HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések V.

#1891 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 26. 21:57

sziasztok... nem tudom jo helyre irok, de nem akartam uj topicot nyitni. szoval telepitettem a gépre visual studiot, szükség van rá c# programozás miatt. de a vis stud mindenféle hibát generál a gépen; az opera néha kilép(legföbbképp ha iwiwezek), a need for speed carbon is, az internet explorer el se tud indulni, mind3 proginál a hibakereső azt irja hogy "new instance of visual studio .net 2003 mint debugger. mit kezdhetek ezzel a problémával?

#1892 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 11:23

Kérlek segitsetek!

Az XP-m ugy indul el, hogy nincsenek ikonok, az egér mozog és alul se jön fel az eszközsor.
Bebootol, de nem tudok semmit csinálni. A desktopon jobbklikk se müködik.

A taskmanagerből be tudok hivni mindent (igy tudok most irni a firefoxxal ide is), de a bootolással nem jön be semmi...

Mi lehet ez?

Üdv
Adept

Jaa! Safemode-ban is ugyanez.

Szerkesztette: Adept 2006. 11. 27. 11:47 -kor

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#1893 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 14:16

Még ilyet nem láttam!
Egy ismerős megkért, hogy tegyem már fel neki újra az XP-t.Szépen leszedtem a gépről minden fontos dokumentumot, aztán lemezről boot.
XP felment úgy, hogy nem kérte az OEM számot. :eek: Ez mitől lehet?
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1894 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 14:59

Basszus szétcsesz az ideg  :reklamacio:
Ez a 100%-os cpu használat dolog ismételten előjött. Ha kilépek egy játékból, 1xűen 100%-on marad, és nem változik.
..1re jobban belassul a gép, egészen addig míg le nem fagy  :mad:  (csak az segít a dologon ha a játékból való kilpés után azonnal kijlentkezek, vagy restartolom a wint)

Friss angol windows (magyar language packal)
Ma már mérgembe le is frissítettem a kndózt teljesen, mondom hátha. De az eredmény változatlan.  :reklamacio:

Plz segítsen valaki, mert én már kifogytam az 5letekből  :(

#1895 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 14:59

Idézet: carcass - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 15:16

Még ilyet nem láttam!
Egy ismerős megkért, hogy tegyem már fel neki újra az XP-t.Szépen leszedtem a gépről minden fontos dokumentumot, aztán lemezről boot.
XP felment úgy, hogy nem kérte az OEM számot. :eek: Ez mitől lehet?

Két eset lehetséges:
  • Nem lett formázva a rendszermeghajtó.
  • A telepítő CD i386 mappájában található egy winnt.sif nevű szöveges fájl, ami tartalmazza a serialt. Ez lehet egy warez CD is, de nem feltétlenül.

#1896 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 27. 17:56

OEM xp-t lehet-e dobozosra váltani?

#1897 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 18:09

Idézet: Adept - Dátum: 2006. Nov. 27., Monday - 11:23

Kérlek segitsetek!

Az XP-m ugy indul el, hogy nincsenek ikonok, az egér mozog és alul se jön fel az eszközsor.

A taskmanagerből be tudok hivni mindent (igy tudok most irni a firefoxxal ide is), de a bootolással nem jön be semmi...

Mi lehet ez?

Üdv
Adept

ha nincs se ikon se taskbar se hatter, akkor az explorer.exe-vel lesz valami. ebben az esetben valoszinu nem indul el logon utan.. mi tortenik ha a taskmanagerbol futtatsz egy explorer.exe-t? (feltetelezve hogy tenyleg nincs is ott a futo folyamatoknal)
a rendszer particion a windows mappaban kel lennie az explorer.exe-nek. ott van?

Szerkesztette: des 2006. 11. 27. 18:11 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1898 Felhasználó inaktív   garferi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 18:23

Idézet: Adept - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 12:23

Kérlek segitsetek!

Mi lehet ez?

Üdv
Adept

Próbáltad a rendszervisszaállítást?
Vagy esetleg lehet, hogy vírus. Ismerősöm gépével is hasonló érdekes dolgok voltak. Sok vírus volt a hibás. Ajánlom figyelmedbe a NOD32-öt.

#1899 Felhasználó inaktív   garferi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 18:40

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 15:59

Ez a 100%-os cpu használat dolog ismételten előjött. Ha kilépek egy játékból, 1xűen 100%-on marad, és nem változik.
..1re jobban belassul a gép, egészen addig míg le nem fagy  :mad:  (csak az segít a dologon ha a játékból való kilpés után azonnal kijlentkezek, vagy restartolom a wint)

Ma már mérgembe le is frissítettem a kndózt teljesen, mondom hátha. De az eredmény változatlan.  :reklamacio:

Vírus vagy kémropram gyanús.
Spybot - Search & Destroy 1.4
Ad-Aware SE Personal 1.06
NOD32 v2.50 WinNT/XP (magyar)

Azért ezt is próbáld meg: ha kilépsz a játékból, akkor nyomj egy Ctrl+Alt+Del -t és nézd meg a folyamatoknál, hogy mi fut 100% -on. majd próbáld meg leállítani.
Alapesetben csak a "redszer üresjárati folyamata (System idle process)" futhat 100 -on.

#1900 Felhasználó inaktív   joeperry 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 27. 18:41

Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Tesóm gépén megadta magát az xp, indításkor valami config fájlt hiányol, és nem hajlandó betölteni. Keresgéltem, és végül azt a megoldást találtam, hogy a helyreállítási konzolt használva nevezzem át a hibás fájlt, majd másoljam be a telepítő cd-ről az eredetit. Csakhogy nekem a konzol használata kínai. Valaki le tudná nekem írni ide, pontosan milyen parancsokat írjak be?

#1901 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 19:29

Sziasztok! Igazábol, lehet, hogy a Multimedia szekcióban (is) kéne feltennem a kérdésem de a gondom egy windows frissítéssel függ össze. Arról van szó, hogy frissítettem nem rég a rendszerem windows xp service pack 1-ről service pack 2-re, ezenkívűl annyi változás történt hogy felraktam a legújabb, 11-es windows media playert is. A probléma pedig az, hogyha egy bármilyen filmet nézek, és a hangerő levan némítva teljesen, a hangerő azonnal vissza ugrik maximumra, amint bele tekerek a filmbe, pedig a hangerő szabályzó továbbra is nullán van és én nem hangositom vissza, magátol csinálja ezt. SP2 előtt nem tapasztaltam ilyet. Ugyanezt a jelenséget tapasztalom windows media player és BS Player alatt is. Mitől van ez, mit kéne tenni, hogy normálisan működjön a dolog? :)
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1902 Felhasználó inaktív   Miki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 19:36

Idézet: joeperry - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 18:41

Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Tesóm gépén megadta magát az xp, indításkor valami config fájlt hiányol, és nem hajlandó betölteni. Keresgéltem, és végül azt a megoldást találtam, hogy a helyreállítási konzolt használva nevezzem át a hibás fájlt, majd másoljam be a telepítő cd-ről az eredetit. Csakhogy nekem a konzol használata kínai. Valaki le tudná nekem írni ide, pontosan milyen parancsokat írjak be?

http://support.micro...om/kb/307545/hu

#1903 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:20

Idézet: Signal - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 15:59

Két eset lehetséges:
  • Nem lett formázva a rendszermeghajtó.
  • A telepítő CD i386 mappájában található egy winnt.sif nevű szöveges fájl, ami tartalmazza a serialt. Ez lehet egy warez CD is, de nem feltétlenül.

Le lett formázva a meghajtó, mert a windóz simán indult és minden működött rajta rendesen.Valszeg az utóbbi (warez) lehet a megoldás.Ott hagytam őket.A lemezt majd legközelebb megnézem.
Ja, egyébként régi winxp pprof volt, még a sp2 előtti változat.
Ezer  :respect: , majd visszajelzek, mi a végeredmény.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1904 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:32

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 14:59

Akkor válaszolok a kérdésemre..
Az Intel chipset driver szórakozik velem: Ettől nem idult a fear is úgynézki. Most hogy felraktam, már nem is megy. Reseteli a gépet.
A legjobb hogy eltávolítani sem lehet  :down:

#1905 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:46

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 20:32

Az Intel chipset driver szórakozik velem: Ettől nem idult a fear is úgynézki. Most hogy felraktam, már nem is megy. Reseteli a gépet.

Hm, akkor ott valami hardveres gebasz is bekukkanthatott, nekem pörfektül működik minden az Intel driverrel. (865 chipset)

#1906 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:47

Hát nemtom.  :think: A régivel ment tökéletesen minden.
1ébként az nem gáz ha nem rakok fel chipset drivert ugye?  :think:

#1907 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:48

Szerintem nem, egyszer elfelejtettem újratelepítés után :D

#1908 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:50

ok thx, akkor én is elfelejtem  :D

#1909 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 21:16

LOL!
Nem a chipset driver a ludas!!! Szépen lassan elkezdtem leszedni a felpakolt drivereket, és kísérletezni a fear-el. Utoljára 2 dolgot uninstalláltam le. A tvkártyám driverét, és a gamepadét.
Most müxik a game  :omg: Én a gamepadra tippelek, mert az nyúl hozzá a directX-hez. Na majd mindjárt kiderül hogy mi a helyzet.

szerk: és a gamepad volt  :omg:  :omg:  :omg:

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 11. 27. 21:22 -kor

#1910 Felhasználó inaktív   Grass 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 21:26

A gamapad már nálam is ölte be az ikszpét :D

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első