Idézet
ctrl-alt-del-re nem a feladatkezelő ugrik föl, hanem egy ablak, ahol kijelentkezhetek, indíthatom a feladatkezelőt, stb. Na, nekem ez kellene. Valakinek vmi ötlet?
vezérlőpult/felhasználói fiókok/be- és kijelentkezési mód beállítása/
itt vedd ki a pipát az üdvözlőképernyő használata elől
Ekkor a bejelentkezéskor is ilyen kis legördülő menüből választhatod ki melyik user akar belépni, és ctrl-alt-del-re nem a feladatkezelő jön be, hanem egy kis dialóg ablak, ahol felhasználót válthatsz, zárolhatod a gépet, feladatkezelőt érheted el, meg ilyenek.
Idézet
eMeM: Rádiós/infrás a bill? Akkor lehet, hogy ráférne egy elemcsere. Egyébknét a win-nek már a 98 óta van egy olyan hibája, hogy mintha (többnyire) a CTRL billenytű beragadna. Teljesen véletlenszerűen jön elő, van hogy hónapokig nem találkozom vele sehol. Ilyenkor egy heves váltóbillentyűnyomogatás (SHIFT, CTRL, ALT, Wingomb) segít. Lehet, hogy ebbe futottál bele.
Nem vezeték nélkili a billzetem, laptopról van szó. Igazad lehet. Kétféle képpen jelentkezik a hiba. Az egyik mintha a win ragadna be. Ekkor a sima gombokra úgy reagál mintha mellényomnám win-t is. Pl "r" lenyomására a futtatás jön elő (win-r). Ezt úgy küszöbölöm ki, hogy mondjuk 2-3-szor nyomok egy win-r kombinációt, ettől elyre szokott állni.
A másik amikor a ctrl "ragad" be. Ekkor hiába nyomok bármit, enm áll helyre, csak ha újraindítom. Ez eléggé zavaró, mert a crtl-nak aléggé sok kombinációja van, ezért ha ez jön akor teljesen használhatatlan a gép, hiszen még az egeret sem tudom minden esetben használni, hiszen annak is van ctrl+görgő vagy ilyesmi kombója.
Eléggé zavaró ez az egész, mert eddig még nem találkoztam ezzel, most pedig szinte mindíg jelentkezik. Hol 10 perc múlva, hol csak 2 óra múlva, de mindíg előjön.