HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések V.

#1621 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 29. 00:24

http://www.microsoft.com/security/incident...er_printxp.mspx
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1622 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 00:28

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 1:24

előre is kösz holnap próba addig hátha lenyugszanak

#1623 Felhasználó inaktív   moncsy55 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 29. 00:39

Idézet: brd - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 1:02

Szerk.: moncsy55: A win telepítőjével bootolva lehet formázni is. Persze, ha ez ott nem tudott dolog, lehet, hogy inkább egy értőre kellene bízni a dolgot. ;)

Tudott dolog, eppen csak kicsit veri ki az ember szemet ;)
A gond azzal van, hogy a multkor ez marhara nem mukodott valamiert, es mindig csak frissitgetni akarta a win-t, de particiot torolni, vagy full formazni nem...szoval mivel feltetelezem most is ez van, mindjart keresnek 1 masik lehetoseget (is), mar ha a bios-bol formazas meg letezik.
Mert az ecceru, es keznel van...es nem ronditanak bele csunya buta programok a tervembe :)

#1624 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 01:02

NTFS-re biztos nem fogod BIOS-ból formázni, de az a menüpont egyébként sem létezik már évek óta. :)
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#1625 Felhasználó inaktív   moncsy55 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 01:19

Ok, kossz.
Akkor maglyara kerul a D 820  :lollypop:

#1626 Felhasználó inaktív   groove 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 09:04

Hello mindenkinek!
Remélem jó helyen rakom fel a kérdésemet ha nem akkor szóljatok. A problémám a következő a hang kártyám nem minden esetben müködik pl. zenét azt tudok hallgatni de például az internetes honfoglalónak nincs hagja és a vezérlőpult hangok és videó eszközök tulajdonságait elinditva a hang fülön a hanglejátszás alapértelmezet eszköz üres és hiába rakom be a hang kártyámat le alkalmazom és ha ujra rá nézek megint üres. Ha valaki tud segítsen előre is köszi.

#1627 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 10:47

Sziasztok

A köv a helyzet.
Megvettem a campusos win-t majd telepítettem 1 gépre ahogy azt engedi is a licenc.
Ezen a gépen van net meg használom is a frissítést meg a win genui izét az azonosításra.
Haver gépén tönkre ment a win és nem volt más kézközelben csak az én campusos winem és hát sürgősen kellet újratelepíteni mert muterja dolgozik a gépen. Akkor még úgy volt hogy nem lessz net neki de most változott a helyzett most már neki is lessz net kb 2-3 napon belül.

Kérdés hogy mennyire veszik észre hogy 2 gépen van ugyanaz a cd kulcsos verzió ha pl a másikon kikapcsolom a frissítéseket.
vagy hogy lehetne cd kulcsot cserélni hogy ne legyen egyforma.

#1628 Felhasználó inaktív   w8pxyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 11:57

Sziasztok!

Adott egy routeres helyi hálózat. Van rajta 3 kompjúter (1,2,3). Hogyan lehet XP Prof. alatt megoldani azt, hogy csak 2-es gép tudjon hozzáférni 1-esen megosztott mappához? Gondolok itt jelszavas védelemre, vagy egyéb más megoldásra.

Köszi a segítséget!

#1629 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:26

Próbáld meg a vendég fiókok létesítését.

#1630 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:33

Idézet: brd - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 1:02

Ahogy írták, egy jó éjszaka, vagy max. 24 óra. Biztos én sem vagyok benne, hogy köze van hozzá, de előfordulhat. Mindenesetre a háttértároló, vagy az azt vezérlő alkatrész (vagy a drivere) körüli hiba valószínűbb.

nincs(enek) esetleg olyan progi(k), amivel újra össze tudnám állítani ezeket a képeket? :confused:

mert ezek a képek számomra elég fontosak, szal vhogy vissza kellene állítani őket. muszály.
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#1631 Felhasználó inaktív   w8pxyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:40

Létesítettem vendégfiókot. Hogyan tovább?

#1632 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:42

Ezt a képfájlt valami nagyon megbolygatta.

I f   y o u   a r e   a n   E x t e n s i o n   d e v e l o p e r   a n d   w e r e   e x p e c t i n g   t h e r e   t o   b e   u p d a t e s ,   t h i s   c o u l d   m e a n   a n y   n u m b e r   o f   t h i n g s ,   s i n c e   t h e   R D F   s y s t e m...

Ilyen szövegrészletek vannak az elején, JPG headernek nyoma sincs.

Szerkesztette: debaj 2006. 10. 29. 12:48 -kor

#1633 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 14:06

Idézet: brd - Dátum: 2006. okt. 28., szombat - 22:23

A hiba most van, nem 2 hónapja...
A win telepítésének időpontjához ennek semmi köze. Az én win-em 2003. januárjában lett telepítve.

Az enyém 2003 júliusban, akkor te vagy a jobb. :)

Szerkesztette: zoli62 2006. 10. 29. 14:06 -kor

"Légy szerény mint én..."

