Elküldve: 2008. 06. 06. 14:08
Sziasztok!
Elnézést kérek az ékezetek hiányossága okán, egy email-ből szedtem át a szöveget, nem volt magyar billentyűzet azon a gépen, ahol írtam.
Gyulik a tapasztalat a telefonnal. SMS-t irni allati jo. Kifer az egesz es irja folyamatosan hogy hany karakter van meg hatra (lehet tervezni a szoveget, hogy epp kiferjen), a gombok tokeletesek. Erre a legjobb szo tenyleg az, hogy tokeletes. Jol lehet nyomni, hatarozott a nyomaspont, de nem betonkemeny, mint a K700-on. Perfekt.
Van kulon sms-jelentes, amit kulon folderbe rak.
A telefonkonyvben lehet default szamot rendelni a neveken belul a kulonfele funkciokra. Peldaul asszony otthoni vezetekes szamat rendelem a beszedhez, de az sms-re a mobilt. De lehetne akar kulon mms-re is szamot rendelni.
Vegre van a naptarban rekurrencia. A k700-ban ez sem volt. Igy be is raktam ismetlodo meetinget. Az ebresztes lehet munkanapokon csak, kulon definialhatod a munkanapokat.
A vibra hatarozott es erezheto. Erosebb, mint a K700i-ben volt. Az nagyon gyenge.
A headset jo, meg kell szivacs ra, azt meg nem szereltem fel. A jack dugo csillagos otos, nem lehet rosszul radugni. Az SE megoldasa nem igazan biztos, mivel forditva is lehet eroltetni. Mivel eleve eroltetni kell, ezert sotetben ki tudod nyirni az egeszet, mert csak azt hiszed, hogy szorul a szokasos modon, megnyomod jobban es mar el is hajlottak a kontaktok es tornek a muanyag fulek. Aztan akkor mar a toltes is kulon macera, ha a fulek letortek (lasd hajgumis rögzítés).
Tegnap este teszteltem a fenyszenzort. A nappali es az eloszoba kozott szambaztam, a nappaliban lekapcsolta a billentyuzet vilagitasat, a kijelzot pedig feljebb nyomta, az eloszoba sotet fenyviszonyai kozott begyujtott a klaviatura es lejjebb vette a kijelzot. Ez mar nem suti ki az ember szemet. Allati jo. a legujabb SE keszulekeken is van mar ilyen asszem. 3 ev kesessel felraktak ok is.
A hatlap finom bemunkalasait lehet tapintani, nagyon jo fogast nyujt, mivel nem egy csupasz fenyes femet markolaszol, hanem erzed a tapadast. Barmennyire finom is a barazda az erzes megnyugtato, nem erzed azt, hogy ki akar csuszni a kezedbol. Patent, azt kell mondjam.
Tegnap felmentem WLAN-on a netre. Nem mondom, hogy ezen tul ezen fogok netezni, de a Minimap bongeszo tenyleg kihozza a maximumot a kepernyobol es a lehetosegekbol. Most megtudtam, hogy ha az Index.hu betolt, akkor az kabe 1.7 mega. Nagyon durva, ha ezt 3G netrol csinalod, akkor megankent 15 SEK. Hamar lehet sok penzt elkolteni. Mondta az eladó srac, hogy havi extra 39 SEK-ert van 1000 mega forgalom, ha valaki netezni akar.
Szerintem ez arra jo, hogy megnezze az ember vesz eseten a menetrendet a Vasttrafik oldalon.
Tetszik a kütyü.
Most még csak asszony száma van beleírva, így finoman szólva nem annyira használom ki a lehetőségeket. Most fogok nekiállni feltérképezni a dolgokat. Memória sincs benne, de láttam elérhető áron kártyát hozzá. Hákllis valamelyik márkára?
Itt a lakásban nagyon nincs térerő, de meglepődtem, hogy ez viszont fullon van. Mondjuk 3G-n keresztül kapcsolódik, ez lehet oka talán. Most nagyon elvadult dolgot mondok, de a 2.7 GHz könnyeben átmegy a falon vagy jobban beveszi a kanyart az ablaknyíláson esetleg? Üdítő mindenesetre, hogy végre nem szakadozik és dobálja le a vonalat, mint a régi telefonom. Az megőrjített. Az ablakra tapadva lehetett csak telefonálni.
Próbálgattam a kamerát a buszon és bár a K700i-nél jobb (milyen legyen, sok évvel újabb cucc), de ez sem váltja ki a fényképezőgépet még természetesen. Az igazság az, hogy ha adtak volna kamerátlant, akkor olyat választok. De eseti ökörködésre jó ez is. És szerencsére nem dominálja úgy a készülék hátlapját, mint mondjuk a K700i vagy az N95 esetében. Az nekem már túl sok a jóból.
Hirtelen ennyit mondhatnék, még semmit nem állítottam be rajta szinte. Szóval majd gyűlik még tapasztalat.
Üdv!
.
.
.