HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#1301 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 05. 14:41

Link: A profilmappa helye
A profilmappa helyének ismerete jól jöhet akkor, ha például biztonsági mentést szeretne készíteni személyes adatairól.
Minden hasznos informaciot ott tudsz keresni. :up:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1302 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 05. 16:40

a menukben az alahuzott betuket (underlined letters for keyboard shortcuts) kilehet valahogy kapcsolni? (halalra idegesit meg igy is hogy kb csak 1%-ban hasznalom a ff-ot.)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1303 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 05. 21:06

Idézet: des - Dátum: 2007. júl. 5., csütörtök - 17:40

a menukben az alahuzott betuket (underlined letters for keyboard shortcuts) kilehet valahogy kapcsolni? (halalra idegesit meg igy is hogy kb csak 1%-ban hasznalom a ff-ot.)

nem hiszem
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1304 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 05. 23:09

Idézet: junior117 - Dátum: 2007. Jul. 5., Thursday - 22:06

nem hiszem

kar.  :o pedig lassan mar akartam atterni ff-re.  :D (az elkovetkezo 1-2 evben, vagy valamikor). kis pixel fontoknal igen zavaro. sima windowsnal csak akkor jelenik ez meg, ha alt-ot nyomok. hogy itt miert tettek ezt default bele, azt nem ertem.

amugy probaltam mar magaban a fontban ezt eltuntetni, de eddig nem nagyon sikerult.  :mad: valahogy majd kihekkelem vagy csak lesz ra valami megoldas.  :confused:  (ff 1.5-om van, pl hatha egy uj verzioban van/lesz majd valami kapcsolo, vagy tweak.)

Szerkesztette: des 2007. 07. 05. 23:10 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1305 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 06. 10:05

Idézet: potyo - Dátum: 2007. júl. 5., csütörtök - 13:37

Kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését és úgy keress.

köszi, így már sikerült  :respect:
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1306 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 07. 20:58

Idézet: des - Dátum: 2007. Jul. 5., Thursday - 17:40

valaszolok magamnak, hogy itt legyen a valasz ha valakinek kell.

a en-US.jar fileban a \locale\browser folderben a browser.dtd fileban vannak ilyen formaban (illetve mas dtd fileokban is):
<!ENTITY inNewTab.accesskey        "">  //az idezojelben van pedig az a betu ami a shortcutnak megfelelo key es ez van alahuzva. szoval mindenhonnan kitoroltem ,mert meg az about:configban sem talaltam meg igazan hogy kell azt kikapcsolni. vagy csak bena vagyok. de mindegy, mar amgy is nagyon belejottem a ff kustomizalasaba, szoval iE6 alatt rezeg a lec.  :D bar sokat kell meg ezzel foglalkoznom hogy tenyleg levaltsam az ie6-t, de arra fele haladok. :)

(amugy leszedtem a ff portable 2.00. akarhanyas verziot. az 1.5 mar regi volt.)

#1307 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 07. 21:20

Idézet: des - Dátum: 2007. júl. 7., szombat - 21:58

valaszolok magamnak, hogy itt legyen a valasz ha valakinek kell.

:D  koszi legalabb mar ezt is tudjuk  :respect:
iE6 nekem  " a gyujtsunk minnel tobb virust..." verzio volt.

#1308 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 07. 21:58

Idézet: junior117 - Dátum: 2007. Jul. 7., Saturday - 22:20

:D  koszi legalabb mar ezt is tudjuk  :respect:
iE6 nekem  " a gyujtsunk minnel tobb virust..." verzio volt.

:)

nekem ie-vel nincs ilyen gondom. hasznalok ott is adfiltert, tabokat, popupblockert stb. nekem jo volt kozel 9even keresztul.

de ugye eljart felette az ido. css problemak, uj webes fejlesztesek mar kevesbe jol jelennek meg vele. stb. inkabb emiatt aggodtam en. azt mar tudtam hogy a ff lesz az utodja nalam, csak hogy mikor valtok veglegesen, azt nem tudtam meg. de mar kozeleg az ido. :) csak eleg sok mindent kell atvaltoztatnom hogy passzoljon a rendszeremhez.

mellesleg a winampot is 9 even at hasznaltam, aztan kb 1 honapja valtottam foobarra. :) ehheh.. ugy latszik ez a valtozasok eve lesz. :D

#1309 Felhasználó inaktív   Sil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 08. 01:50

Idézet: junior117 - Dátum: 2007. júl. 5., csütörtök - 21:06

nem hiszem

Miért ne lehetne? A userChrome.css-ben biztosan lehet, csak ki kellene találni, hogy lehet erre hivatkozni.
(A userChrome.css a felhasználói fájlok közül az, amivel a böngésző felületét lehet módosítgatni. Sima szöveges fájl, tetszőleges szövegszerkesztővel vagy pl a ChromEdit Plus kiterjesztéssel szerkeszthető, a helye a profilon belül a chrome nevű mappában van.)

