HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 27. 19:23

Köszönöm szépen a segítséget, időközben megtaláltam én is, mindjárt nézegetem is, hogy mit tud.
:respect:
mgf

#622 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 19:31

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 20:12

Persze, Tab Mix Plusban van rá opció:

Ne haragudj, de ez nem az, amit konkrétan Ő szeretne, mivel ez csak annyit csinál, hogy több sorba teszi a Tab-okat! Ő növelni szeretné a magasságot a taboknak, mint ahogy a Tálcát is növelheted! :rolleyes: :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#623 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 27. 19:39

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 20:31

Ne haragudj, de ez nem az, amit konkrétan Ő szeretne, mivel ez csak annyit csinál, hogy több sorba teszi a Tab-okat! Ő növelni szeretné a magasságot a taboknak, mint ahogy a Tálcát is növelheted! :rolleyes: :)

Ahogy én értelmezem, pontosan erre gondolt (a tálca növelésekor is több sorba kerülnek a tálca gombjai, ahogy a tab sor növelésekor is több sorba a tabek). ;)

#624 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 19:40

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 20:39

Ahogy én értelmezem, pontosan erre gondolt (a tálca növelésekor is több sorba kerülnek a tálca gombjai, ahogy a tab sor növelésekor is több sorba a tabek). ;)

Akkor rosszul tette fel a kérdést, mivel nem növelni akarja a fülek nagyságát, hanem több sorba tagolni! :) A kettő nem ugyan az! :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#625 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 19:53

Erre kell visszajönnöm. :D

Pontosan azt szeretném ahogy a Windows tálca is viselkedik amikor "átméretezzük", tehát hogy egymás alá 2 sorba kerüljenek be a tabok, ahogy a programok is a tálcán.

Így pontosan kétszer annyi weboldalt tudnék tabokban megnyitni "jól láthatóan", mint előtte.

Sőt, én gonosz módon a Bookmarks Toolbart is szeretném így "átméretezni", de azt már nem is mertem mondani, a tabok fontosabbak lennének.  :Đ

Szerkesztette: mgf 2006. 10. 27. 19:55 -kor

mgf

#626 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 27. 19:55

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 20:40

Akkor rosszul tette fel a kérdést, mivel nem növelni akarja a fülek nagyságát, hanem több sorba tagolni! :) A kettő nem ugyan az! :D

:offtopic:
Jesszus, ne kötözködjé' már... :omg: :D

Idézet: mgf - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 19:23

Az lenne a kérdésem, hogy át lehet e valahogy méretezni a tab sort pl. dupla magasra? (mint a windows tálcát)

Oké, hogy te nem értetted, de ne őt hibáztasd már érte. ;)

#627 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 19:56

Egyébként jogos, mert végülis lehetett kétértelmű a dolog.  :rolleyes:

Látom amúgy, hogy ez a Tab Mix Plus ez tud ilyet, köszi mégegyszer. :)

Nagyon jó, tetszik, ezt már sokkal korábban fel kellett volna raknom.  :Đ

Szerkesztette: mgf 2006. 10. 27. 20:00 -kor

mgf

#628 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 20:27

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 20:55

:offtopic:
Jesszus, ne kötözködjé' már... :omg: :D

Oké, hogy te nem értetted, de ne őt hibáztasd már érte. ;)

Ez nem kötözködés, hanem tény. Félre lett értve. Ennyi.

Szerkesztette: Csokis 2006. 10. 27. 20:47 -kor

#629 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 20:39

Eddig ez https://addons.mozil...g/firefox/2324/ a session manager ragyogóan működik FF 2.0 alatt is. :)
"Légy szerény mint én..."

#630 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 17:06

A kettes tűzróka tegnap meg ma sikeresen csontá fagyott egy-egy alkalommal, sejtésem szerint a jó félnapos használat során felgyülemlett closed tabs, meg session akasztotta ki. Viszont miután kilőttem eszközkezelőből, és újrakezdtem a sessiont, ahol kifagyott, a tabok között akkor se tudtam váltani, a fagyás ismétlődőtt (teljesen mindegy, hogy milyen oldalról volt szó, egyik alkalommal itt a fórumon nyitottam több tabot, egy másik alkalommal valami flash-es oldal fagyott le, de azt máskor normálisan megnyitotta eddig, a ff2-es is).

Ki lehet ezeket kapcsolni, teszem azt valami about:config bütyköléssel? Mármint nekem negyon úgy sincs szükségem a bezárt tabok visszahozásának a lehetőségére, a History önmagában elég, a session manager úgyszintén felesleges számomra.

#631 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 17:33

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. okt. 28., szombat - 17:06

A kettes tűzróka tegnap meg ma sikeresen csontá fagyott egy-egy alkalommal, sejtésem szerint a jó félnapos használat során felgyülemlett closed tabs, meg session akasztotta ki. Viszont miután kilőttem eszközkezelőből, és újrakezdtem a sessiont, ahol kifagyott, a tabok között akkor se tudtam váltani, a fagyás ismétlődőtt (teljesen mindegy, hogy milyen oldalról volt szó, egyik alkalommal itt a fórumon nyitottam több tabot, egy másik alkalommal valami flash-es oldal fagyott le, de azt máskor normálisan megnyitotta eddig, a ff2-es is).

Ki lehet ezeket kapcsolni, teszem azt valami about:config bütyköléssel? Mármint nekem negyon úgy sincs szükségem a bezárt tabok visszahozásának a lehetőségére, a History önmagában elég, a session manager úgyszintén felesleges számomra.

Szerintem a probléma más miatt van. Az egész pár kilobájtot foglal.

#632 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 18:22

Idézet: mzso - Dátum: 2006. okt. 28., szombat - 18:33

Szerintem a probléma más miatt van. Az egész pár kilobájtot foglal.

Lehetséges, csak egyelőre el akarok indulni valamelyik irányba... Kicsit csalódtam most, az 1.5.x sorozat, meg elődjei szinte semmi gondot nem okoztak nálam soha, ha volt is fagyás, azt reprodukálhatóan valamelyik extension okozta, most viszont nem nagyom találom az okát.
Ha előjön ez a hiba még többször is, akkor visszatérek az 1.5.0.7-re.

#633 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 08:52

Hát, új nagyverzió, az mindig problémás. Nekem is, sajna.

#634 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 14:34

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. okt. 28., szombat - 17:06

Ezt is próbáltad? http://kb.mozillazine.org/Safe_Mode#Safe_M...x_1.5_and_later
"Légy szerény mint én..."

#635 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 14:53

Idézet: zoli62 - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 14:34

Sajnos annyira nem akarom lebutítani, hiszen safe mode-ban egy rakás mindent vissza (lehet) állít(ani) a FireFox default helyzetbe, de ezeket sűrűn használom, meg használtam eddig is a régebbi verzióknál, vagyis a plusz search engine-ek, add-onok.

Egyre tudok gondolni egyébként, ami nem nagyon fél bele a normál használat fogalmába, hogy nekem is hiányzott a ImageShack beépülő modul, ezért én is használom a Nightly Tester Tools-t, hogy általa működésre bírjam. Azért nem hiszem, hogy mégis ez lenne a hiba oka, mert sose ennek az extension-nek a használatakor jött elő a hiba.

Mellesleg a tegnapi beírás óta még nem fagyott... :)

#636 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 17:11

Arra tudtok megoldást, hogy a böngésző ablak megjegyezze a legutóbbi méretét?
Folyton a képernyő bal széléhez igazítva nyilik, szinte teljes méretben.
1280*1024-es képernyőn nekem nem kell ekkora böngésző ablak.
Mother always says, Sharing is Good

#637 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 30. 09:57

Mult heten felraktam en is a 2.0-as verziot es a kovetkezo –igen kellemetlen– hibaba futottam bele mar a kezdetektol:

Inditas utan rendesen mukodik a roka, mignem egy ido utan (par ora) nem hajlando tobbe az internetrol semmilyen adatot tolteni. Ha uj oldalt nyitok, vagy refresh-elek, nem csinal semmit csak teker megallas es eredemeny nelkul. A jelenseg a tab-ok szamatol fuggetlen.

A munkahelyemen proxy-t hasznalok, otthon chello van bekotve, ezert ket eltero halozati kornyezetben is eszlelem a hibat. Idegesito, mert pl. a hwsw forum olvasasa kozben elovasom mondjuk az elso 15 oldalt gond nelkul, aztan egyszercsak mar nem olvas semmit sehonnan (uj oldalt sem).

egyelore a megoldas, hogy a task menagerben lelovom (letudnam rendesen is, mert a roka maga nem fagy le, hacsak nem probalom offline modba kacsolni), de ha kill-elem, akkor indulaskor felajanlja es be is olvassa a lelott tabokat.

De egy uj megoldast szivesebben vennek. Koszonom.

A rokat a mozilla oldalarol toltottem le mindket gepre fuggetlenul: 2.0 for Windows, Japanese (5.6MB)
Sony VAIO Type G

#638 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 10:30

Segítsetek ki,legyetek szívesek!
Az összes eddigi verziónál amennyiben bepipáltam a beállításokban a Szöveg keresése a keresett szó beírásának elkezdésétől opciót, akkor ugye az első találatra ugrott, mutatott a kiejölés. S felajánlotta lent, hogy több találat esetén ugrás a következőre. Sajnos ilyet a 2.0-ban nem találtam, ami számomra óriási hiányosság, ugyanis nagyon sokszor használtam naponta ezt a lehetőséget. Van a 2.0-ban is, csak nem találok rá? Köszönöm a segítséget!

#639 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 10. 30. 11:40

Idézet: SzaSza - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 11:30

Segítsetek ki,legyetek szívesek!
Az összes eddigi verziónál amennyiben bepipáltam a beállításokban a Szöveg keresése a keresett szó beírásának elkezdésétől opciót, akkor ugye az első találatra ugrott, mutatott a kiejölés. S felajánlotta lent, hogy több találat esetén ugrás a következőre. Sajnos ilyet a 2.0-ban nem találtam, ami számomra óriási hiányosság, ugyanis nagyon sokszor használtam naponta ezt a lehetőséget. Van a 2.0-ban is, csak nem találok rá? Köszönöm a segítséget!

CTRL+F-el megy a keresés, és nem állítgattunk ezen felül.

#640 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 11:44

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 12:40

CTRL+F-el megy a keresés, és nem állítgattunk ezen felül.

Nem inkább a Num Lock melletti / gombra gondolt és az ezzel elérhető Gyorskeresésre?! :confused: :think:

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.