HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#1841 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 03. 15. 02:29

Idézet: max-pain - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 10:19

A Firefox 3.0-ban mar eleg normalis a history (bar sajna nem jegyzi meg a beallitasait), a korabbi verziokhoz meg ajanlott az Enhanced History Manager.

köszi ;)

#1842 Felhasználó inaktív   Bazsika32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 15. 09:04

Idézet: Bazsika32 - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 12:41

Ha explorerbol torlom a filetipusok kozul, akkor a seeyou az indulaskor visit, hogy nem o van az igc-hez hozzarendelve, es ha kerem megcsinalja a hozzarendelest.
A FF a torles utan is ugyan ugy viselkedett, megjegyezte, hogy a seeyou-val kell megnyitni, de a txt kiterjesztest ilyenkor hozzacsapja.
Valahogy azt kellene vele megertetni, hogy az igc az nem egy szoveges dokumentum  :confused:

Nincs vkinek otlete, hogy a registryben kellene keresgelni vmi bakit vagy inkabb az FF beallitasai kozott? Koszi!

#1843 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 11:31

Idézet: mzso - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 23:12

:think:  Nekem úgy tünik megyjegyzi. Nekem "by last visited" van beállítva, de ha átállítom másra akkor megmarad ha bezárom majd újra megnyitom a sidebart. Oszlopokat meg hogy lehet hozzáadni? Egyáltalánugyanarról beszélünk? :)

History, Show All History...
vagy Ctrl+Shift+H

Na nekem itt nem jegyzi meg (bar az is igaz, hogy en a portable verziot tesztelgetem).

#1844 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 11:51

Idézet: max-pain - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 11:31

History, Show All History...
vagy Ctrl+Shift+H

Na nekem itt nem jegyzi meg (bar az is igaz, hogy en a portable verziot tesztelgetem).

Ja, hogy te a Enhanced History Managerről beszélsz. Mivel az egy addon és nem kompatibikis a ff3-mal ezért nem csoda hogy nem működik normálian.

#1845 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 11:59

Idézet: mzso - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 11:51

Ja, hogy te a Enhanced History Managerről beszélsz. Mivel az egy addon és nem kompatibikis a ff3-mal ezért nem csoda hogy nem működik normálian.

Dehogy arrol beszelek az FF3 eseteben :) A sajat beepitett gyari cuccarol van szo...
Library a neve es tobb mint egy sima history, de engem csak a history resze erdekel.
Ez az egyebkent:

Kép

Szerkesztette: max-pain 2008. 03. 15. 12:07 -kor

#1846 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 15:53

Idézet: rohamkocka - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 20:31

Továbbra is az a gond, hogy ezt külön be kell kapcsolni FF indulásakor, és külön a lapokra. Egyszerűbb lenne, ha kezdettől fogva globálisan menne a beállítás.

Kicsit elkapkodtam.

Szerkesztette: rohamkocka 2008. 03. 15. 16:07 -kor

----------
rohamkocka

#1847 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 17:07

Nah, GreaseMonkey-val megoldottam, minden lap egyetemesen frissül. Kissé bonyolultabb, mint az Opera, de jobb mint az IE.  :p  :)
----------
rohamkocka

#1848 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 18:33

Idézet: max-pain - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 11:59

Dehogy arrol beszelek az FF3 eseteben :) A sajat beepitett gyari cuccarol van szo...
Library a neve es tobb mint egy sima history, de engem csak a history resze erdekel.
Ez az egyebkent:

Kép

Ja, jó. Megvan. Pontosan mikor kéne elfelejtenie a beállításokat? Nekem megjegyezte a rendezést meg a hozzáadott oszlopot. Én is portableként hsználom amúgy. Próbáld ki egy újabb builddel. Letöltöd a zipet és felülírod a megfelelő mappában a programfájlokat.

#1849 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 16:04

Idézet: mzso - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 18:33

Ja, jó. Megvan. Pontosan mikor kéne elfelejtenie a beállításokat? Nekem megjegyezte a rendezést meg a hozzáadott oszlopot. Én is portableként hsználom amúgy. Próbáld ki egy újabb builddel. Letöltöd a zipet és felülírod a megfelelő mappában a programfájlokat.

Hat en mar nem probalom ki, mert a portable-t leszedtem, de nagyszeru ha mar tenyleg ki is javitottak ezt.

Arra leszek meg kivancsi a jovoben, hogy az oldalspecifikus dolgokat (pl. zoom) hol lehet majd kezelni benne (valamilyen egyseges feluletre gondolok), mert en ezzel kapcsolatban nem talaltam semmit.

#1850 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 18:24

Idézet: max-pain - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 16:04

Hat en mar nem probalom ki, mert a portable-t leszedtem, de nagyszeru ha mar tenyleg ki is javitottak ezt.

Arra leszek meg kivancsi a jovoben, hogy az oldalspecifikus dolgokat (pl. zoom) hol lehet majd kezelni benne (valamilyen egyseges feluletre gondolok), mert en ezzel kapcsolatban nem talaltam semmit.

Ugyanúgy használhatod csak az app\firefox mappában törlöd a régi és bemásolod az új fájlokat a az innen letöltött zipből. A programon kívül nem változik semmi a profil megmarad és ugyanúgy használhatod portable-ként.

#1851 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 08:40

Idézet: mzso - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 18:24

Ugyanúgy használhatod csak az app\firefox mappában törlöd a régi és bemásolod az új fájlokat a az innen letöltött zipből. A programon kívül nem változik semmi a profil megmarad és ugyanúgy használhatod portable-ként.

Ez ok, de ahogy irtam, mar nem foglalkozok vele, leszedtem :) Legkozelebb a beta 5 utanit fogom valszeg majd kiprobalni (ami remelhetoleg mar az RC1 lesz).

#1852 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 08:46

még mindig keresek vmi mukodo, ingyenes kozponti menedzsment (GP-vel ha lehet) megoldast FF2-hoz (meg lassan 3-hoz)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1853 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 13:04

Idézet: charlie - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 8:46

még mindig keresek vmi mukodo, ingyenes kozponti menedzsment (GP-vel ha lehet) megoldast FF2-hoz (meg lassan 3-hoz)

Jól értem, ilyenre gondolsz? >>Klikk<<
----------
rohamkocka

#1854 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 21:44

Sziasztok!

Nekem az utóbbi 1-2 hétben eléggé érdekes dolgot csinál az FF. Két gépen is csinálja: bent a munkahelyemen és itthon is. 2.0.0.12-es verzió, mindkét helyen XP.  Az effekt az, hogy az ablak elveszti a fókuszt. Ha mondjuk egy flashes játék fut, vagy éppen itt a fórumon gépelem a hozzászólást, akkor mintegy 30-40 másodpercenként kikerülök az ablakból, azaz flashes játék esetén nem tudom irányítani a játékot, itt meg nem tudok gépelni. Ha két FF ablak van nyitva (nem tab, ablak), akkor kicsit más az effekt: egyszerűen átvált a másik ablakra (és az fel is ugrik persze). IE nem csinálja, tehát valószínűleg nem oprendszer okozza.

Van valakinek valamilyen tippje?
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor

#1855 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 12:08

Idézet: hvuk - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 21:44

Sziasztok!

Nekem az utóbbi 1-2 hétben eléggé érdekes dolgot csinál az FF. Két gépen is csinálja: bent a munkahelyemen és itthon is. 2.0.0.12-es verzió, mindkét helyen XP.  Az effekt az, hogy az ablak elveszti a fókuszt. Ha mondjuk egy flashes játék fut, vagy éppen itt a fórumon gépelem a hozzászólást, akkor mintegy 30-40 másodpercenként kikerülök az ablakból, azaz flashes játék esetén nem tudom irányítani a játékot, itt meg nem tudok gépelni. Ha két FF ablak van nyitva (nem tab, ablak), akkor kicsit más az effekt: egyszerűen átvált a másik ablakra (és az fel is ugrik persze). IE nem csinálja, tehát valószínűleg nem oprendszer okozza.

Van valakinek valamilyen tippje?

Nem feltétlen FF hibája, legújabb Flash verzióval akadnak gondok és nem csak FF-on.

Szerkesztette: sutyi^ 2008. 03. 19. 12:08 -kor

"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1856 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 12:29

Tudtok olyan FF kiegészítést, amivel naplózni lehet a böngésző és egy adott weboldal közti adatforgalmat? Van egy hiányos dokumentációm egy dinamikus honlapról, és meg kellene újítanom. Ehhez pedig jó lenne tudnom, hogy mit küld el a böngésző, arra mit válaszol az oldal, stb. Ha nem kötelező, nem szeretnék erre külső programot használni, mert az "túl alacsonyszintű", nem érdekelnek pl. a TCP headerek, csak az adatok.
Köszönöm.  :)
Ui.: És az sokat dobna rajta, ha az eredményt el lehetne menteni, későbbi elemzés céljára.

Szerkesztette: Nevergone 2008. 03. 19. 12:36 -kor

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1857 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 15:52

Idézet: rohamkocka - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 13:04

Jól értem, ilyenre gondolsz? >>Klikk<<

igen, ilyenre. ebbol van ingyenes, visznt az nem mukodott.

#1858 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 15:52

live http header vagy mifene talán tud ilyet.

#1859 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 16:41

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 12:08

Nem feltétlen FF hibája, legújabb Flash verzióval akadnak gondok és nem csak FF-on.

Elvileg lehetne, de nem csak flash esetén csinálja. Minden oldalnál ugyanez van, csak persze legtöbbször nem tűnik fel a fókusz elvesztése.

Viszont van fent néhány add-on. Nem lehet, hogy azok okozzák a gondot?

AdBlock Plus
IE Tab
WeatherBug
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor

#1860 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 16:50

Idézet: hvuk - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 16:41

Elvileg lehetne, de nem csak flash esetén csinálja. Minden oldalnál ugyanez van, csak persze legtöbbször nem tűnik fel a fókusz elvesztése.

Viszont van fent néhány add-on. Nem lehet, hogy azok okozzák a gondot?

AdBlock Plus
IE Tab
WeatherBug

Pássz, nem tudom lehet-e egy addon az oka. ABP-m nekem is van.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »