hali.
Most már rászántam magam,hogy ide is beírok, hátha valaki tudja a megoldást a gondomra. Szóvala problémáim a következők:
Kb 2 hónapja (másfél év után) csináltam "nagytakarítást" a gépemet, leformáztam a vinyóim meg stb. újraraktam az egész win-t. Na a problémák ezután kezdődtek. A leg fontosabb és a leg idegesítőbbel kezdem:
Minden második játék vagy program, indításánál azt dobja ki,hogy '' a *.exe hibát észlelt, ezért leáll.....'' Tegnap előtt divx -ből akartam dvd -be konvertálni, és akármelyik progival próbálkoztam mindegyiknél ezt a hibát dobta ki. Egyedül az "öreg" nero -val tudtam megcsinálni amit akartam, nagy szenvedések árán. Akkor pl. játékok ugyan ezekkel a szép üzenetekkel küldenek el a sunyiba, amikor el akarom indítani. pl: Cars - the video game, Marvel: ultimate alliance stb.
Az érdekes az,hogy mielőtt újraraktam volna a win-t, semmi ilyen problémám nem volt, sőt.. egész idáig semmi gondom nem volt az XP -vel, egy rossz szavam nem volt rá, amikor valamelyik fórumon valaki anyázta az xp -t, mindig leoltottam hogy legjobb op. rendszer. De ezzel most nagyon lehúzta magát a szememben az xp. Egyszerűen nem értem mi történt. Ha van valakinek akármilyen tippje,javaslata, szívesen fogadom.
Jah amúgy azóta már kb 4x újraraktam a windózt, de ugyan az a helyzet, és ugyan azt telepítettem, mint régen. SP2 -es integrált windows-t.
Szerkesztette: Ronin 2006. 12. 12. 01:10 -kor