Az aláhúzgálások eltüntetéhez a menüből régebben annyit kellett beírni ebbe a fájlba, hogy:
.menu-accel, .menu-iconic-accel { display: none !important; }
De sajnos a 2.0-ban úgy tűnik, megváltoztatták a menüket, és ez már nem működik. A DOM Inspectorhoz meg nem értek annyira, hogy ezt ki tudjam bogozni, most mit kéne beírni.

#1310 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 22:00

Sziasztok!

Először is bocs, ha már volt erről szó, de nincs ötletem, mire is keressek rá :)

A probléma a következő: Firefox 2.0.0.4 -et használok, de a régebbiekkel is előjött ez a gond. Szóval, rákattintok a Firefox ikonra, és látszólag nem történik semmi. Viszont a firefox.exe ott figyel a futó processek közt. Addig nem sikerül újabb firefoxot indítanom, míg az ilyen firefox.exe processzeket ki nem lövöm. Ezek után rendben elindul.
Szóval látszólag elindul, de mégsem dobja fel a böngésző ablakot.

Nincs spyware, trójai, vírus, akármi a gépen.

Hogy lehetne ezt az indítási gondot orvosolni?
+

#1311 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 21:51

Ha phpbb fórumra írok egy hozzászólást, akkor bárhol van a kurzor, amikor rákattintok valamelyik szmájlira, vagy úgy kattintok felül a quote, url és egyéb gombokra, hogy nem volt szöveg kijelölve, akkor az illető tag-et nem a kurzor helyére teszi be, hanem a beírt szöveg végére. Opera-ban oda teszi, ahol a kurzor van, és pl. itt a hwsw-n Firefox-al is a kurzor helyére teszi a tag-et. Ezen hogy lehet segíteni?
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#1312 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 07:51

Idézet: potyo - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 21:51

Ha phpbb fórumra írok egy hozzászólást, akkor bárhol van a kurzor, amikor rákattintok valamelyik szmájlira, vagy úgy kattintok felül a quote, url és egyéb gombokra, hogy nem volt szöveg kijelölve, akkor az illető tag-et nem a kurzor helyére teszi be, hanem a beírt szöveg végére. Opera-ban oda teszi, ahol a kurzor van, és pl. itt a hwsw-n Firefox-al is a kurzor helyére teszi a tag-et. Ezen hogy lehet segíteni?

Valamelyik BBCode kiegészítő szokott segíteni...

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1313 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 15. 21:24

ehhh. eddig tartott az ie6. azt hittem meg 1-2 evig nyuzom majd meg, de valahogy annyira belemelyedtem a ff kustomizalasaba hogy mar le is csereltem az ie-t. :) bar meg van par finomitani valo, de az nem lenyeges.

mondjuk szerintem emiatt a sok kis fileok (css, xul, kepek, stb) miatt toltodik be "lassan" elsore. amig azt mindet beolvasssa... haaat.... de azert annyira nem veszes. csak szokatlan szerintem a tobbi program megoldasaihoz kepest. (dll resource-ok es hasonlok)

bar ketsegtelen, hogy igy tenyleg nagyon durvan kustomizalhato lett a ff.  :cool:

#1314 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 15. 21:42

Idézet: des - Dátum: 2007. júl. 15., vasárnap - 22:24

ehhh. eddig tartott az ie6. azt hittem meg 1-2 evig nyuzom majd meg, de valahogy annyira belemelyedtem a ff kustomizalasaba hogy mar le is csereltem az ie-t. :) bar meg van par finomitani valo, de az nem lenyeges.

mondjuk szerintem emiatt a sok kis fileok (css, xul, kepek, stb) miatt toltodik be "lassan" elsore. amig azt mindet beolvasssa... haaat.... de azert annyira nem veszes. csak szokatlan szerintem a tobbi program megoldasaihoz kepest. (dll resource-ok es hasonlok)

bar ketsegtelen, hogy igy tenyleg nagyon durvan kustomizalhato lett a ff.  :cool:

Lett? A Firefox 1.0 verziója majd három éve jött ki, de az azt megelőző 0.x verziók is rendelkeztek az extension-ök lehetőségével.

Az IE6 ehhez képest annyira egyszerű, mint a faék.  :cool:

#1315 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 15. 21:56

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. Jul. 15., Sunday - 22:42

Lett? A Firefox 1.0 verziója majd három éve jött ki, de az azt megelőző 0.x verziók is rendelkeztek az extension-ök lehetőségével.

Az IE6 ehhez képest annyira egyszerű, mint a faék.  :cool:

szamomra igen, most tudatosult ez bennem, mert en meg csak most jutottam el odaig, hogy igazan hasznaljam is. igaz, egy eve mar felraktam egy verziot, de azt tenyleg csak 1%ban hasznaltam.

a kuztomizalast nem az extensionokre ertettem, mert az ie-hez is van jo par. (adfilter, tab, meg mittudomen. meglehet hogy nem annyifele mint a ff-hez, de azert vannak) en inkabb arra ertettem, hogy magat a firefoxot konnyebb kustomizalni. tehat mig az ie6-ot reshackelni "kellett", (bar igazabol ezzel sem sok dolog csinalhato meg. sott alig valami.) addig itt csak siman atirom vagy torlom a megfelelo reszt a css-ben vagy masban, aztan maris az van amit en akarok. :) es igy lett iconless firefoxom.  :Đ

Szerkesztette: des 2007. 07. 15. 21:59 -kor

#1316 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 15. 22:09

Idézet: des - Dátum: 2007. júl. 15., vasárnap - 21:56

szamomra igen, most tudatosult ez bennem, mert en meg csak most jutottam el odaig, hogy igazan hasznaljam is. igaz, egy eve mar felraktam egy verziot, de azt tenyleg csak 1%ban hasznaltam.

a kuztomizalast nem az extensionokre ertettem, mert az ie-hez is van jo par. (adfilter, tab, meg mittudomen. meglehet hogy nem annyifele mint a ff-hez, de azert vannak) en inkabb arra ertettem, hogy magat a firefoxot konnyebb kustomizalni. tehat mig az ie6-ot reshackelni "kellett", (bar igazabol ezzel sem sok dolog csinalhato meg. sott alig valami.) addig itt csak siman atirom vagy torlom a megfelelo reszt a css-ben vagy masban, aztan maris az van amit en akarok. :) es igy lett iconless firefoxom.  :Đ

Idézet

The Mozilla Foundation provides overall support for Mozilla open source software projects.

Szerinted? :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1317 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 16:26

Idézet: junior117 - Dátum: 2007. júl. 2., hétfő - 21:11

most is dupla hsz-t kuld :( ha lenne valakinek mukodo 1.5 akkor en siman visszaraknam, mert ez egy ferc munka. :mad:

Találtam egy ilyet: 1.5.0.3
Szerintem ezt frissíteni is tudnád 1.5.0.12-re.
Ha kell, akkor küldöm.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1318 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 00:02

Idézet: Eleanor - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 8:51

Valamelyik BBCode kiegészítő szokott segíteni...

Lehet, hogy félreértettél. Nem kiegészítőt kerestem, mivel ott van minden, ami kell. Azt nem értem, hogy Firefoxban ha rákattintok a smile-re, akkor azt miért a szöveg végére teszi, és miért nem oda, ahol a kurzor épp áll. :think:  :reklamacio:  Másik böngészőkben, és Firefoxal is pl. az IPB fórumokon oda teszi a smile-t a szövegben, ahol a kurzor van.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#1319 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 15:43

Firefox 2.0.0.5 magyar letöltése...

#1320 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 20:04

Nézte valaki a fx3-nál az url mezőt? Szerintem elég idegesítő amit műveltek vele. Tök fölöslegesen nyúltak hozzá. A "/"-nél szétválik az URL ha elviszem a kurzort. Nem sok értelmét látom. Meg az is idegesítő hogy amikor ctrl backspaccel törlök az url-ből a ff3-ban nem hagyja a végén a "/"-eket ( meg ":"-kat sem ). Pedig ha valami miatt átírom az urlt pont jó hogy ott vannak.

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.