00

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 13:21

Szinte biztos voltam, hogy valaki előáll valamilyen add-onnal :nevet:

Ez miért nevetséges? Bár alapban a FF nem a legtöbbet tudó böngésző (de azért akár úgy is használható), de szinte mindenféle plugint, extensiont, témákat, stb. lehet hozzá találni, olyan böngészőt épít össze az ember, amilyet szeretne.

Amúgy nem értelek (meg még jónéhány embert, aki ide írogat), határozott véleményetek, hogy a FireFox egy rossz böngésző, mégis használjátok... Mazochizmus, vagy mégse olyan rossz...? ;)

#336 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 19:27

Mikor mondtam, hogy rossz? :think:
Szerintem a legjobb, annak ellenére, hogy van vele némi gondom.

#337 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 20:51

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 20:27

Mikor mondtam, hogy rossz? :think:
Szerintem a legjobb, annak ellenére, hogy van vele némi gondom.

Idézet: Warton - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 20:03

Egyéb kérdés...?

Szerkesztette: SuMMeR 2006. 09. 02. 20:52 -kor

#338 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 12:02

Báh :omg: Azt mondtam, hogy egyre rosszabb, szerintem minden normális ember ezt úgy értelmezi, hogy a régebbi verziókhoz képest ez az 1.5-ös széria rosszabb. Ezt fenntartom most is. A rosszabbat nem a többi böngészők viszonylatában gondoltam és nem is úgy írtam.

#339 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 15:02

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 13:02

Báh :omg: Azt mondtam, hogy egyre rosszabb, szerintem minden normális ember ezt úgy értelmezi, hogy a régebbi verziókhoz képest ez az 1.5-ös széria rosszabb. Ezt fenntartom most is. A rosszabbat nem a többi böngészők viszonylatában gondoltam és nem is úgy írtam.

Köszönöm, hogy a nemnormális emberek közé sorolsz :rolleyes: 

Idézet

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de egyre rosszabb ez a Firefox. :eek:

Idézet

Ez is igaz, de attól még, hogy van nála rosszabb még nem lesz jobb... :rolleyes:

Idézet

Lehet, hogy én is ki fogom próbálni az Operát, mert kezd már az agyamra menni a tűzróka. :rolleyes:

Ilyen előzmények után nehogyd azt mond, hogy szerinted jó a FireFox, mert nem nagyon tudom elhinni. Ki áll a hátad mögött pisztollyal, hogy rákényszerítsen az 1.5.x használatára? Meg ki mondta, hogy a többi böngésző viszonylatában? Én egy szóval sem említettem, ellenben te emlegetted, hogy még az IE6 is megnyitott valamit, amit a FF nem bírt. Kifejezetten unom, hogy minden harmadik-negyedik hozzászólás a topikban a FireFox szapulálása, ha valakinek nem tetszik akkor: 1. nem kötelező használni 2. írjon jobbat.
Részemről a vita befejezve, mert vastagon offtopik már.

#340 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 21:50

Üdv!

Tegnap frissítettem az 1.0.x-ről 1.5-re! Ami feltűnt, hogy egyes hivatkozásokat új ablakban nyit meg. Ami még idáig rendjén is volna (about:config -> browser.tabs.showSingleWindowModePrefs -> True). DE a frissítés óta, ha egyes hivatkozásokra kattintok - amiknek a tartalma egy új lapon nyílik meg -, akkor gyakran előfordul, hogy nincs menüsor (Vissza nyíl, Frissítés, stb.). Tehát azt hogyan lehetne kikényszeríteni, hogy mindig hiánytalanul (menüsorral, címsorral, stb. együtt) nyíljon meg az új lap?!  :think:  Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »