HWSW Informatikai Kerekasztal: S/PDIF kimenet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

S/PDIF kimenet

#61 Felhasználó inaktív   Do-It-Yourself 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 03. 19:34

Idézet: EV6 - Dátum: 2006. okt. 3., kedd - 18:58

Azt mondod? Akkor valószínüleg nem vártad meg az utolsó driver verziót, amit kiadtak hozzá.

Ez volt az?
http://www.nvidia.co...62_win2kxp.html
"A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék."

#62 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 21:55

Egyik ismerősöm mondta hogy létezik a crativenek egy X-fi home theathre kártyája amit sajna csak usában dobtak piacta ami tudja a hardwares-s DD-t az ára mondjuk magyar szemmel elég húzós. A sima változat állítólag 299 még a platinum 349 dolláros áron kapható. A forrás nem hivatalos úgyhogy ne szidjatok én sem néztem utána csak ma du vele dumáltunk erről és erre mondta. Ha tényleg van akkor én lehet rendelek magamnak egyet.

#63 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 22:16

Szerintem bekeverted a dolgokat. Sb live.tól hardveresen tudják az 5.1-et a creative kártyák dekódolni. Audigy 2-től a DTS-t is. Csak analóg vonalkimeneten adják le a dekódolt anyagot.
Kép

#64 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 22:27

Idézet: EV6 - Dátum: 2006. okt. 3., kedd - 18:58

Azt mondod? Akkor valószínüleg nem vártad meg az utolsó driver verziót, amit kiadtak hozzá. Az első jónéhány driver valóban elég bugos volt és sz*rul is szólt vele, az utolsó viszont gyakorlatilag hibátlanra sikerült, lazán vert Audigy 1-ig minden Creative cuccot (EAX 3.0 támogatásig jutottak) és nemigen volt velük annyi gond, mint az Audigykkel (recseg, fagyaszt, összeakad, stb., van pár ilyen topic). Sajnos mire ez bekövetkezett, az nForce 2 és a bele való procik viszonylag kimentek a divatból, így elég kevesen tapasztalhatták ezt meg.

Lehet, nem vitatom, sőt a Soundstorm elvileg egy Audigy 1-es szintjén volt hardverügyileg. Már nem emlékszem pontosan, de több hangcsatornája volt, a másiknak meg  fejlettebb API-ja. Az utóbbira szavaztam, mert tetszenek az advanced hd -s effektek. Innentől a kocka el volt vetve. :)
Kép

#65 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 08:08

Idézet: Do-It-Yourself - Dátum: 2006. okt. 3., kedd - 20:34

Igen. Meg persze kell hozzá az 5.10-es csomagban lévő audio driver, mert ez csak update, önmagában nem működőképes.

Szerkesztette: EV6 2006. 10. 04. 08:10 -kor

processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#66 Felhasználó inaktív   Albertka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 25. 17:37

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem ezzel az S/PDIF témával kapcsolatban. Tegnap vásároltam egy EMU 1212m típusú hangkártyát azzal a céllal, hogy a különálló stereo és házimozi rendszeremet meghajtsa. Az analóg stereo része tökéletesen működik, viszont házimozi terén nagyon úgy néz ki, hogy nem működik rajta a passtrough... Létezhet egyáltalán ilyen? Nem nagyon akarom elhinni, hogy egy kategória legjobbjának kikiáltott, egyáltalán nem filléres kártya ne tudna ilyet... Előtte egy terratec volt a gépben, az sikeresen kidobott mindent rajta.
Tud valaki mondani valamit erre?

Vagy pedig törődjek bele a dolgokba és szerezzek be mellé egy olyan kártyát, amin van rendes spdif kimenet?

#67 Felhasználó inaktív   Finenet 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 20:22

Sziasztok lenne egy kis gondom az S/PDIF kimenettel csak az alaplapomon van melynek a szériája a következő : GA-K8NF-4 3000+ 1 giga ram Ac'97 el
a probléma  akövetkező ha a fent említett kimenetre kötöm akkor akadozva jön a hang a hangfalam pedig egy Logitech Z-5500
Aki tud legyen szives segíteni
Msn-en ha lehet..A címem a következő : Kocka@soldier.hu

#68 Felhasználó inaktív   Finenet 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 21:19

Idézet: Finenet - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 20:22

Sziasztok lenne egy kis gondom az S/PDIF kimenettel csak az alaplapomon van melynek a szériája a következő : GA-K8NF-4 3000+ 1 giga ram Ac'97 el
a probléma  akövetkező ha a fent említett kimenetre kötöm akkor akadozva jön a hang a hangfalam pedig egy Logitech Z-5500
Aki tud legyen szives segíteni
Msn-en ha lehet..A címem a következő : Kocka@soldier.hu

Közbe megtaláltam a választ a problémámra

Idézet

Ez volt az?
http://www.nvidia.co...62_win2kxp.html

Igen. Meg persze kell hozzá az 5.10-es csomagban lévő audio driver, mert ez csak update, önmagában nem működőképes.

#69 Felhasználó inaktív   LOmmPA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 14:05

Nekem csak 1 kérdésem lenne, a  trust sc-5250 típusú hangkártya képes 192khz-es mintavételezési jelet kivinni? Csak 192khz-el tudok stereo és rds jelet generálni szoftware-esen és azért keresgélek hangkarit. Ennek elég elviselhető ára van és ha kiviszi a 192khz-et akkor veszek egyet...

Előre is köszi!  :respect:

LOmmPA

#70 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 22:54

Esélyes, hogy tudni fogja.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#71 Felhasználó inaktív   LOmmPA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 21:50

Ömm tehát ez biztos vagy csak "előfordulhat"? :)  Jó lenne biztosra tudni mert ha megveszem és nem tudja akkor eljárom az esőtáncot az biztos...

#72 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 06:26

Idézet: LOmmPA - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 22:50

Ömm tehát ez biztos vagy csak "előfordulhat"? :)  Jó lenne biztosra tudni mert ha megveszem és nem tudja akkor eljárom az esőtáncot az biztos...

Esetleg a gyártói support? Nem az a kézenfekvő ha felkeresed a gyártó web oldalát és írsz a support-nak pár sort?

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó