Idézet: murex - Dátum: 2006. jún. 8., csütörtök - 16:09
Hello!
Ma hivogattam a PanTel-t, és nagysokára sikerült is pár információt szereznem.
Az internet csomagok tényleg úgy vannak ahogy a honlapon leirva plussz a PanTel Vonal szolgáltatás is kell. Na ha most az én esetemet nézzük, akkor gondolkodtam egy 4 Mb/s-es csomagban, ami 2-5 Mb/s között van, csak 4 Megás csomagnak irják, de ha a vonal birja, akkor megy rajta az 5 Mega is, ez lenne 7690 Ft. Ehhez hozzáadom a PanTel Vonal telefoncsomagot (2300 Ft), akkor igy havi 10.000 Ft-ból lenne egy 4 Megás netem, illetve egy olyan telefoncsomagom, amivel bármikor bármelyik belföldi vonalas számot ingyen hivhatom (100 óra havonta, illetve hivásonként max. 60 perc). Ez nekem jó is lenne, mivel nálam elérhető a szolgáltatás.
Csak ott a bibi, hogy a drága T-Com ezt csak akkor engedi (Ügyfeles hölgy szerint), ha 3 hónapig szüneteltetve van az Adsl a vonalon, ezt csak utána tudnák bekötni, a PanTel Vonal szolgáltatást azonnal. Így már nekem nem is olyan jó ez a dolog.
Mondta is a hölgy, hogy nagyon sokan érdeklődtek, mennének is, csak ez nagyon visszatartó.
Amugy ezt a T-com megteheti, hogy 3 hónapig szüneteltet?
Mármint Panteles ügyfélszolgálatos mondta avagy Trékomás? Ez a három hónap szünet ez nagyon gáz. Akkor TVNethez miért engedik "azonnal" a váltást? Mert ők csak részlegesen bérlik a hurkot? Amit pedig egyáltalán nem értek, ha egyszer Pantelnek bérbeadják a kábeledet, mi a f.sz köze van hozzá, hogy milyen szolgáltatásokat rendelsz mástól. Ha ez tényleg így van, akkor minden lehetséges fórumonl fel kéne nyomni őket.

Szerkesztette: addictive 2006. 06. 08. 15:25 -kor