Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 20:54
Fülek és ablakok: nyithatsz 2-3 ablakot, egyikben munkával kapcsolatos fülek, másikban hírportálok, harmadikban meztelen nénis galériák

Például.
De tulajdonképpen már nem is értem mi a problémád, mert abból indultunk, hogy az a baj, hogy nem jegyzi meg a bezárt ablakokat. De megjegyzi, ha az alkalmazást 3 megnyitott ablakkal zárod be, akkor mind a 3-mat újra nyitja legközelebb. Úgy viszont nem működhet, ahogy te gondolod.
Operában is lehet új ablakot nyitni, és ha bezárod az egyiket, majd _utána_ a másikat, akkor az opera is csak utoljára bezárt ablakot hozza vissza a következő indításkor, mert az alkalmazás bezárásakor csak 1 volt nyitva. Ha a file/exit paranccsal lépsz ki és ezáltal az alkalmazással egyszerre záródnak be az ablakok, akkor megjegyzi mindet.
Csakhát pont a fülek valók arra, hogy ne legyen az, hogy minden oldalnak külön ablaka van, ezzel ellepve a tálcát is. (az is bőven elég, hogy több fület tartok mindig nyitva mert szeretem, ha a fontosabb oldalak szemelőtt vannak)
Megjegyzi az ablakban nyitott oldalakat, de csak a legutolsóét (ha x-el zárod be).
Operában a popup ablakok is a főablakon belül jelennek meg, ezért nem lehet kavarodás, hogy akkor most melyikeket jegyzi meg és melyikeket nem. (én nem használok több ablakot egyszerre)
Erre gondoltam.
Tudom, hogy lehet külön ablakot is nyitni, de a popup ablakok nem így nyílnak meg operában.
A file/exit kilépés meg nem olyan kényelmes mint az x, ráadásul nekem egy addon elrejti a menüt is (ezért én nem is így zárom be).
Ugyanakkor ettől még ugyanúgy előfordulhat az a baleset, hogy véletlenül nem a popup ablakot, hanem a főablakot zárja be az ember x-el és ezzel ugrott az összes bennelévő oldal.
Szerkesztette: smyle 2007. 05. 26. 18:15 -kor