#1634 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 29. 14:16

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2006. okt. 28., szombat - 0:51

itt van egy példa (ilyen hibás a többi fényképem is):

http://coder.dox.hu/P4300003.JPG

mindenesetre, előre is thnx! :)

Sok minden van benne, JFIF adat nincs.

[Szerk.]
PÜ.

Szerkesztette: KovacsUr 2006. 10. 29. 14:16 -kor

#1635 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 14:38

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 10:47

Sziasztok

A köv a helyzet.
Megvettem a campusos win-t majd telepítettem 1 gépre ahogy azt engedi is a licenc.
Ezen a gépen van net meg használom is a frissítést meg a win genui izét az azonosításra.
Haver gépén tönkre ment a win és nem volt más kézközelben csak az én campusos winem és hát sürgősen kellet újratelepíteni mert muterja dolgozik a gépen. Akkor még úgy volt hogy nem lessz net neki de most változott a helyzett most már neki is lessz net kb 2-3 napon belül.

Kérdés hogy mennyire veszik észre hogy 2 gépen van ugyanaz a cd kulcsos verzió ha pl a másikon kikapcsolom a frissítéseket.

Ha a cimbinek megvan a saját kulcsa, akkor könnyen:;)
Ha nincs, és keres másikat, az bizony fennakadhat a rostán.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1636 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 14:45

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 10:47

Sziasztok

A köv a helyzet.

A campus keretében csak mennyiségi licenceket adnak. Tehát ahhoz hogy legális legyen a gépeden, kell egy jogalap azaz kell rendelkezned egy teljes windows-al. Ha jól tévedek nem kellett aktiválnod telepítés után, csak egy szériaszámot kért. Ha nem kell aktiválni akkor nem igazán veszik észre, hogy egyforma a két gépen sőt mennyiségi licenc esetében ez nem is sokat számít. Viszont legjobb ha megváltoztatja a kulcsot:

http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bhu...28874&x=11&y=10

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 10. 29. 14:47 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1637 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 15:46

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 13:42

Ezt a képfájlt valami nagyon megbolygatta.

I f   y o u   a r e   a n   E x t e n s i o n   d e v e l o p e r   a n d   w e r e   e x p e c t i n g   t h e r e   t o   b e   u p d a t e s ,   t h i s   c o u l d   m e a n   a n y   n u m b e r   o f   t h i n g s ,   s i n c e   t h e   R D F   s y s t e m...

Ilyen szövegrészletek vannak az elején, JPG headernek nyoma sincs.

ok, azóta már megtaláltam azoknak a képeknek a hibátlan változatát egy DVD-re kiírva, amit meg nem találtam meg ezen a DVD-n, az meg vagy nem annyira fontos, vagy már rég előhivattuk a rossmannál.

de azért thnx a segítségért! :respect:

UI: egyébként te mivel látod ezt a szöveget a JPG fájlomba? Winrar-->nézőke? :think:

van egy olyan képem is, ami még vmennyire JPG, de csak egy csík van meg a kép tetejéből, a többi rész szürke.

ennek mi lehet a baja? ez is javíthatatlan? feldobjam a tárhelyemre hogy ránézz?

Szerkesztette: Blackdeath 2006. 10. 29. 15:47 -kor

gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#1638 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 15:47

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 15:46

UI: egyébként te mivel látod ezt a szöveget a JPG fájlomba? Winrar-->nézőke? :think:

Total Commander -> Nézőke :)

Idézet

feldobjam a tárhelyemre hogy ránézz?

Fölösleges, ott a header érintetlen maradt, a képinformáció sérült meg. Javíthatalan.

Szerkesztette: debaj 2006. 10. 29. 15:48 -kor

#1639 Felhasználó inaktív   Britni 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 29. 15:55

Sziasztok.
Van 1 nagyon fontos kérdésem, a haverom gépe az istenért se akar tovább menni az üdvözlő képernyőn, de ha mégis, akkor bármilyen játéknál lefagy, akkor egy új winfossal lehet újra próbálkozni, és itt ugyan az a helyzet 1 óra után. Nem tudjuk mi a próbléma. PLS help me! THX

#1640 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 10. 29. 15:59

Idézet: Britni - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 15:55

Sziasztok.
Van 1 nagyon fontos kérdésem, a haverom gépe az istenért se akar tovább menni az üdvözlő képernyőn, de ha mégis, akkor bármilyen játéknál lefagy, akkor egy új winfossal lehet újra próbálkozni, és itt ugyan az a helyzet 1 óra után. Nem tudjuk mi a próbléma. PLS help me! THX

:( fossal ne is próbálkozz, inkább windows xp-vel! sztem. ha nem bios beállítás probléma, akkor valami hardver hiba, én legelősször a memóriára gyanakodnék... telepítéskor nem ír ki hülyeségeket, hogy pl. ez v. az nem másolható??  :confused:

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.