HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések V.

#1901 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 27. 19:29

Sziasztok! Igazábol, lehet, hogy a Multimedia szekcióban (is) kéne feltennem a kérdésem de a gondom egy windows frissítéssel függ össze. Arról van szó, hogy frissítettem nem rég a rendszerem windows xp service pack 1-ről service pack 2-re, ezenkívűl annyi változás történt hogy felraktam a legújabb, 11-es windows media playert is. A probléma pedig az, hogyha egy bármilyen filmet nézek, és a hangerő levan némítva teljesen, a hangerő azonnal vissza ugrik maximumra, amint bele tekerek a filmbe, pedig a hangerő szabályzó továbbra is nullán van és én nem hangositom vissza, magátol csinálja ezt. SP2 előtt nem tapasztaltam ilyet. Ugyanezt a jelenséget tapasztalom windows media player és BS Player alatt is. Mitől van ez, mit kéne tenni, hogy normálisan működjön a dolog? :)
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1902 Felhasználó inaktív   Miki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 19:36

Idézet: joeperry - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 18:41

Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Tesóm gépén megadta magát az xp, indításkor valami config fájlt hiányol, és nem hajlandó betölteni. Keresgéltem, és végül azt a megoldást találtam, hogy a helyreállítási konzolt használva nevezzem át a hibás fájlt, majd másoljam be a telepítő cd-ről az eredetit. Csakhogy nekem a konzol használata kínai. Valaki le tudná nekem írni ide, pontosan milyen parancsokat írjak be?

http://support.micro...om/kb/307545/hu

#1903 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:20

Idézet: Signal - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 15:59

Két eset lehetséges:
  • Nem lett formázva a rendszermeghajtó.
  • A telepítő CD i386 mappájában található egy winnt.sif nevű szöveges fájl, ami tartalmazza a serialt. Ez lehet egy warez CD is, de nem feltétlenül.

Le lett formázva a meghajtó, mert a windóz simán indult és minden működött rajta rendesen.Valszeg az utóbbi (warez) lehet a megoldás.Ott hagytam őket.A lemezt majd legközelebb megnézem.
Ja, egyébként régi winxp pprof volt, még a sp2 előtti változat.
Ezer  :respect: , majd visszajelzek, mi a végeredmény.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1904 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:32

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 14:59

Basszus szétcsesz az ideg  :reklamacio:
Ez a 100%-os cpu használat dolog ismételten előjött. Ha kilépek egy játékból, 1xűen 100%-on marad, és nem változik.
..1re jobban belassul a gép, egészen addig míg le nem fagy  :mad:  (csak az segít a dologon ha a játékból való kilpés után azonnal kijlentkezek, vagy restartolom a wint)

Friss angol windows (magyar language packal)
Ma már mérgembe le is frissítettem a kndózt teljesen, mondom hátha. De az eredmény változatlan.  :reklamacio:

Plz segítsen valaki, mert én már kifogytam az 5letekből  :(

Akkor válaszolok a kérdésemre..
Az Intel chipset driver szórakozik velem: Ettől nem idult a fear is úgynézki. Most hogy felraktam, már nem is megy. Reseteli a gépet.
A legjobb hogy eltávolítani sem lehet  :down:

#1905 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:46

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 20:32

Az Intel chipset driver szórakozik velem: Ettől nem idult a fear is úgynézki. Most hogy felraktam, már nem is megy. Reseteli a gépet.

Hm, akkor ott valami hardveres gebasz is bekukkanthatott, nekem pörfektül működik minden az Intel driverrel. (865 chipset)

#1906 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:47

Hát nemtom.  :think: A régivel ment tökéletesen minden.
1ébként az nem gáz ha nem rakok fel chipset drivert ugye?  :think:

#1907 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:48

Szerintem nem, egyszer elfelejtettem újratelepítés után :D

#1908 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:50

ok thx, akkor én is elfelejtem  :D

#1909 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 21:16

LOL!
Nem a chipset driver a ludas!!! Szépen lassan elkezdtem leszedni a felpakolt drivereket, és kísérletezni a fear-el. Utoljára 2 dolgot uninstalláltam le. A tvkártyám driverét, és a gamepadét.
Most müxik a game  :omg: Én a gamepadra tippelek, mert az nyúl hozzá a directX-hez. Na majd mindjárt kiderül hogy mi a helyzet.

szerk: és a gamepad volt  :omg:  :omg:  :omg:

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 11. 27. 21:22 -kor

#1910 Felhasználó inaktív   Grass 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 21:26

A gamapad már nálam is ölte be az ikszpét :D

#1911 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 21:27

Hát baszki azért ez durva  :omg:
Ez lett volna az utolsó amire gondolok ha most nem szedem le a drivert  :reklamacio:

#1912 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 08:18

Nah végülis megoldottam. Nem raktam a gamepad alá drivert, simán felimseri az xp. Tökéletesen működik így is (annyi hogy így szvsz nem lesz vibráció funkció. De lexarom)
Genius :fuck:

#1913 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 08:33

Idézet: des - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 19:09

ha nincs se ikon se taskbar se hatter, akkor az explorer.exe-vel lesz valami. ebben az esetben valoszinu nem indul el logon utan.. mi tortenik ha a taskmanagerbol futtatsz egy explorer.exe-t? (feltetelezve hogy tenyleg nincs is ott a futo folyamatoknal)
a rendszer particion a windows mappaban kel lennie az explorer.exe-nek. ott van?

Nincs a futo alkalmazások között az explorer.exe és el se tudom inditani...
:confused:

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#1914 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 08:52

Idézet: garferi - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 19:23

Próbáltad a rendszervisszaállítást?
Vagy esetleg lehet, hogy vírus. Ismerősöm gépével is hasonló érdekes dolgok voltak. Sok vírus volt a hibás. Ajánlom figyelmedbe a NOD32-öt.

Rendszer visszaállitást most nem tudom hogy hivjam elő, vagy hol találom, mert nincs start menum se.

Nem hiszem hogy virus lenne, eddig kaspersky volt, most kiprobáltam ujra az AVG-t...

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#1915 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 10:29

Idézet: carcass - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 21:20

Le lett formázva a meghajtó, mert a windóz simán indult és minden működött rajta rendesen...

Nem mondom, hogy értem az ok-okozati összefüggést, hiszen formázás nélkül is megjavul(hat) az XP, pusztán a rátelepítés (javítótelepítés) miatt.

Persze ezt észre lehet venni egyéb megmaradt adatokból is (Program Files, Doc&settings).

#1916 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 10:36

Idézet: Adept - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 9:52

Rendszer visszaállitást most nem tudom hogy hivjam elő, vagy hol találom, mert nincs start menum se...

%SystemRoot%\system32\restore\rstrui.exe

#1917 Felhasználó inaktív   tamokt 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 28. 12:45

sziasztok, a kérdésem a kovetkezo: hogyan lehetne beállítani, ill. hol találom azt a funkciót, hogy  kikakopcsolás elott figyelmeztessen a win ha valaki belso hálón keresztul dolgozik a gépemen (értsd excel, word, stb. file-okkal dolgozik). thx
[AMD Athlon64 3000+ (Venice)][Epox EP-9NDA3I][Sapphire Radeon 9600][768 MB DDRAM 400 MHz][Seagate 120 GB][SB Audigy][Nec ND-3550 DVD-RW][Fortron 300W][Nec LCD 1501]

#1918 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 21:01

Idézet: Signal - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 11:36

%SystemRoot%\system32\restore\rstrui.exe

Csak egy nagy fehér üres ablak jött be...

Bemérgedtem és ujraraktam az egész xp-t...

Köszi mindenkinek a segitséget...

#1919 Felhasználó inaktív   gyurep 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 28. 22:29

sziasztok!

utóbbi hetekben a Win XP (prof.hun) kilépéskor elakad egy  üzenet panel kíséretében:címsora "Program bezárása - Help" . Manuálisan kell eme ismeretlen program bezárását megtennem. Eddig nem jöttem rá, hogy mi ez? :(

Szerkesztette: gyurep 2006. 11. 28. 22:32 -kor

#1920 Felhasználó inaktív   adeon 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 28. 23:07

Sziasztok! Mostanában vettem észre, hogy néha megakad a hang, vagy elkezd akadozni, mondjuk ha elindítom a firefoxot (és alatta szól a winamp, vagy a jetaudio), vagy játszok, vagy akármilyen műveletet végzek. Mitől lehet ez? Esetleg feltelepítettem valami olyat, amit nem kellett volna? Már kitöröltem minden olyan progit, amit azóta tettem fel, mióta recseg és vagy aakdozik a hang. Tulajdonképpen úgy viselkedik a, mintha az egész rendszer beakadna, és vele együtt a hang is ( ????? ).
Most telepítettem fel egy drivert a SkyStar2-es műholdvevő kártyához, lehet ez a ludas? Mi okozhat ilyen jellegű hibát?

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.