Idézet: Thrawn - Dátum: 2007. Feb. 5., Monday - 19:33
Sziasztok!
Napok óta küzdök szolgáltatóváltás következtében. ADSL-ről Panteles ADSL2-re váltottam. Internet nem megy. Kicseréltem az ügyfélszolgálaton a modemet is, eredmény nulla. Hazahoztam egy laptopot, csoda történt, lőn netelérés. Nézegettem a különbségeket: laptopon SP1, a gépemen SP2. Nosza, laptopra SP2 fel. Eredmény: netelérés megszűnt. Uninstall SP2, netelérés ismét van.
A hibajelenség SP2-vel: miután nem fix IP címem van, a gép nem tud címet kérni, illetve valami miatt nem kap vissza semmit.
Mit lehet ezen a nyavalyás SP2-n berhelni, hogy végre működjön. Leszedhetném, de akkor a biztonsági frissítések között elsőként akarná letölteni, na meg ha jól emlékszem, van olyan egyéb frissítés, ami az SP2 meglétét igényli.
szerintem sp2 telepitese utan uninstalld a halokartya driveret, restartolj aztan az majd ujra megtalalja. lehet az sp2 installja elbarmolt (registryben pl) valamit, aztan igy hatha megfixalodik.
amugy az sp2 felrakasa javasolt, de van nelkule is stabil es normalis "elet".. ezt majd mindenki maganak eldonti.
gyalogstuka:
es ha maualisan inditod el a kerdeses html filet? nagyon regen lattam mar ilyen cdket/dvdket amiken ilyen autostartos+web menus dolog van, szoval nem tudom mar hogy is van ez megoldva, de remlik hogy valamilyen inditofile (exe) van a lemezeken ami elinditja a html file-t valamelyik konyvtarbol.
lehet ezzel van valami.

jah es amikor azt mondtad htm nyelven latod a dolgokat azt notepadban latod vagy azt is a bongeszo produkalja? mert ha notepadban jon elo akkor az egy registry modositassal rendbeteheto de ha a bongeszoben jelenik meg a nyers html kod a sima lap helyett akkor ott ..nemtom hirtelen.... de valami baj van. (

)